e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 12.Listopad 2019 - 5:46

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 81 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 5 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Skylink vypol slovákom Primu
PříspěvekOdeslal: 01.Březen 2017 - 6:09 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 06.Prosinec 2009 - 20:41
Příspěvky: 1359
Místo/Bydliště: Doma
Poděkoval: 13 krát
Poděkováno: 26 krát
Radšej ako bábušku, obráť sa na báťušku...
Interkasou zaplatíš a novu s primou si zas naladíš.
A nech si to glisnicek omiela, od rána, do večera.

_________________

Vlastním:
GigaBlue HD x1
Obrázek
Octagon SF918 HD, clon SAB
Mám v opatere:
VU+ Zero
AB Cryptobox 650 HD
AB Cryptobox 600 HD


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink vypol slovákom Primu
PříspěvekOdeslal: 01.Březen 2017 - 8:57 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 15.Květen 2016 - 18:59
Příspěvky: 152
satelitni prijimac: Formuler F3
Poděkováno: 1 krát
Od batušku mam skylink ale oni majú len v ponuke kompletky. A co som pozeral tak by som musel z 1W zobrať UPC direct za tie isté prachy co dávam. A kôli pár českým je to blbosť. Navyše by to chcelo ďalší konvertor kvôli 1W. Alebo je nova a Prima na 19.2 resp. 23
5?
Alebo poznáš báťušku co to ma jednoduchšie?

A ešte by ma zaujímalo keďže som to teraz skúšal a nova na skylinku ide ci vám ide tiež na nie báťuškovych kartach lebo napr. Magio o Telekomu ju od dnes vyplo. ( bud skylink mešká alebo rus niečo vymyslel...)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink vypol slovákom Primu
PříspěvekOdeslal: 01.Březen 2017 - 9:49 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 29.Duben 2009 - 22:50
Příspěvky: 47
Místo/Bydliště: Sereď
Poděkoval: 6 krát
Poděkováno: 7 krát
Nova aj Prima samozrejme ide na 23,5. Len ak máš kartu registrovanu pre uzemie SK, tak sú blokovane. Preregistruj kartu a všetko je OK.

_________________
oscam na : ASUS N66U, BananaPi, DM920, VU+Solo4K, VU+Duo, Vu+Zero, Samsung UE40H6470
Toroidal T-55 4w_0,8w_4,8e_9e_13e_19,2e_23,5e(UniCable)_28,2e


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink vypol slovákom Primu
PříspěvekOdeslal: 01.Březen 2017 - 10:14 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 06.Prosinec 2009 - 20:41
Příspěvky: 1359
Místo/Bydliště: Doma
Poděkoval: 13 krát
Poděkováno: 26 krát
No ak je dakto lakomý dať mesačne 5€ miesto 40€ za kompletku tak potom nie je o čom.
Nova z východu ide aj naďalej. Ak to bude ako s Primou tak predpokladám, že ani v prípade Nova sa nič nezmení.
Ja nikomu nic radiť nebudem. Za prvé porusim pravidlá a za druhé každý je dospelý.

_________________

Vlastním:
GigaBlue HD x1
Obrázek
Octagon SF918 HD, clon SAB
Mám v opatere:
VU+ Zero
AB Cryptobox 650 HD
AB Cryptobox 600 HD


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink vypol slovákom Primu
PříspěvekOdeslal: 01.Březen 2017 - 12:21 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 15.Květen 2016 - 18:59
Příspěvky: 152
satelitni prijimac: Formuler F3
Poděkováno: 1 krát
Takže pokiaľ dobre rozumiem tak mi co mame od batušku na študijné účely tak nás sa delete českých netýka? Takže ta karta je registrovaná na Ukrajine a je všetko OK? To by bolo super.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink vypol slovákom Primu
PříspěvekOdeslal: 01.Březen 2017 - 12:25 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 06.Prosinec 2009 - 20:41
Příspěvky: 1359
Místo/Bydliště: Doma
Poděkoval: 13 krát
Poděkováno: 26 krát
Nerieš pôvod. Ten je nepodstatný..
Podstata je funkčnosť...

_________________

Vlastním:
GigaBlue HD x1
Obrázek
Octagon SF918 HD, clon SAB
Mám v opatere:
VU+ Zero
AB Cryptobox 650 HD
AB Cryptobox 600 HD


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink vypol slovákom Primu
PříspěvekOdeslal: 01.Březen 2017 - 12:58 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 15.Květen 2016 - 18:59
Příspěvky: 152
satelitni prijimac: Formuler F3
Poděkováno: 1 krát
Súhlas.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink vypol slovákom Primu
PříspěvekOdeslal: 01.Březen 2017 - 23:54 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 27.Listopad 2008 - 9:38
Příspěvky: 70
jaf1 napsal:
Ako dlho trvá skylinku, kým vybaví žiadosť o zmenu regionu zo slovenského na český?


dnes doobedu som zmenil na stranke region z CZ na SK a teraz vecer uz chytam SK programy a nechytam ceske (doobedu to bolo naopak)...
takze neviem, kde ste prisli na 2 az 3 tyzdne

_________________
DM800 HD klon, AB IPBox 250S PVR, Multibeam E-85, 1W, 13E, 19,2E, 23,5E, CCcam 2.1.1. a 2.1.4


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink vypol slovákom Primu
PříspěvekOdeslal: 02.Březen 2017 - 6:02 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 12.Říjen 2009 - 21:07
Příspěvky: 449
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 9 krát
emkac napsal:
jaf1 napsal:
Ako dlho trvá skylinku, kým vybaví žiadosť o zmenu regionu zo slovenského na český?


dnes doobedu som zmenil na stranke region z CZ na SK a teraz vecer uz chytam SK programy a nechytam ceske (doobedu to bolo naopak)...
takze neviem, kde ste prisli na 2 az 3 tyzdne


Bude to individuálne,mne preregistrovali týždeň.

_________________
Gigablue HD QUAD PLUS oATV 5.1
FormulerF4 oATV 5.3
HD-BOX FS-9105+ oATV5.1

PANASONIC TX-42AS600E


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink vypol slovákom Primu
PříspěvekOdeslal: 02.Březen 2017 - 9:59 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 04.Listopad 2008 - 21:11
Příspěvky: 4688
Místo/Bydliště: Košice
Poděkoval: 231 krát
Poděkováno: 310 krát
ja som si dal v predstihu a trvalo to asi tyzden. Asi sa zlepsuju.

_________________
formuler f4 turbo combo , openpli, openhdf, orange pi zero, 0624, TBS3102, tanix tx6, chromecast


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink vypol slovákom Primu
PříspěvekOdeslal: 05.Březen 2017 - 19:02 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 05.Březen 2017 - 18:58
Příspěvky: 2
ahojte,

moze prosim niekto spravit sumar kanalov, ktore nie su dostupne s ceskou skylink kartou a ktore nie su dostupne so slovenskou skylink kartou. Ak to spravne chapem, tak nie vsetko co je oznacene hviezdickou na webe skylink skutocne nefunguje, napr. TV JOJ vraj s ceskou kartou stale ide...

mozno to pomoze viacerym rozhodnut sa ci kartu preregistrovat

dakujem


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink vypol slovákom Primu
PříspěvekOdeslal: 05.Březen 2017 - 19:33 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 05.Srpen 2013 - 13:16
Příspěvky: 3259
satelitni prijimac: Dreambox ONE Vu4k DM800SE
Poděkováno: 2 krát
a je pre Teba problem poprepinat si za radom co Ti ide a co nie ? A keby si poriadne cital tak tu mas oscam services na regiony...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink vypol slovákom Primu
PříspěvekOdeslal: 06.Březen 2017 - 15:15 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 05.Březen 2017 - 18:58
Příspěvky: 2
netusim co znamena "oscam services" resp. kde to najdem a nemam cesku kartu, len nad nou uvazujem....

P.S. to ze som sa registroval vcera a mam 1 prispevok asi vypoveda o tom ze som celkom lama


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink vypol slovákom Primu
PříspěvekOdeslal: 07.Březen 2017 - 20:53 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 12.Listopad 2007 - 20:23
Příspěvky: 9442
Poděkoval: 53 krát
Poděkováno: 114 krát
Zkus použít tlačítko hledat. Pokud nebudeš hledat a číst, moc se nedozvíš.

_________________
CST HD2 TANK,NG-Return CS 3.0, DOScam 0.25, LNB Chess Edition 3 Single 0,1dB, SG-2100, offset 80cm
________________________________________________________________________________________________________
Čím více poznávám lidi, tím více miluji psy. R.R. Demokracie je, když dva vlci a jedno jehně hlasují, co bude k večeři. Svoboda je, když dobře ozbrojené jehně odmítá hlasovat. B.F.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink vypol slovákom Primu
PříspěvekOdeslal: 07.Březen 2017 - 21:14 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 04.Listopad 2008 - 21:11
Příspěvky: 4688
Místo/Bydliště: Košice
Poděkoval: 231 krát
Poděkováno: 310 krát
Funguje to dobre aj bez services no ale tak je to lepsie. Samozrejme cisto teoreticky.
Za spravnost samozrejme nerucim. V zoznamoch by mali byt jojka, mariza international, markiza, nova hd, nova 2, prima a tak dalej.
Prilis na tom nezalezi, lebo oscam si s tym poradi aj bez services.

oscam.server

Kód:
[reader]
label                         = skylink
protocol                      = internal
device                        = /dev/sci0
services                      = !cz
caid                          = 0D96
detect                        = cd
mhz                           = 500
group                         = 1,2,4,5
emmcache                      = 1,1,2,0

[reader]
label                         = usb-mouse
description                   = mouse
protocol                      = mouse
device                        = /dev/ttyUSB0
services                      = !sk
autospeed                     = 0
caid                          = 0D96
detect                        = cd
group                         = 1,3,4,5
emmcache                      = 1,1,2,0


oscam.services
Kód:
[SK]
caid            = 0D96,0624
srvid = 13B4,3398,3358,3397,13b6,371f,339b

[CZ]
caid            = 0D96,0624
srvid = 3720,3391,3392,3357,3394,3721,3722


Citovat:
2017/03/07 21:23c (ecm) obyvacka (0D96@000004/0000/3721/80:4): found (122 ms) by usb-mouse (L/1/1/2) - Telka
2017/03/07 21:23:c (ecm) obyvacka (0D96@000004/0000/3720/80:F): found (121 ms) by usb-mouse (L/2/2/2) - Markiza International
2017/03/07 21:23:c (ecm) obyvacka (0D96@000004/0000/3720/80D): found (121 ms) by usb-mouse (L/1/1/2) - Markiza International
2017/03/07 21:23:c (ecm) katka (0D96@000004/0000/1F45/80:1): found (122 ms) by usb-mouse (L/2/2/2) - CT :D/art HD
2017/03/07 21:23: c (ecm) obyvacka (0D96@000004/0000/13B4/80:2): found (183 ms) by skylink - Markiza HD
2017/03/07 21:23:c (ecm) katka (0D96@000004/0000/1F45/807): found (121 ms) by usb-mouse (L/2/2/2) - CT :D/art HD
2017/03/07 21:23:c (ecm) obyvacka (0D96@000004/0000/13B4/80:C): found (232 ms) by skylink - Markiza HD
2017/03/07 21:24:c (ecm) katka (0D96@000004/0000/1F45/80:C): found (121 ms) by usb-mouse (L/2/2/2) - CT :D/art HD
2017/03/07 21:24: c (ecm) obyvacka (0D96@000004/0000/13B4/806): found (233 ms) by skylink - Markiza HD
2017/03/07 21:24:c (ecm) obyvacka (0D96@000004/0000/3722/80:B6): found (122 ms) by usb-mouse (L/2/2/2) - Smichov
2017/03/07 21:24:c (ecm) obyvacka (0D96@000004/0000/3721/80:C): found (121 ms) by usb-mouse (L/1/1/2) - Telka
2017/03/07 21:24:c (ecm) katka (0D96@000004/0000/1F45/80:C): found (120 ms) by usb-mouse (L/2/2/2) - CT :D/art HD
2017/03/07 21:24:c (ecm) obyvacka (0D96@000004/0000/3721/80:C8): found (122 ms) by usb-mouse (L/1/1/2) - Telka

_________________
formuler f4 turbo combo , openpli, openhdf, orange pi zero, 0624, TBS3102, tanix tx6, chromecast


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink vypol slovákom Primu
PříspěvekOdeslal: 07.Březen 2017 - 23:43 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 02.Červenec 2010 - 22:03
Příspěvky: 287
satelitni prijimac: SOLO2, VTi, FHD Glass, Skylink
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 8 krát
tiez potvrdzujem, ze preregistovanie karty na CZ trvalo cca tyzden. Teraz vsetko funguje.

_________________
VU + SOLO2, VTi, FHD Glass
VU+ SOLO SE v2, open ATV


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink vypol slovákom Primu
PříspěvekOdeslal: 08.Březen 2017 - 4:54 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 27.Červenec 2011 - 16:35
Příspěvky: 137
Poděkováno: 10 krát
ak si uz robite services, tak by som tam asi zaradil aj STV1, STV2 a CT sport. Pretoze napr pocas niektorych sportovych prenosov (Liga majstrov a podobne) sa tam tiez uplatnuje GEO blokacia...

_________________
3x DM525 HD Combo, 1x DM900, 1x DM920, openATV 6.3


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink vypol slovákom Primu
PříspěvekOdeslal: 08.Březen 2017 - 8:02 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 02.Červenec 2010 - 22:03
Příspěvky: 287
satelitni prijimac: SOLO2, VTi, FHD Glass, Skylink
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 8 krát
ja mam spraveny services podla vsetkych hviezdiciek co uz a programovej ponuke. Kto chce je to v sekcii oscam.services a oscam.srvid

_________________
VU + SOLO2, VTi, FHD Glass
VU+ SOLO SE v2, open ATV


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink vypol slovákom Primu
PříspěvekOdeslal: 08.Březen 2017 - 8:24 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 04.Listopad 2008 - 21:11
Příspěvky: 4688
Místo/Bydliště: Košice
Poděkoval: 231 krát
Poděkováno: 310 krát
Neomylne vzdy pouzije spravnu citacku aj bez services.
Nepodarilo sa mi ani overit, zeby to malo vplyv na odozvy, jednoducho to bez services funguje uplne rovnako.
Pokial maju pozadovanu sluzbu obe karty, pouzije sa rychlejsia citacka.
Zapisy chodia na obe karty sucasne aj ked sa cita len z jednej karty, aj druha dostava zapisy.

Skusal som sa bavit este s lb_mode, ale nemam vela casu na experimentovanie a funkcnost je vyborna takze o nic neide.
Ak by dakto vedel poradit ako podelit zataz, aby aj pomalsia citacka obcas makala, rad odskusam. Rychlejsia je typicky 123 ms a pomalsia ma typicky 183 ms. Zaujimave je, ze markizu mi pri prvom pouziti nacitava za 183 ms a dalsie pouzitia su 233 ms. Ostatne SK stanice cita stabilne na svojich 183 ms.

_________________
formuler f4 turbo combo , openpli, openhdf, orange pi zero, 0624, TBS3102, tanix tx6, chromecast


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink vypol slovákom Primu
PříspěvekOdeslal: 11.Březen 2017 - 7:54 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 28.Duben 2009 - 7:26
Příspěvky: 2
decik napsal:
Steiner napsal:
liquere napsal:
Som zvedavy teraz kolko menej chapavych bude mat adresu ..

Křemencova 1651/11, 110 00 Praha 1, Česko :ROFL:

A to ešte nevieš čo je to za adresa. Nepoužil som ju náhodne. Tam by sa aj tie časáky minuli. /▪kompletní kapacita 1 200 osob/ :D
Ja by som tam zase chcel bývať. :beer:


:D :D :D


U Fleků najlepšia ...... :-)


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 81 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 5 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk