UPDATE FREE SERVER

Diskuse a download k přijímačům Zgemma
Ostrovid
Pokročilý
Pokročilý

Re: UPDATE FREE SERVER

Příspěvek od Ostrovid »

bystrik píše:....Kde stiahnem.pre Zgemmu odskúšanú atv 7.3 , lebo túto 7.2 som mal priamo od firmy elano, vďaka za info
Original "ciste" image najdes TU.
bystrik
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od bystrik »

Ok vďaka Ostrovid a ktorý, z toľkých súborov mám použiť ?
slax78
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od slax78 »

Nájdi si svoj box a potom súbory máš rozdelené v názvu podľa dátumu .
bigsat
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: Zgemma H9 Combo

Příspěvek od bigsat »

Ostrovid píše:
bystrik píše:....Kde stiahnem.pre Zgemmu odskúšanú atv 7.3 , lebo túto 7.2 som mal priamo od firmy elano, vďaka za info
Zdravím ja bych teda napsal do ellana at ti pošlou novou zálohu a budeš tam mít i vše nastavené podle otazky budeš mít další problémi z nastaveními pokud si nainstaluješ čistý link opnatv a ješte nevíš kterou 6.4 nebo 7.3
Zgemma H9 Combo -parabola multi-85 -28,23,19,16,13,4.8,0.8,
Ostrovid
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Ostrovid »

bystrik píše:Ok vďaka Ostrovid a ktorý, z toľkých súborov mám použiť ?
Takze ak chces preflashovat KOMPLET box, cize aj s boot managerom a vsetkymi vecami okolo tak pouzijes sobor s nazvom .....recovery_emmc.zip . Upozornujem ta vsak, ze ak mas nainstalovane aj dalsie image v tom boot managery tak o vsetky prides !

Ak chces preflashovat len konkretne image ulozene v jednom (danom) slote, tak pouzijes subor s nazvom .....multi.zip . Dufam ze som to napisal dost jednocho a vystizne.

Ako tu uz bolo spominane, ak mas zakupeny box vo firme Ellano tak mozes ich poziadat o bezplatne zaslanie aktualnej verzie image pre tvoj box. Co som zachytil, tak minuly mesiac vydali image postavene na OpenATV 7.3 .

Ak som nieco napisal zle, tak ma prosim ked tak niekto opravte.
furko
Odborník
Odborník

Příspěvek od furko »

Je nový len treba požiadať v e-maile.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
bystrik
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od bystrik »

bigsat píše:
Ostrovid píše:
Zdravím ja bych teda napsal do ellana at ti pošlou novou zálohu a budeš tam mít i vše nastavené podle otazky budeš mít další problémi z nastaveními pokud si nainstaluješ čistý link opnatv a ješte nevíš kterou 6.4 nebo 7.3
Písal som im, verziu image 7.3 nemaju, vraj už nepredávajú prijímače Zgemma H9 Combo ...
9000peter
Veterán fóra
Veterán fóra
satelitni prijimac: v podpise

Příspěvek od 9000peter »

Veru tak pre combo 7.3 nieje
Jedine prechod online z 7.2 na 7.3.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
OCTAGON SF 4008 E2 4K UHD &
LCD4Linux Samsung SPF-107H
TV Panasonic TX-58GX810E
AU Yamaha + Magnat + Koda

KukajseM
bystrik
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od bystrik »

Ďakujem všetkým za rady a návody. Budem tam musieť natiahnuť tú čistú verziu image open atv 7.3
ja nejaké tie kodi a iné doplnky nepoužívam, ide mi iba o to skúsiť spojazdniť ten plugin 8.3.8 pre free servery,
kvôli futbalovým zahraničným ligám.
Z elana mi odpísali, že konkrétne pre môj prijímač Zgemma H9 Combo image open atv 7.3 nemajú , lebo už ten prijímač nepredávajú, ale pre iné typy prijímaču Zgemma, som na ich stránke videl a vraj ak im tam prijímač pošlem ,tak mi to zadarmo urobia a nainštalujú.
Ešte im skúsim raz napísať, veď určite je jedno na akú Zgemmu ten image je nie , alebo táram ?
Ja si platím aj káblovú TV od Swanu ,4ky , spolu s netom, ale u nich sa programy na zahraničný futbal zaplatiť nedá, to má Magio od Telekomu, ich technici mi však odmietli to zaviesť pre citlivosť ich optického kábla, ktorý by sa v lomoch poškodil, čo sa mi zdalo smiešne, lebo teraz tam mám tiež optický kábel.
Preto som pouźíval ten plugin na free servery, chodilo to rôzne, niekedy výborne, inokedy sa to ani nedalo pozerať stále sekanie, ale mal som to iba kvôli tomu futbalu
Nechcel som si už ako dôchodca platiť nejaký sharing, ale určite by to bolo istejšie a stabilnejšie.
Aj som chcel na skúšku, ako to dávajú na 24 hodín nejakú adresu na pripojenie, ale neviem to do Oscamu vložiť.
Hľadám tu a študujem nejaké návody na Oscam, kde ho stiahnuť a ako do Enigmy a ako tam zadať adresu ccam servera, zdá sa mi, že by to malo isť aj cez diaľkové ovládanie prijímača, ale zatiaľ som to tu na fóre nič nenašiel.
Vďaka za info....
9000peter
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od 9000peter »

Kód: Vybrat vše

Budem tam musieť natiahnuť tú čistú verziu image open atv 7.3
Jednoduchšie pre teba bude prechod online na verziu 7.3 aj ked všetko nezbehne neviem ake pluginy používaš ale zostane tam seting programov nastavenie siete....
Stlač modretlacidlo budeš na správe softvéru potom šipka do prava na online flashovanie a ok výberieš 7.3 current daš ok vyberieš image z najnovším dátumom zelením flashovanie image zalohovat nastavenia daš ano potom vyberieš upgrade flashovat a všetko obnovit takto aktualizuješ na atv 7.3 ale nie zo všetkým čo maš v image to ja neviem.
Pred týmto upgrade je dobré mat alebo si výtvoriť zálohu povodného image keby sa niečo pototo...

Ešte im skúsim raz napísať, veď určite je jedno na akú Zgemmu ten image je nie , alebo táram ?
Nie, nieje to jedno.

ich technici mi však odmietli to zaviesť pre citlivosť ich optického kábla, ktorý by sa v lomoch poškodil, čo sa mi zdalo smiešne, lebo teraz tam mám tiež optický kábel.
Tiež mám optiku od telekomu kade tade po rohoch ich optické vlákno a ide ale je pravda žiadne ostré uhli a lomy.

Aj som chcel na skúšku, ako to dávajú na 24 hodín nejakú adresu na pripojenie, ale neviem to do Oscamu vložiť.
Hľadám tu a študujem nejaké návody na Oscam, kde ho stiahnuť a ako do Enigmy a ako tam zadať adresu ccam servera, zdá sa mi, že by to malo isť aj cez diaľkové ovládanie prijímača, ale zatiaľ som to tu na fóre nič nenašiel.
To nie je žiadna veda , cez dialkove asi nie ale treba si naštudovat Webové rozhranie prijímača a potom Oscam webrozhranie.
TV Panasonic TX-58GX810E

KukajseM
bystrik
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od bystrik »

Ok vďaka 9000peter, skúsim to zajtra, teraz tam manželka niečo pozerá na Yotube.
Už som pisal, že žiadne kodi ani nič nepoužívam, mám smart TV Samsung pripojený na net a tam mám všetko.
Setting som si urobil vlastný a nastavenia siete a hlavne diseq prepínača na štyri LNB a druźice Astra 23,5 E ,
Astra 19,2 E, Hotbird 13 E a Thor - Intelsat 0,8 W na mojej toroidnej patabole T55, musím vždy znovu nastaviť, pri zmene image.
Ten prechod na vyššiu verziu image zo 7.2 na 7.3 open atv cez online, moc neodporúčajú , som čítal, istejšia je inštalácia cez USB, skúsiť to však môžem, veď si pre istotu urobím tú zálohu.
Ale ako som spomínal tie free servery nie sú nič moc, neistá stabilita, čo dáva samozrejme logiku, keď sú voľné
a možno to na tej mojej Zgemme nepôjde ani na image 7.3 open atv.
Idem študovať ten Oscam a nejakú tú dresu na skúšku tam vložiť, na zajtrajšie futbalové prenosy ...
Naposledy upravil(a) bystrik dne 10.listopad 2023 - 21:28, celkem upraveno 1 x.
9000peter
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od 9000peter »

Tak to je ok , vieš ako sa vyhnuť problémom...
Ak chceč otestovat nejaký free server a ako ho vložit do oscamu tak poši sukromnú spravu.
TV Panasonic TX-58GX810E

KukajseM
Odpovědět

Zpět na „Zgemma“