e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 19.Listopad 2018 - 17:51

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 5 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: DM-7025+ problem s ulozenim stanic
PříspěvekOdeslal: 08.Květen 2015 - 12:11 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 03.Leden 2014 - 15:18
Příspěvky: 158
Poděkoval: 6 krát
Poděkováno: 9 krát
Zdravim,

chcem sa opytat na takyto problem, ktory sa mi vyskytol na tomto stboxe. Uz som dal aj tovarenske nastavenia, nastavim si satelit Astra 23,5 na Tuner A, dam vyhladat automaticky stanice. Tie najde a pri 100% sa ukazu dve ozubene kolieska a tie sa tocia do nemoty! vid obr.
Příloha:
DSC_1810.JPG


Takto sa to toci az kym ho nevypnem. V com moze byt problem? Vdaka za odpoved


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
Vu+ Uno 4k, Skylink 23.5, Motor Stab HH90, Parabola 90cm
Opticum 9500 HD, FW dualboot_V7.2.vip1.2.76, Teslanet_Fazik83_OpenPli


Naposledy upravil(a) mihu84 dne 08.Květen 2015 - 13:24, celkem upraveno 1 x.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DM-7025+ problem s ulopzenim stanic
PříspěvekOdeslal: 08.Květen 2015 - 12:31 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 20.Únor 2008 - 19:16
Příspěvky: 2114
satelitni prijimac: Dreambox - Dr.HD F16 - TBS5925
Poděkoval: 14 krát
Poděkováno: 99 krát
mihu84 napsal:
Zdravim,

chcem sa opytat na takyto problem, ktory sa mi vyskytol na tomto stboxe. Uz som dal aj tovarenske nastavenia, nastavim si satelit Astra 23,5 na Tuner A, dam vyhladat automaticky stanice. Tie najde a pri 100% sa ukazu dve ozubene kolieska a tie sa tocia do nemoty! vid obr.
Příloha:
DSC_1810.JPG


Takto sa to toci az kym ho nevypnem. V com moze byt problem? Vdaka za odpoved


skus vymaz tie transpondery s nizkym SR ak mas moje satellites.xml , inak na obrazku pise prebieha


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
ROVER AtomLight STC+
Gibertini OP100L /85E-53W/
WaveFrontier T90 /39E-36E-31E-28E-26E-23E-19E-16E-13E-9E-7E-5E-2E-1W-4W-30W/
Ineos ZX4 , Coolstream Zee2 , Dr.HD F16 , Dreambox 900UHD/7020HD/500HD/7020S/500S , Nokia 9600S , dBox C , TBS-5925 , TBS-5880 , TBS-5220


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DM-7025+ problem s ulopzenim stanic
PříspěvekOdeslal: 08.Květen 2015 - 13:16 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 03.Leden 2014 - 15:18
Příspěvky: 158
Poděkoval: 6 krát
Poděkováno: 9 krát
ano, pise ze prebieha vyhladavanie. No nabehne 100% chvilku to este trva, potom nabehu tie ozubene kolieska a natom to ostane stat par minut. Ked dam rucne ladenie, tak mi to v pohod epreslo a naladilo sa.
Skusil som pouzit ten tvoj subor a dal som znovu automaticke ladenie. Skoncilo to uspesne, no naladilo sa len 123 stanic. Pricom na mojom stbxe naslo viac ako 350.

_________________
Vu+ Uno 4k, Skylink 23.5, Motor Stab HH90, Parabola 90cm
Opticum 9500 HD, FW dualboot_V7.2.vip1.2.76, Teslanet_Fazik83_OpenPli


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DM-7025+ problem s ulopzenim stanic
PříspěvekOdeslal: 08.Květen 2015 - 13:35 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 20.Únor 2008 - 19:16
Příspěvky: 2114
satelitni prijimac: Dreambox - Dr.HD F16 - TBS5925
Poděkoval: 14 krát
Poděkováno: 99 krát
mihu84 napsal:
ano, pise ze prebieha vyhladavanie. No nabehne 100% chvilku to este trva, potom nabehu tie ozubene kolieska a natom to ostane stat par minut. Ked dam rucne ladenie, tak mi to v pohod epreslo a naladilo sa.
Skusil som pouzit ten tvoj subor a dal som znovu automaticke ladenie. Skoncilo to uspesne, no naladilo sa len 123 stanic. Pricom na mojom stbxe naslo viac ako 350.


a kolko by si ich chcel mat v DVB-S ?

11683V - 1TV + 2R
11836H - 8TV + 19R
11895V - 14TV
11973V - 5TV
12070H - 11TV + 9R
12168V - 7TV + 2R
12525V - 7TV + 12R
~100 stanic (nie su pocitane ktore pouzivaju rovnake PIDy ale maju rozdielny nazov)

_________________
ROVER AtomLight STC+
Gibertini OP100L /85E-53W/
WaveFrontier T90 /39E-36E-31E-28E-26E-23E-19E-16E-13E-9E-7E-5E-2E-1W-4W-30W/
Ineos ZX4 , Coolstream Zee2 , Dr.HD F16 , Dreambox 900UHD/7020HD/500HD/7020S/500S , Nokia 9600S , dBox C , TBS-5925 , TBS-5880 , TBS-5220


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DM-7025+ problem s ulozenim stanic
PříspěvekOdeslal: 08.Květen 2015 - 19:35 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 03.Leden 2014 - 15:18
Příspěvky: 158
Poděkoval: 6 krát
Poděkováno: 9 krát
Vobec som si neuvedomil, ze je to len DVB-S a chyba DVB-S2.. Uz mi to je jasne.

_________________
Vu+ Uno 4k, Skylink 23.5, Motor Stab HH90, Parabola 90cm
Opticum 9500 HD, FW dualboot_V7.2.vip1.2.76, Teslanet_Fazik83_OpenPli


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 5 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk