e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 14.Prosinec 2018 - 12:40

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 170 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 15 6 7 8 9
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: FLIX TV nový satelitný operátor
PříspěvekOdeslal: 14.Duben 2018 - 22:48 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 11.Srpen 2017 - 10:58
Příspěvky: 4
Poděkoval: 2 krát
Dobrý den.
Mohu požádat o oscam.server pro local kartu flixtv?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: FLIX TV nový satelitný operátor
PříspěvekOdeslal: 14.Duben 2018 - 23:02 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 10.Listopad 2007 - 14:49
Příspěvky: 425
satelitni prijimac: VU+UNO4K
Místo/Bydliště: Na doloch
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 24 krát
[reader]
label = FlixTV
protocol = internal
device = /dev/sci0
autospeed = 0
caid = 0B00
detect = cd
mhz = 500
cardmhz = 500
group = 1
emmcache = 1,3,2
lb_weight = 300

_________________
VU+UNO 4K, VU+ZERO


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: FLIX TV nový satelitný operátor
PříspěvekOdeslal: 14.Duben 2018 - 23:06 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 11.Srpen 2017 - 10:58
Příspěvky: 4
Poděkoval: 2 krát
Děkuji vám moc


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: FLIX TV nový satelitný operátor
PříspěvekOdeslal: 10.Květen 2018 - 16:43 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 13.Březen 2008 - 17:51
Příspěvky: 298
Místo/Bydliště: Doma
Poděkováno: 3 krát
uz se to ve me micha, jit ke flixu, nejit ke flixu :D za chvili mi SkyL usekne kartu v UhNI ctecce i tak...

vzal sem uplne obyc páru vejce 83x75cm, uz orezlou, prdl to na drzak, nejaky obyc LNB a ladil az sem se doladil k hodnotam:

freq./ sign / qual, prijimac Amiko NEO COMBO SE, ladeno 30km od brna.

10928 / 82 / 100
10887 / 82 / 100
11055 / 79 / 75
11094 / 80 / 92
11283 / 83 / 100
11471 / 83 / 75
11554 / 83 / 78
11595 / 83 / 72
11637 / 83 / 90
10845 / 81 / 100
11304 / 83 / 88

Nektere TP jsou slabsi vic jine min. Ted jest otazkou az budou davat nove programy, aby to nebylo na stejne pruserove TP.

Nema nekdo zkusenost jak ne/ochotne dava flix dalsi karty k hlavni ? Potrebuju jich aspon 6...

_________________
Skylink na 2TV, Full DigiTV u me, Octagon SD4008 UHD - 2x DVBS2 + OpenATV, AL 80cm na Astra 23,5°E + 19,2°E, LNB´s Inverto & 85cm AL Fuba 0,8W + Inverto quad 0,2db, uvazuji lehce o IPTV...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: FLIX TV nový satelitný operátor
PříspěvekOdeslal: 10.Květen 2018 - 18:38 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 26.Září 2011 - 16:03
Příspěvky: 5284
satelitni prijimac: Všetko-4K
Místo/Bydliště: chlpatá dedinka okres pupok .
Poděkoval: 43 krát
Poděkováno: 103 krát
jedna next karta 99-kč mesačne s viazanasťou .... ostatné neviem .... #-o stačí si tam zavolať .... :D a čárovať s nevieš ....... ???? :D

_________________
Všetko 4K


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: FLIX TV nový satelitný operátor
PříspěvekOdeslal: 10.Květen 2018 - 19:32 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 13.Březen 2008 - 17:51
Příspěvky: 298
Místo/Bydliště: Doma
Poděkováno: 3 krát
tam vazanost nastesti je jen 3 mesice, jen hlavni karta je na 2 roky upisu. Ano, carovat s jednou kartou umim 8) ale to neni mym cilem v tomto pripade...

edit : a tož sem naladil 16e a signal je na 2 TP dost tristni, teda muj STB ho indikuje na 11094 na 9,5dB, podobne je na tom 11055. Amiko indikuje S okolo 75 / Q 75-80. Parabola Fuba 85cm AL zrejme predvadi sve kvality, ale zisk metrovky nenahradi... Az bude chvile, zkusim metrovku AL co mi tu lezi, jake hodnoty polezou z ni... Stale z toho mam takovej divnej pocit... jinak to vypada ze by se dalo jeste neco nasdilet od jinych OPeratoru na 16e, jen na tom zamakat. Obrazova kvalita HD kanalu mi prijde takova jina... Srovnavam se SkyL, tam bych dal HDckum znamku rekneme 1, u Flixu nekde 2 až 2- , ale zadna pohroma to neni. Ovsem datovy tok je uplne brutus, HEVC je fakt masox. Kde pri hokeji na CT4HD na SkyL behaj spicky k 13Mbit., tam Flix ma spicky do 5Mbit. Na 1 TP se toho da nacpat skutecne vagon.

_________________
Skylink na 2TV, Full DigiTV u me, Octagon SD4008 UHD - 2x DVBS2 + OpenATV, AL 80cm na Astra 23,5°E + 19,2°E, LNB´s Inverto & 85cm AL Fuba 0,8W + Inverto quad 0,2db, uvazuji lehce o IPTV...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: FLIX TV nový satelitný operátor
PříspěvekOdeslal: 30.Červen 2018 - 23:11 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 13.Březen 2008 - 17:51
Příspěvky: 298
Místo/Bydliště: Doma
Poděkováno: 3 krát
kucí, pujde mi Flix karta s timto modulem ? CA modul Conax SMIT https://www.hityshop.cz/ca-modul-conax-smit_d1581.html?gclid=EAIaIQobChMIlKKT1vT62wIVSJnVCh1n_At7EAQYAyABEgIty_D_BwE, jako Flix za to chce ukrutny ranec 2690, to snad upadli... pak sem nasel stejny modul za 1250 https://www.televiznicentrum.cz/p/ca-modul-conax-flixcam-pro-flix-tv-dual-decrypt?gclid=EAIaIQobChMIgpiRm6X82wIVRUAbCh2cWw4pEAQYAiABEgJFNvD_BwE, cetl sem nejake debaty kolem nekompatibility s nekterymi TV, tak bych nerad neco takoveho koupil, pujde to do LG TV stare 2 roky.

edit : takze ano, vse fachci zcela ok. Vice problem je ten, ze se samotna TV pri zpracovani H.265 zadychava asi az moc a reakce nejsou vzdy uplne svizne. Modulem to neni, ten v mem prijimaci nezpusoboval zadne znatelne zpomaleni.
Bohuzel se ted pri stredni prutrzi deste projevilo ono minus se signalem. logicky umrely prvni 11055 a 11094. Pri predstave, ze takove deste muzou trvat nekdy i hodiny... no potes koste.

_________________
Skylink na 2TV, Full DigiTV u me, Octagon SD4008 UHD - 2x DVBS2 + OpenATV, AL 80cm na Astra 23,5°E + 19,2°E, LNB´s Inverto & 85cm AL Fuba 0,8W + Inverto quad 0,2db, uvazuji lehce o IPTV...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: FLIX TV nový satelitný operátor
PříspěvekOdeslal: 11.Říjen 2018 - 21:29 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 30.Srpen 2008 - 22:47
Příspěvky: 8
Netušíte někdo jak přehrát firmware FlixBoxu? Zkušel jsem firmwary Amika a vždy mi to hlásí chybný bootloader, nebo chybný firmware.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: FLIX TV nový satelitný operátor
PříspěvekOdeslal: 16.Říjen 2018 - 8:48 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 13.Březen 2008 - 17:51
Příspěvky: 298
Místo/Bydliště: Doma
Poděkováno: 3 krát
tak co, uz prekopany ovecky na DigiTV ? :) velmi by me zajimalo jak to resi ti, kdo sluzby Flixu preprodavali jako svoji sluzbu...

_________________
Skylink na 2TV, Full DigiTV u me, Octagon SD4008 UHD - 2x DVBS2 + OpenATV, AL 80cm na Astra 23,5°E + 19,2°E, LNB´s Inverto & 85cm AL Fuba 0,8W + Inverto quad 0,2db, uvazuji lehce o IPTV...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: FLIX TV nový satelitný operátor
PříspěvekOdeslal: 16.Říjen 2018 - 9:52 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 15.Březen 2009 - 21:32
Příspěvky: 3879
Poděkoval: 79 krát
Poděkováno: 319 krát
pcwifi napsal:
tak co, uz prekopany ovecky na DigiTV ? :) velmi by me zajimalo jak to resi ti, kdo sluzby Flixu preprodavali jako svoji sluzbu...



naštěstí s nimi nemám nic společného , jeden to zde montoval tak nevím jak to řeší ??? Dva z nich přišli za mnou tak vím že na jednoho zatím serou druhému volali že přijedou tento pátek předělat na
DIGI jelikož ale sledují nejvíce CS film který není v základní nabidce tak že prý za příplatek asi 160 Kč jim ho dají , tak že pro změnu oni serou na ně ! Jdou ke Skylink s CS film za 131Kč měsíc.
Další problém ? je že měli dva stroje jeden za kačku druhý za plnou pálku , ten jim zustane ,
ale (zatím ?! ...) je k hovnu bo jsem si také naivně myslel že ho překopu !

quovadis napsal:
Netušíte někdo jak přehrát firmware FlixBoxu? Zkušel jsem firmwary Amika a vždy mi to hlásí chybný bootloader, nebo chybný firmware.




nicméně nemá to RS 232 port ani uvnitř ani , J-Tag !! TAG že je to k hovnu !
Jediná naděje je přez ETH port ale nevím kde a zda vůbec je
nějaký veřejný server s potřebným sw . Nevím jak to mají dlouho ale bylo by to na právníky !!!

Je to nejvíce podobné Amiku MINI HD zvenku , ale má to navíc uvnitř WIFI modul , co to je za procesor nevím . Pokud znáte kdo si to od nich koupil a bylo by jich více chce to hromadnou žalobu ! :book:

:smoke:


Pro mé "příznivce" je mi to zcela u prdele jak to dopadne !

:poklona:


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 170 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 15 6 7 8 9

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk