e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 14.Listopad 2018 - 0:35

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 13 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Openbox X-730PVR
PříspěvekOdeslal: 22.Červen 2010 - 18:42 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 19.Květen 2009 - 12:14
Příspěvky: 5
Počas pozerania TV, satelitný prijimač shasol /display/ . Od tohto času sa už neda zapnuť. Vie niekto poradiť ? Dik


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Openbox X-730PVR
PříspěvekOdeslal: 29.Červen 2010 - 16:32 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 06.Leden 2009 - 16:14
Příspěvky: 1856
satelitni prijimac: malo miesta
Místo/Bydliště: Michalovce
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 6 krát
zmeraj vystupne napetia zo zdroja nedaval si donho dfirmware??

_________________
nikdy nehovor ze sa nieco neda, lebo stale sa najde blbec co nevie ze sa neda a urobi to http://jopo166.webovastranka.sk/


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Openbox X-730PVR
PříspěvekOdeslal: 01.Červenec 2010 - 10:54 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 19.Květen 2009 - 12:14
Příspěvky: 5
Napätia zo zdroja odchadzajú v poriadku. Bola davana nova verzia firmware cez USB, ale po tejto ešte asi 3 dní išiel v poriadku.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Openbox X-730PVR
PříspěvekOdeslal: 06.Červenec 2010 - 11:49 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 06.Leden 2009 - 16:14
Příspěvky: 1856
satelitni prijimac: malo miesta
Místo/Bydliště: Michalovce
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 6 krát
no tak si ho odpalil totiš ak maš klon a daš novu verziu firmware on ide 3 dni a potom zomrie lebo ma čip ktori je časovač ktory nejako tak 3 aš 4 dni vidrži a zomrie

_________________
nikdy nehovor ze sa nieco neda, lebo stale sa najde blbec co nevie ze sa neda a urobi to http://jopo166.webovastranka.sk/


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Openbox X-730PVR
PříspěvekOdeslal: 06.Červenec 2010 - 12:41 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 19.Květen 2009 - 12:14
Příspěvky: 5
Moc si ma nepotešil. To chceš povedať, že na týchto prijimačoch sa nedá aktualizovať firmware ?. A čo s tym železom ? Da sa to ešte nejako opraviť ? Dik za odpoveď


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Openbox X-730PVR
PříspěvekOdeslal: 06.Červenec 2010 - 13:25 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 06.Leden 2009 - 16:14
Příspěvky: 1856
satelitni prijimac: malo miesta
Místo/Bydliště: Michalovce
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 6 krát
da sa vicinovanim flash a premiestnenim do prijimača openbox 810 tam ju prehrať cez kabel a vratit speť celkom lacno sa da opravyť v ukrajine kde to jeden pan roby preprogramovať v prijimači sa neda nikdi ani ked ho znovu opravyš sa na novy softver aktuvalizovať nebude dať lebo zase bude ponom :wink:

_________________
nikdy nehovor ze sa nieco neda, lebo stale sa najde blbec co nevie ze sa neda a urobi to http://jopo166.webovastranka.sk/


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Openbox X-730PVR
PříspěvekOdeslal: 06.Červenec 2010 - 13:40 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 06.Leden 2009 - 16:14
Příspěvky: 1856
satelitni prijimac: malo miesta
Místo/Bydliště: Michalovce
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 6 krát
pokial viem do klonou maximalne tieto firmware vyšie nie1-16-59 1-17-15 klon ma tento čip medzi usb a procesorom vedla leskloho procesora je to časovač ak tam tento viacnožičkovy švab nemate mate orginal tento čip za to všetko može


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
nikdy nehovor ze sa nieco neda, lebo stale sa najde blbec co nevie ze sa neda a urobi to http://jopo166.webovastranka.sk/


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Openbox X-730PVR
PříspěvekOdeslal: 06.Červenec 2010 - 13:42 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 06.Leden 2009 - 16:14
Příspěvky: 1856
satelitni prijimac: malo miesta
Místo/Bydliště: Michalovce
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 6 krát
či by sa dal dať tento čip preč neviem neviem totiš aku funkciu ešte v zapojeni plni od orginala schemu nemam anii odklona taže tak 1.17.15 maximalne ten tam davajte novši vžiadnom pripade bo bude ponom

_________________
nikdy nehovor ze sa nieco neda, lebo stale sa najde blbec co nevie ze sa neda a urobi to http://jopo166.webovastranka.sk/


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Openbox X-730PVR
PříspěvekOdeslal: 12.Červenec 2010 - 16:06 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 19.Květen 2009 - 12:14
Příspěvky: 5
Ďakujem Ti ešte raz za odpoveď. Skusím tu Ukrajinu , tam kde som ho kupil-v Selemencoch. Keď to nepôjde, ozvem sa tu na fore.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Openbox X-730PVR
PříspěvekOdeslal: 14.Září 2010 - 15:45 
Offline
Registrovaný
Registrovaný
Avatar uživatele

Registrován: 27.Březen 2009 - 14:26
Příspěvky: 21
satelitni prijimac: Amiko sthd8820
neda sa to nejako preprogramovat cez rs232 ja som urobil tu istu chybu


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Openbox X-730PVR
PříspěvekOdeslal: 14.Září 2010 - 15:45 
Offline
Registrovaný
Registrovaný
Avatar uživatele

Registrován: 27.Březen 2009 - 14:26
Příspěvky: 21
satelitni prijimac: Amiko sthd8820
chcel som pomoct s ice kartou a takto to dopadlo


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Openbox X-730PVR
PříspěvekOdeslal: 15.Září 2010 - 12:58 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 06.Leden 2009 - 16:14
Příspěvky: 1856
satelitni prijimac: malo miesta
Místo/Bydliště: Michalovce
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 6 krát
NIE NIE MOžNO BY TO šLO ZA POMOCI HARVERU ktory stoji 1000kč ALE NEMAM TO OSKUšANE A NA JEDNU OPRAVU SA VAM TO ANI NEOPLATI nechapem prečo si najskor nezistite či mate orginal alebo klon a takto ich od.....e tu su rozdieli kuknuť obrazky : http://www.solideurope.sk/forum/viewthr ... rowstart=0

_________________
nikdy nehovor ze sa nieco neda, lebo stale sa najde blbec co nevie ze sa neda a urobi to http://jopo166.webovastranka.sk/


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Openbox X-730PVR
PříspěvekOdeslal: 15.Září 2010 - 16:36 
Offline
Registrovaný
Registrovaný
Avatar uživatele

Registrován: 27.Březen 2009 - 14:26
Příspěvky: 21
satelitni prijimac: Amiko sthd8820
tak vdaka a kde na ukrajine sa to da urobit na slamencoch? v ktorom stanku ci to je jedno? V michalovciach nie je nikto taky co by to urobil musim ist na UA?


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 13 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk