e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 22.Září 2018 - 8:22

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 14 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: diablo cam a lg tv
PříspěvekOdeslal: 07.Duben 2018 - 13:16 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 29.Listopad 2008 - 13:27
Příspěvky: 167
satelitni prijimac: dreambox
Poděkováno: 2 krát
zdravim pani,

ma niekto skusenosti ako implementovat diablo cam do lg telky ktora ma sat tuner, aby som nemusel kupovat stb nakolko ho nevyuzijem ? idealne asi wifi verziu, ale ani kabel nie je problem ;) vdaka ;)

_________________
DM7080HD experimental
DM800HD SE v2


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: diablo cam a lg tv
PříspěvekOdeslal: 07.Duben 2018 - 15:32 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 29.Listopad 2008 - 13:27
Příspěvky: 167
satelitni prijimac: dreambox
Poděkováno: 2 krát
tak inac ... funguje to? aky protokol sa na tom da pouzit ? treba speci programator ? dakujem !

_________________
DM7080HD experimental
DM800HD SE v2


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: diablo cam a lg tv
PříspěvekOdeslal: 07.Duben 2018 - 18:07 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 24.Červenec 2010 - 12:20
Příspěvky: 299
Poděkováno: 17 krát
diablo pouze WIFI , a nebo radši napiš co chceš provozovat jaký karty či něco jiného?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: diablo cam a lg tv
PříspěvekOdeslal: 07.Duben 2018 - 21:33 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 29.Listopad 2008 - 13:27
Příspěvky: 167
satelitni prijimac: dreambox
Poděkováno: 2 krát
chcem si len poslat kartu do druhej izby - pracovne - cccam alebo iny protokol, kde potrebujem len aby sla telka, ktora ma ci slot aj dvbs tuner ... vdaka ...

_________________
DM7080HD experimental
DM800HD SE v2


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: diablo cam a lg tv
PříspěvekOdeslal: 08.Duben 2018 - 10:23 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 24.Červenec 2010 - 12:20
Příspěvky: 299
Poděkováno: 17 krát
pokud rozumím a máš server tak diablo WIFI OK cccam a další protokol


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: diablo cam a lg tv
PříspěvekOdeslal: 08.Duben 2018 - 11:00 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 29.Listopad 2008 - 13:27
Příspěvky: 167
satelitni prijimac: dreambox
Poděkováno: 2 krát
a vies mi aj povedat co sa pouziva na programovanie diablo cam?

_________________
DM7080HD experimental
DM800HD SE v2


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: diablo cam a lg tv
PříspěvekOdeslal: 08.Duben 2018 - 12:07 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 14.Duben 2011 - 20:09
Příspěvky: 397
satelitni prijimac: DM7080HD
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 28 krát
pouzi https://www.google.sk/
najdes si predajcu a vsetko si unho kupis
Plne programovateľný pomocou PCMCIA CAS 3 programatorom
ked uz tak LAN nie WiFI


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: diablo cam a lg tv
PříspěvekOdeslal: 08.Duben 2018 - 19:48 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 23.Listopad 2010 - 0:58
Příspěvky: 155
satelitni prijimac: Cryptobox 650,Samsung H-series
Místo/Bydliště: LBC
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 2 krát
Nedavno jsem to chtel resit take..Po precteni par prispevku a nejakych diskusii jsem zjistil,ze je to nespolehlivy-hlavne WiFi modul a hooodne drahy..Alespon tady jako novy stoji WiFi cam modul Diablo cez 2500Kc a dle diskusii casto vypdava..Programator stoji neco kolem 2000Kc a vyuzijes ho mozna 2x co naprogramujes zmineny modul..To bude i s postovnym skoro 5000 a za to mas "luxusni" pristroj..A to nerikam,ze to uz nikdy neprodas ani za polovic..
Chapu,taky to mam stejny jako Ty,ze zybtecny DO,zapinat jeden stroj,druhy...a v TV je tuner..Ale mozna Bude lepsi a levnejsi varianta modul z ruky + NEXT karta(skylink),nebo jiny operator,nebo uplne nova karta...
Ale ukecavat Te nebudu,Tva vec..

_________________
TV Samsung J6272+H6270 * Cryptobox 650 HD * 80cm klasika-plech * Inverto Monoblok Twin 0,2dB


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: diablo cam a lg tv
PříspěvekOdeslal: 09.Duben 2018 - 13:10 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 29.Září 2015 - 18:00
Příspěvky: 57
Poděkoval: 7 krát
Stačí aby TV i stb měli HDMI CEC a jde to zapnout jedním ovladačem. HDMI CEC má dneska spousta TV, u satelitů bych to hlídal, třeba Formuler F4 Turbo to má. Zmáčknu čudlík na zapnutí satelitu a v tu chvíli se zapne i TV a pokud by byla na jiným vstupu, tak se přepne na ten správný. Funguje to samozřejmě i při vypnutí nebo pokud má TV načasované vypnutí, tak se vypne naopak i stb. U LG bych tipoval, že to mít bude, F4 Turbo má v balení i VESA úchyt zezadu na TV a infra čidlo na kabelu, takže jde narvat za TV a nebude ani vidět, že tam nějaký stb je.
Vyjde to levněji než Diablo, navíc linuxový satelit nabídne spoustu dalších funkcí jako media centrum. Nějaký cam pak samozřejmě není vůbec problém.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: diablo cam a lg tv
PříspěvekOdeslal: 09.Duben 2018 - 13:31 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 26.Září 2011 - 16:03
Příspěvky: 5165
satelitni prijimac: Všetko-4K
Místo/Bydliště: chlpatá dedinka okres pupok .
Poděkoval: 43 krát
Poděkováno: 97 krát
u TV -LG by som si s tým HDMI-CEC až tak istý nebol .... #-o mne osobne sa s týmto LG nikdy žiadny satel.box nepodarilo nastaviť a to som skúšal asi 10 typov-LG + rôzne boxy od DM,VU+,GIGABLUE, FORMULER.Optimuss atd. atd.... dokonca Blaupunkt-TV ide bez problémov vrátane Samsung a Philips nemajú problém . :smoke: ale LG a Panasonic by som nevsadil ani cent na to HDMI-CEC . [-X samozrejme aj HDMI káble rôzne tipy od 5 do 70 euro ani to nepomohlo . ](*,) ale hádať sa nebudem .... #-o možno kápneš na správnu kombináciu s TV-LG ..... :Yahoo!: u mna napr. tv samsung,philips a blaupunkt ide bez problémov na akom kolvek boxe :Yahoo!: ale panasonic-TV a LG to už je iná kapacita ...... :x tam to ide len jedným smerom a to radšej nepíšem že sa to zapína na LG aj same od seba ked nikto nie je doma ..... :D tolko moja skúsenosť s tým HDMI-CEC alebo ako sa to volá ... :poklona:

_________________
Všetko 4K


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: diablo cam a lg tv
PříspěvekOdeslal: 09.Duben 2018 - 13:49 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 23.Listopad 2010 - 0:58
Příspěvky: 155
satelitni prijimac: Cryptobox 650,Samsung H-series
Místo/Bydliště: LBC
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 2 krát
Souhlasim,mam LG a se zadnym s 4 sat.zarizenimy se mi to nepovedlo..

Jediny TV co mi jako tak fungovalo a funguje,je a byl Samsung..

Jde i o to,ze smart tv s prijimacem nevyuzijes funkce smart...ale to je zas o necem jinem...

Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk

_________________
TV Samsung J6272+H6270 * Cryptobox 650 HD * 80cm klasika-plech * Inverto Monoblok Twin 0,2dB


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: diablo cam a lg tv
PříspěvekOdeslal: 09.Duben 2018 - 13:57 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 14.Duben 2011 - 20:09
Příspěvky: 397
satelitni prijimac: DM7080HD
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 28 krát
Uz som to tu písal
HDMI CEC a TV LG
https://r.tapatalk.com/shareLink?share_ ... are_type=t


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: diablo cam a lg tv
PříspěvekOdeslal: 09.Duben 2018 - 15:28 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 26.Září 2011 - 16:03
Příspěvky: 5165
satelitni prijimac: Všetko-4K
Místo/Bydliště: chlpatá dedinka okres pupok .
Poděkoval: 43 krát
Poděkováno: 97 krát
jo samsung to má asi najlepšie HDMI-CEC prepracované ...... :Yahoo!: u ma napr. 2-ks TV Samsung + Gigablue a Octagon a
iné.... fungujú d.o. od TV aj na sat.boxe . .... a je šum a fuk aké d.o. mi padne do ruky .... =D>

_________________
Všetko 4K


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: diablo cam a lg tv
PříspěvekOdeslal: 09.Duben 2018 - 19:59 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 19.Březen 2006 - 12:00
Příspěvky: 41
panasonic plazma treba nastavit v hotelovem mode hdmi vstup a ide 100%


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 14 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk