e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 04.Prosinec 2020 - 21:17

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 30 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: oscam 1.20 a dreambox 500s
PříspěvekOdeslal: 12.Duben 2013 - 15:27 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 17.Březen 2009 - 14:31
Příspěvky: 2556
satelitni prijimac: rôzne šunty
Místo/Bydliště: Trnava-malý Rím
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 8 krát
Prince napsal:
tobě chodí oscam r8609 na D500??
Neviem čo sa tu šmrdkáš,daj mi do SS kontakt na Skype a preberieme,ak chceš?Nech sa darí.

_________________
DM-800SE-Parabola Gibertini 100cm- motor Digi Power SG-2100A,a kopa iných šuntov.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: oscam 1.20 a dreambox 500s
PříspěvekOdeslal: 12.Duben 2013 - 16:29 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 25.Květen 2009 - 13:32
Příspěvky: 140
Prince napsal:
tobě chodí oscam r8609 na D500??

Ano, proč taky ne, je to pořád 1.20.
To shitlinkovské šaškování mě zase přinutilo pohrát si s tím, tak jsem rovnou upgradoval.

_________________
DM 500 HD, DM 500 S, a další skylinkready


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: oscam 1.20 a dreambox 500s
PříspěvekOdeslal: 03.Červen 2013 - 8:25 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 30.Duben 2009 - 21:39
Příspěvky: 189
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 1 krát
Prince napsal:
ahojte taky jsem zkoušel hodit do dm-500s novější oscam 1.20 ppc, oscam šlape, share taky jede, ale přimo na přijimači programy nefiči, když hodim zpět strarý 1.00 tak se mi programy rozjedou. Atributy jsem samozdřejmě upravil na 755. Měl stím někdo zkušenosti?


Prosim o radu!Tiež mám tento problém.Nainštaloval som OScam 1.20 svn build 6606,použil konfigi z OScam 1.00,ktoré som mal nainštalované predtým,a nemôžem rozchodiť DvbApi!!Inač tak ako u "Prince" kartu čita,zdielanie ide super. Vyriešil niekto tento problém.Ďakujem!


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: oscam 1.20 a dreambox 500s
PříspěvekOdeslal: 03.Červen 2013 - 8:51 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 17.Březen 2009 - 14:31
Příspěvky: 2556
satelitni prijimac: rôzne šunty
Místo/Bydliště: Trnava-malý Rím
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 8 krát
A načo to komplikuje,ak to ide jednoduchšie:Nainštaloval som OScam 1.20 svn build 6606,použil konfigi z OScam 1.00,///prečo práve takto?Nech sa darí.

_________________
DM-800SE-Parabola Gibertini 100cm- motor Digi Power SG-2100A,a kopa iných šuntov.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: oscam 1.20 a dreambox 500s
PříspěvekOdeslal: 03.Červen 2013 - 10:21 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 30.Duben 2009 - 21:39
Příspěvky: 189
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 1 krát
To:Vlado Ucho
Oscam 1.00 mi často padal pri prijme zo vzdialeného serveru.U tohto oscamu/1.20/ mi to šlape perfektne,akurát nemám obraz na TV pri DM-ku.Client ide perfektne.Znižili sa rapidne odozvy Ltime u clienta zo 1800ms na cca 300 až 600ms.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: oscam 1.20 a dreambox 500s
PříspěvekOdeslal: 03.Červen 2013 - 11:21 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 17.Březen 2009 - 14:31
Příspěvky: 2556
satelitni prijimac: rôzne šunty
Místo/Bydliště: Trnava-malý Rím
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 8 krát
No písal som to preto, že mám DM-500s klon ako server, na OSCam 1,verzia 4066,nemám najmenší problém sa s ním logovať na vonkajší server a aj klienti sú v pohode,žiadna dlhá časová odozva,ktorú ty uvádzaš.Myslím si, že to nebude len verziou OSCamu,ale aj rýchlosťou Netu,či na strane serveru,alebo aj klientov.Nech sa darí.

_________________
DM-800SE-Parabola Gibertini 100cm- motor Digi Power SG-2100A,a kopa iných šuntov.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: oscam 1.20 a dreambox 500s
PříspěvekOdeslal: 05.Červen 2013 - 21:36 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 30.Duben 2009 - 21:39
Příspěvky: 189
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 1 krát
Tak sa mi to podarilo rozbehať ten dvbApi v Oscam 1.20_svn 6606.Zobrazuje už aj prijimač pri serveri!Pre ostatných záujemcov,ktorý s tym maju problém,tak ako ja ponúkam configi,na ktorých to dvbApi šlape!Samozrejme bez vzdialeného servera!Configi userov si každý nakonfiguruje podľa seba!


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: oscam 1.20 a dreambox 500s
PříspěvekOdeslal: 19.Únor 2017 - 11:10 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 26.Leden 2010 - 10:55
Příspěvky: 32
Poděkoval: 4 krát
Ahoj, je tady z diskutujících ještě někdo aktivní?
potřeboval bych pomoct ohledně 1.20 v DM500s
Jelikož mi každý týden padne na hubu USB čtečka, tak jsem resuscitoval DM500s a je v něm Oscam 4600, chtěl jsem to updatnout, ale jediná poslední verze co jsem sehnal je 1.00 4811, jakoukoliv 1.20 jsem v tom nerozchodil, soft je v tom čistý PLi, měl by někdo chuť poradit, popř. na to kouknout? Klidně dám i nějakou korunu za čas, protože už jsem nad tím proseděl tolik, že mě to přestává bavit :-(


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: oscam 1.20 a dreambox 500s
PříspěvekOdeslal: 19.Únor 2017 - 13:33 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 15.Květen 2007 - 19:53
Příspěvky: 32
Poděkoval: 1 krát
provozuju od roku 2012 verzi 1.00-unstable_svn Rev. 5477 na Dm 500,zatím to padlo asi 3x na 0D96,na 0D97 to zatím chodí,reboot stroje cca 2x ročně,zatím nemám důvod to měnit.


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: oscam 1.20 a dreambox 500s
PříspěvekOdeslal: 19.Únor 2018 - 22:41 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 22.Srpen 2006 - 10:10
Příspěvky: 33
Poděkováno: 2 krát
vikino2 - jakou verzi PLi máš nainstalovanou ?

hlinik - pro úplnost by bylo dobré uvést tvůj firmware (Gemini, OpenPli, SFteam,...) a verzi.

Já jsem cca. 3 roky pro 0D97 i 0D96 na Gemini4.60 používal oscam 1.20-unstable_svn, build #7276 (powerpc-tuxbox-linux-gnu) [771456bajtů]

Petr


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 30 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
cron
ellano.sk