e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 20.Listopad 2018 - 2:17

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 4 příspěvky ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: jak zadat kody
PříspěvekOdeslal: 01.Září 2009 - 12:48 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 01.Září 2009 - 12:09
Příspěvky: 2
mám satelit koscom sdf 3510 do menu kodu přes ovladač se dostanu,ale nevím jak ty kody tam zadat a podle čeho,co jsem našel tak ty kody jsou delší a nevlezou mě tam,hodil by se mě podrobněj návod,nic jsem tu takovýho nenašl,předem díky.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: jak zadat kody
PříspěvekOdeslal: 01.Září 2009 - 14:32 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 06.Leden 2009 - 16:14
Příspěvky: 1856
satelitni prijimac: malo miesta
Místo/Bydliště: Michalovce
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 6 krát
Pavel951 napsal:
mám satelit koscom sdf 3510 do menu kodu přes ovladač se dostanu,ale nevím jak ty kody tam zadat a podle čeho,co jsem našel tak ty kody jsou delší a nevlezou mě tam,hodil by se mě podrobněj návod,nic jsem tu takovýho nenašl,předem díky.
kolko ty kodov vno mass zadaju sa 32 cisel niekedy rozdelenych do dvoch riadkov uteba ne taaaaaaaaaaaaaak????

_________________
nikdy nehovor ze sa nieco neda, lebo stale sa najde blbec co nevie ze sa neda a urobi to http://jopo166.webovastranka.sk/


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: jak zadat kody
PříspěvekOdeslal: 01.Září 2009 - 18:25 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 01.Září 2009 - 12:09
Příspěvky: 2
ok díky,toto chápu,ale mám jen na czech link,lze to udělat i na hbo a td.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: jak zadat kody
PříspěvekOdeslal: 05.Září 2009 - 11:04 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 06.Leden 2009 - 16:14
Příspěvky: 1856
satelitni prijimac: malo miesta
Místo/Bydliště: Michalovce
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 6 krát
to zase neni take jednoduche ako si predstavujes ak mas antenu otocenu na czechlink aby si mohol prijimat programy hbo musel by si parabolu otocit natchor pripadne pouzit este jednu

_________________
nikdy nehovor ze sa nieco neda, lebo stale sa najde blbec co nevie ze sa neda a urobi to http://jopo166.webovastranka.sk/


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 4 příspěvky ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk