e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 23.Leden 2018 - 17:18

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 147 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 14 5 6 7 8
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Instalacia noveho formuler F4 turbo
PříspěvekOdeslal: 12.Leden 2018 - 17:59 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 21.Červen 2011 - 17:21
Příspěvky: 45
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 2 krát
Díky to je ono


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Instalacia noveho formuler F4 turbo
PříspěvekOdeslal: 13.Leden 2018 - 18:58 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 21.Červen 2011 - 17:21
Příspěvky: 45
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 2 krát
Jinak k me predchozi otazce se zamrzanim s probuzeni z deeb standby.Tak jsem na nic neprisel vyzkousel jsem ruzna image ruzne oscamy ale nic nezabralo.Skoda no.Jen otazka to vseci co mate tento box vypinate jen do standby kde se jen odpoji obraz jinak box jede dal? Na Alienovi 2 co mam jeste tam to funguje v pohode.Ale tady proste ne.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Instalacia noveho formuler F4 turbo
PříspěvekOdeslal: 13.Leden 2018 - 19:31 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 04.Listopad 2008 - 21:11
Příspěvky: 2228
satelitni prijimac: formuler 4 turbo, pi zero
Místo/Bydliště: KE
Poděkoval: 162 krát
Poděkováno: 184 krát
V standby 4,5W - niet co riesit

_________________
zbierka boxov a orange pi


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Instalacia noveho formuler F4 turbo
PříspěvekOdeslal: 13.Leden 2018 - 20:15 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 21.Červen 2011 - 17:21
Příspěvky: 45
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 2 krát
No to jo :) o to tak ani nejde ale, že displej svítí jak blázen musel jsem oddělat ten přední kryt a zaslepit ho. Ale ono stejně se na něm zobrazují jen hodiny to není tak podstatný.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Instalacia noveho formuler F4 turbo
PříspěvekOdeslal: 13.Leden 2018 - 20:17 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 04.Červen 2010 - 20:36
Příspěvky: 7558
Poděkoval: 40 krát
Poděkováno: 109 krát
Napis tvorcom img ti mozu dat poziadavku vyrobcovi a tym co robia drivery, podla mna je tam riesenie.

_________________
VU UNO openATV, plna skrina kramov ;)
Zruste si ten blby oznam na tapatalk !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Instalacia noveho formuler F4 turbo
PříspěvekOdeslal: 13.Leden 2018 - 21:04 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 21.Červen 2011 - 17:21
Příspěvky: 45
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 2 krát
Diky napsal jsem na openpli forum tak uvidim co mi napisou.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Instalacia noveho formuler F4 turbo
PříspěvekOdeslal: 13.Leden 2018 - 22:46 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra

Registrován: 18.Listopad 2014 - 18:03
Příspěvky: 1598
Poděkoval: 17 krát
Poděkováno: 85 krát
Jak bylo napsané je to věc výrobce. Jenom to info pošlou dál a nemusíš se taky dočkat ničeho. Jenom to ukáže jak kvalitní podpora pro tenhle box je. Pokud si spočítáš že rok v provozu ve standby tě stojí asi 150Kč ,tak je na zvážení jestli to opravdu stojí za to se tím zabývat.
To už je lepší si zaplatit nějaké ty kanály a abys to předplatné využil tak koukat co to dá. :D


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 147 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 14 5 6 7 8

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: tomasn a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk