e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 13.Listopad 2019 - 4:38

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 81 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 5 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Skylink vypol slovákom Primu
PříspěvekOdeslal: 03.Únor 2017 - 13:40 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 04.Červen 2010 - 20:36
Příspěvky: 9467
Poděkoval: 43 krát
Poděkováno: 138 krát
Som zvedavy teraz kolko menej chapavych bude mat adresu ..

Křemencova 1651/11, 110 00 Praha 1, Česko :ROFL:

_________________
VU UNO openATV, plna skrina kramov ;)
Tento cely prispevok bol napisany bez financnej pomoci EU a tapatalku!


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink vypol slovákom Primu
PříspěvekOdeslal: 03.Únor 2017 - 13:43 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 12.Říjen 2009 - 21:07
Příspěvky: 449
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 9 krát
No,nechcel by som tam teraz bývať,až tam začnú posielať svoj super časák :D

_________________
Gigablue HD QUAD PLUS oATV 5.1
FormulerF4 oATV 5.3
HD-BOX FS-9105+ oATV5.1

PANASONIC TX-42AS600E


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink vypol slovákom Primu
PříspěvekOdeslal: 03.Únor 2017 - 14:34 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 11.Duben 2009 - 5:10
Příspěvky: 217
Poděkoval: 2 krát
makatch napsal:
Steiner napsal:
Načo by si sa sťahoval,
keď môže mať prevádzkovateľ Skylinku schránku na adrese:
Reue Albert Borschette 2, L-1246 Luxembourg

prečo by si ty nemohol mať schránku na adrese:
Křemencova 1651/11, 110 00 Praha 1, Česko
:D


V pohode mi preregistrovali kartu na český region aj s tou istou adresou na akú mám zaregistrovanú slovenskú kartu. :)

A ja som dostal takúto odpoved
na účtu máte více karet a všechny karty hradíte přes SK Sipo - není možné provést změnu místa instalace. Pro SK platí slovenský ceník + měna EUR +místo instalace.Nutno naladit náhradní programy za odebrané české programy.

_________________
SAMSUNG UE40EH5450 ,parabola80a, AB Cryptobox 550HD, parabola 105,HD BOX-ENIBOX,HD-BOX FS-9105+ Sky Link,36,0°E/28,2°E/23,5°E/19,2°E/13,0°E/04,8°E/01,0°W/04,0°W


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink vypol slovákom Primu
PříspěvekOdeslal: 03.Únor 2017 - 14:52 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 12.Říjen 2009 - 21:07
Příspěvky: 449
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 9 krát
No , ja cez sipo neplatím , tak možno preto nebol problém

_________________
Gigablue HD QUAD PLUS oATV 5.1
FormulerF4 oATV 5.3
HD-BOX FS-9105+ oATV5.1

PANASONIC TX-42AS600E


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink vypol slovákom Primu
PříspěvekOdeslal: 03.Únor 2017 - 15:15 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 10.Prosinec 2011 - 15:05
Příspěvky: 3367
Poděkoval: 38 krát
Poděkováno: 141 krát
liquere napsal:
Som zvedavy teraz kolko menej chapavych bude mat adresu ..

Křemencova 1651/11, 110 00 Praha 1, Česko :ROFL:

A to ešte nevieš čo je to za adresa. Nepoužil som ju náhodne. Tam by sa aj tie časáky minuli. /▪kompletní kapacita 1 200 osob/ :D
Ja by som tam zase chcel bývať. :beer:

_________________
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink vypol slovákom Primu
PříspěvekOdeslal: 03.Únor 2017 - 15:25 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 04.Červen 2010 - 20:36
Příspěvky: 9467
Poděkoval: 43 krát
Poděkováno: 138 krát
tam som bol uz tak davno, ze som myslel ze to uz neexistuje, nebol nejaky sum, ze to zrusili pred par rokmi,alebo to bol iny znamejsi podnik?Kua sak to bolo hadam este v druhom rezime ........ :D

_________________
VU UNO openATV, plna skrina kramov ;)
Tento cely prispevok bol napisany bez financnej pomoci EU a tapatalku!


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink vypol slovákom Primu
PříspěvekOdeslal: 03.Únor 2017 - 15:35 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 08.Květen 2010 - 13:02
Příspěvky: 6500
Poděkoval: 38 krát
Poděkováno: 76 krát
Steiner napsal:
liquere napsal:
Som zvedavy teraz kolko menej chapavych bude mat adresu ..

Křemencova 1651/11, 110 00 Praha 1, Česko :ROFL:

A to ešte nevieš čo je to za adresa. Nepoužil som ju náhodne. Tam by sa aj tie časáky minuli. /▪kompletní kapacita 1 200 osob/ :D
Ja by som tam zase chcel bývať. :beer:


:D :D :D


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink vypol slovákom Primu
PříspěvekOdeslal: 18.Únor 2017 - 12:37 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 26.Srpen 2006 - 12:39
Příspěvky: 96
satelitni prijimac: Amiko SSD-550, Opticum 7000CX
Místo/Bydliště: GL
Vracame sa do roku 2003 keď som musel mať dve karty CS-link a Slovaklink. Od 1.3 vypínajú pre slovákov aj Novu.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink vypol slovákom Primu
PříspěvekOdeslal: 19.Únor 2017 - 9:23 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 04.Listopad 2008 - 21:11
Příspěvky: 4688
Místo/Bydliště: Košice
Poděkoval: 231 krát
Poděkováno: 310 krát
Byvam v rodinnom dome, dve rodinky, vsetko na jednom routri. Kazdy mame jednu ice kartu so zakladom. Jeden formuler f3, 2x opticum x403p a jeden amiko 8340. Jedna karta je v f3 a druha v amiku. Amiko nic nezdiela ale moze. Co s tym. Dokúpiť formulera - pre to su aj dalsie dobre dovody ci dovybaviť stavajuceho citackou? Dokazu stroje od matella poznat kam ist po markizu a kam po primu? Ak by boli obe karty vo formuleri nebol by problem. Oscam to robi velmi rozumne. Da sa aj spravit v jednom f reshare ale to mi nepripada dost elegantne. Ta dodatocna citacka by sa mi pacila viac. Zatial mam toto viewtopic.php?f=357&t=68922. Dobre rady vitane.Vsetko isti samozrejme alternativny provider mhmmmmm napriklad freesat.

_________________
formuler f4 turbo combo , openpli, openhdf, orange pi zero, 0624, TBS3102, tanix tx6, chromecast


Naposledy upravil(a) peter54 dne 02.Březen 2017 - 14:12, celkem upraveno 1 x.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink vypol slovákom Primu
PříspěvekOdeslal: 19.Únor 2017 - 11:51 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 18.Září 2010 - 16:41
Příspěvky: 1807
Místo/Bydliště: Slovensko
Poděkoval: 14 krát
Poděkováno: 61 krát
Neviem čo poniektorý stresujete :unknown: :)

Ak si pozriete žiadosť o zmenu registrácie ...

... zúčtovacia mena užívateľského účtu je iná položka ... :)

... a karta sa bude používať na území je tiež iná položka ... :)


... a to že poniektoré tetušky z JG ostravského tunela majú občas svoju hlavu je zase o inom ... #-o

_________________
OTF SR95 Satelitný prijímač z Oravy a funguje už je to iba milá nostalgia.
Z novšieho, v každom rožku je toho trošku. Parabola ofsetka 120 s motorom, Maximum E85 Multifocus
Antik karta a Antik MINI 3 box, karta a tiež CAM PlusTelka, Skylink ICE_irdeto-irdetoM7_Viaccess, Hello HD


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink vypol slovákom Primu
PříspěvekOdeslal: 21.Únor 2017 - 8:31 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 05.Květen 2014 - 8:25
Příspěvky: 9
Poděkováno: 2 krát
Ako dlho trvá skylinku, kým vybaví žiadosť o zmenu regionu zo slovenského na český?

_________________
VU+ Solo4K, OpenATV 6.0


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink vypol slovákom Primu
PříspěvekOdeslal: 21.Únor 2017 - 14:18 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 08.Květen 2010 - 13:02
Příspěvky: 6500
Poděkoval: 38 krát
Poděkováno: 76 krát
jaf1 napsal:
Ako dlho trvá skylinku, kým vybaví žiadosť o zmenu regionu zo slovenského na český?


Po technické stránce je to otázka několika kliků, administrativně okolo 3 týdnů... :D


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink vypol slovákom Primu
PříspěvekOdeslal: 21.Únor 2017 - 17:27 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 27.Srpen 2010 - 22:14
Příspěvky: 28
satelitni prijimac: CryptoBox 652
Místo/Bydliště: SK-Bratislava
Poděkováno: 1 krát
jaf1 napsal:
Ako dlho trvá skylinku, kým vybaví žiadosť o zmenu regionu zo slovenského na český?

u mna to teraz trvalo cca 2 tyzdne. ale bude to individualne


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink vypol slovákom Primu
PříspěvekOdeslal: 26.Únor 2017 - 21:38 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 09.Srpen 2010 - 17:23
Příspěvky: 190
Skylink vám to bez problémov zaregistruje. Veď z toho má väčší profit. Zrazu budete platiť SP dvakrát.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink vypol slovákom Primu
PříspěvekOdeslal: 27.Únor 2017 - 9:50 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 04.Listopad 2008 - 21:11
Příspěvky: 4688
Místo/Bydliště: Košice
Poděkoval: 231 krát
Poděkováno: 310 krát
Evidentne je plno ludi, ktori sa rozhodli neplatit serpo ani raz. Staci pozriet kolko ice kariet je na predaj. Serpo stale rastie a konkurencia kabloviek narasta. Co k tomu viac povedat.
Ziadosti o zmenu regionu maju sudruhovia asi poriadne vela a neviem co s tym robia, ja uz davno prestahovany do Prahy a musim pozerat slovenske programy. Zatial som si slovenske programy iniciativne vymazal z prehladov, aby som nikomu neublizoval pozeranim dajto a markizy a jojky. Nuz ale Primu neviem pozerat lebo mi to shitstink neumoznil :-) Nova pocitam ze mi zmizne o dva dni.

_________________
formuler f4 turbo combo , openpli, openhdf, orange pi zero, 0624, TBS3102, tanix tx6, chromecast


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink vypol slovákom Primu
PříspěvekOdeslal: 27.Únor 2017 - 10:15 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 01.Listopad 2007 - 15:30
Příspěvky: 1150
satelitni prijimac: DM 920
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 7 krát
ondrej9 napsal:
Zrazu budete platiť SP dvakrát.

já servisní poplatek neplatím, na jedné kartě Skylink CZ mám zaplaceno Flexi 7, a na druhé kartě Skylink SK mám zaplaceno HBO

_________________
Dreambox DM 920 1x Triple MultiStream DVB S2X/DVB T2/DVB C
1x parabola 80cm multifeed 23,5°E+19,2°E+13,0°E LNB Inverto Black Ultra
1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra
relé Spaun SUR 211 F, TV Sony Bravia KDL-48W605B


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink vypol slovákom Primu
PříspěvekOdeslal: 27.Únor 2017 - 11:46 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 18.Září 2010 - 16:41
Příspěvky: 1807
Místo/Bydliště: Slovensko
Poděkoval: 14 krát
Poděkováno: 61 krát
1801 napsal:
ondrej9 napsal:
Zrazu budete platiť SP dvakrát.

já servisní poplatek neplatím, na jedné kartě Skylink CZ mám zaplaceno Flexi 7, a na druhé kartě Skylink SK mám zaplaceno HBO


Nie, nie servisný poplatok platíš, je súčasťou každého programového balíku Skylink ... :)

Dočítaš sa to aj v ich písomnostiach ... :)

Citovat:
Servisný poplatok je zahrnutý v cene všetkých Základných a Doplnkových balíčkov – ak je teda na dekódovacej karte uhradený, je možné si zároveň predplatiť aj ľubovoľný balíček. Čerpanie už zaplateného Servisného poplatku je automaticky pozastavené a zostatková suma je využitá až po ukončení predplatného zvoleného balíčka.

_________________
OTF SR95 Satelitný prijímač z Oravy a funguje už je to iba milá nostalgia.
Z novšieho, v každom rožku je toho trošku. Parabola ofsetka 120 s motorom, Maximum E85 Multifocus
Antik karta a Antik MINI 3 box, karta a tiež CAM PlusTelka, Skylink ICE_irdeto-irdetoM7_Viaccess, Hello HD


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink vypol slovákom Primu
PříspěvekOdeslal: 28.Únor 2017 - 13:50 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 18.Září 2010 - 16:41
Příspěvky: 1807
Místo/Bydliště: Slovensko
Poděkoval: 14 krát
Poděkováno: 61 krát
A len tak mimochodom názov témy je neaktuálny pokiaľ to sledujem ... či sledujete ... :)
Primu vyplo na žiadosť šéfov tejto televíznej viacero šíriteľov vysielania tejto televízie ... :(

Nie iba satelitný ale aj prevádzkovatelia kábloviek ...

Úsmevné je tvrdenie šéfov UPC ... klik

Citovat:
Hovorca UPC Jaroslav Kolár pre náš portál uviedol, že keďže Prima nebola nikdy súčasťou ponuky, nemôže ju ani vyradiť. Reálne ale hlavný kanál v ponuke skončí.

_________________
OTF SR95 Satelitný prijímač z Oravy a funguje už je to iba milá nostalgia.
Z novšieho, v každom rožku je toho trošku. Parabola ofsetka 120 s motorom, Maximum E85 Multifocus
Antik karta a Antik MINI 3 box, karta a tiež CAM PlusTelka, Skylink ICE_irdeto-irdetoM7_Viaccess, Hello HD


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink vypol slovákom Primu
PříspěvekOdeslal: 28.Únor 2017 - 23:06 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 15.Květen 2016 - 18:59
Příspěvky: 152
satelitni prijimac: Formuler F3
Poděkováno: 1 krát
Keďže od zajtra skylink nemá novu nie je možné na linux prijímači pomocou nejakej finty (kody iptv) alebo co ja viem čoho tu novu a Primu pozerať?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink vypol slovákom Primu
PříspěvekOdeslal: 28.Únor 2017 - 23:43 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 18.Září 2010 - 16:41
Příspěvky: 1807
Místo/Bydliště: Slovensko
Poděkoval: 14 krát
Poděkováno: 61 krát
Pohľadaj si frajerku na Morave daruj jej viactunerový linux sat. prijímač a môžete vzájomne streamovať. :D :wink: :good:

_________________
OTF SR95 Satelitný prijímač z Oravy a funguje už je to iba milá nostalgia.
Z novšieho, v každom rožku je toho trošku. Parabola ofsetka 120 s motorom, Maximum E85 Multifocus
Antik karta a Antik MINI 3 box, karta a tiež CAM PlusTelka, Skylink ICE_irdeto-irdetoM7_Viaccess, Hello HD


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 81 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 5 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: MSN [Bot] a 2 hosti


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk