AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)
http://www.ab-forum.info/

optibox cx pvr ready extra POMOOOOC!!!!
http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=53&t=24602
Stránka 1 z 1

Autor:  dominico [ 04.Březen 2010 - 19:42 ]
Předmět příspěvku:  optibox cx pvr ready extra POMOOOOC!!!!

Mam problem s optiboxom cx pvr ready extra. Jedna frekvencia, konkretne 12643 V mi robi problemy a ziaden program nechce na tej frekvencii bezat, a kvalitu mi ukazuje ze je dobra, ale uroven ziadna. Ale ako nahle prepnem 12643 z V na H, tak kvalita aj uroven je v pohode, len mi neostane ten typ H ulozeny v optiboxe. Neviem ako by som mal pri tom postupovat. ak mi niekto pomozete, budem Vam velmi vdacny, lebo prave slovenske programy mi funguju na tej frekvencii.

Autor:  jopo33 [ 07.Březen 2010 - 23:32 ]
Předmět příspěvku:  Re: optibox cx pvr ready extra POMOOOOC!!!!

snat prehratim softu pripadne aspon setingu

Autor:  dominico [ 08.Březen 2010 - 19:50 ]
Předmět příspěvku:  Re: optibox cx pvr ready extra POMOOOOC!!!!

jopo33 napsal:
snat prehratim softu pripadne aspon setingu


spravil som vsetko, aj som prehral soft, co ma kamarat, vsetko ide, len ta jedna frekvencia vobec nejde, a nejde to prehodit ani na horizontal, stale je len vertikal a ked nahodim horizontal, tak hned ako dostanem z menu hodi sa opat vertical.

Autor:  ppp.sro [ 08.Březen 2010 - 19:52 ]
Předmět příspěvku:  Re: optibox cx pvr ready extra POMOOOOC!!!!

skus ho vymazať a nahodiť nanovo

Autor:  dominico [ 08.Březen 2010 - 20:47 ]
Předmět příspěvku:  Re: optibox cx pvr ready extra POMOOOOC!!!!

ppp.sro napsal:
skus ho vymazať a nahodiť nanovo


skusil som aj to, ale nepomohlo, ta frekvencia vobec nejde, ani prehodit ani nic

Autor:  JohnCena [ 12.Květen 2010 - 21:14 ]
Předmět příspěvku:  Re: optibox cx pvr ready extra POMOOOOC!!!!

nemáš to náhodou napojeno přes nějakou zásuvku?
pokud ano dej kabel napřímo do příjímače

Autor:  marko00717 [ 12.Květen 2010 - 21:28 ]
Předmět příspěvku:  Re: optibox cx pvr ready extra POMOOOOC!!!!

niektore prijimace to robia su vadne

Autor:  dominico [ 18.Květen 2010 - 19:05 ]
Předmět příspěvku:  Re: optibox cx pvr ready extra POMOOOOC!!!!

JohnCena napsal:
nemáš to náhodou napojeno přes nějakou zásuvku?
pokud ano dej kabel napřímo do příjímače



nie nie, mám to na priamo napojené cez optibox, ono to niekedy nabehne, ale málokedy, aj to po dlhšej dobe, môže tam byť aj nejaký studený spoj alebo niečo také, rozmýšlal som aj to, že by som to dal pozrieť nejakému elektrikárovi, či tam nebude práve ten studený spoj.

Stránka 1 z 1 Všechny časy jsou v UTC+02:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/