e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 20.Listopad 2018 - 2:17

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 8 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: X-730 neustale se resetuje
PříspěvekOdeslal: 18.Září 2008 - 12:21 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 01.Prosinec 2006 - 13:55
Příspěvky: 1
Zdravim,
mam problem s X-730, po nahrati posledniho fw se neustale restartovala, nestihl jsem ani zvolit jazyk a probehl reset. Po zkouseni nekolika verzi fw se dostala do faze, ze uz se neresetuje, ale po zvoleni jazyka, nastaveni casoveho pasma...se dostane do te casti kde zadavam nastaveni paraboly a pak se sekne, skoci cerna obrazovka a je konec. Musim vypnout a zapnout ze site a skoci tam opet zadavani jazyka. Setkal se s tim uz nekdo?

Dik za odpovedi


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: X-730 neustale se resetuje
PříspěvekOdeslal: 19.Září 2008 - 16:29 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 28.Květen 2008 - 16:20
Příspěvky: 6
Stalo se mi totez. Me se zatim podarilo rozchodit box jen s fw. 11678.

Zdravim
Mirek 8)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: X-730 neustale se resetuje
PříspěvekOdeslal: 21.Září 2008 - 0:49 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 15.Červen 2007 - 23:00
Příspěvky: 8
taktéž se připojuji k tomuto problemu....SW s koncovkou 78 jdu zkoušet, ale moc tomu nevěřím....


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: X-730 neustale se resetuje
PříspěvekOdeslal: 21.Září 2008 - 17:24 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 15.Červen 2007 - 23:00
Příspěvky: 8
tak mám poznatek, pokud se SW nahrává pomocí slotu USB pak to jde velice špatně, ale pokud pomocí PC je to bez problémů, bohužel dál jsem se nedostal, motor se nechce točit a i když 100% vím, že jsem na Intelsatu a dám ladit najde to jen HBO comedy a jinak vubec nic, teda ano, ale stanice které jsem tu nikdy nenaladil a pokud zadávám frekvenci ručně prostě to nic nenajde, jako bych byl jinde, ale nejsem, ( přehodím-li kabel do 770 jde naprosto bez problémů,) nevím jdu zkoušet jiný SW.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: X-730 neustale se resetuje
PříspěvekOdeslal: 24.Září 2008 - 12:54 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 07.Prosinec 2007 - 8:15
Příspěvky: 2
X730, About Motor problem,
Pls change C103 position, from 100nF to 1500pF
maybe can fit it,, pls test..

you can use 1000pf+470pF in the position


James


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: X-730 neustale se resetuje
PříspěvekOdeslal: 29.Září 2008 - 17:03 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 07.Prosinec 2007 - 8:15
Příspěvky: 2
Potvrzuji - po vymene tohoto SMD kondenzatoru je vse funkcni - tedy motor i 22KHZ. Funguje i EMU (MENU+8282), dokonce to funguje i bez nej ale potom jsou nektere slabe stanice jeste slabsi, doporucuji proto pro vyzkouseni - odstranit a pro uplnou funkcnost nahradit za 1n5 (1500pF)


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: X-730 neustale se resetuje
PříspěvekOdeslal: 01.Listopad 2008 - 14:40 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 15.Červen 2008 - 19:02
Příspěvky: 229
Poděkováno: 3 krát
digitec napsal:
Potvrzuji - po vymene tohoto SMD kondenzatoru je vse funkcni - tedy motor i 22KHZ. Funguje i EMU (MENU+8282), dokonce to funguje i bez nej ale potom jsou nektere slabe stanice jeste slabsi, doporucuji proto pro vyzkouseni - odstranit a pro uplnou funkcnost nahradit za 1n5 (1500pF)



Jak vidím ty rezavý plechy na tom konektoru Scart tak s tou čínskou kopií ještě zažiješ plno překvapení :ROFL:

_________________
Informace mám z první ruky a vždy čerstvé od agentury Jedna Paní Povídala
www.JPP.com


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: X-730 neustale se resetuje
PříspěvekOdeslal: 23.Srpen 2009 - 14:01 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 06.Leden 2009 - 16:14
Příspěvky: 1856
satelitni prijimac: malo miesta
Místo/Bydliště: Michalovce
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 6 krát
ak je to cinska kopija taj je celkom dokonala tasko povedat nevydim tuner zo strany a takties nanej neni vydiet zdrojTU MAS SOFT KTORY NAHRAS CEZ PORTER MOZNO SA UMUDRY SLUZI NA VYCISTENIE FLLASH KANALY SI PREDTYM ZALOHUJ DOBRE


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
nikdy nehovor ze sa nieco neda, lebo stale sa najde blbec co nevie ze sa neda a urobi to http://jopo166.webovastranka.sk/


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 8 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk