e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 29.Září 2020 - 5:52

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 20 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Skylink Live TV / geoblokácia
PříspěvekOdeslal: 05.Září 2016 - 20:59 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 12.Listopad 2007 - 20:23
Příspěvky: 9435
Poděkoval: 53 krát
Poděkováno: 114 krát
pele1 napsal:

To by vysvětlovalo hlášku kterou mám u JOJ na livetv.skylink.cz. Zůstala mi ale v dostupných programech. Ale nemám v dostupných Novu.
Příloha:
Výstřižek.PNG
Výstřižek.PNG [ 68.36 KiB | Zobrazeno 7421 x ]

Funguje to nějak zvláštně:
Příloha:
Výstřižek1.PNG
Výstřižek1.PNG [ 48.37 KiB | Zobrazeno 7421 x ]

_________________
CST HD2 TANK,NG-Return CS 3.0, DOScam 0.25, LNB Chess Edition 3 Single 0,1dB, SG-2100, offset 80cm
________________________________________________________________________________________________________
Čím více poznávám lidi, tím více miluji psy. R.R. Demokracie je, když dva vlci a jedno jehně hlasují, co bude k večeři. Svoboda je, když dobře ozbrojené jehně odmítá hlasovat. B.F.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink Live TV
PříspěvekOdeslal: 05.Září 2016 - 21:22 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra

Registrován: 11.Leden 2011 - 16:57
Příspěvky: 1607
satelitni prijimac: Dreambox 7080,TBS 5925
Poděkoval: 14 krát
Poděkováno: 132 krát
nova v livetv nefunguje od začiatku

_________________
Dreambox 920 / 7080
Oscam EMU r11503
TBS 5925
Parabola:150cm 76,5E-34,5W,90cm Fe 28,2E+23,5E+19,2E+13,0E


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink Live TV
PříspěvekOdeslal: 06.Září 2016 - 7:34 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 12.Listopad 2007 - 20:23
Příspěvky: 9435
Poděkoval: 53 krát
Poděkováno: 114 krát
Nechápu, jak můžou do světa vypustit takový polotovar.

_________________
CST HD2 TANK,NG-Return CS 3.0, DOScam 0.25, LNB Chess Edition 3 Single 0,1dB, SG-2100, offset 80cm
________________________________________________________________________________________________________
Čím více poznávám lidi, tím více miluji psy. R.R. Demokracie je, když dva vlci a jedno jehně hlasují, co bude k večeři. Svoboda je, když dobře ozbrojené jehně odmítá hlasovat. B.F.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink Live TV
PříspěvekOdeslal: 06.Září 2016 - 8:16 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 21.Únor 2011 - 20:31
Příspěvky: 674
Poděkoval: 87 krát
Poděkováno: 6 krát
Súhlas, včera som si aktivoval Skylink Live TV (Promo) a musím škonštatovať že je to na milú Jarmilu.(Po našom na puču.) :D


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink Live TV
PříspěvekOdeslal: 06.Září 2016 - 10:31 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 18.Listopad 2008 - 9:30
Příspěvky: 84
Místo/Bydliště: NMnV
To moze napadnut asi len ich paranojicke hlavy blokovat to na jednu domacu siet. Ved ja chcem telku pozerat, ked lezim vecer na hoteli na sluzobke, alebo som na chate. Cele naprd, da sa pouzit len doma na zachode. Dalsi zbytocny nezmysel, by sa mali poucit od inych operatorov, ako sa to robi. Ale transcoding a port forwarding to vyriesi na Enigme aj bez nich.

_________________
2 x DM800HD original s Visiosat Multisat 1W, 13E, 19.2E, 23,5E 4 MS, na chalupe 4 x Samsung s DVB-S2 a CI+ a VU+ UNO 4K a Toroidal 90, 1W, 13E, 19.2E, 23,5E a 6 Skylink kariet.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink a geoblokácia
PříspěvekOdeslal: 06.Září 2016 - 12:00 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 08.Únor 2010 - 16:02
Příspěvky: 82
satelitni prijimac: Ariva 200 hd / Openbox 820
Místo/Bydliště: Slovensko
Ak zmením na karte region na SK, ktoré cz programy budu deblokované ako v prípade JoJ na karte s cz regionom.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink Live TV
PříspěvekOdeslal: 06.Září 2016 - 20:19 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 27.Únor 2008 - 14:01
Příspěvky: 73
satelitni prijimac: openbox,motor,parabola 80cm
Místo/Bydliště: okr. Hlohovec
Cela ich nová zakaznicka zona je na ....,doteraz sa dala reautorizacia karty urobit hocikomu,teraz si to pyta email a kedze dotycny ho nema ,tak to vysvetluj nejakej starsej pani ze preco jej nejdu programy zo zaplateneho balika


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink Live TV
PříspěvekOdeslal: 07.Září 2016 - 16:08 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 04.Červenec 2009 - 14:48
Příspěvky: 3229
Poděkoval: 7 krát
Poděkováno: 107 krát
toprun napsal:
Nechápu, jak můžou do světa vypustit takový polotovar.

Mozna proto ze
Kód:
V plné verzi bude služba aktivní od 12.9.2016.

_________________
ObrázekObrázekObrázekObrázek




Na dotazy nepoužívejte SZ, ale fórum


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink Live TV / geoblokácia
PříspěvekOdeslal: 09.Září 2016 - 12:04 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 09.Srpen 2008 - 20:01
Příspěvky: 283
Místo/Bydliště: poblíž Zlína
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
Zdravím
Mám nainstalovanou na tabletu z Google Play aplikaci Skylink CZ krom toho že hned při spuštění aplikace to po mně chtělo číslo dekódovací karty tak nevím nač ta aplikace je ? :shock: já jsem nabyl domněnky že mi tam půjdou všechny kanály plus kanály které mám předplacené v balíčku a za tím mě v často kladených otázkách je na prvním místě jak postupovat při placení servisního poplatku :D to je přeci úsměvné.

_________________
Koscom SDF 3510 + 3X LNB (23.5E+19.2E+13E) + karta DiGitalLink + CS Link--nováček prosím o trpělivost!!!.
Ariva 202 E HD karta-skylink výměna


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink Live TV
PříspěvekOdeslal: 11.Září 2016 - 16:25 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 12.Listopad 2007 - 20:23
Příspěvky: 9435
Poděkoval: 53 krát
Poděkováno: 114 krát
marecek29 napsal:
Mozna proto ze
Kód:
V plné verzi bude služba aktivní od 12.9.2016.

Co to je plná verze? Definuj přesně :)
I kdyby to byla nějaká light, tak by měla fungovat.

_________________
CST HD2 TANK,NG-Return CS 3.0, DOScam 0.25, LNB Chess Edition 3 Single 0,1dB, SG-2100, offset 80cm
________________________________________________________________________________________________________
Čím více poznávám lidi, tím více miluji psy. R.R. Demokracie je, když dva vlci a jedno jehně hlasují, co bude k večeři. Svoboda je, když dobře ozbrojené jehně odmítá hlasovat. B.F.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink Live TV
PříspěvekOdeslal: 11.Září 2016 - 18:18 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 04.Červenec 2009 - 14:48
Příspěvky: 3229
Poděkoval: 7 krát
Poděkováno: 107 krát
toprun napsal:
Co to je plná verze? Definuj přesně :)
I kdyby to byla nějaká light, tak by měla fungovat.

Jestly nevis co je testovaci rezim,tak to je pak tezky.

_________________
ObrázekObrázekObrázekObrázek




Na dotazy nepoužívejte SZ, ale fórum


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink Live TV / geoblokácia
PříspěvekOdeslal: 12.Září 2016 - 7:29 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 12.Listopad 2007 - 20:23
Příspěvky: 9435
Poděkoval: 53 krát
Poděkováno: 114 krát
Ty si ale nepsal nic o testovacím režimu. :)
Normálně všechno testují s pár uživateli a najedou tohle testují v plném provozu? No hlavě aby to už vyladili ke spokojenosti uživatelů.

_________________
CST HD2 TANK,NG-Return CS 3.0, DOScam 0.25, LNB Chess Edition 3 Single 0,1dB, SG-2100, offset 80cm
________________________________________________________________________________________________________
Čím více poznávám lidi, tím více miluji psy. R.R. Demokracie je, když dva vlci a jedno jehně hlasují, co bude k večeři. Svoboda je, když dobře ozbrojené jehně odmítá hlasovat. B.F.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink Live TV / geoblokácia
PříspěvekOdeslal: 20.Září 2016 - 13:02 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 12.Únor 2012 - 20:09
Příspěvky: 109
satelitni prijimac: VU+ Duo2 2xS2+T2, image různě
Místo/Bydliště: Vyškov
Poděkoval: 5 krát
Ono je úplně jedno, jestli je to testovací nebo ostrý režim. Když se podívám, co mi LiveTV nabízí, zjistím, že v základu je to ČT1, ČT2, ČT sport, většina Primy a Óčko. U slovenských se nechytám. Pokud přidám aktuálně předplacený Smart balíček, přidají mi Filmbox (kvalita silně diskutabilní) a Penthaus (erotiku mám raději živě). Ale ani Nova, ani Barandov, nemluvím o free programech, které SL nabízí v základu. Navíc omezeně na jednu síť. Takže na co to je? V domácí síti si nastreamuji celý satelit.

_________________
VU+ Zero 4K (DVB-T2), Black Hole - poslední verze


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink Live TV / geoblokácia
PříspěvekOdeslal: 20.Září 2016 - 13:13 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 09.Prosinec 2011 - 18:55
Příspěvky: 14
Presne rovnakú otázku si kladiem aj ja. Na čo to vlastne je ?

Vypuštěna citace. Necituj zbytečně předchozí příspěvek.
toprun.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink Live TV / geoblokácia
PříspěvekOdeslal: 30.Září 2016 - 20:21 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 01.Únor 2012 - 17:32
Příspěvky: 47
Mňa by zaujímalo,kde nájdem ten tv archiv v appke.Takisto mi funguje iba pár programov.Kopec sk a cz programov mi nejde.

Odoslané z Mi-4c


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink Live TV / geoblokácia
PříspěvekOdeslal: 30.Září 2016 - 21:45 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 19.Listopad 2015 - 13:50
Příspěvky: 28
Poděkoval: 2 krát
Po včerejší aktualizaci již aplikace nefunguje. Na tabletu píše : Toto zařizeni nepodporuje požadované schéma DRM.

_________________
SAT: VU+ SOLO SE V2
TV: LG 42LB650V
Beelink GT1 mini + CE 9.2.1
RKM 902II ANDROID 5.1 + KODI


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink Live TV / geoblokácia
PříspěvekOdeslal: 31.Říjen 2016 - 7:30 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 27.Prosinec 2008 - 18:34
Příspěvky: 770
Poděkoval: 20 krát
Poděkováno: 25 krát
A to este urobili taku hlupost, ze nejde vobec nic prehrat, pokial mate na tablete, prip. mobile root.
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink Live TV / geoblokácia
PříspěvekOdeslal: 31.Říjen 2016 - 11:21 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 01.Únor 2012 - 17:32
Příspěvky: 47
Ja mam rootnute a ide mi to.Ale iba niektoré.

Odoslané z Mi-4c


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink Live TV / geoblokácia
PříspěvekOdeslal: 01.Listopad 2016 - 15:37 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 27.Prosinec 2008 - 18:34
Příspěvky: 770
Poděkoval: 20 krát
Poděkováno: 25 krát
Ano, mas pravdu. Niektore idu, na niektorych pise horeuvedenu hlasku.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink Live TV / geoblokácia
PříspěvekOdeslal: 29.Listopad 2016 - 13:26 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 14.Březen 2012 - 18:44
Příspěvky: 195
Poděkoval: 8 krát
Poděkováno: 8 krát
Keďže je tam DRM, tak asi nevznikne nejaký plugin do linuxových boxov, čo? :unknown:

_________________
VU+Duo², Black Hole 3.0.9, skin Red Sea
Formuler Z7+, Android 7.0


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 20 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk