AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)
http://www.ab-forum.info/

magio tv cez Asus DSL-AC52U
http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=406&t=69153
Stránka 1 z 1

Autor:  griso [ 11.Březen 2017 - 10:50 ]
Předmět příspěvku:  magio tv cez Asus DSL-AC52U

Dobrý deň.

Chcel by som sa opýtať ako rozbehať magio tv cez VDSL na routri Asus DSL-AC52U. Router po zadaní prihlasovacích údajov nastavil všetko automaticky, ale tv nefunguje aj keď je fajočka aj na IPTV.

Obrázek

V nastavení IPTV sú len 3 položky.

Obrázek

Autor:  dlhe_pole [ 11.Březen 2017 - 12:40 ]
Předmět příspěvku:  Re: magio tv cez Asus DSL-AC52U

a co tak skusit nejake telecom forum, pripadne ich hotline ? jaaj, hotline by ta stal telefonat nejake to euricko, tak jednoduhsie je prist po radu zadarmo na satelitne forum ..

Autor:  marecek29 [ 11.Březen 2017 - 15:18 ]
Předmět příspěvku:  Re: magio tv cez Asus DSL-AC52U

Kód:
V zasade by sa mal dat pouzit kazdy router ktory splna moznost port bindingu fyzickeho portu pre STB s moznostou 
bridgovania PVC/VLAN pre IPTV a zrusenia interneho DHCP. Pre Magio IPTV bridge su hodnoty:

VPI(0-255):8
VCI(32-65535):35 
Encapsulation Mode:LLC
ATM QoS Type:UBR
Connection Type:Bridge

Dalej je treba nastavit Interface Grouping pre STB na lubovolne zvoleny port (osobne mam LAN4). To znamena ze bridgovane
 spojenie je zviazane s fyzickym portom routra LAN4, kam pripajam STB. Posledna dolezita vec je zrusit automaticke
 pridelovanie IP z interneho DHCP servera (router) pre nasu bridgovanu VLANu

Autor:  griso [ 11.Březen 2017 - 17:59 ]
Předmět příspěvku:  Re: magio tv cez Asus DSL-AC52U

dlhe_pole napsal:
a co tak skusit nejake telecom forum, pripadne ich hotline ? jaaj, hotline by ta stal telefonat nejake to euricko, tak jednoduhsie je prist po radu zadarmo na satelitne forum ..


Ďakujem za tvoju vyčerpávajúcu odpoveď, veľmi si mi poradil.

Skade vieš, že som nevolal na ich hotline, alebo že som najprv nepísal na ich fórum.
Pozri sem https://forum.telekom.sk/topic/13700-ma ... dsl-ac52u/
Ide tu o to, že oni nemajú záujem o to aby sa ich služby používali na iných zariadeniach ako na tých, ktoré oni poskytujú za poplatok. A radšej povedia, že nemôžu garantovať správnu funkčnosť boxov s inými zariadeniami.

A nakoniec.
Na satelitné fórum chodím po rady už od roku 2009, je na tom niečo zlé.

Autor:  milan209 [ 11.Březen 2017 - 20:11 ]
Předmět příspěvku:  Re: magio tv cez Asus DSL-AC52U

1. infolinka Telekom je free.
2. Oni ti hádam dajú zadarmo router. Mne aj keď s ním dačo bolo tak prišli a router vymenili.

Autor:  makatch [ 11.Březen 2017 - 20:52 ]
Předmět příspěvku:  Re: magio tv cez Asus DSL-AC52U

milan209 napsal:
1. ....
2. Oni ti hádam dajú zadarmo router. Mne aj keď s ním dačo bolo tak prišli a router vymenili.


Nie každý túži používať ich router.

Autor:  Kriziak [ 12.Březen 2017 - 17:40 ]
Předmět příspěvku:  Re: magio tv cez Asus DSL-AC52U

Příloha:
VDSL nastavenie 3.png
VDSL nastavenie 3.png [ 52.46 KiB | Zobrazeno 1395 x ]
Příloha:
VDSL nastavenie 2.png
VDSL nastavenie 2.png [ 102.88 KiB | Zobrazeno 1395 x ]

Autor:  19gign87 [ 28.Duben 2018 - 15:10 ]
Předmět příspěvku:  Re: magio tv cez Asus DSL-AC52U

Ahojte,

som tu nový a chcem sa len opýtať či už niekto rozbehol Magio Tv na DSL linke s vlastným koncovým zariadením teda modemom/routerom Asus a ako to nastavil. Mám doma internet od Slovak Telekom na metalickej sieti zapojený tak že prívod ide na splitter vstup Line za splittrom sa to delí na DSL a Phone kde DSL ide na zariadenie ADB VV3212 čo je modem/router a Phone ide na pevnú linku. Rád by som vedel len nastavenie Asus Routra pre metalickú sieť na Magio TV. Ďakujem veľmi pekne ak to niekto má a napíše mi to. Vyššie spomenuté nastavenie je zrejme pre optickú sieť telekomu. Mojím cieľom je ten ADB VV3212 vymeniť lebo to čo chcem sa nedá nastaviť.

Ďakujem veľmi pekne.

Stránka 1 z 1 Všechny časy jsou v UTC+01:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/