e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 14.Červenec 2020 - 21:39

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 7 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Magio TV cez Asus DSL-AC68U
PříspěvekOdeslal: 14.Duben 2020 - 19:45 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 28.Duben 2018 - 14:56
Příspěvky: 13
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 1 krát
Zdar,

je tu nejaká dobrá duša ktorá by mi pomohla rozbehnúť Magio Tv na Asus DSL-AC68U ? Prikladám obrázky nastavenia routra. Box píše nepodarilo sa získať ip adresu.

Na linke nizsie som precital ze hodnota vpi ma byt 8 a vci 35 skusal som aj use dhcp routes zakazat aj povolit no magiobox stale nevie ziskat ip adresu z routra

https://forum.root.cz/index.php?topic=9938.0

BTW na telekom forum som pisal tiez ak by to niekoho zaujimalo

https://forum.telekom.sk/topic/21191-ma ... dsl-ac68u/

Ďakujem veľmi pekne.


Přílohy:
2.JPG.f17ac4b7075168ebfd6c7a4d2c2006e0.jpg
2.JPG.f17ac4b7075168ebfd6c7a4d2c2006e0.jpg [ 31.38 KiB | Zobrazeno 309 x ]
1.JPG.9c0fe9540f7d7e840f45720213f2fa2e.jpg
1.JPG.9c0fe9540f7d7e840f45720213f2fa2e.jpg [ 21.92 KiB | Zobrazeno 309 x ]
Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Magio TV cez Asus DSL-AC68U
PříspěvekOdeslal: 14.Duben 2020 - 22:31 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 09.Říjen 2011 - 15:01
Příspěvky: 378
satelitni prijimac: Xtrend,Gigablue,Dm900
Místo/Bydliště: SK
Poděkoval: 36 krát
Poděkováno: 37 krát
A nemá byt router nastavený už na VDSL?

_________________
Xtrend,Gigablue,Dm900


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Magio TV cez Asus DSL-AC68U
PříspěvekOdeslal: 15.Duben 2020 - 17:57 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 20.Prosinec 2007 - 8:49
Příspěvky: 20
satelitni prijimac: Xtrend 7500, VU SOLO SE
Podľa poslednych obrazkov na telekom fore vyzera nastavenie dobre. Este by som zmenil nastavenie 802.1Q na NE ( ADSL pripojenie nepouziva VLANy) a neviem aka je ponuka v Use DHCP routes. Tam by som nedal nič alebo Ne. Ak sa na obrazovke zo settop boxu zobrazil cerveny krizik potom treba skusit postupovat podla tohoto :

https://www.telekom.sk/wiki/televizia/najcastejsie-chybove-hlasenia-magio-tv#-4


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Magio TV cez Asus DSL-AC68U
PříspěvekOdeslal: 15.Duben 2020 - 19:14 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 28.Duben 2018 - 14:56
Příspěvky: 13
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 1 krát
v mojej lokalite bezim na adsl2+ este, vdsl2 nemam dostupne resp iba 10/1 mbit pricom na adsl2+ mam 15/1 mbit preto ho mam nastaveny na adsl2+ to 802.1Q vyskusam co sa tyka dhcp routes tak tam mam iba Microsoft, RFC3442 alebo Microsoft + RFC3442 neviem ci som to dobre napisal, s orig osekanym crepom adb vv3212 to funguje ale ten router je strasny kram


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Magio TV cez Asus DSL-AC68U
PříspěvekOdeslal: 16.Duben 2020 - 16:41 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 28.Duben 2018 - 14:56
Příspěvky: 13
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 1 krát
Tak nakoniec je problém vyriesený už to funguje :) správne nastavenie ASUS DSL-AC68U v prípade adsl2+ technológie je na obrázkoch keby to niekto chcel riesit, adb sup do krabicky a bude dufam pokoj.

Ďakujem všetkým za ochotu a pomoc :)


Přílohy:
1.JPG
1.JPG [ 22.15 KiB | Zobrazeno 184 x ]
2.JPG
2.JPG [ 15.22 KiB | Zobrazeno 184 x ]
Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Magio TV cez Asus DSL-AC68U
PříspěvekOdeslal: 16.Duben 2020 - 20:47 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 20.Prosinec 2007 - 8:49
Příspěvky: 20
satelitni prijimac: Xtrend 7500, VU SOLO SE
Len pre info, tie položky IGMP Proxy a IGMP Snooping sa objavili po zakázaní smerovania DHCP ?? Lebo na predchádzajúcich screenoch to nebolo.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Magio TV cez Asus DSL-AC68U
PříspěvekOdeslal: 17.Duben 2020 - 6:35 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 28.Duben 2018 - 14:56
Příspěvky: 13
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 1 krát
router mal neaktualny fw tak som musel 2x upgrade fw aby som mal najnovsi a objavili sa po prvej aktualizacii, s dhcp routes to nemalo nic spolocne


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 7 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk