e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 25.Červen 2018 - 10:07

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 23 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Cryptobox 750 HD
PříspěvekOdeslal: 05.Duben 2018 - 7:54 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 28.Prosinec 2009 - 15:29
Příspěvky: 1
zobral som si jednu 750ku na test a mam pocit že asi vadný kus :(
prepinanie medzi stanicami je rychle ale nabehne spodne menu o stanici, hra uz zvuk ale obraz je cierny a o par sekund nabehne aj obraz ...
ked cez "ok" vyberiem cely zoznam stanic stlacim 2x vpravo a cakam a o par sekund sa vykona co som postlacal.
skusal som menit FW tovareny reset a nanovo stiahnut stanice ... nic nepomaha
myslite ze je to vadny kus ?

ked klikam v ponuke menu - nastavenia alebo instalacia vsetko reaguje rychlo "az moc rychlo"

este otazka chyba mi ponuka na pripojenie sa domaci fileserver na starej 652ke ho mam
vzdy ked dam nový FW resetujem tovarenske nastavenie ....


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Cryptobox 750 HD
PříspěvekOdeslal: 06.Duben 2018 - 14:39 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 28.Květen 2009 - 15:36
Příspěvky: 279
satelitni prijimac: AB crypto 650HD +500Hd
Poděkoval: 53 krát
Poděkováno: 6 krát
po továrenskom nastavení ho vypni vzadu vypínačom na pár sekúnd. Nielen vypnúť na DO.
Niečo takéto som mal už aj ja - receiver začal reagovať na niektoré povely cez DO opozdene. Prečo to začalo to netuším , ale po továrenskom to potom bolo OK. Ak ti to robí len pri prepínaní staníc - tak či sa náhodou "nebije" vložená karta + príjem z vonkajšieho šaringu (ako klient) + domáce zdieľanie karty (ako server) ...

P.S. toto mi vysvetli inak , nejako tomu nechápem :
este otazka chyba mi ponuka na pripojenie sa domaci fileserver na starej 652ke ho mam
vzdy ked dam nový FW resetujem tovarenske nastavenie ....

_________________
ABcryptobox 500HD +650HD + 700 HD


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Cryptobox 750 HD
PříspěvekOdeslal: 11.Červen 2018 - 14:54 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 09.Červenec 2011 - 14:30
Příspěvky: 9
Aj ja "som si zobral jednu 750-ku na skúšku", flešol som fw a všetko je OK.
1. prestali chodiť bludné hlášky kodovaný kanál a pod
2. nahrané TS video už nehlási chybu a dá sa konvertovať napr. pomocou FormatFactory.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 23 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk