e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 19.Červenec 2018 - 11:48

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 19 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Formuler Dvb-T2
PříspěvekOdeslal: 04.Leden 2018 - 8:03 
Online
Odborník
Odborník

Registrován: 20.Březen 2008 - 4:48
Příspěvky: 334
Zkoušel jsem naladit programy v dvb-T2 a nemám signál.V mé lokalitě-Uh.Hradiště by přitom měl být dostatečný.Vysílač Zlín 22kanál.Je potřeba změnit nějaký parametr?Děkuji.

_________________
Formuler F4 Turbo combo +1Tb HDD,100cm porabola na motoru


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Formuler Dvb-T2
PříspěvekOdeslal: 04.Leden 2018 - 9:40 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 11.Listopad 2008 - 8:34
Příspěvky: 60
Místo/Bydliště: Plzeň
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 2 krát
A máš Formuler F4 Turbo Combo? Nemáš jen Formuler F1 Triple kombo? To sice umí DVB-T2, ale neumí HEVC/H.265. Mám Formuler F4 Turbo Combo (to umí HEVC/H.265) a příjem T2 v pohodě.

_________________
VU+ Solo 4K (2xDVB-S2 + DVB-T2/C), EDISON OS NINO+ Combo (DVB-S2+ DVB-T2/C HEVC), Toroidal T90 1W-16E-19E-23E, TV plasma Panasonic.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Formuler Dvb-T2
PříspěvekOdeslal: 04.Leden 2018 - 10:55 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 04.Listopad 2008 - 21:11
Příspěvky: 3581
satelitni prijimac: formuler 4 turbo, pi zero
Místo/Bydliště: KE
Poděkoval: 189 krát
Poděkováno: 221 krát
Ja v podpise vidim AB IPbox 99 HD DVB-S2/DVB-T - ten by snad dvb-t2 nemal vidiet vobec.

_________________
formuler f4 turbo combo, opi zero, citacky TBS3102


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Formuler Dvb-T2
PříspěvekOdeslal: 04.Leden 2018 - 12:06 
Online
Odborník
Odborník

Registrován: 20.Březen 2008 - 4:48
Příspěvky: 334
Mám Formuler F4 turbo combo H.265.IP Box jde na prodej.Příjem je ze společné antény,je možné,že to nepustí.

_________________
Formuler F4 Turbo combo +1Tb HDD,100cm porabola na motoru


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Formuler Dvb-T2
PříspěvekOdeslal: 04.Leden 2018 - 12:13 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 20.Duben 2009 - 10:32
Příspěvky: 85
satelitni prijimac: Formuler F4 Turbo COMBO
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 3 krát
Zjisti, jestli společná anténa přijímá kanál a polarizaci DVB-T2 z vašeho vysílače. někdy jsou společné antény se zesilovači pouze pro konkrétní kanály. Někdy jsou společné antény ne širokopásmové.

Zjisti u majitele nemovitosti. V našem paneláku to při zprovoznění DVB-T musel přijít technik překonfigurovat. STA má někde v posledním patře malý rack a v něm máme desky se zesilovači.

Nebo si půjč nějakou indoor anténu a vyzkoušej jestli to nechytneš.a

_________________
BOX: Formuler F4 Turbo Combo OpenATV
TV: LG 50PA6500


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Formuler Dvb-T2
PříspěvekOdeslal: 04.Leden 2018 - 12:19 
Online
Odborník
Odborník

Registrován: 20.Březen 2008 - 4:48
Příspěvky: 334
Mám malou anténu k PC TV kartě,vyzkouším.

_________________
Formuler F4 Turbo combo +1Tb HDD,100cm porabola na motoru


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Formuler Dvb-T2
PříspěvekOdeslal: 12.Červenec 2018 - 11:02 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 17.Říjen 2008 - 20:59
Příspěvky: 111
satelitni prijimac: GM Spark Reloaded
Poděkoval: 6 krát
Rad bych se zeptal, jak naladit na F4 Turbo Combo (E2 OATV 6.1) DVB-T/T2?
Signál z antény na televizi perfektní, ale ve Formuleru mi to nic nenaladí.
Díky za rady.
Popřípadě umím dát F4 na veřejku, kdyby mi s tím chtěl někdo pomoci na dálku. Děkuji.

_________________
Astra23.5E, Astra19.2E, Thor0.8W
Skylink, Freesat - 2x GM Spark Reloaded - 120GB HDD, 1x Amiko Alien2
TV Panasonic Viera TX-P42GT60E


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Formuler Dvb-T2
PříspěvekOdeslal: 12.Červenec 2018 - 11:47 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 04.Listopad 2008 - 21:11
Příspěvky: 3581
satelitni prijimac: formuler 4 turbo, pi zero
Místo/Bydliště: KE
Poděkoval: 189 krát
Poděkováno: 221 krát
Zapojis antenu do tunera.
Nastavis tuner.
Příloha:
1_0_1_3395_C89_3_EB0000_0_0_0.jpg


Pozor na povolit 5V pre aktivnu antenu - zapnut len ked to antena naozaj potrebuje.
Příloha:
1_0_1_3395_C89_3_EB0000_0_0_0 (1).jpg


A potom mozes dat vyhladavanie
Příloha:
1_0_1_3395_C89_3_EB0000_0_0_0 (2).jpg


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
formuler f4 turbo combo, opi zero, citacky TBS3102


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Formuler Dvb-T2
PříspěvekOdeslal: 12.Červenec 2018 - 12:06 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 17.Říjen 2008 - 20:59
Příspěvky: 111
satelitni prijimac: GM Spark Reloaded
Poděkoval: 6 krát
Díky, tak nějak jsem to dělal intuitivně a snad správně, ale mám tam OpenATV 6.1 a na vyhledání si ani neťukne. Ani automaticky, ani ručně.

_________________
Astra23.5E, Astra19.2E, Thor0.8W
Skylink, Freesat - 2x GM Spark Reloaded - 120GB HDD, 1x Amiko Alien2
TV Panasonic Viera TX-P42GT60E


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Formuler Dvb-T2
PříspěvekOdeslal: 12.Červenec 2018 - 12:35 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 26.Září 2011 - 16:03
Příspěvky: 5088
satelitni prijimac: Všetko-4K
Místo/Bydliště: chlpatá dedinka okres pupok .
Poděkoval: 41 krát
Poděkováno: 94 krát
ked si nastvíš položku ,,Systém na DVBT2 tak to pôjde pokial máš ostatné OK .... :good: :smoke:

_________________
Všetko 4K


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Formuler Dvb-T2
PříspěvekOdeslal: 12.Červenec 2018 - 12:37 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 04.Listopad 2008 - 21:11
Příspěvky: 3581
satelitni prijimac: formuler 4 turbo, pi zero
Místo/Bydliště: KE
Poděkoval: 189 krát
Poděkováno: 221 krát
Este by som sa uistil, ze vam do stb posielaju dvbt a nie nejaky analog. Analogovy signal je pre ten tuner neviditelny.

_________________
formuler f4 turbo combo, opi zero, citacky TBS3102


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Formuler Dvb-T2
PříspěvekOdeslal: 12.Červenec 2018 - 12:38 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 17.Říjen 2008 - 20:59
Příspěvky: 111
satelitni prijimac: GM Spark Reloaded
Poděkoval: 6 krát
Neide. Vsetko uz som odzkusal, aj iny region. Asi je vadny alebo OATV 6.1 s tim nevie robit.

_________________
Astra23.5E, Astra19.2E, Thor0.8W
Skylink, Freesat - 2x GM Spark Reloaded - 120GB HDD, 1x Amiko Alien2
TV Panasonic Viera TX-P42GT60E


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Formuler Dvb-T2
PříspěvekOdeslal: 12.Červenec 2018 - 12:41 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 26.Září 2011 - 16:03
Příspěvky: 5088
satelitni prijimac: Všetko-4K
Místo/Bydliště: chlpatá dedinka okres pupok .
Poděkoval: 41 krát
Poděkováno: 94 krát
netáraj ... [-o< . frčím na openatv-6.1 a všetko mi ide jak dvbt tak v dvbt2 .... analog ma nezaujíma ..... takže ten mi je šum a fuk . problém máš teda asi niekde inde ..... :D

_________________
Všetko 4K


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Formuler Dvb-T2
PříspěvekOdeslal: 12.Červenec 2018 - 12:42 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 17.Říjen 2008 - 20:59
Příspěvky: 111
satelitni prijimac: GM Spark Reloaded
Poděkoval: 6 krát
peter54 napsal:
Este by som sa uistil, ze vam do stb posielaju dvbt a nie nejaky analog. Analogovy signal je pre ten tuner neviditelny.


Je to obycejna TV antena se zesilovacem nastelovana podle meraku. Zivim se tim, signal je perfektní. V TV Panasonic to jede z toho stejného kabelu všechno kromě programů v H265, z T2 jdou jen rádia, protože to ta TV neumí. Proto jsem klientovi vyměnil F4 za F4 Turbo Combo, aby mu v tom jela DVB-T2. Ale ouvej, v F4 T combo mi terrestrial signal nevidí.

_________________
Astra23.5E, Astra19.2E, Thor0.8W
Skylink, Freesat - 2x GM Spark Reloaded - 120GB HDD, 1x Amiko Alien2
TV Panasonic Viera TX-P42GT60E


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Formuler Dvb-T2
PříspěvekOdeslal: 12.Červenec 2018 - 14:04 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 04.Listopad 2008 - 21:11
Příspěvky: 3581
satelitni prijimac: formuler 4 turbo, pi zero
Místo/Bydliště: KE
Poděkoval: 189 krát
Poděkováno: 221 krát
Ked sa tym zivis, nemal by byt problem dotiahnut druhy kus F4T a skusit ci nemas blby tuner. Ja mam doma 4 kusy a vsetky mi idu na DVBT a DVBT2 na kus drotu :-). Plne prehladanie pasma ale trva - nestopol som si to, ale pocitovo asi 10 minut. Tuner ma dobru citlivost.

_________________
formuler f4 turbo combo, opi zero, citacky TBS3102


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Formuler Dvb-T2
PříspěvekOdeslal: 12.Červenec 2018 - 15:32 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 17.Říjen 2008 - 20:59
Příspěvky: 111
satelitni prijimac: GM Spark Reloaded
Poděkoval: 6 krát
peter54 napsal:
Ked sa tym zivis, nemal by byt problem dotiahnut druhy kus F4T a skusit ci nemas blby tuner. Ja mam doma 4 kusy a vsetky mi idu na DVBT a DVBT2 na kus drotu :-). Plne prehladanie pasma ale trva - nestopol som si to, ale pocitovo asi 10 minut. Tuner ma dobru citlivost.


Zivim se antenama, nedrzim na sklade ctyri linuxove prijimace. Jestli mi chces pomoct, a zkusit to proladit, muzu ti to hodit na verejnou IP.

_________________
Astra23.5E, Astra19.2E, Thor0.8W
Skylink, Freesat - 2x GM Spark Reloaded - 120GB HDD, 1x Amiko Alien2
TV Panasonic Viera TX-P42GT60E


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Formuler Dvb-T2
PříspěvekOdeslal: 12.Červenec 2018 - 19:19 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 04.Listopad 2008 - 21:11
Příspěvky: 3581
satelitni prijimac: formuler 4 turbo, pi zero
Místo/Bydliště: KE
Poděkoval: 189 krát
Poděkováno: 221 krát
Pomohol by som ti rad, ale viac nez si uz urobil aj tak nevymyslim. Vidim to na chybny tuner.

_________________
formuler f4 turbo combo, opi zero, citacky TBS3102


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Formuler Dvb-T2
PříspěvekOdeslal: 13.Červenec 2018 - 5:21 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 30.Srpen 2009 - 21:02
Příspěvky: 4675
Místo/Bydliště: okr. Nitra
Poděkoval: 17 krát
Poděkováno: 87 krát
Birkof napsal:
Díky, tak nějak jsem to dělal intuitivně a snad správně, ale mám tam OpenATV 6.1 a na vyhledání si ani neťukne. Ani automaticky, ani ručně.

V mojom F4 Combo Turbo funguje DVB-T2 cez OpenATV 6.1 úplne bezproblémovo! Síce programy Plustelky (Plustelky Viac) sú v H-264 kódeku, ale šlape to vrátane slušnej citlivosti tunera.
Problém budeš mať zrejme v samotnom tuneri stb - doporučujem reklamovať!
:)

_________________
X-Trend ET10000+2TB HDD
Formuler F4 Turbo Combo+1TB HDD
2ks IPBox 9900HD (záloha)
Golden Media UNI-BOX 9080 combo
AB Cryptobox 652HD+ext.320GB
AMIKO Mini Combo Extra
28,2°+23,5°+19,2°+13°+10/9°+4,8°E+1°W
Paraboly: 85E+120 + motor DG380S
SmartQuad LNBTitanium 0,1dB & LNB GI208+ octo &
MegasatQuad LNB 0,1dB


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Formuler Dvb-T2
PříspěvekOdeslal: 13.Červenec 2018 - 17:27 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 17.Říjen 2008 - 20:59
Příspěvky: 111
satelitni prijimac: GM Spark Reloaded
Poděkoval: 6 krát
No děkuji tedy i tak za rady. Zkusím to vyreklamovat.

_________________
Astra23.5E, Astra19.2E, Thor0.8W
Skylink, Freesat - 2x GM Spark Reloaded - 120GB HDD, 1x Amiko Alien2
TV Panasonic Viera TX-P42GT60E


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 19 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk