e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 11.Prosinec 2019 - 2:25

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 84 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 3 4 5 Další
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 01.Říjen 2015 - 9:50 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 20.Červenec 2007 - 7:34
Příspěvky: 102
Poděkováno: 3 krát
k.o.h.u.t. napsal:


A jak se chovala karta, která je registrovaná na CZ občana, ale při registraci bylo zaškrtnut region použití SK? Znám několik lidí, kteří to tak z preventivních důvodů učinili, ale bohužel ani jeden včera mezi 20 až 23h nesledoval STV1 nebo nebyli vůbec u TV. Podle mě by na takovýchto kartách mělo vše fungovat. Pro info, na "partnerské" lince u providera, mě službu konající dáma nebyla schopna na takto položený dotaz odpovědět a odkázala mě na "partnerský" web s tím, že mám přes kontaktní formulář poslat čísla karet (nevím z jakého důvodu!?) a popsat "přesně" svůj dotaz a jeho účel...!


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Novinky v Skylinku
PříspěvekOdeslal: 01.Říjen 2015 - 9:56 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 03.Květen 2009 - 17:26
Příspěvky: 1310
Místo/Bydliště: Portlaoise
Poděkováno: 35 krát
Není důležitý pouze region a měna pro zúčtování, ale především! adresa trvalého bydliště.

Ono, včera se to projevilo v plné kráse díky O2, které si to pohlídalo. Ne nadarmo má sím Skylink u balíčku DIGITAL HD napsáno, že programy označené hvězdičkou lze sledovat pouze na území SK, ale platí to i obráceně. U těchto programů to zatím v praxi Skylink neřeší, ikdyž se o tom mluví už delší dobu. Přesvědčíš se sám po zadání www.skylink.cz a www.skylink.sk

_________________
----------------------------------------
Raspberry Pi 3 Model B 64-bit
HD-BOX Enibox, openATV
VU+ ZERO, openATV
Prismcube Ruby, Black Hole
Showbox 5000HD, openATV
AB IPBox 91/55/99/9900HD

----------------------------------------


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Novinky v Skylinku
PříspěvekOdeslal: 01.Říjen 2015 - 10:09 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 25.Prosinec 2007 - 13:24
Příspěvky: 98
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
Ja ma kartu registrovanu na SK adresu, platim v eurach, ale pri registracii som dal preventivne CZ region a STV vcera nesla...

_________________
CST Trinity, 2 X HD-Box FS-7119HD, Ex-Dreamsky NXP256HD, Parabola 80 cm Mascom, Inverto LNB Twin
Black ULTRA, Motor AMIKO DM 3800 a v skrini starucky Azbox 720 USB, Skylink Kombi plus karta next.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Novinky v Skylinku
PříspěvekOdeslal: 01.Říjen 2015 - 10:29 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 20.Červenec 2007 - 7:34
Příspěvky: 102
Poděkováno: 3 krát
Nejde o bydliště, to můžu mít dnes kde chci, jde o to, jestli karty, které vlastní člověk, který se TP na území ČR (ale dnes můžu mít TP v několika státech EU, stejně tak i několik občanství) a při registraci karty uvedl, že ji bude používat na území SK nebo naopak (kde může mít třeba PP), jestli takto registrované karty včera mezi 20 - 23h FUNGOVALY nebo NEFUNGOVALY. Vše ostatní je teď podružné. Proto očekávám reakci někoho, kdo takovouto kartu má a včera byl v inkriminovanou dobu u TV a koukal na STV1.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Novinky v Skylinku
PříspěvekOdeslal: 01.Říjen 2015 - 10:32 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 20.Červenec 2007 - 7:34
Příspěvky: 102
Poděkováno: 3 krát
michal_drak napsal:
Ja ma kartu registrovanu na SK adresu, platim v eurach, ale pri registracii som dal preventivne CZ region a STV vcera nesla...



Pokud tedy budeme uvažovat logicky (i když u Skylinku se o nějaké logice moc hovořit nedá), tak pokud karta registrovaná na SK občana a jako region označena CZ nefungovala, tak opačně (občan CZ a region použití SK) by fungovat měla.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Novinky v Skylinku
PříspěvekOdeslal: 01.Říjen 2015 - 10:36 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 03.Květen 2009 - 17:26
Příspěvky: 1310
Místo/Bydliště: Portlaoise
Poděkováno: 35 krát
Vlastním několik karet... U své "hlavní" karty byla STV a STV HD blokována, karta kompletně registrována pro SK krajinu šla v pohodě.

Vypadá to, že rozhodující bude region použití. Očekávám, že Skylink bude mít napilno = více "odbornic" na zákaznickém centru = zvýšení SERPO :)

_________________
----------------------------------------
Raspberry Pi 3 Model B 64-bit
HD-BOX Enibox, openATV
VU+ ZERO, openATV
Prismcube Ruby, Black Hole
Showbox 5000HD, openATV
AB IPBox 91/55/99/9900HD

----------------------------------------


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Novinky v Skylinku
PříspěvekOdeslal: 01.Říjen 2015 - 11:12 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 01.Leden 2010 - 11:17
Příspěvky: 364
Poděkováno: 3 krát
Ten ťah od skylinku bol trochu od veci. Lebo ak neplatím sepro ale balík služieb tak by ta STV1 nemala byť blokovaná.
Balík sluzieb nie je rozdeleny na regiony, aspoň to nikde neuvádzajú. U ostatných provajderov to išlo bez problémov UPC aj DIGI.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 01.Říjen 2015 - 11:17 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 03.Květen 2009 - 17:26
Příspěvky: 1310
Místo/Bydliště: Portlaoise
Poděkováno: 35 krát
Kabelovky musí při Lize mistrů začerňovat obrazovky, vymohla si O2 u soudu

_________________
----------------------------------------
Raspberry Pi 3 Model B 64-bit
HD-BOX Enibox, openATV
VU+ ZERO, openATV
Prismcube Ruby, Black Hole
Showbox 5000HD, openATV
AB IPBox 91/55/99/9900HD

----------------------------------------


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 01.Říjen 2015 - 11:20 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 10.Prosinec 2011 - 15:05
Příspěvky: 3385
Poděkoval: 38 krát
Poděkováno: 142 krát
Toto je rozhodujúce:
Příloha:
REG_SVK.JPG
REG_SVK.JPG [ 34.87 KiB | Zobrazeno 2475 x ]
Příloha:
REG_CZ.JPG
REG_CZ.JPG [ 35.77 KiB | Zobrazeno 2475 x ]

Nové tlačítko "Show" nieje na škodu. :)

_________________
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 01.Říjen 2015 - 11:34 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 20.Červenec 2007 - 7:34
Příspěvky: 102
Poděkováno: 3 krát
@Steiner: Asi ano, ale stále nemáme JASNOU a vyčerpávající odpověď zda-li to bude fungovat u karty, jejíž uživatel má TP na území ČR (nebo jakéhokoliv jiného státu, kromě SK) a kartu registrovánu na adresu tohoto TP, ale jako region použití uvedl SK (při registraci nebo někdy v průběhu trvání "smluvního" vztahu mezi ním a Skylinkem). Bohužel nemám žádnou kartu u sebe (a hlavně bych to asi neměl jak vyzkoušet), která je na CZ občana, ale region užívání má SK. A kupovat novou kvůli otestování nebudu a žádat u SkyLinku (po tom telefonním rozhovoru, jehož hlavní ideu jsem už popsal) o změnu regionu užívání z CZ na SK asi taky ne. Ta operátorka (a to se jednalo o "partnerskou" linku) zjevně nevěděla která bije. Člověk se někdy nestačí divit, co za lidi to firmy jako je SKL a ostatní vůbec na svýck KC (a zde navíc na "partnerské" lince) vůbec zaměstnávají.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 01.Říjen 2015 - 11:46 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 10.Prosinec 2011 - 15:05
Příspěvky: 3385
Poděkoval: 38 krát
Poděkováno: 142 krát
Akože nemáme JASNOU?

Pri zapnutí regionalizácie počas vysielania je jediným parametrom priamo pri dekódovaní kartou vyššie zobrazené. Nič iné.

To, že akým kritériom sa na kartu dostane to či ono je už druhá vec.
Osobne mám viac kariet z rôznymi regiónmi a zásadne je na jednotlivých kartách chid označujúci region podľa regionu nastaveného v databáze providera.

_________________
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 01.Říjen 2015 - 11:53 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 03.Květen 2009 - 17:26
Příspěvky: 1310
Místo/Bydliště: Portlaoise
Poděkováno: 35 krát
Přesně jako píše kolega Steiner. Kdo nemá OSCam, danný region se dá vyčíst po přihlášení do zákaznické zóny a najde to ve "Správa karet". Sám to nezměníš, pomůže jen přeregistrace.

_________________
----------------------------------------
Raspberry Pi 3 Model B 64-bit
HD-BOX Enibox, openATV
VU+ ZERO, openATV
Prismcube Ruby, Black Hole
Showbox 5000HD, openATV
AB IPBox 91/55/99/9900HD

----------------------------------------


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 01.Říjen 2015 - 12:01 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 03.Květen 2009 - 17:26
Příspěvky: 1310
Místo/Bydliště: Portlaoise
Poděkováno: 35 krát
Nakonec může dojít k docela zajimavému paradoxu. Pro určitou skupinu lidí a nakonec se může jednat o dosti zajimavý počet, bude mnohem zajímavější podržet kartu Skylink, přeregistrovat ji na SK region a oželet SERPO, které vyjde lacněji, než Sportovní balíček od O2. To nemluvím o profesionalismu komentátorů a jiných věcech ...

Jinými slovy, díky Skylinku budeme moct i nadále sledovat pravidelně 2 zápasy LM v TV ve vysílacím týdnu.

_________________
----------------------------------------
Raspberry Pi 3 Model B 64-bit
HD-BOX Enibox, openATV
VU+ ZERO, openATV
Prismcube Ruby, Black Hole
Showbox 5000HD, openATV
AB IPBox 91/55/99/9900HD

----------------------------------------


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 01.Říjen 2015 - 12:04 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 20.Červenec 2007 - 7:34
Příspěvky: 102
Poděkováno: 3 krát
Stále nikdo neodpověděl na mou otázku jestli při stavu registrace karty (stav viz mé předešlé příspěvky) tato karta při včerejší geoblokaci fungovala. Polopaticky řečeno, jestli má při registraci nebo přeregistraci karty políčko "region použití CZ nebo SK" (když má registrující TP v opačném regionu než, ten, který zaškrtne) nějaký praktický význam nebo je to jen administratívní záležitost. Přestaňme tady řešit camy, oscamy, atd. To není odpověď, kterou očekávám (ne pro sebe, mě je fotbal šumák, ale pro spoustu uplakánků v čase budoucím), nic jiného. Polopatičtěji podstatu mého původního dotazu už ani vysvětlit nejde.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 01.Říjen 2015 - 12:10 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 03.Květen 2009 - 17:26
Příspěvky: 1310
Místo/Bydliště: Portlaoise
Poděkováno: 35 krát
Steiner tu ten prinscreen asi dělal pro srandu králíkům?!
Co ti brání v tom napsat trvalý pobyt v CZ a zvolit region SK?
I pokud by to nešlo, tak si nějakou SK adresu vycucat z prstu dovedeš, ne? Samozřejmě to neber jako návod :D Ber to jako informaci ke studijním účelům.

_________________
----------------------------------------
Raspberry Pi 3 Model B 64-bit
HD-BOX Enibox, openATV
VU+ ZERO, openATV
Prismcube Ruby, Black Hole
Showbox 5000HD, openATV
AB IPBox 91/55/99/9900HD

----------------------------------------


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 01.Říjen 2015 - 12:37 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 10.Prosinec 2011 - 15:05
Příspěvky: 3385
Poděkoval: 38 krát
Poděkováno: 142 krát
lumca napsal:
... nebo je to jen administratívní záležitost ...
Presne tak.
k.o.h.u.t. napsal:
... pokud by to nešlo, tak si nějakou SK adresu vycucat z prstu dovedeš, ne? ....
Nerobte z toho zase kovbojku. :D
SkyLinku je šum a fuk či si momentálne v CZ alebo na SK. Súhlasil si s obchodnými podmienkami a nikto nebude nikoho adresu skúmať.
Skylink si týmto svoju povinnosť splnil a to je všetko. Bodka.

_________________
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 01.Říjen 2015 - 12:41 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 26.Září 2011 - 16:03
Příspěvky: 5578
satelitni prijimac: Všetko-4K
Místo/Bydliště: chlpatá dedinka okres pupok .
Poděkoval: 61 krát
Poděkováno: 132 krát
hm ,kúrňa a ja mám kartu regnutú v česku aj na trvalú adresu niekde vo frenštáte p/ radhoštem platím ten bazmekpopolatok cez slovenské sipo a mne to normálne frčalo aj s ligou s mojej kartičky jedna báseň :Yahoo!: :clapping: :smoke:

_________________
Všetko 4K


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 01.Říjen 2015 - 12:46 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 03.Květen 2009 - 17:26
Příspěvky: 1310
Místo/Bydliště: Portlaoise
Poděkováno: 35 krát
...máš SK region.
Steiner, nejvyšší čas zamknout vlákno :)

_________________
----------------------------------------
Raspberry Pi 3 Model B 64-bit
HD-BOX Enibox, openATV
VU+ ZERO, openATV
Prismcube Ruby, Black Hole
Showbox 5000HD, openATV
AB IPBox 91/55/99/9900HD

----------------------------------------


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 01.Říjen 2015 - 12:51 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 10.Prosinec 2011 - 15:05
Příspěvky: 3385
Poděkoval: 38 krát
Poděkováno: 142 krát
efendy55, uviedol si toho síce veľa ale to podstatné: aký region máš v databáze a na kartičke nie.
efendy55, efendy55 .... :shock:

Prečo zamknout ?, zaujímavá téma, evidentne v tom majú mnohí guláš. Tak nech sa to vyjasní. :)

_________________
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 01.Říjen 2015 - 12:51 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 10.Srpen 2010 - 17:20
Příspěvky: 190
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 5 krát
Preto je dobré mať aj rtvs kartu


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 84 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 3 4 5 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk