e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 12.Listopad 2019 - 5:39

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 10 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Problem z kvalitou na Skylinku
PříspěvekOdeslal: 15.Srpen 2016 - 8:10 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 24.Červenec 2009 - 10:51
Příspěvky: 28
Poděkoval: 3 krát
Dobrý den mam taky problem niektoré programy mi idu niektoré nie Vatsinou mi idu horizontálne u vertikálnych mi ukazuje len silu 72% ale kvalita je 0% kde moze byt problem vsetko je zapojené ok aj diseqc je dobre


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Problem z kvalitou na Skylinku
PříspěvekOdeslal: 15.Srpen 2016 - 8:23 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 22.Srpen 2011 - 20:49
Příspěvky: 598
satelitni prijimac: Amiko 8260+
Místo/Bydliště: Trenčín
Poděkováno: 15 krát
To može byt chyba v kábli,LNB,nastavení paraboly.Dobré by bolo vyskúšat tam zapojit iný prijímač,či to bude robit aj na tom-aby sa vylúčilo,či chyba nie je v prijímači.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Problem z kvalitou na Skylinku
PříspěvekOdeslal: 15.Srpen 2016 - 17:09 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 24.Červenec 2009 - 10:51
Příspěvky: 28
Poděkoval: 3 krát
svaco napsal:
To može byt chyba v kábli,LNB,nastavení paraboly.Dobré by bolo vyskúšat tam zapojit iný prijímač,či to bude robit aj na tom-aby sa vylúčilo,či chyba nie je v prijímači.

No skúšal som druhy prijímač sila 80% a kvalita 55% skúšal som vyhľadať programy a nic mam polarizáci H idu všetky


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Problem z kvalitou na Skylinku
PříspěvekOdeslal: 15.Srpen 2016 - 17:32 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 11.Leden 2011 - 16:57
Příspěvky: 1520
satelitni prijimac: Dreambox 7080,TBS 5925
Poděkoval: 11 krát
Poděkováno: 117 krát
Daj si správne nastaviť parabolu a máš po probléme tie percentá sú na dve veci každý box ich ukazuje inak.

_________________
Dreambox 920 / 7080
Oscam EMU r11503
TBS 5925
Parabola:150cm 76,5E-34,5W,90cm Fe 28,2E+23,5E+19,2E+13,0E
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Problem z kvalitou na Skylinku
PříspěvekOdeslal: 16.Srpen 2016 - 8:17 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 11.Únor 2008 - 10:27
Příspěvky: 42
satelitni prijimac: OPTICUM HD S20
Podla mna je vadny LNB

_________________
VU SOLO2, VTI 14.0.5 - HDG17 - OSCAM r11431, HDD 1TB
VU ZERO, VTI 14.0.5 - HDG17 - OSCAM r11431


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Problem z kvalitou na Skylinku
PříspěvekOdeslal: 17.Srpen 2016 - 18:36 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 30.Říjen 2007 - 8:54
Příspěvky: 306
satelitni prijimac: odoslane z PC
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 9 krát
Moze byt problem aj v kabli- na konci moze byt zoxidivana med a ta moze sposobit ze idu horizontalne a vertimalne nie.preto chyby mozu byt : prijimac( vyluci sa to pouzitim i eho), konvertor (pouzitim ineho) v kabli (bud vymena alebo konce oskrabat od zoxidovania)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Problem z kvalitou na Skylinku
PříspěvekOdeslal: 17.Srpen 2016 - 18:43 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 23.Květen 2010 - 13:21
Příspěvky: 2673
Poděkoval: 28 krát
Poděkováno: 33 krát
tomko napsal:
Moze byt problem aj v kabli- na konci moze byt zoxidivana med a ta moze sposobit ze idu horizontalne a vertimalne nie.preto chyby mozu byt : prijimac( vyluci sa to pouzitim i eho), konvertor (pouzitim ineho) v kabli (bud vymena alebo konce oskrabat od zoxidovania)

Keby bol zoxidovany drôt v kabli, neslo by nic- neslo by napajanie lnb.

_________________
Ipbox 9900,vo flash Abenigma najnovsia,na usb tiez a hyperion v4.5 (ten pouzivam), hyperion v4, Nebula v1. A iné sd stb,parabola fe90,sg2100 a parabola fe80 multifeed 19,2 a 23,5e jeden lnb Sharp,noise 1 a 1,2db 20 ročný a no problém(je ako nový).


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Problem z kvalitou na Skylinku
PříspěvekOdeslal: 17.Srpen 2016 - 19:00 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 06.Prosinec 2009 - 20:41
Příspěvky: 1359
Místo/Bydliště: Doma
Poděkoval: 13 krát
Poděkováno: 26 krát
Omyl.
Mal som zateceny a zoxidovany kabel a normalne mi satelit siel. A ako som to zistil?
Vtedy som pouzival motor a jedine co neslo tak iba to,ze sa netocil. Napätie som na konci nameral uplne normalne ako pre horizontal tak aj vertikal.
Skotrolovat kable a spoje a vyladit parabolu....

_________________

Vlastním:
GigaBlue HD x1
Obrázek
Octagon SF918 HD, clon SAB
Mám v opatere:
VU+ Zero
AB Cryptobox 650 HD
AB Cryptobox 600 HD


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Problem z kvalitou na Skylinku
PříspěvekOdeslal: 17.Srpen 2016 - 19:20 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 30.Říjen 2007 - 8:54
Příspěvky: 306
satelitni prijimac: odoslane z PC
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 9 krát
u mna sa prejavil problem tak ze mi horizont. isli a vertikalne nie (na horizontalnu polariz. ide 18V a na vertikal 13V)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Problem z kvalitou na Skylinku
PříspěvekOdeslal: 18.Srpen 2016 - 18:08 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 02.Květen 2009 - 14:04
Příspěvky: 32
satelitni prijimac: optibox hdcx,opticum7300 2cicx
Poděkoval: 1 krát
Mně zase nejde EPG akorát na Nově. Freesat běží v poho. přijímačem to není.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 10 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk