e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 15.Listopad 2019 - 12:30

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 11 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Skylink a CAID 0500
PříspěvekOdeslal: 08.Červen 2017 - 0:15 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 22.Říjen 2016 - 11:43
Příspěvky: 7
Poděkoval: 1 krát
Při poslední aktualizaci programů jsem azregistroval, že Nat Geo HD a Nat Geo Wild HD se pokouší o CAID 0500, aktuálně ale běžím na 0D96. Vím přitom, že oba programy by měly podporovat i CAID 0D96 a 0624. Netušíte, jak to správně rozběhnout?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink a CAID 0500
PříspěvekOdeslal: 08.Červen 2017 - 1:43 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 05.Srpen 2013 - 13:16
Příspěvky: 3264
satelitni prijimac: Dreambox ONE Vu4k DM800SE
Poděkováno: 2 krát
ja som sa nikdy nechvalil tym ze som linuxak, ale drbnut sem v 3 prispevku stupiditu typu:

Kód:
Při poslední aktualizaci programů jsem azregistroval, že Nat Geo HD a 
Nat Geo Wild HD se pokouší o CAID 0500, aktuálně ale běžím na 0D96.
Vím přitom, že oba programy by měly podporovat i CAID 0D96 a 0624.
Netušíte, jak to správně rozběhnout?


tak to da zabrat.. ty kokoos, ty chces jako co ? na 0d96-tke rozbehat viaccess 0500 ?
hmm.. dobree


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink a CAID 0500
PříspěvekOdeslal: 08.Červen 2017 - 1:56 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 22.Říjen 2016 - 11:43
Příspěvky: 7
Poděkoval: 1 krát
Ty jsi "legenda", jo? No, smutné. A pokud Linuxak nejsi, radeji se tím slovem moc neoháněj.

Každopádně zvládám základní pochopení rozdílu mezi 0D96 a 0500. Jen když přepnu na Nat Geo HD, tak se namísto 0D96 prohledává 0500. Proto jsem se vesměs ptal, jak vnutit CAID 0D96, ať už se jedná o nastavení u klienta nebo na serveru. Nic víc a nic míň. Pokud o tohle je blbý dotaz, potom budu doufat, že mi případně poradí někdo s lepším chováním.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink a CAID 0500
PříspěvekOdeslal: 08.Červen 2017 - 7:57 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 05.Srpen 2013 - 13:16
Příspěvky: 3264
satelitni prijimac: Dreambox ONE Vu4k DM800SE
Poděkováno: 2 krát
mas tu toho popisaneho mrte, osobne ja som vcera radil ako upravit dvbapi aby citalo len 0d96 a ostatne malo na salame.. tak nebud hnily a hladaj


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink a CAID 0500
PříspěvekOdeslal: 08.Červen 2017 - 8:21 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra

Registrován: 25.Červen 2011 - 19:44
Příspěvky: 1114
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 49 krát
kunago: prečítaj si po sebe, čo si sa spýtal
"Netušíte, jak to správně rozběhnout? - neviem, či z toho niekto pochopí, že Ty chceš zakázať 0500. Ináč do oscam.dvpapi treba mať toto
P: 0D96
I: 0
alebo ak chceš špeciálne 0500 tak
I: 0500

_________________
VU+ Zero 4K,Formuler F1,Xminisolo3,EVO Nova IP


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink a CAID 0500
PříspěvekOdeslal: 08.Červen 2017 - 11:16 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 22.Říjen 2016 - 11:43
Příspěvky: 7
Poděkoval: 1 krát
Dobrý, tak jsem se možná špatně vyjádřil, to beru. Neznám a nesleduju termonologii, ale to se snad dá odpustit.

Já jsem hledal, nejsem ten typ, co nečte návody. Ale nezlobte se, pánové, nenašel jsem. Pokud mě odkazujete na další vlákna, OK, nebudu se dál ptát, nemá to zjevně smysl. Najdu si to. Je škoda, že zdejší komunita se k dotazům staví takto, ale budiž.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink a CAID 0500
PříspěvekOdeslal: 08.Červen 2017 - 11:25 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra

Registrován: 25.Červen 2011 - 19:44
Příspěvky: 1114
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 49 krát
Napísal som Ti už:
Do oscam.dvpapi treba dať toto
P: 0D96
I: 0
alebo ak chceš špeciálne 0500 tak
I: 0500

A keď dáš nulu, tak Ti bude všetky ostatné CAID-y ignorovať a keď dáš I:0500 bude ignorovať len 0500.

_________________
VU+ Zero 4K,Formuler F1,Xminisolo3,EVO Nova IP


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink a CAID 0500
PříspěvekOdeslal: 08.Červen 2017 - 12:05 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 01.Listopad 2009 - 23:38
Příspěvky: 407
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 19 krát
pokial beži na motore tak

I: 0500:051910 #viaorca skylink

lebo si vytrepe všetky 0500 čo su na orbite
ale je to aj tak blbosť čokolvek trepať do oscam.dvbapi
posledná binárka 11384 a poriadne nastaviť config


Naposledy upravil(a) tatino dne 08.Červen 2017 - 12:08, celkem upraveno 1 x.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink a CAID 0500
PříspěvekOdeslal: 08.Červen 2017 - 14:30 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 22.Říjen 2016 - 11:43
Příspěvky: 7
Poděkoval: 1 krát
Já jsem chtěl radu, ne tvoje kecy. Smiř se s tím, že nejsi zajímavý a kromě blbých keců nemáš nic do diskuze. Nebudu s takovými hlupáky, co o linuxu nic neví, ztrácet čas. Dal jsem toho na linuxu dohromady víc, než by tvůj intelekt pobral. Aspoň je mi teď jasné, kde jsi vzal ten vysoký počet příspěvků - řečmi o ničem. Určitě tvoje chytré názory ocení jinde.

Já samozřejmě oběma diskutujícím, co mě nasměrovali, děkuju. Tohle jsem sice zkoušel už několikrát, v ruzných kombinacích, ale asi mám pořád někde nějakou chybu. Večer se na to podívám. Pánové, diky.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink a CAID 0500
PříspěvekOdeslal: 08.Červen 2017 - 14:49 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 01.Listopad 2009 - 23:38
Příspěvky: 407
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 19 krát
tak sa najpr pozri na ktorej frekvencii vlastne bežíš
na niektorych je totiž pripojeny iba caid 0500,0100,1817,1818
canal digitaal 8)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink a CAID 0500
PříspěvekOdeslal: 09.Červen 2017 - 14:11 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 22.Říjen 2016 - 11:43
Příspěvky: 7
Poděkoval: 1 krát
tatino napsal:
tak sa najpr pozri na ktorej frekvencii vlastne bežíš
na niektorych je totiž pripojeny iba caid 0500,0100,1817,1818
canal digitaal 8)


Díky moc! Tohlo bylo ono. Používám na aktualizaci programů kingofsat a neuvědomil jsem si a ani nevšiml, že tyto kanály mají alternativu i na Viaccess. Samozžejmě pozměně "Service ID" na správnou hodnotu se vše rozběhlo. Na první pohled triviálnost, ale hledal bych problém jen v nastavení softcamu; k tomuto bych asi nedošel.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 11 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk