e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 08.Červenec 2020 - 0:29

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 116 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 5 6
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Skylink Live TV
PříspěvekOdeslal: 21.Listopad 2019 - 22:42 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 12.Říjen 2009 - 12:34
Příspěvky: 625
satelitni prijimac: VU-MUTANT
Místo/Bydliště: Nová Baňa * Brehy
Poděkoval: 14 krát
Poděkováno: 53 krát
cez avermedia lite gl 3100

_________________
ON /Zgemma H9.2S / Vu+Uno SE 4K
OFF /VU DUO/DM 500 HD/VU Solo2/VU DUO2/Mutant HD2400/Mutant HD 4K/Mutant HD1500/VU Solo 4K/VU Ultimo 4K/VU UNO 4K/Dinobot U5 mini /Octagon SF8008


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink Live TV
PříspěvekOdeslal: 22.Listopad 2019 - 11:02 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 20.Prosinec 2016 - 6:32
Příspěvky: 178
Poděkoval: 96 krát
Poděkováno: 39 krát
forsajd napsal:
ked to ide tak zle v androide preco to nenainstalujete v androide do kodi? tam je to o ovladani dialkovym ziaden zmätok ako v androide kde je to robene na dotyk
spravil som male videjko https://youtu.be/ovDwguY-xrU
navod na instalaciu https://youtu.be/NIQR3YcnRa0 pozor nesmie tam byt kodi verzia krypton ale leia

parádna robota :poklona:

_________________
VU+ SOLO 4K, VTI 14.0.3, FHD Glass 17, OSCam r11570,
VU+ UNO 4K SE, VTI 14.0.5, FHD Glass 17, OSCam r11570,
Formuler 4 Turbo, 2x AB Cryptobox 650HD,

Maximum E85 multifocus, 28,2°E _ 23,5°E _ 19,2°E _ 13°E _ 4,9°E _ 0,8°W


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink Live TV
PříspěvekOdeslal: 08.Prosinec 2019 - 15:42 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 15.Duben 2018 - 15:35
Příspěvky: 4
Poděkoval: 1 krát
Mnou zverejnene apky jsou original od Skylinku, jenom jsou neverejne. Skylink Evo apka jede jenom na androidu 7 a 8, nejede na 9.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink Live TV
PříspěvekOdeslal: 08.Prosinec 2019 - 16:40 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 04.Listopad 2008 - 21:11
Příspěvky: 5031
satelitni prijimac: Formuler F4 Turbo
Místo/Bydliště: Košice
Poděkoval: 243 krát
Poděkováno: 363 krát
To vysvetluje, preco som evo apky nerozbehal - mam android 9.
Predsa sa mi nieco podarilo - v snahe rozbehať ovládač s mikrofonom a gyrom som doinstaloval google a este voľáke google a naraz čumím - apka z google play normalne funguje.

_________________
formuler f4 turbo combo, openpli, openhdf, orange pi, TBS3102, gemalto pc twin, tanix tx6, x403p, skylink, antiksat
nechajmetootvorene


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink Live TV
PříspěvekOdeslal: 27.Prosinec 2019 - 17:55 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 12.Prosinec 2012 - 18:33
Příspěvky: 39
krteczek napsal:
Odinstaluj ten skylink live tv z google play obchodu, ktery je prispusoben k dotykacum a nainstaluj tuhle apk pro danny region a ovladani ti pujde super. Tuhle apk skylink nikde nepropaguje ale naopak ji instaluji do tych teslaskych shitov a je prispusobena pro ovladany DO..

Tady mate link:
http://leteckaposta.cz/407757745




Odkaz nefunuguje, mozete prosim ulozit este raz? dik moc, rad by som si to nainstaloval a nemusel uz pouzivat mys lebo ta verzia google store je len na dotykovu orazovku.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink Live TV
PříspěvekOdeslal: 30.Prosinec 2019 - 9:34 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 15.Duben 2018 - 15:35
Příspěvky: 4
Poděkoval: 1 krát
write79 napsal:
krteczek napsal:
Odinstaluj ten skylink live tv z google play obchodu, ktery je prispusoben k dotykacum a nainstaluj tuhle apk pro danny region a ovladani ti pujde super. Tuhle apk skylink nikde nepropaguje ale naopak ji instaluji do tych teslaskych shitov a je prispusobena pro ovladany DO..

Tady mate link:
http://leteckaposta.cz/407757745




Odkaz nefunuguje, mozete prosim ulozit este raz? dik moc, rad by som si to nainstaloval a nemusel uz pouzivat mys lebo ta verzia google store je len na dotykovu orazovku.


Kdo ju chcete, napiste SZ


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink Live TV
PříspěvekOdeslal: 20.Leden 2020 - 14:00 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 20.Leden 2020 - 10:53
Příspěvky: 2
krteczek napsal:
Mnou zverejnene apky jsou original od Skylinku, jenom jsou neverejne. Skylink Evo apka jede jenom na androidu 7 a 8, nejede na 9.


Ahoj vlastním toto 4K multimediálne Tanix TX3 Mini má OS Android 8.1 pôjde mi to aj na tom? Ďakujem, s pozdravom martin


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink Live TV
PříspěvekOdeslal: 20.Leden 2020 - 15:53 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 29.Leden 2007 - 13:54
Příspěvky: 165
Místo/Bydliště: ano mám
Poděkoval: 2 krát
Aj ja mám tanix ten istý beží to v pohode ale lepšie je to v kodi aspoň podľa mňa

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink Live TV
PříspěvekOdeslal: 22.Leden 2020 - 17:59 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 20.Leden 2020 - 10:53
Příspěvky: 2
Hujer23 napsal:
Aj ja mám tanix ten istý beží to v pohode ale lepšie je to v kodi aspoň podľa mňa

Aj ja mám kodi 18.3 leia, ale chcel som vyskúšať skylink cez apk. Akú verziu apk pre skylink máš nainštalovanú? Neseká ti obraz, resp. nemrzne ti skylink cez kodi?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink Live TV
PříspěvekOdeslal: 23.Leden 2020 - 3:40 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 29.Leden 2007 - 13:54
Příspěvky: 165
Místo/Bydliště: ano mám
Poděkoval: 2 krát
Skylink Evo apk. A neseká sa .

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink Live TV
PříspěvekOdeslal: 25.Leden 2020 - 12:31 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 25.Září 2010 - 13:49
Příspěvky: 1
Skylink Evo.apk v set-top-box TEH-500 mám funkční jen jeden problém po hodině se sám vypne,nenašel jsem nikde možnost změny. V DVB-T2 je vše ok. Je tento problém jen u mě?


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 27.Leden 2020 - 17:32 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 09.Listopad 2007 - 15:12
Příspěvky: 396
satelitni prijimac: gigablue ue 4k,Formuler1
Místo/Bydliště: topoľčany
Poděkoval: 11 krát
Poděkováno: 1 krát
Máte niekto skusenosti so spustením Skylink Live TV na arm boxoch ? Ako to funguje?

_________________
GigaBlue UHD UE 4K,DM 800HD Se ,Formuler F1,IP Box 91HD,+nejaký sat.šrot.Paraboly dve,LNB 5ks


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 29.Leden 2020 - 10:54 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 30.Říjen 2007 - 8:54
Příspěvky: 333
satelitni prijimac: odoslane z PC
Poděkoval: 17 krát
Poděkováno: 11 krát
cez kodi


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 12.Únor 2020 - 18:45 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 08.Listopad 2019 - 18:39
Příspěvky: 1
Zdravim. Chtěl bych se zeptat proč se nemohu přihlásit v mobilním telefonu do Skylink live tv? Heslo a jmeno zadávám správně i když mi po zadání vyskočí že ne. Z pc se přihlásím bez problému. Díky za odpověď. mp


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink Live TV
PříspěvekOdeslal: 11.Červen 2020 - 20:20 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 06.Listopad 2009 - 0:21
Příspěvky: 1
forsajd napsal:
ked to ide tak zle v androide preco to nenainstalujete v androide do kodi? tam je to o ovladani dialkovym ziaden zmätok ako v androide kde je to robene na dotyk
spravil som male videjko https://youtu.be/ovDwguY-xrU
navod na instalaciu https://youtu.be/NIQR3YcnRa0 pozor nesmie tam byt kodi verzia krypton ale leia


Dobrý deň všetkým. Dá sa v KODI nastaviť, že sa podľa rýchlosti pripojenia/kolísaní automaticky upraví rozlíšenie, aby program bežal, síce v horšom rozlíšení, ale bežal? V Skylink Live aplikácii to tak funguje. Bývam síce v meste, ale ešte stále sú oblasti, kde nie je možnosť stabilného rýchleho internetu.
Nastavenie KODI pre Skylink podľa návodu vo videu funguje super, ale vždy v plnej kvalite, čo pri zakolísaní spôsobí seknutie a načítanie.

A info pre používateľov Skylink live TV, na neoriginálnych boxoch ...
- posledná aktualizácia, ktorá vyšla v týchto dňoch je prispôsobená aj na jednoduché ovládania, ktoré sa bežne dodávajú s boxom, funguje to dobre. Možno sa mi to zdá, ale po aktualizácii asi ide prostredie a prepínanie rýchlejšie ako v predchádzajúcich verziách, posúďte sami.
- čo sa týka ovládania, tak ak má box usb port, (čo má asi každý) dá sa ovládať aj bežnou myšou k PC, funguje to rýchlo a dobre, ale práve posledná aktualizácia zvýhodnila ovládanie bežným ovládačom, lebo niektoré funkcie nereagujú na klik myši alebo ovládania s gyroskopom, ktoré vlastne nahrádza pohyb myši. Riešenie je neaktualizovať alebo ak sa automaticky nainštaluje nová verzia, tak odinštalovať a nainštalovať predchádzajúcu napr. 6.4 verziu. Dúfam, že ďalšia nová verzia vyrieši problém s myšou, toto ovládanie je oveľa rýchlejšie ako klasický ovládač.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink Live TV
PříspěvekOdeslal: 12.Červen 2020 - 3:17 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 14.Březen 2012 - 18:44
Příspěvky: 181
Poděkoval: 8 krát
Poděkováno: 7 krát
Netreba žiadne KODI a ani sťahovanie z Google play.
Skylink Live Evo appka z Tesly mi funguje na Formuleri s ovládačom absolútne bez zaváhania.

_________________
VU+Duo², Black Hole 3.0.9, skin Red Sea
Formuler Z7+, Android 7.0


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 116 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 5 6

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk