e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 12.Červenec 2020 - 15:45

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 58 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Cryptobox 750 HD
PříspěvekOdeslal: 30.Červenec 2019 - 20:15 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 12.Únor 2011 - 13:27
Příspěvky: 105
satelitni prijimac: VUsolo2,Vitamin
Poděkoval: 2 krát
nepomáha, je to už asi 6 kus a len s posledným je problém. niekedy vydrží hodiny, niekedy len par minút. vyskúšane na dvoch routeroch, rôzne patche, dhcp zap/vyp

_________________
VU+solo2, ShowboxVitamin-E2 opendroid-USB


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Cryptobox 750 HD
PříspěvekOdeslal: 30.Červenec 2019 - 20:29 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 26.Duben 2015 - 9:45
Příspěvky: 230
Poděkováno: 11 krát
Môžeš mat chybný lan kábel ,skús vymeniť


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Cryptobox 750 HD
PříspěvekOdeslal: 01.Srpen 2019 - 21:17 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 12.Únor 2011 - 13:27
Příspěvky: 105
satelitni prijimac: VUsolo2,Vitamin
Poděkoval: 2 krát
to je rada pre amatera, uz son skusil asi vsetko :ROFL: :thankyou:

_________________
VU+solo2, ShowboxVitamin-E2 opendroid-USB


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Cryptobox 750 HD
PříspěvekOdeslal: 01.Srpen 2019 - 23:47 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 13.Prosinec 2007 - 21:02
Příspěvky: 71
Ted mam 752. 750 jsem prodal a nemel jsem zadny problem s dhcp. Ani pred tim ani ted at v standby nebo vypnuti natvrdo. Hlavni routr mam Mikrotik a po elekrice posilam internet do obyvaku pres kodery tp link do rozbocovace 4/1 tp link.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Cryptobox 750 HD
PříspěvekOdeslal: 02.Srpen 2019 - 7:28 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 30.Srpen 2009 - 21:02
Příspěvky: 5001
Místo/Bydliště: okr. Nitra
Poděkoval: 19 krát
Poděkováno: 125 krát
A net máš od akého provraidera? Nemôže byť v tomto problém?

_________________
X-Trend ET10000+2TB HDD
Formuler F4 Turbo Combo+2TB HDD 2ks
AMIKO Mini Combo Extra
28,2°+23,5°+19,2°+13°+10/9°+4,8°E+1°W & 16°E
Paraboly: 85E+120
SmartQuad LNBTitanium 0,1dB & LNB GI208+ octo &
MegasatQuad LNB 0,1dB


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Cryptobox 750 HD
PříspěvekOdeslal: 02.Srpen 2019 - 11:20 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 13.Prosinec 2007 - 21:02
Příspěvky: 71
Net mám od místního providera.Bydlím na vesnici.Ten router je velice zajímavý.Je až neuvěřitelné jak často do něj chodí aktualizace firmwaru.Vim i že tam něco opravovali i s dhcp(přesto jsem s tím neměl problémy).Vždy je chanchelog co je opraveno


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Cryptobox 750 HD
PříspěvekOdeslal: 02.Srpen 2019 - 11:34 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 30.Srpen 2009 - 21:02
Příspěvky: 5001
Místo/Bydliště: okr. Nitra
Poděkoval: 19 krát
Poděkováno: 125 krát
"mudr.sat" - moja otázka ohľadom net pripojenia patrila skôr k tomuto príspevku:
polomarko napsal:
nepomáha, je to už asi 6 kus a len s posledným je problém. niekedy vydrží hodiny, niekedy len par minút. vyskúšane na dvoch routeroch, rôzne patche, dhcp zap/vyp

A ako som zbežne pozrel tvoje predošlé príspevky - "mudr.sat" - tak ty v podstate s týmto stb nemáš problém, či?
:)

_________________
X-Trend ET10000+2TB HDD
Formuler F4 Turbo Combo+2TB HDD 2ks
AMIKO Mini Combo Extra
28,2°+23,5°+19,2°+13°+10/9°+4,8°E+1°W & 16°E
Paraboly: 85E+120
SmartQuad LNBTitanium 0,1dB & LNB GI208+ octo &
MegasatQuad LNB 0,1dB


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Cryptobox 750 HD
PříspěvekOdeslal: 02.Srpen 2019 - 11:54 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 13.Prosinec 2007 - 21:02
Příspěvky: 71
Ne.Absolutně ne.Prodal jsem několik 750 a taky žádný problém


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Cryptobox 750 HD
PříspěvekOdeslal: 02.Srpen 2019 - 11:58 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 13.Prosinec 2007 - 21:02
Příspěvky: 71
V routru mám nastavené na auto dhcp


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Cryptobox 750 HD
PříspěvekOdeslal: 17.Říjen 2019 - 22:31 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 10.Červen 2017 - 14:37
Příspěvky: 3
Mám 750tku a bohužel mi nejde spustit funkce server/klient, když dám xtras, poté 4x žádám 0 tak mi to prostě nenaskoci, nevíte někdo kde dělám chybu? Děkuji za radu


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Cryptobox 750 HD
PříspěvekOdeslal: 18.Říjen 2019 - 7:33 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 26.Červen 2011 - 17:25
Příspěvky: 43
satelitni prijimac: VU+ Zero 4K, Octagon SF8008
Místo/Bydliště: Skalica SK
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 2 krát
Nahraj patch firmware....máš tam zrejme originálny firmware bez tejto funkcie


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Cryptobox 750 HD
PříspěvekOdeslal: 18.Říjen 2019 - 10:51 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 10.Prosinec 2011 - 15:05
Příspěvky: 3479
Poděkoval: 42 krát
Poděkováno: 148 krát
viewtopic.php?f=384&t=71891&p=750185#p750185

_________________
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Cryptobox 750 HD
PříspěvekOdeslal: 18.Říjen 2019 - 12:17 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 18.Únor 2007 - 11:43
Příspěvky: 293
Poděkováno: 28 krát
Stlač F1 + 111 a potvrď "Povoliť internet". Následne Menu Xtras 0000.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Cryptobox 750 HD
PříspěvekOdeslal: 20.Říjen 2019 - 18:46 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 26.Duben 2010 - 17:20
Příspěvky: 158
Poděkoval: 2 krát
po nahrati patch treba dat tovarenske nadstavenie asame to nabehne


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Cryptobox 750 HD
PříspěvekOdeslal: 04.Prosinec 2019 - 19:59 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 12.Únor 2011 - 13:27
Příspěvky: 105
satelitni prijimac: VUsolo2,Vitamin
Poděkoval: 2 krát
dr.eam napsal:
skratek napsal:
Mne robí to isté, po jednom alebo dvoch dňoch v pohotovostnom režime nefunguje DHCP, takže jediná možnosť je nastaviť sieť manuálne vtedy ide, alebo sa rozlúčiť s pohotovostným režimom a nastaviť nech sa vypne a potom nech vždy bootuje.. Hádam to v nasledujúcom firmware opravia..


... to fakt nikto nezpozoroval rovnaký problém?
Nemôže niekto nakontaktovať výrobcu alebo tvorcu fw aby to opravili ?

pretože podla mňa to je chyba fw, lebo rovnakú verziu fw z 5/2018 som nainštaloval aj do 600mini v inej domácnosti a robí to to isté.

Ď.


Mozno niekomu pomoze: do Usb WIFI, funguje 3mesiace bez problemu

_________________
VU+solo2, ShowboxVitamin-E2 opendroid-USB


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Cryptobox 750 HD
PříspěvekOdeslal: 12.Červen 2020 - 7:41 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 13.Duben 2014 - 23:58
Příspěvky: 117
satelitni prijimac: VU+ UNO 4k SE / VU+ /TBS 6925
Místo/Bydliště: B.B.
Poděkoval: 24 krát
Poděkováno: 4 krát
Viete niekto potvrdit, ze este s nejakym FW funguje autoroll biss key?

_________________
Gibertini OP150S /72E-30W/ QARL 3624+ / GBox V2000 / Invacom SNF-031 / Feedhorn Gibertini
TBS-6903, TT Budget S2-4100 / ALTdvb, DreamDVB, SmartDVB, CrazyScan

Gibertini OP100XP /23E-30W/ DG 380S Speedy / IBU Twin
VU+ UNO 4k SE / VU+ Uno 4k/ Vti 14 / oscam 11431 / HDG 17 / ICE 0624


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Cryptobox 750 HD
PříspěvekOdeslal: 13.Červen 2020 - 16:56 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 28.Listopad 2009 - 18:35
Příspěvky: 33
Poděkováno: 1 krát
To by aj mna zaujímalo, tieto prijímače boli že vraj odpojené od toho serveru, "niekto" im nedal malý bakšiš.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Cryptobox 750 HD
PříspěvekOdeslal: 13.Červen 2020 - 18:58 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 13.Duben 2014 - 23:58
Příspěvky: 117
satelitni prijimac: VU+ UNO 4k SE / VU+ /TBS 6925
Místo/Bydliště: B.B.
Poděkoval: 24 krát
Poděkováno: 4 krát
Odkiaľ máš tú informáciu?

_________________
Gibertini OP150S /72E-30W/ QARL 3624+ / GBox V2000 / Invacom SNF-031 / Feedhorn Gibertini
TBS-6903, TT Budget S2-4100 / ALTdvb, DreamDVB, SmartDVB, CrazyScan

Gibertini OP100XP /23E-30W/ DG 380S Speedy / IBU Twin
VU+ UNO 4k SE / VU+ Uno 4k/ Vti 14 / oscam 11431 / HDG 17 / ICE 0624


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 58 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk