e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 12.Listopad 2019 - 5:43

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 68 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 3 4 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Skylink ICE karta
PříspěvekOdeslal: 02.Březen 2019 - 15:27 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 14.Listopad 2006 - 9:40
Příspěvky: 139
Ahoj, prosím o info jestli by někdo neměl nápad čím by to mohlo být.
Mám kartu ICE (42xxxxx) v UNI čtečce , oscam a zničehonic mi karta přestala fungovat.Nedekoduje,ale karta se načte.Dám ji do jiné UNI čtečky ,nic nedekoduje,Dám ji do AB Cryptoboxu, nedekoduje.Dam ji do SMIT CI modulu, hraje.
A jiná ICE karta v těch UNI čtečkách a AB hraje!
Zápisy OK, refresh udělán, volal jsem do Skylinku a stále obecné řeči že pošle zápisy a že v necertifikovaných to nezaručujou atd.Zaplaceno(je to NEXTka, i hlavní karta OK - potvrzeno skylinkem)
Ale do poslední chvíle fungovala, aniž by na ni kdokoliv sahal nebo tak!


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink ICE karta
PříspěvekOdeslal: 02.Březen 2019 - 15:33 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 26.Duben 2009 - 15:46
Příspěvky: 14
Spatne nastaveni v oscamu.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink ICE karta
PříspěvekOdeslal: 02.Březen 2019 - 15:46 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 14.Listopad 2006 - 9:40
Příspěvky: 139
i v AB cryptoboxu(nemaoscam)? a jina karta ICe funguje ?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink ICE karta
PříspěvekOdeslal: 02.Březen 2019 - 15:58 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 11.Leden 2011 - 16:57
Příspěvky: 1520
satelitni prijimac: Dreambox 7080,TBS 5925
Poděkoval: 11 krát
Poděkováno: 117 krát
možno patríš k tým šťastným ktorým ju preklopili do uniblocku pokiaľ ide v certifikovanom zariadení je to jedna z možností

_________________
Dreambox 920 / 7080
Oscam EMU r11503
TBS 5925
Parabola:150cm 76,5E-34,5W,90cm Fe 28,2E+23,5E+19,2E+13,0E
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink ICE karta
PříspěvekOdeslal: 02.Březen 2019 - 16:05 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 14.Listopad 2006 - 9:40
Příspěvky: 139
pele1 napsal:
možno patríš k tým šťastným ktorým ju preklopili do uniblocku pokiaľ ide v certifikovanom zariadení je to jedna z možností


hmm to nevim cim jsem si to zaslouzil :-/


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink ICE karta
PříspěvekOdeslal: 02.Březen 2019 - 16:18 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 04.Červenec 2009 - 14:48
Příspěvky: 3200
Poděkoval: 7 krát
Poděkováno: 105 krát
Asi to ceka vsechny.

_________________
ObrázekObrázekObrázekObrázek




Na dotazy nepoužívejte SZ, ale fórum


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink ICE karta
PříspěvekOdeslal: 02.Březen 2019 - 16:24 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 04.Únor 2008 - 11:34
Příspěvky: 35
Poděkoval: 1 krát
Jam presne ten isty problem

_________________
DM800HD PVR origo , 2xDM800HD se clon , 2x Dreamsky DSR 7000 , Openbox X810 , AB cryptobox 400HD a vela dalsich veci.....


Naposledy upravil(a) Jeffinko dne 03.Březen 2019 - 15:26, celkem upraveno 1 x.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink ICE karta
PříspěvekOdeslal: 02.Březen 2019 - 16:52 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 24.Červenec 2010 - 12:20
Příspěvky: 394
Poděkováno: 20 krát
zkusit CW v modulu nechat běhat jestli se nevrátí


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink ICE karta
PříspěvekOdeslal: 02.Březen 2019 - 16:54 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 14.Listopad 2006 - 9:40
Příspěvky: 139
grund napsal:
zkusit CW v modulu nechat běhat jestli se nevrátí


jako vložit do irdeto modulu? mam jen irdeto (nejaky ten SMIT)..


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink ICE karta
PříspěvekOdeslal: 02.Březen 2019 - 17:14 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 04.Únor 2008 - 11:34
Příspěvky: 35
Poděkoval: 1 krát
Skusil som to mat prepnute do cryptoworks a do rana na stv1 a ani tuk......reatorizacia nepomaha....

_________________
DM800HD PVR origo , 2xDM800HD se clon , 2x Dreamsky DSR 7000 , Openbox X810 , AB cryptobox 400HD a vela dalsich veci.....


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink ICE karta
PříspěvekOdeslal: 02.Březen 2019 - 17:33 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 21.Březen 2006 - 18:57
Příspěvky: 1412
Místo/Bydliště: Strážovské vrchy a okolie
Poděkoval: 33 krát
Poděkováno: 161 krát
Nahraj posledný soft a pôjde aj M7 uniblock v crv.

/karty fungujú pre "bežného užívateľa" v CRB, AMIKO-nie všade, HDBOX XBMC-oscam, INEOS-thc cam/

_________________
Na SZ ohľadom problému vášho prijímača neodpovedám,od toho je predajca!!!


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink ICE karta
PříspěvekOdeslal: 02.Březen 2019 - 17:38 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 04.Únor 2008 - 11:34
Příspěvky: 35
Poděkoval: 1 krát
No co uz

_________________
DM800HD PVR origo , 2xDM800HD se clon , 2x Dreamsky DSR 7000 , Openbox X810 , AB cryptobox 400HD a vela dalsich veci.....


Naposledy upravil(a) Jeffinko dne 03.Březen 2019 - 16:48, celkem upraveno 2 x.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink ICE karta
PříspěvekOdeslal: 02.Březen 2019 - 17:39 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 14.Listopad 2006 - 9:40
Příspěvky: 139
Jeffinko napsal:
furko napsal:
Nahraj posledný soft a pôjde aj M7 uniblock v crv.


Lenze tu kartu len skusam na cryptoboxe.....je vlozena v inom "satelitnom prijmaci"

Presne tak, ja ji potrebuju funkcni v “oscam serveru”


Sent from my iPhone using Tapatalk


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink ICE karta
PříspěvekOdeslal: 02.Březen 2019 - 17:46 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 21.Březen 2006 - 18:57
Příspěvky: 1412
Místo/Bydliště: Strážovské vrchy a okolie
Poděkoval: 33 krát
Poděkováno: 161 krát
Tak si prichystaj 300€ na upravený oscam priamo pre tvoju kartu.

A okrem toho oscam sa rieši v inej sekcii!!!

_________________
Na SZ ohľadom problému vášho prijímača neodpovedám,od toho je predajca!!!


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink ICE karta
PříspěvekOdeslal: 02.Březen 2019 - 18:07 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 04.Únor 2008 - 11:34
Příspěvky: 35
Poděkoval: 1 krát
:D

_________________
DM800HD PVR origo , 2xDM800HD se clon , 2x Dreamsky DSR 7000 , Openbox X810 , AB cryptobox 400HD a vela dalsich veci.....


Naposledy upravil(a) Jeffinko dne 03.Březen 2019 - 16:49, celkem upraveno 2 x.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink ICE karta
PříspěvekOdeslal: 02.Březen 2019 - 18:40 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 10.Prosinec 2011 - 15:05
Příspěvky: 3366
Poděkoval: 38 krát
Poděkováno: 141 krát
sfoukal napsal:
... ja ji potrebuju funkcni v “oscam serveru”

Zrejme o to tu práve ide, ... že je tu ale "niekto", kto práve toto nepotrebuje.

_________________
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink ICE karta
PříspěvekOdeslal: 02.Březen 2019 - 18:50 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 04.Červen 2010 - 20:36
Příspěvky: 9467
Poděkoval: 43 krát
Poděkováno: 138 krát
Kto to je?

_________________
VU UNO openATV, plna skrina kramov ;)
Tento cely prispevok bol napisany bez financnej pomoci EU a tapatalku!


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink ICE karta
PříspěvekOdeslal: 02.Březen 2019 - 18:51 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 04.Únor 2008 - 11:34
Příspěvky: 35
Poděkoval: 1 krát
liquere napsal:
Kto to je?


Skylink.....

_________________
DM800HD PVR origo , 2xDM800HD se clon , 2x Dreamsky DSR 7000 , Openbox X810 , AB cryptobox 400HD a vela dalsich veci.....


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink ICE karta
PříspěvekOdeslal: 03.Březen 2019 - 5:08 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 03.Květen 2009 - 17:26
Příspěvky: 1310
Místo/Bydliště: Portlaoise
Poděkováno: 34 krát
Pridam se, resim uz delsi dobu stejny problem. Hlavni karta slape, karta NEXT ani tuk. Funguje pouze v CI modulu. Odzkouseno vsechno mozne, asi to vypada na aktivaci layer2b.

@sfoukal: Jake mas prvni ctyri cisla na karte NEXT?

_________________
----------------------------------------
Raspberry Pi 3 Model B 64-bit
HD-BOX Enibox, openATV
VU+ ZERO, openATV
Prismcube Ruby, Black Hole
Showbox 5000HD, openATV
AB IPBox 91/55/99/9900HD

----------------------------------------


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Skylink ICE karta
PříspěvekOdeslal: 03.Březen 2019 - 7:42 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 04.Únor 2008 - 11:34
Příspěvky: 35
Poděkoval: 1 krát
k.o.h.u.t. napsal:
Pridam se, resim uz delsi dobu stejny problem. Hlavni karta slape, karta NEXT ani tuk. Funguje pouze v CI modulu. Odzkouseno vsechno mozne, asi to vypada na aktivaci layer2b.

@sfoukal: Jake mas prvni ctyri cisla na karte NEXT?



Zatial mam kartu v AB

_________________
DM800HD PVR origo , 2xDM800HD se clon , 2x Dreamsky DSR 7000 , Openbox X810 , AB cryptobox 400HD a vela dalsich veci.....


Naposledy upravil(a) Jeffinko dne 03.Březen 2019 - 15:24, celkem upraveno 1 x.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 68 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 3 4 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk