e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 20.Listopad 2018 - 2:13

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 14 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Zmena Redion 200 na Openbox
PříspěvekOdeslal: 08.Srpen 2007 - 15:33 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 28.Březen 2006 - 15:18
Příspěvky: 3
Vie mi niekto poradit ako sa da urobit takato zmena? Vraj to ide len ce jtag, ale pocul som aj o takej alternative, ze to ide zmenit na Koscom a potom na Openbox. Myslim, ze redion 200 ide zmenit na Openbox 800. Mohol by my niekto dat aj postup, ked uz nic ine tak aspon jez ten jtag.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Zmena Redion 200 na Openbox
PříspěvekOdeslal: 08.Srpen 2007 - 15:39 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 08.Srpen 2007 - 15:35
Příspěvky: 49
jvysocan napsal:
Vie mi niekto poradit ako sa da urobit takato zmena? Vraj to ide len ce jtag, ale pocul som aj o takej alternative, ze to ide zmenit na Koscom a potom na Openbox. Myslim, ze redion 200 ide zmenit na Openbox 800. Mohol by my niekto dat aj postup, ked uz nic ine tak aspon jez ten jtag.

Tiez by ma to zaujimalo, lebo Redion mi robi problem pri kartach SkyLink. Proste neprechadzaju zapisy a Openbox by mal ist v pohode.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Zmena Redion 200 na Openbox
PříspěvekOdeslal: 08.Srpen 2007 - 16:15 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 08.Březen 2007 - 16:42
Příspěvky: 5
Poděkoval: 7 krát
Plnohodnotny Openbox spravis iba cez Jtag alebo externe preprogramovanu flash(Elnec,Willem programator).
Zmeny cez rs232 nie je mozne nahravat softy novsie ,inac prijimac padne .Potom uz pomoze len Jtag alebo Elnec .


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Zmena Redion 200 na Openbox
PříspěvekOdeslal: 08.Srpen 2007 - 17:18 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 28.Březen 2006 - 15:18
Příspěvky: 3
Jano11 napsal:
Plnohodnotny Openbox spravis iba cez Jtag alebo externe preprogramovanu flash(Elnec,Willem programator).
Zmeny cez rs232 nie je mozne nahravat softy novsie ,inac prijimac padne .Potom uz pomoze len Jtag alebo Elnec .

Skus blizsie popisat. Videl som a doma mam aj spravene 2 typy jtagov. A potom urcite budem potrebovat aj original flash na openbox. Kde ten flash stiahnem?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Zmena Redion 200 na Openbox
PříspěvekOdeslal: 08.Srpen 2007 - 17:28 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 23.Květen 2006 - 9:25
Příspěvky: 299
Místo/Bydliště: Orlová-Karvinsko,Javorník-Jeseník
jvysocan napsal:
Jano11 napsal:
Plnohodnotny Openbox spravis iba cez Jtag alebo externe preprogramovanu flash(Elnec,Willem programator).
Zmeny cez rs232 nie je mozne nahravat softy novsie ,inac prijimac padne .Potom uz pomoze len Jtag alebo Elnec .

Skus blizsie popisat. Videl som a doma mam aj spravene 2 typy jtagov. A potom urcite budem potrebovat aj original flash na openbox. Kde ten flash stiahnem?

Lidi a proč jste si nekoupily Openboxi rovnou?? ](*,)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Zmena Redion 200 na Openbox
PříspěvekOdeslal: 08.Srpen 2007 - 17:29 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 08.Březen 2007 - 16:42
Příspěvky: 5
Poděkoval: 7 krát
Napr http://www.sat-upload.net//index.php?&d ... enbox/JTag


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Zmena Redion 200 na Openbox
PříspěvekOdeslal: 08.Srpen 2007 - 17:48 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 28.Březen 2006 - 15:18
Příspěvky: 3
Jano11 napsal:

Este mi snad tu schemu jtagu skus poradit. Dik.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Zmena Redion 200 na Openbox
PříspěvekOdeslal: 08.Srpen 2007 - 18:03 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 08.Březen 2007 - 16:42
Příspěvky: 5
Poděkoval: 7 krát
jvysocan napsal:
Jano11 napsal:

Este mi snad tu schemu jtagu skus poradit. Dik.

Isto je aj tam len hladaj


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Zmena Redion 200 na Openbox
PříspěvekOdeslal: 08.Srpen 2007 - 18:11 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 08.Březen 2007 - 16:42
Příspěvky: 5
Poděkoval: 7 krát
Jano11 napsal:
jvysocan napsal:
Jano11 napsal:

Este mi snad tu schemu jtagu skus poradit. Dik.

Isto je aj tam len hladaj

Najdes tam Jtag
Vela toho najdes na Laki.dvhk pre Ferguson zapojenie je to iste len vo Fergusonoch je konektor .
V redione musis zapajkovat .Pozor ziadne trafopajky !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Zmena Redion 200 na Openbox
PříspěvekOdeslal: 08.Srpen 2007 - 21:32 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 18.Březen 2006 - 0:06
Příspěvky: 524
Místo/Bydliště: okolo 49N 18E
aadam napsal:
jvysocan napsal:
Vie mi niekto poradit ako sa da urobit takato zmena? Vraj to ide len ce jtag, ale pocul som aj o takej alternative, ze to ide zmenit na Koscom a potom na Openbox. Myslim, ze redion 200 ide zmenit na Openbox 800. Mohol by my niekto dat aj postup, ked uz nic ine tak aspon jez ten jtag.

Tiez by ma to zaujimalo, lebo Redion mi robi problem pri kartach SkyLink. Proste neprechadzaju zapisy a Openbox by mal ist v pohode.


Existuje FW na Openboxy, kde zapisy chodia, len im to trva trochu dlhsie. Vsetky zapisy na novej Skylink karte presli asi za 4 hodiny. FW som dal sem viewtopic.php?f=54&t=3064 Funkcne aj pre Redion 200,300,400,500

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Zmena Redion 200 na Openbox
PříspěvekOdeslal: 17.Únor 2010 - 12:40 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 27.Říjen 2009 - 9:50
Příspěvky: 369
satelitni prijimac: AMIKO SHD-8000, Openbox X-810
hello
chcem to flashnut ocovi lebo uz druhy krat sa mu vzdy k 1.1. prehadzali vsetky programy a ja mam openbox takze by som mu lahsie a hlavne rychlejsie vsetko nahral spat
moja otazka
keby ze nahodou v strede prerabky vypnu elektrinu (stava sa u nas casto), bude mi to fungovat ked to pustim znovu?
resp, nechcem pajkovat iba nejako prilepit vodivou pastou (alebo nieco pod. poradte) a keby ze nieco sa mi odpoji ci tym neodpalim prijmac nadobro
dikes


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Zmena Redion 200 na Openbox
PříspěvekOdeslal: 26.Únor 2010 - 11:06 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 18.Březen 2006 - 0:06
Příspěvky: 524
Místo/Bydliště: okolo 49N 18E
Nemusis to pajkovat, ked pohnes rozumom, pripadne pootravujes google najdes tzv. "udelatka", ktore sa zopnu na zakladovu dosku nejakym stipcom. Rieseni je vela.

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Zmena Redion 200 na Openbox
PříspěvekOdeslal: 26.Únor 2010 - 11:38 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 27.Říjen 2009 - 9:50
Příspěvky: 369
satelitni prijimac: AMIKO SHD-8000, Openbox X-810
no nenasiel som nic rozumne ked som hladal a hlavne pre mna dostupne
nakoniec som to vcera na jednom robil a klasickou pajkovackou som to v pohode pribodoval a fici to ako ma


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Zmena Redion 200 na Openbox
PříspěvekOdeslal: 26.Únor 2010 - 19:08 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 18.Březen 2006 - 0:06
Příspěvky: 524
Místo/Bydliště: okolo 49N 18E
Aj tak sa da :good:

_________________
Obrázek


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 14 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk