e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 21.Říjen 2018 - 9:31

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 248 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 19 10 11 12 13
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Instalacia noveho formuler F4 turbo
PříspěvekOdeslal: 12.Říjen 2018 - 15:59 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 02.Únor 2016 - 18:38
Příspěvky: 8
Poděkoval: 6 krát
Takže dnes kúpený a fungujúci na jednotku mínus. To mínus preto lebo na diaľkovom je tlačítko aj na vypnutie TV a nikde neviem nájsť ako ho nakonfigurovať aby spolupracoval z mojím TV. Vie tu niekto poradiť ako na to? Vopred ďakujem.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Instalacia noveho formuler F4 turbo
PříspěvekOdeslal: 12.Říjen 2018 - 17:10 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 21.Červen 2011 - 17:21
Příspěvky: 134
satelitni prijimac: Vu+Uno 4k/Formuler F4 Turbo
Místo/Bydliště: Moravská Třebová
Poděkoval: 7 krát
Poděkováno: 8 krát
Je to napsano na stitku zezadu ovladace


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Instalacia noveho formuler F4 turbo
PříspěvekOdeslal: 12.Říjen 2018 - 17:12 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 04.Listopad 2008 - 21:11
Příspěvky: 3945
satelitni prijimac: f4turbo, pi zero
Místo/Bydliště: EU
Poděkoval: 205 krát
Poděkováno: 258 krát
kavis napsal:
Takže dnes kúpený a fungujúci na jednotku mínus. To mínus preto lebo na diaľkovom je tlačítko aj na vypnutie TV a nikde neviem nájsť ako ho nakonfigurovať aby spolupracoval z mojím TV. Vie tu niekto poradiť ako na to? Vopred ďakujem.

Na ovladaci mas vzadu navod v anglictine.
Scan:

How to set tv on/off
Press and hold TV button for 5 seconds.
The LED begins flashing and
RCU enters Learning Mode.
Aim the TV RCU towards the
front of this RCU (distance less than 2cm).
Press and hold the power button on the
‘TV RCU for 3 seconds.
If the tv RCU is programmed correctly.
the LED will flash 3 times.
Exit Learning Mode by pressing any other
button on this RCU.
RCU Will automatically exit Learning Mode
after a certain time.

Translator:
Jak nastavit tlacitko zapnout / vypnout televizi

Stiskněte a podržte tlačítko TV na 5 sekund.
LED začne svítit a
RCU vstupuje do režimu učení.
Zaměřte TV RCU směrem k
přední část této RCU (vzdálenost menší než 2 cm).
Stiskněte a podržte tlačítko napájení na kartě
'TV RCU na 3 sekundy.
Pokud je TV RCU naprogramováno správně.
LED dioda třikrát zhasne.
Ukončete režim učení stisknutím libovolného jiného tlačítka
na tomto RCU.
RCU automaticky ukončí učení Mode
po určité době.


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
formuler f4 turbo combo, opi zero, citacky TBS3102
Komunistov a fašistov a iných šíriteľov strachu a nenávisti už bolo dosť. Budúcnosť EU je federácia.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Instalacia noveho formuler F4 turbo
PříspěvekOdeslal: 13.Říjen 2018 - 11:57 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 01.Únor 2008 - 19:15
Příspěvky: 8
satelitni prijimac: Formuler F4 Turbo
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 2 krát
Ja som to konfiguroval cez HDMI CEC, skus toto aktivovat.

_________________
openATV 6.1 (2018-05-17) @ Formuler F4 Turbo


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Instalacia noveho formuler F4 turbo
PříspěvekOdeslal: 16.Říjen 2018 - 13:16 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 02.Únor 2016 - 18:38
Příspěvky: 8
Poděkoval: 6 krát
Ďakujem vám. To ma nenapadlo že na zadnej stráne je návod a nie tie ich keci o výrobcovi - malé písmo a oči už v keli. A podarila sa mi ďalšia hlúposť. Pri priraďovaní tlačítok som priradil k jednomu tlačítku "hlúposť" a neviem sa toho zbaviť. Nevie niekto poradiť v akom súbore a adresári sa nachádzajú tieto priradenia že by som to skúsil cez počítač vymazať? A ešte jedna otázka. Na formuleri F1 mi prestalo fungovať ovládanie hlasitosti tlačítkom Vol. +/-. Prezrel som celé menu a nikde som nenašiel kde sa to dá nastaviť. Dostal som od kamoša radu "preflesovat box nanovo"


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Instalacia noveho formuler F4 turbo
PříspěvekOdeslal: 16.Říjen 2018 - 13:30 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 02.Únor 2016 - 18:38
Příspěvky: 8
Poděkoval: 6 krát
dfencik napsal:
Ja som to konfiguroval cez HDMI CEC, skus toto aktivovat.


No u mňa je jeden malý problém. Ja ho mám pripojený na monitor a ako sa vraví ten už je fúzatý ( BENQ M2700HD) a všetko už nespolupracuje. Zo všetkých možností čo sú tam dané spolupracuje iba že ak zapnem monitor zapne sa aj prístroj. Vypnutie monitoru už nevypne prístroj a príkazy na prístroji nemajú žiadnu odozvu na monitor.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Instalacia noveho formuler F4 turbo
PříspěvekOdeslal: 16.Říjen 2018 - 17:00 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 04.Listopad 2008 - 21:11
Příspěvky: 3945
satelitni prijimac: f4turbo, pi zero
Místo/Bydliště: EU
Poděkoval: 205 krát
Poděkováno: 258 krát
Kavis, na openpli viem poradit.
Otvor si v menu nastavenie hotkey a on ti ukaze, co je na ktorom tlacitku. Tam to aj lahko zrusis alebo zmenis.


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
formuler f4 turbo combo, opi zero, citacky TBS3102
Komunistov a fašistov a iných šíriteľov strachu a nenávisti už bolo dosť. Budúcnosť EU je federácia.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Instalacia noveho formuler F4 turbo
PříspěvekOdeslal: 16.Říjen 2018 - 19:27 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 02.Únor 2016 - 18:38
Příspěvky: 8
Poděkoval: 6 krát
peter54 napsal:
Kavis, na openpli viem poradit.
Otvor si v menu nastavenie hotkey a on ti ukaze, co je na ktorom tlacitku. Tam to aj lahko zrusis alebo zmenis.


No však práve tam sa mi podarilo priradiť tlačítku príkaz ktorý som nechcel. Ale vďaka tejto tvojej rade som to skúsil znovu a čakal som že to červené tlačítko zrušiť vymaže a to som sa vrátil iba späť. Tak som skúsil aj iné a ostal som prekvapený že vysvietený príkaz vymažem tlačítkom " OK " Ešte raz vďaka. :good:

PS- V F4 mám openpli 6.2 tak tam je možnosť "Upraviť výber" ale v F1 mám 4-ku a tam táto možnosť nie je


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 248 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 19 10 11 12 13

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: mikeoldfield a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk