e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 25.Květen 2019 - 8:33

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 23 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 Další
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 30.Prosinec 2008 - 18:55 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 10.Červen 2008 - 13:29
Příspěvky: 3
Máte někdo zkušenost s přehráním firmw. třeba z openu.Měli by být podobné.Jinak tma.Dík


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 30.Prosinec 2008 - 21:54 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 25.Únor 2007 - 16:58
Příspěvky: 760
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 32 krát
Už je novy FW pozri tu

_________________
Obrázek Obrázek ObrázekObrázek

Vitamin HD5000 e2
Obrázek


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 31.Prosinec 2008 - 14:55 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 10.Červen 2008 - 13:29
Příspěvky: 3
005jon napsal:
Už je novy FW pozri tu


Díky moc ale pořád tma nejde vypnout AU nebo nevím jak.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 08.Leden 2009 - 18:15 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 08.Červen 2008 - 19:43
Příspěvky: 38
satelitni prijimac: Openbox X-810 fw 5.38
ahoj nahral jsem fw 1.17.28 a ted se nemuzu dostat k emu.Kdyz dam menu a 8282 tak se nic nedeje. Nahral jsem i aktualni k.y ale porad je vse kodovane. Asi by to chtelo zapnout emu jako u Opena ,ale jak se tam dostat????

_________________
Golden Media Wizard HD fw. V1.23B6, Vu+SOLO2 Release 14.0.1.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 08.Leden 2009 - 19:39 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 25.Únor 2007 - 16:58
Příspěvky: 760
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 32 krát
nemám tento SAT ale našiel som :
Extra Menu
Menu 1407 ( ON/Off )( Ein/Aus )
Menu 8282 Keys

-Sdílení karet pomocí RS232 kabelu - pouze propojit přijímače mezi sebou a vložit ident do MENU (MENU - 8282 - modré tlačítko)

_________________
Obrázek Obrázek ObrázekObrázek

Vitamin HD5000 e2
Obrázek


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 08.Leden 2009 - 19:58 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 08.Červen 2008 - 19:43
Příspěvky: 38
satelitni prijimac: Openbox X-810 fw 5.38
bohuzel to nereaguje nazadny cisla.Je to divny,kdyz to slo na menu 8282 dokud jsem tam nenahral setting.Od te doby to nereaguje.Ani kdyz jsem znova prehral fw :(

_________________
Golden Media Wizard HD fw. V1.23B6, Vu+SOLO2 Release 14.0.1.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 09.Leden 2009 - 15:17 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 25.Únor 2007 - 16:58
Příspěvky: 760
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 32 krát
Továrenské nastavenie a ...... skúsiť nič inšie ma nenapadá

_________________
Obrázek Obrázek ObrázekObrázek

Vitamin HD5000 e2
Obrázek


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 09.Leden 2009 - 20:19 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 29.Červenec 2007 - 23:56
Příspěvky: 31
Ja mám tento príjmač a sw na príjem napr.digi a ostatné čo ešte ide v EMU som si stiahol zo Super-SAT,ale už ích odtial odstránili boli to tri najstaršie.Vyskúšal som všetky ostatné na na žiadnom mi nefungoval EMU aj ked sa tam písalo,polsat,digi atd.nerozumiem k čomu to je/bolo.Teraz som objavil úplne posledný len pred niekolko dní zverejnený 2009,ak budem mat čas vyskúšam.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 09.Leden 2009 - 21:45 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 08.Červen 2008 - 19:43
Příspěvky: 38
satelitni prijimac: Openbox X-810 fw 5.38
muzes mi presne napsat jak si to nahraval a v jakem poradi?? Ja tam mel 1.17.24 a pres menu 8282 sem se dostal na k-y. Pak sem si tam dal 1.17.28 a na k-y se nedostanu. menu 8282 nefunguje. Kdyz sem dal zpet ten starsi tak uz mi taky menu 8282 nejde.Nevim co delam spatne. Jestli muzes,porad. |Dik

_________________
Golden Media Wizard HD fw. V1.23B6, Vu+SOLO2 Release 14.0.1.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 09.Leden 2009 - 22:02 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 30.Květen 2007 - 20:36
Příspěvky: 378
satelitni prijimac: Openbox x-810
Místo/Bydliště: Czech Republic
Vyzkoušej tam nahrát klíče


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
Iqon Force1 WETEK PLAY,HdBox 9105+,A plná skřín dalších :), motor SG2100BS 50 E-30 W a ještě pár stb,ale všechny se sem ani nevlezou Obrázek


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 09.Leden 2009 - 22:21 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 08.Červen 2008 - 19:43
Příspěvky: 38
satelitni prijimac: Openbox X-810 fw 5.38
tak uz se dostanu po nahrani tech k-y do menu 1407. CAS mam dat ON nebo OFF??

_________________
Golden Media Wizard HD fw. V1.23B6, Vu+SOLO2 Release 14.0.1.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 09.Leden 2009 - 22:22 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 29.Červenec 2007 - 23:56
Příspěvky: 31
kjoh napsal:
muzes mi presne napsat jak si to nahraval a v jakem poradi?? Ja tam mel 1.17.24 a pres menu 8282 sem se dostal na k-y. Pak sem si tam dal 1.17.28 a na k-y se nedostanu. menu 8282 nefunguje. Kdyz sem dal zpet ten starsi tak uz mi taky menu 8282 nejde.Nevim co delam spatne. Jestli muzes,porad. |Dik
V akom poradí to ti nenapíšem/neviem,ale myslim že to nie je /to poradie/podstatné.Skúšal som od posledného/najnovšieho/až do vtedy kým som nenašiel ten "správny".Ako som už napísal až na tých posledných/najstarších z konca roka 2007,ten tam aj mám mi to funguje.Vyskúšal si nastavenie od vyrobcu? malo by to potom íst,ale treba pred tým zálohovat dáta ináč budeš musiet nahrat všetko odznova/programy zo satelit./A v tom 1.17.24/aký má datum?/máš aj český jazyk? v tých starších nebol!!aj v EPG nie je správne...


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 09.Leden 2009 - 22:39 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 08.Červen 2008 - 19:43
Příspěvky: 38
satelitni prijimac: Openbox X-810 fw 5.38
Uz sem na to prisel.Dal sem tam fw.1.17.24 (je v nem CZ) pak tovarni nastaveni a k-y od Tomaseknej,pak menu 1407 CAS-ON, v menu 8282 roll-off, a nakonec setting co sem mel zalohovany.
Jenom je mi divny,ze kdyz tam dam upraveny setting v Dr.Edit version 1.05 build 125 tak mi nejde cigi a nedostanu se ani do menu 8282.Pritom jsem ho stahoval z Koscom.de primo pro SPVR 5400.
V jakem editoru upravujes setting?

_________________
Golden Media Wizard HD fw. V1.23B6, Vu+SOLO2 Release 14.0.1.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 09.Leden 2009 - 23:07 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 29.Červenec 2007 - 23:56
Příspěvky: 31
kjoh napsal:
Uz sem na to prisel.Dal sem tam fw.1.17.24 (je v nem CZ) pak tovarni nastaveni a k-y od Tomaseknej,pak menu 1407 CAS-ON, v menu 8282 roll-off, a nakonec setting co sem mel zalohovany.
Jenom je mi divny,ze kdyz tam dam upraveny setting v Dr.Edit version 1.05 build 125 tak mi nejde cigi a nedostanu se ani do menu 8282.Pritom jsem ho stahoval z Koscom.de primo pro SPVR 5400.
V jakem editoru upravujes setting?
Co sa týka settingu a editoru,tak ja to neviem,ale vidím,že si celkom šikovný,tak určite to nájdeš.A dakujem ti za info/fw je v nom CZ /zajtra to vyskúšam....


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 09.Leden 2009 - 23:08 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 29.Červenec 2007 - 23:56
Příspěvky: 31
kjoh napsal:
Uz sem na to prisel.Dal sem tam fw.1.17.24 (je v nem CZ) pak tovarni nastaveni a k-y od Tomaseknej,pak menu 1407 CAS-ON, v menu 8282 roll-off, a nakonec setting co sem mel zalohovany.
Jenom je mi divny,ze kdyz tam dam upraveny setting v Dr.Edit version 1.05 build 125 tak mi nejde cigi a nedostanu se ani do menu 8282.Pritom jsem ho stahoval z Koscom.de primo pro SPVR 5400.
V jakem editoru upravujes setting?


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 10.Leden 2009 - 11:12 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 29.Červenec 2007 - 23:56
Příspěvky: 31
kjoh napsal:
ahoj nahral jsem fw 1.17.28 a ted se nemuzu dostat k emu.Kdyz dam menu a 8282 tak se nic nedeje. Nahral jsem i aktualni k.y ale porad je vse kodovane. Asi by to chtelo zapnout emu jako u Opena ,ale jak se tam dostat????
Klúče je treba nahrat nakoniec!


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 14.Březen 2009 - 12:46 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 07.Červen 2008 - 16:55
Příspěvky: 33
Jednak mě štve, že Koscom SPR5400 je zařazen do klonů Openboxů. To platilo pro typy SDF a SDC 3510. Teď má svůj firmware a nutno říct perfektní! Showbox mu ve spolehlivosti nahrávání nesahá ani po kotníky. Je škoda, že kromě oficiálních údajú na stránkách prodejců není možné kromě německých fór najít další údaje. V podstatě se to řeší jen v jednotlivých topicích na různých fórech. Určitě by si zasloužil vlastní oddíl na fóru. Nebo vlastní fórum!
Pro nahrávání firmware je v Readme:

- - - - - KOSCOM SPVR 5400 - - - - -

Nahrejte nasledujici soubory na USB-Flash s FAT32- formatovanim
• Priority - SPVR5400-v.1.xxxxxx.ird (Firmware)
• SETTINGS - SPVR5400-xxxxx.fdu (Setting)
• Softcam.key

Zastrcite USB-Flash do pripojení na predni stene Receivru
V otevrenem okne muzete zvolit ted se sipkou - klávesy < - a - >,
ktery update (Firmware, Setting nebo Keys) chcete provadet.
Spuste Update s cervenym tlacitkem.

Nyni zacina Update. Cekejte do update - postupu skonceni
a zarizeni nove startuje, resp . do Standby jde.

Hotovo!

Aktivujete Priority-Firmware v MENU + 1407

Do Key- zadaní- okno vstoupíte : MENU + 8282


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 14.Březen 2009 - 21:02 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 07.Červen 2008 - 16:55
Příspěvky: 33
Tak jsem shrnul dosavadní poznatky o přístroji tady: :Yahoo!:
http://koscom-spvr5400.kvalitne.cz/


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 04.Květen 2009 - 11:18 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 07.Červen 2008 - 16:55
Příspěvky: 33
Nový firmware 1.17.51 Digi AU: :Yahoo!:
http://www.super-sat.info/index.php?&di ... /SPVR-5400

Další novinky:
1. Vylepšená stabilita a kompatibilita s různými kartami
2. Rolování názvu programů na infopanelu a v EPG
3. Zobrazuje se kapacita celého a volného USB disku v Soupisu nahrávek ve formátu xxx MB (GB) / yyy MB (GB)
a velikost nahrávky
4. AU na Digi TV
5. Přidána nová funkce v Recording Option - Extra Even Recording = možnost nastavení zpoždění (1-5, 10, 15 minut)
před zahájením záznamu a vypnutím přijímače pro správný záznam nahrávky
6. v Timer Manager přidán pod žluté tlačítko kalendář
7. přidána nová funkce pod tlačítko REC ve vztahu k EPG. Opětovným zmáčknutím tlačítka REC vyvoláte tabulku Nahrávání
s možnostmi:
Pause - pozastavení nahrávání - nahrávání
Doba- nastavení doby nahrávky
Stop Position: Not Available - není k dispozici
End of current event - konec aktuální události
End of next event - konec příští události
8. Odesílání příkazů DiSEqC 1.2 pokaždé,když přepne DiSEqC 1.0
(řešení problémů s některými pozicionery v době zařazení)
9. Menu> Instalace > Vyhledávání Kanálů> Time Calibration (Off=vypnuto,Simple=jednoduché,Full=úplné)
Tato funkce je revoluční řešení navázání času přijímače na k transpondéru konkrétního provozovatele.
Každý poskytovatel vysílá v normální toku transpodéru pakety TDT (synchronizace času vysílání paketů),
a pokud proskenujete transpondéru s ohledem na tyto údaje, pak se normalizuje prace časovače, EPG atd.
Jak používat tuto funkci?
Pokud při skenování kanálů je:
Kalibrační čas - Off - Přijímač neakceptuje TDT pakety a bude fungovat stejně jako v předchozích verzích softwaru.
Kalibrační čas - Simple - přijímač přijíma TDT balíčky po dobu 5 sekund
Kalibrační čas - Full - přijímač přijíma TDT balíčky po dobu 10 sekund
Při přepnutí na některý z transpondéru přijímač přijímá TDT pakety. Tento software pro plnou implementaci této funkce vyžaduje aktualizaci údajů ze všech transpondérů, proto proskenujte znovu všechny družice s nastaveným Time Calibration na požadovanou hodnotu


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 16.Květen 2009 - 10:04 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 07.Červen 2008 - 16:55
Příspěvky: 33
Nový firmware SPVR5400_14-05-2009_.1.17.58 :clapping:

*FIXED D*g* Autoroll. (implicitně nastaveno vypnuto pro au, máte možnost zapnout pro prov id: 2111).

http://www.super-sat.info/index.php?&di ... /SPVR-5400


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 23 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 Další

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk