e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 13.Listopad 2019 - 4:25

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 53 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 3 Další
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 12.Duben 2016 - 9:17 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 30.Červenec 2007 - 7:24
Příspěvky: 107
satelitni prijimac: Amiko Alien 2 , Xtrend ET4000
Skylink vypne podporu CryptoWorks prijímačov

http://www.dsl.sk/article.php?article=18253

Uz je to tady

_________________
Amiko Alien 2, Xtrend ET4000


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 12.Duben 2016 - 11:16 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 14.Leden 2009 - 14:19
Příspěvky: 116
satelitni prijimac: HD-BOX 7119
Místo/Bydliště: ČR
Poděkoval: 2 krát
Pokud se nepletu, tak oscam zvládá i irdeto režim ...

_________________
HD-BOX 7119


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 12.Duben 2016 - 14:17 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 30.Říjen 2007 - 8:54
Příspěvky: 306
satelitni prijimac: odoslane z PC
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 9 krát
lenze nie vsetci maju linux


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 12.Duben 2016 - 14:38 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 05.Srpen 2013 - 13:16
Příspěvky: 3259
satelitni prijimac: Dreambox ONE Vu4k DM800SE
Poděkováno: 2 krát
to sice nie, ale taky ariva 202 myslim ze ma mod irdeto ked prepnes kartu na 6mhz. kdesik som dokonca videl aj podporu tweak keys.. amika by mali tiez ist prerobit


Naposledy upravil(a) dlhe_pole dne 12.Duben 2016 - 15:08, celkem upraveno 1 x.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 12.Duben 2016 - 14:49 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 97 krát
Nic sa nestane, akurat par ludi bude musiet prepnut v uniprijimacoch rezim o ktorom ani nevedeli ,ze ho tam maju .
Aj irdeto raz skonci a potom co ?

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 12.Duben 2016 - 14:52 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 04.Červen 2010 - 20:36
Příspěvky: 9467
Poděkoval: 43 krát
Poděkováno: 138 krát
Potom zase prepneme rezim,ale inde ako v boxoch...... :smich:

_________________
VU UNO openATV, plna skrina kramov ;)
Tento cely prispevok bol napisany bez financnej pomoci EU a tapatalku!


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 12.Duben 2016 - 14:53 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 14.Leden 2009 - 14:19
Příspěvky: 116
satelitni prijimac: HD-BOX 7119
Místo/Bydliště: ČR
Poděkoval: 2 krát
To Revis: vím, že to byla řečnická otázka, ale přesto .. až skončí irdeto, třeba mít přijímač se slotem na CI modul ... ale to tu třeba ani ten přijímač či my nebudem :D :D

_________________
HD-BOX 7119


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 12.Duben 2016 - 14:59 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 16.Březen 2012 - 15:32
Příspěvky: 322
Poděkoval: 37 krát
Poděkováno: 13 krát
no, skor by sa naskytalo, ze len co bude vypnuty cryptoworks a ostane len irdeto tak v momente tu mame tvrdy surflock na 2 stanice ...

_________________
ET10000, DM900 Triple, OpenPLI, OpenATV...


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 12.Duben 2016 - 15:10 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 05.Srpen 2013 - 13:16
Příspěvky: 3259
satelitni prijimac: Dreambox ONE Vu4k DM800SE
Poděkováno: 2 krát
surflock isto nenasadia.. su dosrati ze by o5 skolabovala zakaznicka linka a system z neustalych refresh zapisov


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 12.Duben 2016 - 16:37 
Narastie dopyt po share serveroch. :D


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 12.Duben 2016 - 16:41 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 25.Září 2008 - 16:05
Příspěvky: 1228
Poděkoval: 20 krát
Poděkováno: 25 krát
Mě by od znalých zajímalo, kde vzal Glisnik ten "kvalifikovaný" odhad o tak malém množství aktivních 0d96 karet. Já to nemůžu dobře posoudit, ale v mém okolí jsou samé ICE.

_________________
Mutant HD51 multiboot: SatdreamGr 6, ATV 6.4, PurE2-6.2, OpenPLi 7.2, A64 rom64/ram4 1gb lan, E-85 multifocus 23.5e,19.2e,13e,1w


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 12.Duben 2016 - 17:04 
Offline
Expert fóra
Expert fóra

Registrován: 30.Prosinec 2008 - 1:07
Příspěvky: 875
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 14 krát
srajlink si nahana svoj vlastny ocas - amaterskym hystercenim so zapismi umelo vyraba dovody na vypnutie ice - preco asi nemaju potrebu ini provajderi v takom rozsahu investovat do nezmyselne nabobtnaneho servisu a na pritruble telefonistky? :)


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 12.Duben 2016 - 17:33 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 04.Červen 2010 - 20:36
Příspěvky: 9467
Poděkoval: 43 krát
Poděkováno: 138 krát
ICE nahodou neemuluje len CW? Cize len stare crepy s cistou CW citackou buduá mat problem,alebo?

_________________
VU UNO openATV, plna skrina kramov ;)
Tento cely prispevok bol napisany bez financnej pomoci EU a tapatalku!


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 12.Duben 2016 - 18:00 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 05.Srpen 2013 - 13:16
Příspěvky: 3259
satelitni prijimac: Dreambox ONE Vu4k DM800SE
Poděkováno: 2 krát
liquere napsal:
ICE nahodou neemuluje len CW? Cize len stare crepy s cistou CW citackou buduá mat problem,alebo?


stare cerepy ako homecast ano, ale unicitacky na baze icecryptu alebo conax-u urcite nie


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 12.Duben 2016 - 18:25 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 09.Říjen 2008 - 15:10
Příspěvky: 268
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 10 krát
A aký je config oscam.server pre ICE kartu v režime irdeto?

_________________
Illusion M2S, Showbox S300 Platrinum, Opticum 4050CX, Ferguson Ariva 100, Ferguson Ariva 100E, Amiko Mini HD SE, Amiko Alien2 Hyperion 5.1


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 12.Duben 2016 - 18:30 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 05.Srpen 2013 - 13:16
Příspěvky: 3259
satelitni prijimac: Dreambox ONE Vu4k DM800SE
Poděkováno: 2 krát
hladaj na fore a najdes


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 12.Duben 2016 - 20:26 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 97 krát
force_irdeto = 1 , treba pridat aj camdata a frci to. V tom problem nieje, problem je v ziskovych share serveroch , tie ponukaju zdielanie prave na 0D96 . Je to jednoduchsie na spravu karty a nieje potrebne sa namahat s denným update emm-ga. Absolutna vacsina novych prijiamcov je bud Amiko, Cryptobox, alebo Ariva. Jasne,ze sa najdu aj ludia ktori sa rozhodnu pre skylink-ready, ale su to vacsinou menej znaly problematiky a skocia radi na reklamu typu " Sam sa naladi, sam sa aktualizuje". Tym ludom zial ani tato funkcia nepomoze , ked nechapu ani tie dve otazky, ktore musia zodpovedat pri spusteni . A taky ludia si iny ako skylink ready s moznost ovplyvnovania sledovania vysielatelom, podla poziadaviek tv spolocnosti, nezasluzia. Mohol by som aj menovat jedneho vysokopostaveneho statneho uradnika, ktory telefonicky zistoval co si myslim o tom "super prijimaci Zirkon " zo skylink magazinu . Nic lepsie neexistuje - som mu povedal a vrelo odporucil . Blby jak tago - ale prachaty , tak nech si kupi a moze kludne platit aj za kazdy odsledovany film samostatne. Penazi na to ma dost.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 12.Duben 2016 - 20:31 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 16.Červenec 2015 - 19:23
Příspěvky: 289
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 7 krát
Zaujímalo by ma či to pôjde v cryptoboxe 650hd, je ta možnost prepnút na irdeto!Mám tam ice kartu


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 12.Duben 2016 - 20:46 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 97 krát
ano, ta moznost tam je , ako vo vsetkych ALI prijimacoch .

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 12.Duben 2016 - 20:54 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 16.Červenec 2015 - 19:23
Příspěvky: 289
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 7 krát
To si ma potešil!Je tam možnost aj modulu a ked sme pri moduloch povedz mi ktorý táto mašinka papá.Myslím typ modula!Diki za odpoved.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 53 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 3 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk