e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 21.Září 2018 - 18:51

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 3 příspěvky ] 
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 06.Září 2010 - 0:11 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 03.Září 2008 - 10:56
Příspěvky: 87
Poděkováno: 1 krát
Zdravim o5, nikde som ziadnu pomoc nenasiel tak mozno budete mat radu vy.

Nedavno som si do redionu kupil novu skylink kartu ale mam s nou stale problemy, najskor bola vlozena do 9500HD optica kde dostala prve zapisy.
Neskor som sa pokusal vratit
Redion spat z digi na astru 23,5 a on mi vytrvale tvrdil ze ju nevidi, tak som dal len nacitat programy a tie sa nacitali, ale v setupe mi stale astru 23,5 hlasi ako nenaladenu, signal aj ql na nule. Po vlozeni karty mi skylink ponuka bezala normalne, potom pravdepodobne nedosli zapisy a obrz sa stratil. Tak som pohladal SW myslim ze bol najnovsi a nahral do prijimaca, a zapol stv a nehal kartu ci nedojdu zapisy. Po polhodine tma, tak som pohladal starsi FW a nahral ho tam. Za asi 15 minut sa obraz rozbehol. no dnes o 2 dni neskor je opat tma. Nepomohlo ani cakanie. Uz viem ze ma problemy zo skylink, ale tie mali byt vyriesene v poslednom fw podla toho co som cital, ale ten nepomohol. Je nejaky sposob ako ho nadstavit aby prechadzali zapisy? Zaujimave je tiez ze v hornej citacke kartu nedokaze vobec rozpoznat ani po nastaveni +12V v nastavovani. Podmieneny pristup hlasi kartu cryptoworks, a v menu karty su 4 ID programov"?" zo dvoma datumamy, 5.9.10 do 20.510.

Mate niekto napad co z tym, alebo ostava ho uz len prerobit na openbox?


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 09.Září 2010 - 19:35 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 03.Září 2008 - 10:56
Příspěvky: 87
Poděkováno: 1 krát
Tak som dnes prerobil redion na openbox 800, ale teraz pre zmenu kartu vobec nedetekuje :(
Nahral som don firmaware odtialto.
joe6pack napsal:
Openbox X-800-(Update NTV+(040600)

Boot Loader 1.00
S/W Version:0910
H/W Verion: 5:49
Update:un 26.06.2009


Mate niekto nejaky napad? Z nastavenim citacky som sa uz hral, a tiez mam v nastaveni satelitu 12V na vypnute.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 09.Září 2010 - 20:44 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 14.Říjen 2007 - 19:00
Příspěvky: 72
Místo/Bydliště: Blizky východ
Poděkováno: 1 krát
Skús nahrať 5.40 ten mi išiel aj z ICE kartou

_________________
DreamBox800HD, 250GB HDD Seagate,IPBox 250S, 2,5" 80GB HDD WD Scorpio,CF 256MB, ABEnigma, SkyLink HD PLUS


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 3 příspěvky ] 

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk