e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 20.Listopad 2018 - 2:14

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 8 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: optibox cx pvr ready extra POMOOOOC!!!!
PříspěvekOdeslal: 04.Březen 2010 - 19:42 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 02.Březen 2010 - 18:37
Příspěvky: 7
Mam problem s optiboxom cx pvr ready extra. Jedna frekvencia, konkretne 12643 V mi robi problemy a ziaden program nechce na tej frekvencii bezat, a kvalitu mi ukazuje ze je dobra, ale uroven ziadna. Ale ako nahle prepnem 12643 z V na H, tak kvalita aj uroven je v pohode, len mi neostane ten typ H ulozeny v optiboxe. Neviem ako by som mal pri tom postupovat. ak mi niekto pomozete, budem Vam velmi vdacny, lebo prave slovenske programy mi funguju na tej frekvencii.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 07.Březen 2010 - 23:32 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 06.Leden 2009 - 16:14
Příspěvky: 1856
satelitni prijimac: malo miesta
Místo/Bydliště: Michalovce
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 6 krát
snat prehratim softu pripadne aspon setingu

_________________
nikdy nehovor ze sa nieco neda, lebo stale sa najde blbec co nevie ze sa neda a urobi to http://jopo166.webovastranka.sk/


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 08.Březen 2010 - 19:50 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 02.Březen 2010 - 18:37
Příspěvky: 7
jopo33 napsal:
snat prehratim softu pripadne aspon setingu


spravil som vsetko, aj som prehral soft, co ma kamarat, vsetko ide, len ta jedna frekvencia vobec nejde, a nejde to prehodit ani na horizontal, stale je len vertikal a ked nahodim horizontal, tak hned ako dostanem z menu hodi sa opat vertical.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 08.Březen 2010 - 19:52 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 08.Únor 2010 - 10:49
Příspěvky: 215
skus ho vymazať a nahodiť nanovo

_________________
Obrázek


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 08.Březen 2010 - 20:47 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 02.Březen 2010 - 18:37
Příspěvky: 7
ppp.sro napsal:
skus ho vymazať a nahodiť nanovo


skusil som aj to, ale nepomohlo, ta frekvencia vobec nejde, ani prehodit ani nic


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 12.Květen 2010 - 21:14 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 12.Květen 2009 - 2:21
Příspěvky: 152
nemáš to náhodou napojeno přes nějakou zásuvku?
pokud ano dej kabel napřímo do příjímače

_________________
SkyLink,Par. 90al,Inv.Black Ultra 0.2dB,Big Sat 2100

DM 500s Orig
DM 500s Klon
DM 600 PVR-Klon
DM 800 HD-Klon
DM 8000 Org
Ferguson Ariva 200 HD


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 12.Květen 2010 - 21:28 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 07.Říjen 2007 - 11:13
Příspěvky: 27
Místo/Bydliště: Poprad
niektore prijimace to robia su vadne

_________________
VU+ DUO VTI , az box hd elite


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 18.Květen 2010 - 19:05 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 02.Březen 2010 - 18:37
Příspěvky: 7
JohnCena napsal:
nemáš to náhodou napojeno přes nějakou zásuvku?
pokud ano dej kabel napřímo do příjímače



nie nie, mám to na priamo napojené cez optibox, ono to niekedy nabehne, ale málokedy, aj to po dlhšej dobe, môže tam byť aj nejaký studený spoj alebo niečo také, rozmýšlal som aj to, že by som to dal pozrieť nejakému elektrikárovi, či tam nebude práve ten studený spoj.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 8 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk