e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 11.Prosinec 2018 - 18:17

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 31 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Oscam
PříspěvekOdeslal: 22.Březen 2018 - 14:51 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 05.Srpen 2013 - 13:16
Příspěvky: 3187
satelitni prijimac: Vu4k; DM820; Šrotbox5000
Poděkováno: 6 krát
molnarb napsal:
ištenen bizón ty budeš lovák jak repa.. podla teba je to ferove odpoved?


kde tu vidis nejakeho fera ? :D

a podla teba je férové okradat providera ?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Oscam
PříspěvekOdeslal: 22.Březen 2018 - 15:11 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 18.Září 2013 - 11:29
Příspěvky: 15
Poděkoval: 6 krát
ja ne kradnem providera ja zato pla....... mesacne !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Oscam
PříspěvekOdeslal: 22.Březen 2018 - 15:35 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 08.Prosinec 2016 - 12:16
Příspěvky: 223
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 5 krát
Ale nie providerovi.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Oscam
PříspěvekOdeslal: 09.Červen 2018 - 14:14 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 29.Březen 2016 - 15:03
Příspěvky: 1
satelitni prijimac: Formuler F3
Zdravím, potřebuji poradit, co dělám špatně, popřípadě doporučit co udělat aby mi to šlapalo. Mám Formuler F3, kartu skylink ICE. Stáhl jsem si OpenATV 6.1 (openatv-6.1-formuler3-20180609_usb.zip), instalace přes USB v pohodě, pak jsem přes dreambox naistaloval softcam-feed-universal_3.0_all.ipk, našel jsem ho zde na fóru, nevím jestli je to 3.0 protože se to tváří jak 2.0. Z pluginů jsem doinstaloval oscam_atv 1.2 11353 a nic. Karta je v pořádku a předplacená, zkoušel jsem to rozjet i přes CAM modul a furt to samé. Zkoušel jsem i CCcamy a taky nic. Už jsem bezradný. Pomozte mi prosím někdo ](*,)


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Oscam
PříspěvekOdeslal: 09.Červen 2018 - 16:34 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 04.Listopad 2008 - 21:11
Příspěvky: 4090
Poděkoval: 211 krát
Poděkováno: 266 krát
Čo robíš zle ani srnka netusi. Ako to robiť dobre je napisane na fore mnohokrat, napriklad tu viewtopic.php?f=76&t=71265

_________________
formuler f4 turbo combo, opi zero, citacky TBS3102


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Oscam
PříspěvekOdeslal: 04.Prosinec 2018 - 19:42 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 29.Prosinec 2010 - 11:39
Příspěvky: 290
Místo/Bydliště: Morava/Zlínsko
U OpenPli stačilo stáhnout Cccam 2.3.0 + prio a Skylink karta jede bez problémů ani nezamrzá sice starší verze 'OpenPli 4.0.
Pokud budu dávat novější verzi OpenPli 6.1 bude stačit jen instalovat Oscam pro rozjetí Skylink karty bez dodatečného nastavení? (jak je to u toho Cccamu) nebo pro laika je lepší zůstat u toho Cccamu + cccam.prio v tom usr/bin ?

_________________
Formuler F3 OpenPli 6.2 Skin Pli-FullNightHD


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Oscam
PříspěvekOdeslal: 04.Prosinec 2018 - 20:18 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 26.Únor 2010 - 18:39
Příspěvky: 2339
Místo/Bydliště: Ostravsko
Poděkoval: 11 krát
Poděkováno: 39 krát
přeinstalovával jsem kolegovi vu+solo2 někdy cca 3týdny zpátky a přímo v pluginu byl oscam který je do té míry funkční, že po vložení karty není nic třeba nastavovat. Měl jsem skylink ice a upc ice.

_________________
zgemma h7s, Vu+solo2, t-90 4°W-39°E


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Oscam
PříspěvekOdeslal: 04.Prosinec 2018 - 21:49 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 04.Listopad 2008 - 21:11
Příspěvky: 4090
Poděkoval: 211 krát
Poděkováno: 266 krát
Ked uz sa namahas preinstalovat box, daj aspon openpli 6.2 alebo 7.0 https://openpli.org/download/formuler/F4+Turbo

_________________
formuler f4 turbo combo, opi zero, citacky TBS3102


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Oscam
PříspěvekOdeslal: 05.Prosinec 2018 - 13:24 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 29.Prosinec 2010 - 11:39
Příspěvky: 290
Místo/Bydliště: Morava/Zlínsko
Ano dal jsem tam 6.2 a vše OK , akorát pro laika opět oscam nejede takže jistota Cccam 2.3.0 + cccam.prio a vše funguje jako doposud. :idea:

_________________
Formuler F3 OpenPli 6.2 Skin Pli-FullNightHD


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Oscam
PříspěvekOdeslal: 05.Prosinec 2018 - 16:06 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 26.Únor 2010 - 18:39
Příspěvky: 2339
Místo/Bydliště: Ostravsko
Poděkoval: 11 krát
Poděkováno: 39 krát
to je divné, ve feedu je i tuším tento OSCam: 1.20-unstable_svn Build: r11420, ten stáhneš a jedeš. Koukal jsem na svoje solo2 a přeinstalaci z 3.11.2018

_________________
zgemma h7s, Vu+solo2, t-90 4°W-39°E


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Oscam
PříspěvekOdeslal: 06.Prosinec 2018 - 15:08 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 29.Prosinec 2010 - 11:39
Příspěvky: 290
Místo/Bydliště: Morava/Zlínsko
Omlouvám se stáhl jsem nějaký špatný oscam s koncovkou share a ten nefungoval ,stáhl jsem bez té koncovky a už to jede takže funguje - díky moc. :thankyou:

_________________
Formuler F3 OpenPli 6.2 Skin Pli-FullNightHD


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 31 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk