e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 15.Listopad 2019 - 17:38

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 101 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 5 6 Další
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 15.Září 2017 - 21:14 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 14.Březen 2012 - 18:44
Příspěvky: 112
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 4 krát
Aj lopatou udretý už chápe politiku Skylinku. Každé dva roky ťahať peniaze na nákup nového boxu, novej dekódovacej karty, alebo modulu a do toho každoročné zvyšovanie cien... Neviem či to nie je cesta skôr urobiť z M7 group M0 group. :)

_________________
VU+Duo², Black Hole 3.0.9, skin Red Sea
Dreambox 800HD, Sim 2.01, Teraz Black Hole 2.1.7 by Marwen, predtým Dream Elite Black Hole v1.0, UNOFFICIAL DREAM ELITE V.133DV3 PHOENIX EDITION PRZ ITALY


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 15.Září 2017 - 22:48 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 04.Červenec 2009 - 14:48
Příspěvky: 3200
Poděkoval: 7 krát
Poděkováno: 105 krát
dlhe_pole napsal:
ano to mozno u vas v cechach, ale na slovensku neni za cim ist.. sice su aj tu lokality kde ma v dvb-t 56 kanalov z ktorych je prevazna vacsina cz, ale smerom na vychod to klesa k 11-stim a niekde nemaju ani komplet neplatene muxy.
neboj s nastupom dvb-t2 u vas a zakodovaniu bude pohyb zase z dvb-t na dvb-s

No nevim s tim dvb-s.Vidim ze se u nas docela hodne prosazuje IPTV.

_________________
ObrázekObrázekObrázekObrázek




Na dotazy nepoužívejte SZ, ale fórum


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 16.Září 2017 - 0:50 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 12.Listopad 2007 - 20:23
Příspěvky: 9442
Poděkoval: 53 krát
Poděkováno: 114 krát
Pokud máš optiku, tak učitě, čili většinou ve městech. Ale ne všude jede IPTV jak má.
A docela bych věřil, že Nova s nástupem T2 začne kódovat. Možná ne všechny své programy a možná přidá do pozemáku svoje sportovní kanály. Jsem zvědavý, jak se k tomu postaví Prima.

_________________
CST HD2 TANK,NG-Return CS 3.0, DOScam 0.25, LNB Chess Edition 3 Single 0,1dB, SG-2100, offset 80cm
________________________________________________________________________________________________________
Čím více poznávám lidi, tím více miluji psy. R.R. Demokracie je, když dva vlci a jedno jehně hlasují, co bude k večeři. Svoboda je, když dobře ozbrojené jehně odmítá hlasovat. B.F.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 16.Září 2017 - 5:57 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra

Registrován: 18.Listopad 2014 - 18:03
Příspěvky: 1738
Poděkoval: 20 krát
Poděkováno: 101 krát
Pokud Nova a ostatní zakódují, tak si musí nejdříve spočítat jestli se jim to vyplatí. Doteď jim provoz plně hradí reklama a pokud bude po zavedení poplatku výrazný propad v sledovanosti, tak to pro ně může být finančně spíše problém.
Opět to může být impuls pro výrazný přechod na novou technologii a to IPTV (OTT). S posílením internetu v celé EU se už nakonec počítá a dlouho se o tom mluví. V dalších letech to bude výrazně zadotované.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 16.Září 2017 - 9:15 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 04.Listopad 2008 - 21:11
Příspěvky: 4689
Místo/Bydliště: Košice
Poděkoval: 231 krát
Poděkováno: 310 krát
Vzdy budú lokality so slabším internetom. Tam iptv nepôjde. Dvbt zavisi od miestnych podmienok a zatienene miesta su bez sance. Satelit je istota. Stačí vyhlad na druzicu. Blbe je ze kazde 4 roky musis menit pomerne drahu techniku. Analog, mpeg2, h264, h265 a najnovsie uhd.

_________________
formuler f4 turbo combo , openpli, openhdf, orange pi zero, 0624, TBS3102, tanix tx6, chromecast


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 16.Září 2017 - 10:01 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra

Registrován: 07.Září 2011 - 22:32
Příspěvky: 1204
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 27 krát
Podobne je to aj u dvb-t to sa vyvija ruka v ruke s dvb-s. Akurat do terestrialu sa do dostane o nieco pozdejsie


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 16.Září 2017 - 18:46 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 12.Listopad 2007 - 20:23
Příspěvky: 9442
Poděkoval: 53 krát
Poděkováno: 114 krát
No aspoň nemusíš tak často přelaďovat jako u Skylinku. V tom je určitě rekordman. :D

_________________
CST HD2 TANK,NG-Return CS 3.0, DOScam 0.25, LNB Chess Edition 3 Single 0,1dB, SG-2100, offset 80cm
________________________________________________________________________________________________________
Čím více poznávám lidi, tím více miluji psy. R.R. Demokracie je, když dva vlci a jedno jehně hlasují, co bude k večeři. Svoboda je, když dobře ozbrojené jehně odmítá hlasovat. B.F.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 18.Září 2017 - 7:44 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 25.Listopad 2007 - 17:23
Příspěvky: 1
Skylink si zrejme naplanoval hromadnu stratu zakaznikov. U mna to budu vsetci, ktorych som montoval. Ani jednemu som nekupoval drahe srajlink prijimace.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 18.Září 2017 - 13:39 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 05.Srpen 2013 - 13:16
Příspěvky: 3265
satelitni prijimac: Dreambox ONE Vu4k DM800SE
Poděkováno: 2 krát
brbo napsal:
Skylink si zrejme naplanoval hromadnu stratu zakaznikov. U mna to budu vsetci, ktorych som montoval. Ani jednemu som nekupoval drahe srajlink prijimace.


jasne lebo si pako.. jaky je rozdiel ked das staremu cloveku thomson 813 alebo srackove amiko alebo abshitobox ? len jediny.. si vychcany a zaradas na staroskou na preladzovackach, preto si daval srakoty bez fastscanu


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 18.Září 2017 - 13:45 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 02.Duben 2006 - 19:15
Příspěvky: 3480
Poděkoval: 92 krát
Poděkováno: 201 krát
dlhe_pole napsal:
brbo napsal:
Skylink si zrejme naplanoval hromadnu stratu zakaznikov. U mna to budu vsetci, ktorych som montoval. Ani jednemu som nekupoval drahe srajlink prijimace.


jasne lebo si pako.. jaky je rozdiel ked das staremu cloveku thomson 813 alebo srackove amiko alebo abshitobox ? len jediny.. si vychcany a zaradas na staroskou na preladzovackach, preto si daval srakoty bez fastscanu

No svojho casu to amiko malo vacsie opodstatnenie napriklad pre moznost Flixu ktory neparoval karty s boxom co na tom Thomsone nehrozilo no kedze presli na Hevc 265 tak to stratilo opodstatnenie ale zase jeden by musel mat kristalovu gulu aby vedel kde sa vyvoj poberie no s teba sa stal nejaky zastanca vredy boxov :)
Sice sa to netyka mna no ked ide o Fastscan tak sitne amika ho maju uz niekolko rokov.

_________________
https://www.pofis.sk/katalog/produkty/z ... a-caputova


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 18.Září 2017 - 14:20 
Offline
Expert fóra
Expert fóra

Registrován: 30.Prosinec 2008 - 1:07
Příspěvky: 875
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 14 krát
lehce patkou:
na viacerych starsich "srajlink" ready prijimacoch fastscan nefunguje - niekedy pomoze upgrade softu, ale niektore sa storcnu a v tych nenaladis niektore TP ani rucne...
"srackove amiko alebo abshitobox" nema problem nielen so "srajlink" ale ani s freesat fastscanom :)
a pravdepodobne na vacsine linuxoch bude onedlho "srajlink" fastscan tiez zbytocny - a uz teraz nejaky "vychcany pako" na tebe zaryzuje s freesat fastscanom :lol:


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 18.Září 2017 - 14:34 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 29.Listopad 2016 - 17:42
Příspěvky: 4
dlhe_pole napsal:
brbo napsal:
Skylink si zrejme naplanoval hromadnu stratu zakaznikov. U mna to budu vsetci, ktorych som montoval. Ani jednemu som nekupoval drahe srajlink prijimace.


jasne lebo si pako.. jaky je rozdiel ked das staremu cloveku thomson 813 alebo srackove amiko alebo abshitobox ? len jediny.. si vychcany a zaradas na staroskou na preladzovackach, preto si daval srakoty bez fastscanu


Taky je rozdiel, ze ked aktualnemu operatorovi strihne(co sa par krat stalo), moze prejst na ineho a nemusi nic kupovat. Keby som mu kupil certifikovanu sracku so softverom z roku 2000, tak si ju moze akurat odlozit do police.

Vychcanec si ty, ak predavas prijimace so softverom z doby kamennej, a ked skonci irdeto, budes tlacit svojim zakaznikom dalsie s certifikatom viaccess. Nehovoriac o ich cene.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 18.Září 2017 - 15:04 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 02.Duben 2006 - 19:15
Příspěvky: 3480
Poděkoval: 92 krát
Poděkováno: 201 krát
joe6pack napsal:
lehce patkou:
na viacerych starsich "srajlink" ready prijimacoch fastscan nefunguje - niekedy pomoze upgrade softu, ale niektore sa storcnu a v tych nenaladis niektore TP ani rucne...
"srackove amiko alebo abshitobox" nema problem nielen so "srajlink" ale ani s freesat fastscanom :)
a pravdepodobne na vacsine linuxoch bude onedlho "srajlink" fastscan tiez zbytocny - a uz teraz nejaky "vychcany pako" na tebe zaryzuje s freesat fastscanom :lol:

Inac ked pridal sitlink joj v HD tak jeden z tych ready boxov v case predaja mal certifikat no nech si robil co si chcel tak dane programi z tohto TP neulozil len si neviem spomenut ako sa ten zazrak volal tusim Deep model si uz nespominam SW podpora nulova a dedkovy zostali oci pre plac kedze to mal doma viac ako dva roky.

_________________
https://www.pofis.sk/katalog/produkty/z ... a-caputova


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 18.Září 2017 - 16:03 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 05.Srpen 2013 - 13:16
Příspěvky: 3265
satelitni prijimac: Dreambox ONE Vu4k DM800SE
Poděkováno: 2 krát
vensan napsal:
joe6pack napsal:
lehce patkou:
na viacerych starsich "srajlink" ready prijimacoch fastscan nefunguje - niekedy pomoze upgrade softu, ale niektore sa storcnu a v tych nenaladis niektore TP ani rucne...
"srackove amiko alebo abshitobox" nema problem nielen so "srajlink" ale ani s freesat fastscanom :)
a pravdepodobne na vacsine linuxoch bude onedlho "srajlink" fastscan tiez zbytocny - a uz teraz nejaky "vychcany pako" na tebe zaryzuje s freesat fastscanom :lol:

Inac ked pridal sitlink joj v HD tak jeden z tych ready boxov v case predaja mal certifikat no nech si robil co si chcel tak dane programi z tohto TP neulozil len si neviem spomenut ako sa ten zazrak volal tusim Deep model si uz nespominam SW podpora nulova a dedkovy zostali oci pre plac kedze to mal doma viac ako dva roky.


a deep mal niekedy certifikat ? alebo to bola len dalsia prvotna srakota ako kaon, luna a dizipia ? tie made by resetka sroty tiez mali vybaveny certifikat ale m7-micku nikdy nepodporovali


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 18.Září 2017 - 16:22 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 02.Duben 2006 - 19:15
Příspěvky: 3480
Poděkoval: 92 krát
Poděkováno: 201 krát
dlhe_pole napsal:
vensan napsal:
joe6pack napsal:
lehce patkou:
na viacerych starsich "srajlink" ready prijimacoch fastscan nefunguje - niekedy pomoze upgrade softu, ale niektore sa storcnu a v tych nenaladis niektore TP ani rucne...
"srackove amiko alebo abshitobox" nema problem nielen so "srajlink" ale ani s freesat fastscanom :)
a pravdepodobne na vacsine linuxoch bude onedlho "srajlink" fastscan tiez zbytocny - a uz teraz nejaky "vychcany pako" na tebe zaryzuje s freesat fastscanom :lol:

Inac ked pridal sitlink joj v HD tak jeden z tych ready boxov v case predaja mal certifikat no nech si robil co si chcel tak dane programi z tohto TP neulozil len si neviem spomenut ako sa ten zazrak volal tusim Deep model si uz nespominam SW podpora nulova a dedkovy zostali oci pre plac kedze to mal doma viac ako dva roky.


a deep mal niekedy certifikat ? alebo to bola len dalsia prvotna srakota ako kaon, luna a dizipia ? tie made by resetka sroty tiez mali vybaveny certifikat ale m7-micku nikdy nepodporovali
Jeden model mal no za nedlho sa s toho zoznamu stratil ale konkretne tento pripad som si spomenul volalo sa to Evolve ale softwarovo to vyzeralo rovnako.Dedko mal odkial vediet ze je to srakota ked na budke mal napis Skylink ready.
http://m.satelity.ellano.sk/data/showob ... vyber=9585

_________________
https://www.pofis.sk/katalog/produkty/z ... a-caputova


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 18.Září 2017 - 21:42 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 21.Únor 2016 - 9:21
Příspěvky: 12
Poděkoval: 1 krát
Spominam si na jeden prijimac ,koncil oznacenim..... 7900 bol to skylink ready (2013)a dal som ho rodine .Chodil som k nemu ako na klavir a po 2 rokoch ho skylink sam vyradil zo zoznamu certifikovanych prijimacov.
Daco priserne.
Samozrejme ze som ostal za blbca
Dal som tam amiko s ci slotom a bol pokoj
To ze ostanem aj teraz za blbca ,uz som si zvykol 8)


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 18.Září 2017 - 21:50 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 21.Únor 2016 - 9:21
Příspěvky: 12
Poděkoval: 1 krát
Opravujem.Bolo to Amiko Ird7800,neskutocny srot


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 18.Září 2017 - 22:12 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 02.Duben 2006 - 19:15
Příspěvky: 3480
Poděkoval: 92 krát
Poděkováno: 201 krát
fajfi244 napsal:
Opravujem.Bolo to Amiko Ird7800,neskutocny srot

DI-WAY ICE 7000HD IRDETO alebo Optibox Pony to boli masiny za vsetky peniaze.
Ja som kazdemu odporucal ked zacali s tou certifikaciou ked uz si kupuju nieco lacne necertifikovane tak nech to ma CI slot ironia je ze s tych Opticum a Amik uz maloktore funguje a je vymenene kedze maloktore vydrzi dlhsie ako 5 rokov no ten co isiel najlacnejsou necertifikovanou cestou tak vyhral ma uz druhy spolahlivy prijimac ktorych cena dokopy je nizsia ako jeden problemovy ready box.

_________________
https://www.pofis.sk/katalog/produkty/z ... a-caputova


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 18.Září 2017 - 22:31 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 21.Únor 2016 - 9:21
Příspěvky: 12
Poděkoval: 1 krát
Nebudes mi verit doma mam uz 7 rok ariva 200hd a obraz oproti amikam neporovnatelny.nevyhoda soft skapal pes.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 19.Září 2017 - 6:54 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 02.Duben 2006 - 19:15
Příspěvky: 3480
Poděkoval: 92 krát
Poděkováno: 201 krát
Z arivami co sa zivotnosti tyka mam tiez dobre skusenosti no amika a opticum tam je to slabsie no dobre skusenosti mam z opticum 9500HD moze mat odhadom dobrych sedem rokov a slape pod linuxom u otca bez problemov vyradi ho asi az hevc 265.

_________________
https://www.pofis.sk/katalog/produkty/z ... a-caputova


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 101 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 5 6 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk