ArchivCZSK verzia 2.x.x (skyjet plugin)

Odpovědět
Kasr
Znalec fóra
Znalec fóra

Re: ArchivCZSK verzia 2.x.x (skyjet plugin)

Příspěvek od Kasr »

Už dávnejšie, čo pozerám na mobile, tak mám zaplatené sk, ale v Česku som musel cez vpn.
Niejake stb a tv a hlavne Lnb Sharp,noise 1 a 1,2db 25 ročný! a no problém(je ako nový).
marci70
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od marci70 »

zdravym vas. chcem sa spytat, ci mal niekto podobny problem a ak ano ci sa mu podarilo poriesit.
posledna aktualizacia Antik - restart a nezobrazuje mi picony (asi) zakladneho balika. Dal som aj aktualizaciu programov, cestu piconov som nemenil. vu+ultimo4k a openatv 7.4. ddakujem za radu
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Obrázek
badi80
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Antik prihlaseni

Příspěvek od badi80 »

Nedari se mi prihlasit pres archiv na antik tv
Vyskakuje hlaska prihlaseni selhalo, nespravne heslo nebo konto neexistuje

Na android boxu a Samsung tv ty same udaje funguji
ZGEMMA H7S , DISECQ MOTOR 52,5E-30W
:x
tomko
Odborník
Odborník
satelitni prijimac: odoslane z PC

Příspěvek od tomko »

geoblokacia nefunguje pokial si zaplatite predplatné pre svet . Ma napriklad antik tv mini (zlavnený) tzn. iba na území SK, ak mate zaplateni antik tv mini (drahší), tak sa to moze pozerať aj v tramtárii
badi80
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od badi80 »

Mam balik za 300 , ale divny ze to nejde jen na te enigme2 v pluginu
ZGEMMA H7S , DISECQ MOTOR 52,5E-30W
:x
elektrikar05
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od elektrikar05 »

AHoj kolegové.
po dlouhé době jsem zapnul na mém VU+solo2 VTI 15.0.2, plugin archivczsk 2. (ten předhoczí)
vyskočila mi hláška, že mám špatně ... neco, nevím nevyfotil jsem to. (nastala neošetřena chyba. Nahlste chybu , aby ji bylo možné opravit)
takže jsem aktualizoval na novější věrzi 2.3.4
po instalaci mi napsalo, že je problém , a vytvořil se log... viz níže.
heslo na scc do WS mám správné.

je mi jasné, že je chyba u mne, na druhém VU solo4k vše jede. Snad mi někdo z Vás poradí. Dík
Používám jak Putty, tak i WIncsp jako root
VU +solo4k, VU +solo2, VTI 15.0.0
Ostrovid
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Ostrovid »

Neviem ako si to aktualizoval ale ja by som to vsetko stare z boxu pekne vydr....odinstaloval a nanovo nainstaloval poslednu verziu.
skyjet
Odborník
Odborník

Příspěvek od skyjet »

Podľa logu ti SCC server zatvorí spojenie ešte pred tým ako sa pošle celá požiadavka. Nasimulovať sa mi to nedarí, takže neviem prečo to nastáva u teba. Skús pozrieť do nastavení doplnku a zmeniť protokol na komunikáciu s API na HTTP (HTTPS na VTi nefunguje). Taktiež na poslednej karte skontroluj časový limit načítavania (v preklade timeout) či nemáš nastavené na nejakú nízku hodnotu. Predvolene má byť 10s.
Info o ArchívCZSK a kde hľadať pomoc nájdete v README na githube
K dispozícii je WIKI s popisom funkcií ArchivCZSK a aktuálnom postupe na inštaláciu.

! NA TOMTO FÓRE NIE SOM AKTÍVNY !
elektrikar05
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Skyjet kouknul jsem na nastavení doplnku a nemám tam API, ale mám tam HTTP , a na poslední stránce jsme měl nastavené 10s,, u VUsolo4k mám nastavené 20s , takže dám 20s .. uložim , restart a uvidím.
.. takže po restartu je to stejné.. nic se nezměnilo.

Ostrovid zkusil jsme to vše smazat z /var /usr a na HDD nebo /media nic nebylo nebo jsme to nenašel.
napiš mi prosím příkazy... jak to odinstalovat, aby se to smazlo vše.... i s historii, protože jak jsme nakopal starí arcivczsk.ipk , tak si to pamatovalo heslo. (takže někde ve VU (satelitní příjimač) je uloženo nastavení a hesla

Pak jsem to zkoušel instalovat pouze příkazy z github... https://github.com/mx3L/archivczsk) ale nepomohlo to
a přeinstalovávat celý box se mi nechce, jenze to asi bude zbytečné, když to muže být nahrané na HDD nebo na USB flash.

..... další plugin iVysílání - české televize mi jede bez problémů
Ostrovid
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Ostrovid »

Mas to nejak pomylene. To si sa mal pytat Skyjeta ako autora pluginu a nie mna. :-)
Za mna ti mozem napisat, ze plugin mas ulozeny v /usr/lib/enigma2/python/Plugins/Extensions/ a hesla k nemu (a nielen hesla a nie len k nemu) mas zapisane v subore settings ktory si najdes v /etc/enigma2/ . Na HDD a USB si plugin sam neuklada nic pokial mu to vyslovene nesnatavis. "Pracovne" veci si priebezne uklada do /tmp.

Plugin si odinstalujes pomocou Telnetu, ked v nom po pripojeny k boxu zadas prikaz:

Kód: Vybrat vše

opkg remove enigma2-plugin-extensions-archivczsk
Ked som napisal nejaku ...tinu, tak ma niekto prosim kludne opravte. :wink:
elektrikar05
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

ano, asi jsme to trochu popletl. :-)

nicméně, odstranil jsem dle příkazu v telnetu archivczsk a po restartu jsem nainstaloval ze stránek github verzi archiv 2.3.2
po spuštění se opět objevila hláška , takže txt je součástí.
Jinka heslo bylo uloženo správně, kde jsi napsal a umístěmí pluginu bylo , kde jsi napsal.
ještě jsem si říkal, že chyba muže být , v language.. ale netuším kde. když mi to v tom výpise píše, že tam jsou chyby.
Ostrovid
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Ostrovid »

Len mala otazka. Preco si tam davas starsiu verziu 2.3.2 a nie aktualnu 2.3.4 ?

https://github.com/archivczsk/archivczs ... /build/ipk
elektrikar05
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

dal jsme starší, dal jsem novější, je to pořád stejné... píše, že odesílá chybu do txt. a že to mám odeslat na opravu.
Takže asi ani ten druhý log nic nenapověděl.
Zkoušel jsme to odinstalovat i nainstalovat znova (samozřejmě jsem to mezitím nekolikrát restartoval, ale nic nepomohlo.
Zkusím tam nahodit starou kompletní zálohu, snad se to chytne. a jestli je tam něco smazané, tak , že v minulé záloze se tam nahraje ta smazaná složka. (nevím, jestli je něco smazané, .. ale vím, že to kdysi jelo, pak jsme smaznul heslo, aby se plugin nepoužíval a před 4mi dny jsem to chtěl znovu spustit a heslo jsme tam dopsal.... ale už to přestalo fungovat... takže .. nevím, kde je ta drobná chybka. :-(
díky, za Váš čas a pomoc kluci.
skyjet
Odborník
Odborník

Příspěvek od skyjet »

Ako som ti písal - podľa logu ti server zatvorí spojenie ešte pred tým ako sa mu stihne odoslať požiadavka. Takže to tipujem na problém mimo prijímača. Prvé čo mi napadlo bolo, že si dostal (resp. tvoja IP adresa) na SCC serveroch ban. Ale keďže si písal, že na inom prijímači ti to funguje, tak v tom to asi nebude. Nemáš zapnutú nejakú rodičovskú kontrolu alebo podobnú chobotinu na routri? Robí to to isté aj keď to prepneš v nastaveniach z http na https? Ak máš dynamickú IP adresu, tak si reštartni router aby si dostal novú a skús, či to v logu bude vypisovať to isté (connection reset by peer).
K dispozícii je WIKI s popisom funkcií ArchivCZSK a aktuálnom postupe na inštaláciu.

elektrikar05
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

skyjel Ban asi neé, přesně jak jsi psal... na druhém boxu se stejným učtem to jede...
rodičovskou kontrolu to nemá, ani při spuštění nevhodných filmu či seriálu...
nevím, .. kde bych mohl přepnout v nastavení http nebo https ... nevím o čem to píšeš, nebo , kde bych se na toot mohl podívat.
nemám dynamickou IP, mám statickou už několik let stejnou.
podle mne, tam někde bude jen opravdu nějaké blbé zakliknutí nečeho (zatžítko....) ale nevím, kde, ....
zítra to felšnu na starší verzi (mám zákohu asi 3 roky zpět, tam to si mylsím, ještě fungovalo. :-)
.. ted mne napadalo. není na stránkách WS nekde v nastavení propojení s jedním, daným přístrojem? nebo jako MAC adresa, nebo tak nějak?
jinak mne nic nenapadá.
elektrikar05
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Takže po přeflešování celého boxu a nahrání čisté nového image VTI 15.0.02 a postupným instalováním pluginu GlassHD, a dalších se to nerozjelo. Napsalo mit hlášku, na začátku, že potřebuji nainstalovat serviceAPP, to jsem z adresáře udělal a pak jsem si najel na archivczsk, (stažen ze stránek předposlední verze, která se mi pak aktualizovala, ale ani toto neopomohlo.)
Když jsme v archivu spustil online CZ program, tak jelo v pohodě, ale jak jsem zkusil spustit SSC tak to nešlo, opět stejná hláška. vytvořený crash je v /tmp.
ten už nepřikládám, neb bude stejný
skyjet
Odborník
Odborník

Příspěvek od skyjet »

Chyba je mimo tvojho prijímača niekde na sieťovej úrovni. Buď ti to blokuje tvoj router alebo máš ban na SCC serveroch (nie na webshare serveroch!!!). Ešte na skúšku zmeň v nastaveniach SCC doplnku voľbu "Protokol na komunikáciu s API" na https. Ak to nepomôže, ta už nemám ako radiť ďalej. Zober na skúšku prijímač k susedovi a skús či to u neho funguje alebo nie.

asfyx
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od asfyx »

ahoj skyjet,prestalo ist magio go,prihlasenie ide,len ked vyberies live program,priklad rtv1 je len pri potvrdeni ok tlac preblik a nic nepusti a to iste je aj v archiv,ak by si mal cas a chut ci by si to kukol a spojazdnil,este v pondelok to islo okej,dik
skyjet
Odborník
Odborník

Příspěvek od skyjet »

Magio je opravené. Mal som možnosť vyskúšať len na benefit verzii, no snáď to pôjde aj na platenej. Pridali tam kontrolu verzie aplikácie, tak snáď nebudú neustále vyžadovať najnovšiu, lebo ak áno, tak to budem musieť vymyslieť nejako inak.
Taktiež som do špeciálnej sekcie pridal možnosť kontroly prehrávania. Vzhľadom na to ako je doplnok navrhnutý sa prípadnú chybu dozviem až vtedy, keď ju nemám ako zobraziť na obrazovke a preto prehrávanie preblikne a chyba je len v logu. Preto je teraz možné spraviť kontrolu v špeciálnej sekcii a ak server vráti nejakú chybu, tak je možné si ju pozrieť. Napr. u benefit verzie môže byť naraz zaregistrované len jedno zariadenie.

asfyx
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od asfyx »

skyjet,dakujem uz to ide na E2 dobre,prestslo to ist v kodi,neda sa vybrat zariadenie ani odobrat v nastaveni magio go.
V app andriod ide vsetko okej.
Este raz dakujem
Odpovědět

Zpět na „Plugins“