e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 21.Září 2018 - 18:56

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 20 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Redion CR-300
PříspěvekOdeslal: 05.Červenec 2007 - 14:56 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 26.Srpen 2006 - 12:39
Příspěvky: 96
satelitni prijimac: Amiko SSD-550, Opticum 7000CX
Místo/Bydliště: GL
Kto mi poradí či sa dá tento príjmač prerobiť na Openbox a ako a ako do neho natlačiť EMU. Redion som ešte nerobil


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Redion CR-300
PříspěvekOdeslal: 06.Červenec 2007 - 8:10 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 18.Březen 2006 - 0:06
Příspěvky: 524
Místo/Bydliště: okolo 49N 18E
Ano da, ale nie je to tak, ako si zvyknuty. T.j. PC, prijimac a krizeny seriovy kabel nie je riesenie. Treba tam natlacit Fullflash z Openboxu cez JTAG. Tzn. ze sa rozoberie prijimac - prides o zaruku :-( , a na zakladovej doske napajkujes na konkretne miesto kablik z PC. Zapaja sa na LPT nie na serial. Ten kablik ma v sebe nejake rezistory. a Potom treba este nejaky ovladaci program a dump flash daneho prijimaca. Tym chcem povedat aby sa tento upgrade radsej zveril specializovanej firme. Ceny su okolo 300.- Sk. Takze za tuto sumu sa naozaj neoplati svojpomocne si odpisat prijimac. Obavam sa, ze keby sa tento navod zverejnil, niektori servisaci by boli dost nastvani, co by nebol az taky problem, ved si predsa pomahame ze? O dost horsie by bolo dat tento navod neznalym, rychlokvasenym odbornikom, ktori by urobili viac skody ako osohu. To by bolo na strankach tem typu: "Odpisali ste mi prijimac" Uz som to tu kedysi v minulosti videl. Na nete to je, a kto chce si to najde. Alebo mate opacny nazor?

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Redion CR-300
PříspěvekOdeslal: 07.Červenec 2007 - 14:40 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 26.Srpen 2006 - 12:39
Příspěvky: 96
satelitni prijimac: Amiko SSD-550, Opticum 7000CX
Místo/Bydliště: GL
Nevieš nejakú stránku firmy ktorá to prevádza sám by som do toho určite nešiel ale zameiloval by som do firmy a určite by sme sa dohodli a ešte na aký openbox sa dá upgradovať?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Redion CR-300
PříspěvekOdeslal: 08.Červenec 2007 - 16:54 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 18.Březen 2006 - 0:06
Příspěvky: 524
Místo/Bydliště: okolo 49N 18E
Skus to najskor takto: Toto je FW na Redion 200-300 odskusany, Premiere TPS, SK - OK. CS a Polsat treba new keys - cez dialkove ovladanie.


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Redion CR-300
PříspěvekOdeslal: 15.Červenec 2007 - 21:46 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 15.Červenec 2007 - 11:10
Příspěvky: 5
Niekde na strankach som sa docital o prerobeni Redion CR 200 na Openbox 820. Full flash pre Openbox 820 mam. Chcem si postvit JTAG programátor, to by neboll problem, schemu som nasiel. Potreboval by som zapojenie konektora na plosnom spoji Redionu kde zapojim JTAG?


dakujem


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Redion CR-300
PříspěvekOdeslal: 15.Červenec 2007 - 23:49 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 18.Červen 2007 - 23:00
Příspěvky: 13
čo ja viem, tak redion nemá konektor, treba spájkovať na PCB ...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Redion CR-300
PříspěvekOdeslal: 16.Červenec 2007 - 7:40 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 23.Květen 2006 - 9:25
Příspěvky: 299
Místo/Bydliště: Orlová-Karvinsko,Javorník-Jeseník
Vasja napsal:
Skus to najskor takto: Toto je FW na Redion 200-300 odskusany, Premiere TPS, SK - OK. CS a Polsat treba new keys - cez dialkove ovladanie.

Nebo zde program na key ,ale musiš je vypsat ručně
Zde najdeš více :arrow: http://www.ansat-tn.sk/redion.html


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Redion CR-300
PříspěvekOdeslal: 16.Červenec 2007 - 8:30 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 18.Březen 2006 - 0:06
Příspěvky: 524
Místo/Bydliště: okolo 49N 18E
zbohus napsal:
Niekde na strankach som sa docital o prerobeni Redion CR 200 na Openbox 820. Full flash pre Openbox 820 mam. Chcem si postvit JTAG programátor, to by neboll problem, schemu som nasiel. Potreboval by som zapojenie konektora na plosnom spoji Redionu kde zapojim JTAG?


dakujem


Nieco som Ti poslal na SZ, ale este si to riadne premysli a pred samotnym flashovanim sa uisti na inych forach, ze to robis naozaj spravne. Inak si odpalis prijimac.

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Redion CR-300
PříspěvekOdeslal: 13.Listopad 2008 - 16:00 
Offline
Expert fóra
Expert fóra
Avatar uživatele

Registrován: 12.Listopad 2007 - 21:47
Příspěvky: 867
satelitni prijimac: IP Box200/250, SS1,SS2
kamos ma tiez tento receiver, ale CR 200, ak tam chce emu (kvoli digi) musi sa to prerabat na openbox, pomocou jtagu, alebo tam staci nejaky iny flash cez RS 232 ??

_________________

IP Box 9000HD | E2 PKT 1.0.0 | Stab HH90 | LNB Strong Twin
IP Box 9900HD | E2 HD |
SS HD2 | SG2100 | DVBViewer | hadu
Ubuntu 12.04 | phoenix usb2x | oscam 1.20 build 83xx
SS2 rev 2.3 | SS1 rev 1.3 | uz nepouzivam
Network http://network.mysteria.cz/


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Redion CR-300
PříspěvekOdeslal: 13.Listopad 2008 - 21:17 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 18.Březen 2006 - 0:06
Příspěvky: 524
Místo/Bydliště: okolo 49N 18E
Ak to chce len kvoli digi, nemusi tam robit JTAG, staci tam hodit soft z oktobra 2007 a kluce cez DO a pojde mu to.

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Redion CR-300
PříspěvekOdeslal: 14.Listopad 2008 - 12:51 
Offline
Expert fóra
Expert fóra
Avatar uživatele

Registrován: 12.Listopad 2007 - 21:47
Příspěvky: 867
satelitni prijimac: IP Box200/250, SS1,SS2
OK dik
Tak kvoli digi (hlavne kvoli digi, ved vela uz toho cez emu nejde, kedze premiere presli na N3).
Tento receiver asi nieje moc rozsireny a hladal som tu nejake navody, ako na to, ale nenasiel som tu nic , zasiel som do download, viewtopic.php?f=54&t=3064 takze posledny co je od Hujer23 200-300.rar [494.75 KiB] (to by malo byt ono ?)
Kedze som mal len o tomto receivery zistit, ci by bolo mozne na nom emulovat digi, (realne som ho nevidel) tak predpokladam, ze bude sa to davat cez cross seriovy kabel, ale aky pouzit loader a ako cez DO vlozit key.
Ak som to niekde prehliadol, tak prosim o link na navodik
thanks

_________________

IP Box 9000HD | E2 PKT 1.0.0 | Stab HH90 | LNB Strong Twin
IP Box 9900HD | E2 HD |
SS HD2 | SG2100 | DVBViewer | hadu
Ubuntu 12.04 | phoenix usb2x | oscam 1.20 build 83xx
SS2 rev 2.3 | SS1 rev 1.3 | uz nepouzivam
Network http://network.mysteria.cz/


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Redion CR-300
PříspěvekOdeslal: 15.Listopad 2008 - 13:38 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 18.Březen 2006 - 0:06
Příspěvky: 524
Místo/Bydliště: okolo 49N 18E
http://ab-forum.info/download/file.php?id=5546

a tento FW das do prijimaca cez F300 updater, pripadne STB manager, kluce das cez DO tak, ze stlacis menu 1117, tym sa dostanes do tabulky klucov. Nic jednoduhsie, na fore je to tu celkom podrobne napisane v sekcii Openbox / FAQ. :book:

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Redion CR-300
PříspěvekOdeslal: 15.Listopad 2008 - 14:00 
Offline
Expert fóra
Expert fóra
Avatar uživatele

Registrován: 12.Listopad 2007 - 21:47
Příspěvky: 867
satelitni prijimac: IP Box200/250, SS1,SS2
OK diky, cital som to, ale ako som mohol vediet, ze FAQ ktore je pre openboxy, plati aj pre rediony :unknown:

_________________

IP Box 9000HD | E2 PKT 1.0.0 | Stab HH90 | LNB Strong Twin
IP Box 9900HD | E2 HD |
SS HD2 | SG2100 | DVBViewer | hadu
Ubuntu 12.04 | phoenix usb2x | oscam 1.20 build 83xx
SS2 rev 2.3 | SS1 rev 1.3 | uz nepouzivam
Network http://network.mysteria.cz/


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Redion CR-300
PříspěvekOdeslal: 16.Listopad 2008 - 8:45 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 18.Březen 2006 - 0:06
Příspěvky: 524
Místo/Bydliště: okolo 49N 18E
To je pravda, ani ja neviem vsetko :-D, tak, ale teraz to uz vies takze huraaaa na to. :Yahoo!:

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Redion CR-300
PříspěvekOdeslal: 16.Listopad 2008 - 10:10 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 27.Duben 2008 - 16:18
Příspěvky: 166
satelitni prijimac: Linux
Ak to niekomu pomôže-tu je schéma zapojenia- prerábka redion-openbox: :book:


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Redion CR-300
PříspěvekOdeslal: 23.Listopad 2008 - 17:22 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 15.Říjen 2007 - 21:25
Příspěvky: 137
satelitni prijimac: Openbox X800 a X810
Místo/Bydliště: Zabokreky nad Nitrou
Poděkováno: 1 krát
no z CR200 nebude NIKDY X820 ale X800ka


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Redion CR-300
PříspěvekOdeslal: 30.Srpen 2010 - 13:43 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 13.Únor 2010 - 15:45
Příspěvky: 341
Poděkoval: 1 krát
Sorry, ze vytahujem toto stare tema - otazky su :

1; Redion CX300 sa da prerobi zmenou FW na aky typ openboxu ???

2; S cim (opticum? ine?) vie stabilne zdielat tento prijmac ???

dakujem, Fero


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Redion CR-300
PříspěvekOdeslal: 30.Srpen 2010 - 15:41 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 15.Říjen 2007 - 21:25
Příspěvky: 137
satelitni prijimac: Openbox X800 a X810
Místo/Bydliště: Zabokreky nad Nitrou
Poděkováno: 1 krát
da sa prerobit na x800-ku , zdiela so showboxami s300,s500,s700 taktiez openboxi X800, X810, X820


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Redion CR-300
PříspěvekOdeslal: 05.Září 2010 - 12:24 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 06.Leden 2009 - 16:14
Příspěvky: 1851
satelitni prijimac: malo miesta
Místo/Bydliště: Michalovce
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 5 krát
nechapem prečo tu robyťe okolo tej prerabky rediona take tajnosti nejde o nijaku ťašku vec postupi pre prerabku rediona je plny net za tižden neprečitaš :wink:doba redionou je uš davno preč včetne firmware podpori ktora nikdy nebola zapisi na rediony chodili aj na obyčajnu bielu kartu strašne a prerabka čitačky v topolčanoch o pridani ešte jednej čitačky cez rele tomu len pomohlo to rele bolo ovladane napetim 0-12v z menu prijimača taka fušerina oničom okrem tichto sat sa tak prerabali aj fergusony na dub luteran ich asi vtedy predaval išlo asi o 6318 neviem uš presne

_________________
nikdy nehovor ze sa nieco neda, lebo stale sa najde blbec co nevie ze sa neda a urobi to http://jopo166.webovastranka.sk/


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Redion CR-300
PříspěvekOdeslal: 29.Září 2011 - 13:11 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 13.Únor 2010 - 15:45
Příspěvky: 341
Poděkoval: 1 krát
znamy ma REDION CR-200.... pojde mu na tom karta SKYLINK VYMENA ??? (teda ICE ???)


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 20 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk