BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 24.Září 2021 - 11:12

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 14 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Dreamsky HD6 Duo - skúsenosti
PříspěvekOdeslal: 28.Květen 2017 - 12:16 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 08.Listopad 2009 - 9:37
Příspěvky: 18
Zvažujem kúpu príjmača s dvoma UNI čítačkami na dve ICE karty (CZ+SK) a našiel som Dreamsky HD6 Duo. Potrebujem ho použiť ako server na homesharing s AB Cryptoboxami 650 HD. Nejaké skúsenosti či to bude spoľahlivo fungovať? Hlavne či bude v pohode čítať z oboch kariet, lebo v Cryptoboxe som s tým mal problém. V podstate od toho nič extra nepotrebujem, len aby čítal obe karty, fungoval homesharing (cryptoboxy mi momentálne idú cez cccam), príp. možno občas nejaké nahrávanie na USB/HDD. Mohlo by to fungovať?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Dreamsky HD6 Duo - skúsenosti
PříspěvekOdeslal: 02.Červen 2017 - 23:43 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 22.Leden 2010 - 11:55
Příspěvky: 104
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 5 krát
karty su ti naco ved tam ide g-share vsak tam mas cely skylink zadarmo dusim 16 mesiacov


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Dreamsky HD6 Duo - skúsenosti
PříspěvekOdeslal: 03.Červen 2017 - 11:44 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 22.Srpen 2014 - 18:10
Příspěvky: 241
Poděkoval: 6 krát
Poděkováno: 26 krát
jozef58 napsal:
karty su ti naco ved tam ide g-share vsak tam mas cely skylink zadarmo dusim 16 mesiacov


Žiadny g-share,skylink,16 mesiacov no.noó

To terrible: ak si to poriadne nastavíš cryptobox1,2 klient,server pre oba prijimače,tak ti to pekne pojde
a nepotrebuješ další stb,,hmm


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Dreamsky HD6 Duo - skúsenosti
PříspěvekOdeslal: 31.Leden 2020 - 14:01 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 06.Leden 2010 - 12:01
Příspěvky: 307
Poděkováno: 17 krát
Dnes mi došiel DUO,mám kartu skylink M7 v module Smit Irdeto CI+ a nefunguje to korektne.
Nahodí jeden program a po prepnutí na iný hlási nie je možná capacita CI.Má niekto firmware v ktorom Smit modul funguje korektne.Skúšal som aj staršie aj posledný no nepomohlo to.

_________________
Zero 4K


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Dreamsky HD6 Duo - skúsenosti
PříspěvekOdeslal: 31.Leden 2020 - 15:01 
Online
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 15.Listopad 2008 - 11:35
Příspěvky: 1611
satelitni prijimac: v podpise
Místo/Bydliště: Lednicke Rovne
Poděkoval: 21 krát
Poděkováno: 153 krát
jope napsal:
Dnes mi došiel DUO,mám kartu skylink M7 v module Smit Irdeto CI+ a nefunguje to korektne.
Nahodí jeden program a po prepnutí na iný hlási nie je možná capacita CI.Má niekto firmware v ktorom Smit modul funguje korektne.Skúšal som aj staršie aj posledný no nepomohlo to.

A to firmware tam máš aké????
Modul sa dá v menu ešte nastaviť poprípade (záleží od image) stiahnuť plugin pre podporu modulu.

_________________
--------------------------------------------------------
OCTAGON SF 4008 E2 4K UHD &
LCD4Linux Samsung SPF-107H
TV Panasonic TX-58GX810E
AU Yamaha + Magnat + Koda
--------------------------------------------------------


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Dreamsky HD6 Duo - skúsenosti
PříspěvekOdeslal: 31.Leden 2020 - 15:28 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 06.Leden 2010 - 12:01
Příspěvky: 307
Poděkováno: 17 krát
Firmware posledné stiahnuté z menu ver. 3.02.75,je to SH4 uzavretý linux,neviem o žiadnom plugine
pre modul tento linux.Nie je to Enigma2.

_________________
Zero 4K


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Dreamsky HD6 Duo - skúsenosti
PříspěvekOdeslal: 31.Leden 2020 - 15:56 
Online
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 15.Listopad 2008 - 11:35
Příspěvky: 1611
satelitni prijimac: v podpise
Místo/Bydliště: Lednicke Rovne
Poděkoval: 21 krát
Poděkováno: 153 krát
jope napsal:
Firmware posledné stiahnuté z menu ver. 3.02.75,je to SH4 uzavretý linux,neviem o žiadnom plugine
pre modul tento linux.Nie je to Enigma2.

No to už je moja choroba už automaticky beriem že je to E2.
Odporúčam sa toho boxu čo najrýchlejšie zbaviť vrátiť zahodiť.....

_________________
--------------------------------------------------------
OCTAGON SF 4008 E2 4K UHD &
LCD4Linux Samsung SPF-107H
TV Panasonic TX-58GX810E
AU Yamaha + Magnat + Koda
--------------------------------------------------------


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Dreamsky HD6 Duo - skúsenosti
PříspěvekOdeslal: 01.Únor 2020 - 19:23 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 07.Červen 2009 - 21:08
Příspěvky: 66
satelitni prijimac: Xtrend 8000,Octagon 8008Combo,
Místo/Bydliště: Pod Javorinú
Poděkoval: 6 krát
Poděkováno: 7 krát
Podívej se na Satdigitalne.cz do sekce Dreansky HD6 a tam by jsi mohl najít radu i pluginy.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Dreamsky HD6 Duo - skúsenosti
PříspěvekOdeslal: 02.Únor 2020 - 9:12 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 06.Leden 2010 - 12:01
Příspěvky: 307
Poděkováno: 17 krát
Tak som našiel po rade jedného maníka oscam pre M7 a ono to funguje v hornej čítačke pod oscamom.

_________________
Zero 4K


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Dreamsky HD6 Duo - skúsenosti
PříspěvekOdeslal: 19.Únor 2020 - 11:23 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 06.Leden 2010 - 12:01
Příspěvky: 307
Poděkováno: 17 krát
Nedopatrením sa mi podarilo nahrať do HD6 duo firmware pre Skyway Droid2,box teraz začne bootovať ale vypíše LOAD a nejde ďalej.Skúšal som prehrať pôvodný soft cez RS232 no nejde to,chyba 0x10.
Asi mi zmenil aj ID boxu.Dá sa nejako dostať do boxu,rs232,alebo iba servis.

_________________
Zero 4K


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Dreamsky HD6 Duo - skúsenosti
PříspěvekOdeslal: 23.Únor 2020 - 18:03 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 25.Říjen 2009 - 19:28
Příspěvky: 44
Místo/Bydliště: HE
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 5 krát
jope napsal:
Firmware posledné stiahnuté z menu ver. 3.02.75,je to SH4 uzavretý linux,neviem o žiadnom plugine
pre modul tento linux.Nie je to Enigma2.
však si z neho urob OPENBOX SX-6 a maš novy firmear a ide spoľahlivo-navod na satdigitalne


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Dreamsky HD6 Duo - skúsenosti
PříspěvekOdeslal: 06.Prosinec 2020 - 22:08 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 03.Prosinec 2008 - 19:29
Příspěvky: 51
Zdravím,

měl bych prosbu ohledně zprovonění oscam na HD6 Duo v režimu klienta. Měl by se připojit k serveru v lokální síti, ale nepřipojí (ping z telnetu funguje a obecně v síti žádné restrikce nejsou). K serveru se připojují i jiný klienti a bez problémů (satelit HD6 je první), konfigurace pro oscam mám převzatou z jiných funkčních klientů.
Log oscamu z HD6 je:
Kód:
20:35:06 00000000 s     (main) System name    = Linux
20:35:06 00000000 s     (main) Host name      = pdk7105
20:35:06 00000000 s     (main) Release        = 2.6.32.42stlinux_208_stapi_V.4.1-SDK7105_7105-STSDK
20:35:06 00000000 s     (main) Version        = #57 PREEMPT Mon Feb 23 16:56:13 KST 2015
20:35:06 00000000 s     (main) Machine        = sh4
20:35:06 00000000 s     (main) creating pidfile /tmp/.oscam/oscam.pid with pid 2892
20:35:06 00000000 s   (config) services reloaded: 0 services freed, 4 services loaded, rejected 0
20:35:06 00000000 s [Emu] oscam-emu version 733
20:35:06 00000000 s   (config) userdb reloaded: 2 accounts loaded, 0 expired, 1 disabled
20:35:06 00000000 s     (main) signal handling initialized
20:35:06 00000000 s   (config) 387 provid's loaded
20:35:06 00000000 s   (config) 130 service-id's loaded in 1 ms
20:35:06 00000000 s      (net) newcamd: initialized (fd=5, port=10001)
20:35:06 00000000 s      (net) -> CAID: 0D96 PROVID: 000000, 000004, 000008, 00000C, 000010
20:35:06 00000000 s      (net) newcamd: initialized (fd=6, port=15051)
20:35:06 00000000 s      (net) -> CAID: 0D0F PROVID: 000008
20:35:06 00000000 s   (reader) skylink_share [newcamd] creating thread for device 10.0.0.28
20:35:06 00000000 s     (stat) loadbalancer: could not open /tmp/.oscam/stat for reading (errno=2 No such file or directory)
20:35:06 00000000 s (emmcache) loaded 0 emmcache records from /tmp/.oscam/oscam.emmcache in 0 ms
20:35:06 00000000 s (emmcache) loaded 0 emmstat records from /tmp/.oscam/oscam.emmstat in 0 ms
20:35:06 00000000 s (anticasc) anti cascading disabled
20:35:06 3F10C1CF p  (newcamd) proxy 10.0.0.28:2010 newcamd525 (fd=0)
20:35:06 3F10C1CF p   (reader) skylink_share [newcamd] proxy initialized, server 10.0.0.28:2010
20:35:06 14DDD288 c   (client) plain dvbapi-client granted (localuser, au=auto (3 reader))
20:35:06 14DDD288 c   (dvbapi) dvbapi channelcache loaded from /var/keys/oscam.ccache
20:35:06 14DDD288 c (dvbstapi) WARNING: no PTI devices defined, stapi disabled
20:35:06 14DDD288 c   (dvbapi) ERROR: stapi: setting up stapi failed.
20:35:06 4BDBD7D8 h    (webif) webif: decompressed 177752 bytes back into 433776 bytes
20:35:06 4BDBD7D8 h    (webif) HTTP Server running. ip=0.0.0.0 port=8888


to je vše, žádná další aktivita. HD6 má aktuální orig. FW. Na serveru není v logu žádná zmínka o pokusu k připojení.

Můžete prosím poradit?


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Dreamsky HD6 Duo - skúsenosti
PříspěvekOdeslal: 07.Prosinec 2020 - 20:25 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 15.Červen 2008 - 19:02
Příspěvky: 264
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 9 krát
Pro rekapitulaci , je to Fortis Linux (ne Enigma 2) dvoukartový , dva CI+ ,
umí HbbTV (asi kromě Primy ) , IPTV .
Neumí gshare (to umí asi jiné) existuje pro něho oscam který funguje i jako home šare server pro pro pár klientů "pro všechny aktuální karty" .
Stačí po-googlit prohledat fora.

_________________
Informace mám z první ruky a vždy čerstvé od agentury Jedna Paní Povídala
www.JPP.com


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Dreamsky HD6 Duo - skúsenosti
PříspěvekOdeslal: 07.Prosinec 2020 - 21:08 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 03.Prosinec 2008 - 19:29
Příspěvky: 51
show-man napsal:
Pro rekapitulaci , je to Fortis Linux (ne Enigma 2) dvoukartový , dva CI+ ,
umí HbbTV (asi kromě Primy ) , IPTV .
Neumí gshare (to umí asi jiné) existuje pro něho oscam který funguje i jako home šare server pro pro pár klientů "pro všechny aktuální karty" .
Stačí po-googlit prohledat fora.


Myslel jsem si to po přečtení tohoto vlákna. Děkuji moc za potvrzení!


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 14 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk