e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 25.Říjen 2020 - 0:53

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 17 příspěvků ] 
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 26.Prosinec 2018 - 15:17 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 23.Říjen 2008 - 13:23
Příspěvky: 6
Jaké je heslo je na připojení FTP přes TC zkoušel jsem "admin" a heslo "root" to nefunguje, ping je v pořádku je to na W10, Díky


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 26.Prosinec 2018 - 17:19 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 21.Srpen 2012 - 20:12
Příspěvky: 2117
Poděkoval: 125 krát
Poděkováno: 321 krát
Obvykle je přihlášení dle následujících pravidel:
user: root
password: název image pro E2, kterou používáš (např: openatv)

_________________
Vu+ Duo2, 2x single DVB-S2, Western Digital 1TB, MAX T90, Skylink


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 26.Prosinec 2018 - 19:18 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 23.Říjen 2008 - 13:23
Příspěvky: 6
VTronik napsal:
Obvykle je přihlášení dle následujících pravidel:
user: root
password: název image pro E2, kterou používáš (např: openatv)


Toto je s androidem, tam E2 není je to Formuler S Turbo.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 26.Prosinec 2018 - 21:18 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 08.Květen 2010 - 13:02
Příspěvky: 7267
Poděkoval: 38 krát
Poděkováno: 123 krát
Zkus:
jméno: root
heslo: nic (prázdné)


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 26.Prosinec 2018 - 23:25 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 23.Říjen 2008 - 13:23
Příspěvky: 6
decik napsal:
Zkus:
jméno: root
heslo: nic (prázdné)


Tak toto a podobné možnosti už jsem zkoušel :-(


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 26.Prosinec 2018 - 23:46 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 25.Září 2008 - 16:05
Příspěvky: 1227
Poděkoval: 18 krát
Poděkováno: 30 krát
Myslíš připojení k androidu? To bývá prekerka :-) jde to různě, mě se osvědčilo použít Filemamager+ Spustíš na dohodnutém portu v boxu tuto apk a pak z pc ttc ;-)

_________________
Mutant HD51 multiboot: HDF 6.4, ATV 6.4, PurE2-6.5, OpenPLi 7.2, A64 rom64/ram4 1gb lan, E-85 multifocus 23.5e,19.2e,13e,1w


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 27.Prosinec 2018 - 7:48 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 15.Prosinec 2009 - 21:24
Příspěvky: 507
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 6 krát
Meno root
Heslo prázdne a skús na inom ako Win 10.

_________________
Bežný užívateľ
~*Formuler F3 *Openbox AS4K CI*Amiko Alien A3 Combo*~
***Emme Esse 100cm - 85°E~30°W, Maximum e85***


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 27.Prosinec 2018 - 9:23 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 23.Říjen 2008 - 13:23
Příspěvky: 6
tras napsal:
Meno root
Heslo prázdne a skús na inom ako Win 10.

mám na PC w10 i w7 a nelze ze spojit TC přes FTP ani na jednom, kdysi jsem měl Dreambox a to fungovalo


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 27.Prosinec 2018 - 9:26 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 23.Říjen 2008 - 13:23
Příspěvky: 6
Na PC se dostanu jenom přes web rozhraní, při použití programu X-plore File Manager


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 27.Prosinec 2018 - 9:37 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 25.Září 2008 - 16:05
Příspěvky: 1227
Poděkoval: 18 krát
Poděkováno: 30 krát
Zkusil, co jsem Ti napsal? Nainstalovat do Formuleru a spustit port pro ftp.


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
Mutant HD51 multiboot: HDF 6.4, ATV 6.4, PurE2-6.5, OpenPLi 7.2, A64 rom64/ram4 1gb lan, E-85 multifocus 23.5e,19.2e,13e,1w


Naposledy upravil(a) minestra dne 27.Prosinec 2018 - 11:49, celkem upraveno 1 x.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 27.Prosinec 2018 - 11:45 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 15.Prosinec 2009 - 21:24
Příspěvky: 507
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 6 krát
Dostal som sa teraz aj s Win 10. Postup:
Do STB z Obchod play nainštalovať File Manager ktorý nebude mať hlášku že "Zrejme nie je určený pre toto zariadenie" (Skúsil som ich veľa ).
Povoliť prístup, Otvoriť "Transfer to PC", naskočí nám adresa a port (v mojom prípade 192.168.1.25:2211)

V Total Commanderi v PC Zadať ip+port, username anonymous, bez hesla a pripojiť sa.
Samozrejme musí byť povolený pasívny mód prenosu. Dostaneš sa tak však iba do Androidu.

_________________
Bežný užívateľ
~*Formuler F3 *Openbox AS4K CI*Amiko Alien A3 Combo*~
***Emme Esse 100cm - 85°E~30°W, Maximum e85***


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 27.Prosinec 2018 - 16:59 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 23.Říjen 2008 - 13:23
Příspěvky: 6
minestra napsal:
Zkusil, co jsem Ti napsal? Nainstalovat do Formuleru a spustit port pro ftp.

Super díky to pomohlo už se tam TC dostanu :-)


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 28.Prosinec 2018 - 0:56 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 25.Září 2008 - 16:05
Příspěvky: 1227
Poděkoval: 18 krát
Poděkováno: 30 krát
Furt se něco děje :good:

_________________
Mutant HD51 multiboot: HDF 6.4, ATV 6.4, PurE2-6.5, OpenPLi 7.2, A64 rom64/ram4 1gb lan, E-85 multifocus 23.5e,19.2e,13e,1w


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 16.Říjen 2019 - 11:42 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 27.Prosinec 2006 - 9:47
Příspěvky: 5
Poděkováno: 1 krát
Ahojte. Neviete mi tu niekto poradit ako sa dostanem k editácii piconov atd. v tomto prijimaci? Aj sa nan priúojim cez total commander len vidim subor iba device a pod nim subory typu music,alarms atd. Ziadne firmware subory. Vopred dakujem za kazdu odpoved.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 09.Říjen 2020 - 21:19 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 10.Únor 2009 - 22:16
Příspěvky: 280
satelitni prijimac: Coolstream Tank,S3mini,Dreambo
Poděkováno: 1 krát
Ahojte,ozivim tuto temu.Ako nastavim parametre cccamu a pod? Cez ftp vidim len device a podobne blbosti, neviem tam najst softcam


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 18.Říjen 2020 - 15:06 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 15.Prosinec 2009 - 21:24
Příspěvky: 507
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 6 krát
V prehliadači vojdi do oscamu alebo xcamClienta. Adresa prijímača:8888

_________________
Bežný užívateľ
~*Formuler F3 *Openbox AS4K CI*Amiko Alien A3 Combo*~
***Emme Esse 100cm - 85°E~30°W, Maximum e85***


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 19.Říjen 2020 - 11:52 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 10.Únor 2009 - 22:16
Příspěvky: 280
satelitni prijimac: Coolstream Tank,S3mini,Dreambo
Poděkováno: 1 krát
Dakujem, medzitym som na to prisiel.Vadila taka blbost, info aj pre ostatnych, webif funguje, len ked je softcam spusteny.Je to paradoxne naopak, vtedy, ked v menu (zelene tlac.) svieti SPUSTIT, a vypnuty je ked svieti ZASTAVIT. Asi zly preklad do slovenciny..


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 17 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk