e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 14.Listopad 2019 - 0:45

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 91 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 5 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Skylink Live TV
PříspěvekOdeslal: 17.Září 2017 - 17:52 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 02.Červen 2010 - 12:33
Příspěvky: 135
Poděkoval: 13 krát
LIVE prehrávanie funguje, teraz som to otestoval, nefunguje len archív.

EDIT: ešte pre upresnenie, testované na iPade - samozrejme so Slovenskou IP adresou


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: RE: Re: Skylink Live TV
PříspěvekOdeslal: 17.Září 2017 - 18:04 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 27.Srpen 2010 - 22:14
Příspěvky: 28
satelitni prijimac: CryptoBox 652
Místo/Bydliště: SK-Bratislava
Poděkováno: 1 krát
Jarolobo napsal:
LIVE prehrávanie funguje, teraz som to otestoval, nefunguje len archív.

EDIT: ešte pre upresnenie, testované na iPade - samozrejme so Slovenskou IP adresou
Zrejme zalezi od providera ale upc ani orange nejde ani live. Pripadne mozno este od verzie aplikacie.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink Live TV
PříspěvekOdeslal: 17.Září 2017 - 18:44 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 02.Červen 2010 - 12:33
Příspěvky: 135
Poděkoval: 13 krát
To si nemyslím, lebo som to skúšal aj na iných IP adresách a išlo mi to. Doma mám SWAN, cez mobil mi to ide cez tmobile a free adresy v hoteloch si nepamätám.

Skús to pustiť nasledovne:
Otvor Skylink CZ, klikni napr. na PRIMA, stlač pozerať, otvorí sa ti obdĺžnik, ktorý je horizontálne prepolený. Na hornej polovici je názov vysielaného programu a v dolnej polovici sa zobrazí nápis "Tento obsah nie je možné v roamingu prehrať".
Ťukni kdekoľvek na obrazovku a v obdĺžniku sa ti zobrazí na pravej strane znak PAUZA a na ľavej strane znak PREHRAŤ alebo POKRAČOVAŤ (neviem presne ako ho nazvať) a keď ho stlačíš, tak musí LIVE vysielanie fungovať.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink Live TV
PříspěvekOdeslal: 17.Září 2017 - 18:55 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 27.Srpen 2010 - 22:14
Příspěvky: 28
satelitni prijimac: CryptoBox 652
Místo/Bydliště: SK-Bratislava
Poděkováno: 1 krát
Asi je android aplikacia trochu ina ako na apple ale ked kliknem na play v casti tv pruvodce tak vysledkom je chyba a104 cant playback in current region a vyhodi ma naspat. Viem ze to v minulosti islo ale uz nejde. Ako velmi to neriesim kedze s cz ip to ide v pohode. Skor pre zaujimavost.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 11.Prosinec 2017 - 14:57 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 30.Říjen 2007 - 19:23
Příspěvky: 141
Poděkoval: 1 krát
jj někdo má někdo ne.... :D


Přílohy:
Sky it.jpg
Sky it.jpg [ 227.5 KiB | Zobrazeno 3672 x ]
Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 11.Prosinec 2017 - 15:07 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 05.Srpen 2013 - 13:16
Příspěvky: 3259
satelitni prijimac: Dreambox ONE Vu4k DM800SE
Poděkováno: 2 krát
toto dokaze len pepan-křupan.. nechapem.. mam nieco tak drzim pi*u a krok ..
este to nezabudni drbnut na sat-universe ako minule digi a do dvoch dni bola zmena..


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 11.Prosinec 2017 - 15:22 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 30.Říjen 2007 - 19:23
Příspěvky: 141
Poděkoval: 1 krát
Heh... volaké pole a prečo si myslíš , že som to sem pastnul....abych viděl tvůj nick, už som nemohol dospať na odpoveď...:D


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 11.Prosinec 2017 - 19:24 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 08.Prosinec 2016 - 12:16
Příspěvky: 287
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 9 krát
plachta napsal:
Heh... volaké pole a prečo si myslíš , že som to sem pastnul....abych viděl tvůj nick, už som nemohol dospať na odpoveď...:D


ratafak,ale to mas IPTV.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 11.Prosinec 2017 - 20:33 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 14.Září 2007 - 14:41
Příspěvky: 345
satelitni prijimac: vuplus solo2 dm800 dm 7000
Místo/Bydliště: asi martin
Poděkoval: 10 krát
Poděkováno: 22 krát
my sme tu mumáci a nič nevieme .


Přílohy:
hbo2 hd.jpg
hbo2 hd.jpg [ 18.71 KiB | Zobrazeno 3380 x ]

_________________
vuplus 4k blackhole
Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 12.Prosinec 2017 - 16:33 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 20.Únor 2008 - 19:16
Příspěvky: 2519
satelitni prijimac: Dreambox - Dr.HD F16 - TBS5925
Poděkoval: 22 krát
Poděkováno: 138 krát
plachta napsal:
jj někdo má někdo ne.... :D


Daj sem radsej Digiturk , ten je na tom ako skylink (prechod z CRW na IRD) :D

_________________
ROVER AtomLight STC+
Gibertini OP100L /85E-53W/
WaveFrontier T90 /39E-36E-31E-28E-26E-23E-19E-16E-13E-9E-7E-5E-2E-1W-4W-30W/
Mutant HD51 , Ineos ZX4 , Coolstream Zee2 , Dreambox 900UHD/7020HD/500HD , TBS-5925 , TBS-5880 , TBS-5220


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 12.Prosinec 2017 - 16:44 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 14.Září 2007 - 14:41
Příspěvky: 345
satelitni prijimac: vuplus solo2 dm800 dm 7000
Místo/Bydliště: asi martin
Poděkoval: 10 krát
Poděkováno: 22 krát
ak myslíš mňa , tak na digi nemám , nepotrebujem , nechcem.

_________________
vuplus 4k blackhole


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 12.Prosinec 2017 - 16:45 
Offline
Expert fóra
Expert fóra
Avatar uživatele

Registrován: 16.Březen 2013 - 12:11
Příspěvky: 972
Místo/Bydliště: pod strechou
Poděkováno: 3 krát
iptv ide všetko, má to ale viacmenej iba jeden language.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 12.Prosinec 2017 - 16:57 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 14.Září 2007 - 14:41
Příspěvky: 345
satelitni prijimac: vuplus solo2 dm800 dm 7000
Místo/Bydliště: asi martin
Poděkoval: 10 krát
Poděkováno: 22 krát
cez E2 sa dá ak to podporuje. cez iptv world nie. tam nieje žiadna možnosť zmeny .


Přílohy:
audio.jpg
audio.jpg [ 16.32 KiB | Zobrazeno 3115 x ]

_________________
vuplus 4k blackhole
Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 12.Prosinec 2017 - 20:19 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 17.Leden 2010 - 14:07
Příspěvky: 70
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 3 krát
Aký IPTV plugin používate?

_________________
VU+ Ultimo 4K, OpenPli 7.1, Sony 70XF8305


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 13.Prosinec 2017 - 14:45 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 14.Září 2007 - 14:41
Příspěvky: 345
satelitni prijimac: vuplus solo2 dm800 dm 7000
Místo/Bydliště: asi martin
Poděkoval: 10 krát
Poděkováno: 22 krát
enigma2 . to ale nieje plugin , alebo iptv world .

_________________
vuplus 4k blackhole


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 13.Prosinec 2017 - 15:55 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 08.Květen 2010 - 13:02
Příspěvky: 6503
Poděkoval: 38 krát
Poděkováno: 76 krát
:D Sw jako sw... :D


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink Live TV
PříspěvekOdeslal: 27.Prosinec 2017 - 19:39 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 27.Srpen 2010 - 22:14
Příspěvky: 28
satelitni prijimac: CryptoBox 652
Místo/Bydliště: SK-Bratislava
Poděkováno: 1 krát
ragamix napsal:
ide to jedine s ceskou IP. tym padom je jasne co s tym

Pre info - blokovanie na zaklade IP je podla vsetkeho uz nejaku dobu vypnute a live tv funguje bez problemov aj s SK IP (myslim samozrejme Skylink CZ)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink Live TV
PříspěvekOdeslal: 30.Březen 2018 - 21:45 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 06.Květen 2007 - 21:32
Příspěvky: 279
satelitni prijimac: VU+ DUO2, VU+DUO
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 6 krát
Teraz som po dlhsej dobe aktualizoval na androidnych telefonoch a tabletoch v rodine skylink aplikaciu a som velmi prijemne prekvapeny.

Onlne je tam pristupych sice iba 36 stanic (mam na karte zaplatene kombi), ale archiv je tam naozaj rozsiahly. Vratane sport1, sport2, detske programy, ....

Deti tiez mozu na svojom PCdle (telefone, tablete) pozerat kazdy svoj program.

Ak mi M7 ponecha moznost pouzivat katu v UNI citacke, tak potom naozaj nemam duovod ist k inemu providerovi.

_________________
VU+ DUO 4k s najnovsou BH (vaecsinou) + OSCAM
VU+ DUO 2 s najnovsou BH (vaecsinou) + CCCam + Oscam
VU+ DUO - Nema o prijimac niekto zaujem za symbolicku cenu a odvoz ?
KSC570CX 12.C1.A5 BM-8400CI_STA2 - fyzicky uz neexistuje.
Parabola 90 cm
SG2100
68E az 30W


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink Live TV
PříspěvekOdeslal: 11.Srpen 2018 - 7:22 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 31.Prosinec 2016 - 19:40
Příspěvky: 5
Zdar lidi,
chtěl bych se zeptat, jak to Live TV vlastně funguje? Je to závislé na internetovém připojení, nebo na signálu nebo na čem? Jde o to, že doma v domácí síti to tak nějak funguje, ale někdy to běží celej den bez problémů a někdy to vypadne 5x za den.
Teď jel táta na dovolenou po Čechách, tak říkám pusť si večer zprávy a taky třeba hodinu kouká bez problémů a pak to začne vypadávat.
Tak mě zajímá, jestli hledat problém na mé straně, nebo to tak prostě je?
Jde mi o připojení přes PC.
Dík


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink Live TV
PříspěvekOdeslal: 11.Srpen 2018 - 9:20 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 04.Leden 2013 - 18:10
Příspěvky: 370
satelitni prijimac: AB IP Box 99HD
Poděkoval: 18 krát
Poděkováno: 4 krát
Je to závislé na internetovém připojení

_________________
Enigmu2 openatv 5.1 HDBox 9105Plus


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 91 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 5 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk