AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 27.Leden 2023 - 19:13

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 540 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 3 4 527 Další
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 03.Srpen 2013 - 17:37 
Offline
Expert fóra
Expert fóra
Avatar uživatele

Registrován: 20.Červenec 2009 - 18:26
Příspěvky: 761
satelitni prijimac: Optibox 8750 HDClCX,, Opensat
Místo/Bydliště: perla moravy-slovácká slivovice
Poděkoval: 25 krát
Poděkováno: 16 krát
Předpokládám že mnozí, stejně jako, já tápete, jak nastavit váš LCD display dle vašich představ :oops:
Sám jsem se dostal jen k drobným úpravám z downloadu stažených nastavení od tommix a protože jsem velmi slabý angličtinář - pokusil jsem se pomocí http://translate.google.cz/ udělat překlad tohoto plugínu, abych alespoň trochu věděl "vo co kráčí"..
Upozorňuju, že se jedna o velmi hrubý, místy určitě neodpovídající a špatný překlad - více zatím neumím
S mnohými výrazy jsem si vůbec nevěděl rady - zůstaly nepřeloženy :!:
Dávám vám to k dispozici spíše k dopracovaní, a nebo jako inspiraci k výrobě lepšího ....

Příloha:
cs.rar [9.52 KiB]
Staženo 512 x


Znalý vědí co s tím :)
Pro ty ostatní, co chtějí jen vyzkoušet:
Rozbalený soubor nakopírujte do usr/lib/enigma2/python/plugins/extensions/LCD4Linux/locale/ a všude dát atribut 755...

Jinak by jste mohli své zkušenosti s nastavováním, nápady a typy umísťovat právě do tohoto vlákna - prostě vlákno pro LCD display na VU+DUO2 :) :)
:thankyou: :thankyou:
:poklona:

_________________
Proevropský demokrat, zarputilý ANTIKOMUNISTA


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 03.Srpen 2013 - 18:16 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 31.Říjen 2008 - 20:45
Příspěvky: 189
Místo/Bydliště: Liptov
Poděkováno: 17 krát
Sem môžete dávať screenshoty vášho nastavenia aj pre inšpiráciu druhým.
Tu je moje aktuálne nastavenie (zelený pásik je hlasitosť a červený Snr signál):


Přílohy:
LCD.jpg
LCD.jpg [ 96.69 KiB | Zobrazeno 7379 x ]

_________________
VU+ DUO2 Twin-DVB-S2, DVB-T, BH-aktuálny, inter. HDD1TB+DVD mechanika, LCD SPF-107H
VU+ Ultimo 2x DVB-S2, 1x DVB-T, BH-aktuálny, inter. HDD1TB
HD-box FS-9200 PVR+exter.HDD 500GB
Samsung UE40ES6300
Tuner A : Toroidal T90: 28,2E–23,5E–19,2E–13E-9E-5E–1W–4W–5W
Tuner B : motor SG 2100
Tuner C : DVB-T
Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 03.Srpen 2013 - 22:35 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 31.Srpen 2006 - 0:24
Příspěvky: 25
satelitni prijimac: VU+ DUO; ULTIMO 4K
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 4 krát
Zdravim, dá se to použít na LCD s display portem připojený přes USB jak to už tady bylo popsáno? Nemáte zkušenost s nějakým FOTO rámečkem a VU+ DUO? Bude to ještě stařeček stíhat?

_________________
NEW: Vu+ ULTIMO 4K, VTi 14.0.6 + oscam
Vu+ DUO, VTI 11.0.1 + ccam2.3, CSFD, camoFS, PictureCenterFS, LCD4linux, EMC, MediaPortal
Yumatu MX800, ARIVA202, SkyStar1
3D LED TV SAMSUNG UE32D6510


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 04.Srpen 2013 - 23:23 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 30.Září 2008 - 21:34
Příspěvky: 325
Poděkoval: 11 krát
Poděkováno: 41 krát
Zelený bod Jirka je stav určité IP adresy, zelený - ON červený - OFF


Přílohy:
LCD.jpg
LCD.jpg [ 10.91 KiB | Zobrazeno 7272 x ]

_________________
VU+ Uno 4K SE / Turbo USB tuner DVB-T2 / SSD 120GB
iNEOS ZX4 / AB WiFi dongle 5dB
Toroidal T55 (28E, 23E, 19E, 13E, 9E, 4,8E, 1W, 5W)
Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 05.Srpen 2013 - 14:44 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 31.Říjen 2008 - 20:45
Příspěvky: 189
Místo/Bydliště: Liptov
Poděkováno: 17 krát
Stanoo napsal:
Zdravim, dá se to použít na LCD s display portem připojený přes USB jak to už tady bylo popsáno? Nemáte zkušenost s nějakým FOTO rámečkem a VU+ DUO? Bude to ještě stařeček stíhat?


Malo by to fungovať ak fotorámik je kopatibilný s lcd4linux (Pearl, Samsung...). Ja som to skúšal rozbehať z Ultima, mám rámik Transcend PF830, no rozbehať sa mi to nepodarilo. Možno na to treba nejakú fintu alebo postup. Zbehlých prosím, keby boli taký dobrý a napísali postup inštalácie.
Ďakujem.

_________________
VU+ DUO2 Twin-DVB-S2, DVB-T, BH-aktuálny, inter. HDD1TB+DVD mechanika, LCD SPF-107H
VU+ Ultimo 2x DVB-S2, 1x DVB-T, BH-aktuálny, inter. HDD1TB
HD-box FS-9200 PVR+exter.HDD 500GB
Samsung UE40ES6300
Tuner A : Toroidal T90: 28,2E–23,5E–19,2E–13E-9E-5E–1W–4W–5W
Tuner B : motor SG 2100
Tuner C : DVB-T


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 05.Srpen 2013 - 17:04 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 30.Září 2008 - 21:34
Příspěvky: 325
Poděkoval: 11 krát
Poděkováno: 41 krát
Rámeček musí mít určitou čipovou sadu. Už si nepamatuji jakou :( .
Fotorámečky Samsung (už se asi nevyrábí): SPF-72H, SPF-75H, SPF-83H, SPF-85H, SPF-85P, SPF-87H, SPF-105P, SPF-107H, SPF-700T

Forum pro Samsung: http://www.vuplus-support.org/wbb3/index.php?page=Thread&threadID=25756

Forum pro PEARL LCD:http://www.vuplus-support.org/wbb3/index.php?page=Thread&threadID=25438

A bastlírna: http://www.vuplus-support.org/wbb3/index.php?page=Thread&threadID=25397&pageNo=1

Já používám tohle řešení: http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=152&t=52035
Rámeček jsem stříknul na černo a výsledek je celkem v pohodě. Duo2 to sice není, ale za se si užiju bastlírnu :D

Doplněno: čipová sada je AX206 :poklona:

Tohle Duo je fajnová prácička =D>


Přílohy:
duo_lcd.jpg
duo_lcd.jpg [ 97.66 KiB | Zobrazeno 7207 x ]
solo2_ramecek.jpg
solo2_ramecek.jpg [ 95.5 KiB | Zobrazeno 7207 x ]

_________________
VU+ Uno 4K SE / Turbo USB tuner DVB-T2 / SSD 120GB
iNEOS ZX4 / AB WiFi dongle 5dB
Toroidal T55 (28E, 23E, 19E, 13E, 9E, 4,8E, 1W, 5W)


Naposledy upravil(a) Tabi dne 19.Srpen 2013 - 16:51, celkem upraveno 2 x.
Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 05.Srpen 2013 - 18:56 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 31.Říjen 2008 - 20:45
Příspěvky: 189
Místo/Bydliště: Liptov
Poděkováno: 17 krát
Trochu som sa pohral s Didiovým nastavením a prispôsobil som si to podľa seba:


Přílohy:
aktualne.sk.jpg
aktualne.sk.jpg [ 115.77 KiB | Zobrazeno 7187 x ]

_________________
VU+ DUO2 Twin-DVB-S2, DVB-T, BH-aktuálny, inter. HDD1TB+DVD mechanika, LCD SPF-107H
VU+ Ultimo 2x DVB-S2, 1x DVB-T, BH-aktuálny, inter. HDD1TB
HD-box FS-9200 PVR+exter.HDD 500GB
Samsung UE40ES6300
Tuner A : Toroidal T90: 28,2E–23,5E–19,2E–13E-9E-5E–1W–4W–5W
Tuner B : motor SG 2100
Tuner C : DVB-T
Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 13.Srpen 2013 - 8:41 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 30.Září 2008 - 21:34
Příspěvky: 325
Poděkoval: 11 krát
Poděkováno: 41 krát
Picony ČT D a ČT art a Crime & Investigation Network
220x132/32bit průhledné pro LCD


Přílohy:
1_0_1_515C_C8B_3_EB0000_0_0_0.png
1_0_1_515C_C8B_3_EB0000_0_0_0.png [ 6.35 KiB | Zobrazeno 6997 x ]
1_0_1_515C_C8B_3_EB0000_0_0_0.png
1_0_1_515C_C8B_3_EB0000_0_0_0.png [ 4.45 KiB | Zobrazeno 6997 x ]
1_0_1_1F49_BC6_3_EB0000_0_0_0.png
1_0_1_1F49_BC6_3_EB0000_0_0_0.png [ 10.19 KiB | Zobrazeno 7065 x ]

_________________
VU+ Uno 4K SE / Turbo USB tuner DVB-T2 / SSD 120GB
iNEOS ZX4 / AB WiFi dongle 5dB
Toroidal T55 (28E, 23E, 19E, 13E, 9E, 4,8E, 1W, 5W)
Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 22.Srpen 2013 - 11:39 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 15.Srpen 2013 - 20:24
Příspěvky: 2
Prosím o pomoc. Ať nastavím jakoukoliv variantu, displej je vypnutý. Všechno zapnu, displej je vypnutý. Něco zapnu, něco vypnu, displej je vypnutý. Co dělám špatně??? A to mám menu v češtině!!!!!!!! :-( Nedal by si prosím někdo tu práci a nahodil by mi screenshoty z jeho nastavení?? Klidně do soukromé zprávy. Ještě jednou díky předem.

Tak už jsem si jedno z nastavení od místního uživatele nahrál, tudíž výše uvedené beru zpět :-).


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 25.Srpen 2013 - 17:15 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 30.Září 2008 - 21:34
Příspěvky: 325
Poděkoval: 11 krát
Poděkováno: 41 krát
Picona Prima Love 220x132/32bit průhledná pro LCD


Přílohy:
1_0_1_3355_C93_3_EB0000_0_0_0.png
1_0_1_3355_C93_3_EB0000_0_0_0.png [ 15.43 KiB | Zobrazeno 6896 x ]

_________________
VU+ Uno 4K SE / Turbo USB tuner DVB-T2 / SSD 120GB
iNEOS ZX4 / AB WiFi dongle 5dB
Toroidal T55 (28E, 23E, 19E, 13E, 9E, 4,8E, 1W, 5W)
Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 25.Srpen 2013 - 20:58 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 22.Prosinec 2012 - 0:03
Příspěvky: 28
zdravim, ten cinskej ramecek uz neni skladem, doporucil by mi nekdo prosim funkcni alternativu?


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 25.Srpen 2013 - 21:11 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 31.Srpen 2006 - 0:24
Příspěvky: 25
satelitni prijimac: VU+ DUO; ULTIMO 4K
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 4 krát
Taky prosím, napiste kdo má funkcni ramecek co se da koupit.

_________________
NEW: Vu+ ULTIMO 4K, VTi 14.0.6 + oscam
Vu+ DUO, VTI 11.0.1 + ccam2.3, CSFD, camoFS, PictureCenterFS, LCD4linux, EMC, MediaPortal
Yumatu MX800, ARIVA202, SkyStar1
3D LED TV SAMSUNG UE32D6510


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 25.Srpen 2013 - 22:27 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 15.Červen 2011 - 17:36
Příspěvky: 10
Poděkováno: 1 krát
Vlezte si na dx.com a do hledání vložte 21334, 27893, 27894, 104500, 104838 a vyjedou vám rámečky které by měly podporovat chip AX206. (info: http://picframe.spritesserver.nl/wiki/i ... Tech_AX206).

_________________
VU+ UNO 4K SE/OPENPLI
Gigablue Quad Plus/OPENATV 6.1


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 27.Srpen 2013 - 13:52 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 30.Září 2008 - 21:34
Příspěvky: 325
Poděkoval: 11 krát
Poděkováno: 41 krát
Private Spice a VH1 classic 220x132/32bit průhledná pro LCD


Přílohy:
1_0_16_17B9_C82_3_EB0000_0_0_0.png
1_0_16_17B9_C82_3_EB0000_0_0_0.png [ 25.89 KiB | Zobrazeno 6803 x ]
1_0_1_6FF1_42A_1_C00000_0_0_0.png
1_0_1_6FF1_42A_1_C00000_0_0_0.png [ 6.22 KiB | Zobrazeno 6811 x ]

_________________
VU+ Uno 4K SE / Turbo USB tuner DVB-T2 / SSD 120GB
iNEOS ZX4 / AB WiFi dongle 5dB
Toroidal T55 (28E, 23E, 19E, 13E, 9E, 4,8E, 1W, 5W)
Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 01.Září 2013 - 21:30 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 30.Září 2008 - 21:34
Příspěvky: 325
Poděkoval: 11 krát
Poděkováno: 41 krát
Film Europe HD 220x132/32bit průhledná pro LCD


Přílohy:
1_0_1_13C6_C95_3_EB0000_0_0_0.png
1_0_1_13C6_C95_3_EB0000_0_0_0.png [ 9.11 KiB | Zobrazeno 6732 x ]

_________________
VU+ Uno 4K SE / Turbo USB tuner DVB-T2 / SSD 120GB
iNEOS ZX4 / AB WiFi dongle 5dB
Toroidal T55 (28E, 23E, 19E, 13E, 9E, 4,8E, 1W, 5W)
Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 04.Září 2013 - 16:45 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 30.Září 2008 - 21:34
Příspěvky: 325
Poděkoval: 11 krát
Poděkováno: 41 krát
Pohoda Rebel a Relax 220x132/32bit průhledná pro LCD


Přílohy:
1_0_1_13D1_C8A_3_EB0000_0_0_0.png
1_0_1_13D1_C8A_3_EB0000_0_0_0.png [ 5.77 KiB | Zobrazeno 6636 x ]
1_0_1_13D5_C8A_3_EB0000_0_0_0.png
1_0_1_13D5_C8A_3_EB0000_0_0_0.png [ 8.92 KiB | Zobrazeno 6662 x ]

_________________
VU+ Uno 4K SE / Turbo USB tuner DVB-T2 / SSD 120GB
iNEOS ZX4 / AB WiFi dongle 5dB
Toroidal T55 (28E, 23E, 19E, 13E, 9E, 4,8E, 1W, 5W)
Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 14.Září 2013 - 12:46 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 04.Květen 2010 - 16:07
Příspěvky: 52
Poděkoval: 3 krát
Zdravím. Jak nastavím, aby se mi na screenu 5 ( nebo jinde ) zobrazoval vložený obrázek ? Když ho nahraji, tak se mi ukazuje na všech sreenech a je to potom nečitelné :(

Dále jestli lze nastavit, aby to chodilo, jako foto rámeček ? Popřípadě, aby se zobrazoval na nějakém sreenu pokaždé jiný obrázek ?

Díky


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 14.Září 2013 - 20:19 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 31.Říjen 2008 - 20:45
Příspěvky: 189
Místo/Bydliště: Liptov
Poděkováno: 17 krát
Nastavíš si zmenu zobrazovania screenov napr. 1-5 a nastavíš časy zobrazovania.
Potom si zvolíš obrázok a zadáš mu Show Picture - Screen 5.


Přílohy:
lcd1.jpg
lcd1.jpg [ 25.09 KiB | Zobrazeno 6510 x ]
lcd2.jpg
lcd2.jpg [ 22.32 KiB | Zobrazeno 6510 x ]

_________________
VU+ DUO2 Twin-DVB-S2, DVB-T, BH-aktuálny, inter. HDD1TB+DVD mechanika, LCD SPF-107H
VU+ Ultimo 2x DVB-S2, 1x DVB-T, BH-aktuálny, inter. HDD1TB
HD-box FS-9200 PVR+exter.HDD 500GB
Samsung UE40ES6300
Tuner A : Toroidal T90: 28,2E–23,5E–19,2E–13E-9E-5E–1W–4W–5W
Tuner B : motor SG 2100
Tuner C : DVB-T
Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 18.Září 2013 - 16:06 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 30.Září 2008 - 21:34
Příspěvky: 325
Poděkoval: 11 krát
Poděkováno: 41 krát
Active TV 220x132/32bit průhledná pro LCD - možná si to někdo i naladí :shock:


Přílohy:
active.png
active.png [ 9.81 KiB | Zobrazeno 6425 x ]

_________________
VU+ Uno 4K SE / Turbo USB tuner DVB-T2 / SSD 120GB
iNEOS ZX4 / AB WiFi dongle 5dB
Toroidal T55 (28E, 23E, 19E, 13E, 9E, 4,8E, 1W, 5W)
Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 20.Září 2013 - 21:08 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 04.Květen 2010 - 16:07
Příspěvky: 52
Poděkoval: 3 krát
tommix napsal:
Nastavíš si zmenu zobrazovania screenov napr. 1-5 a nastavíš časy zobrazovania.
Potom si zvolíš obrázok a zadáš mu Show Picture - Screen 5.



Já tam vůbec poiložku Show picture 2 nemám, verzi mám 3.7-r5


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 540 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 3 4 527 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: jjiirka a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk