DishPointer - pro Android i iPod - Easy Satellite Dish Point
Autor
Zpráva
Buchar007
DishPointer - pro Android i iPod - Easy Satellite Dish Point
Mám HTC Legend a Android 2.1 a docela jsem byl unešen jaká pomůcka existuje pro mobilní telefony s Androidem (ale třeba pro Ipod s vestavěným digitálním kompasem), které mají vestavěný digitální kompas. Spustíte aplikaci, vidíte kde máte ty naše stěžejní družice v obraze, který snímáte před sebou vestavěnou kamerou. Tím jste schopni okamžitě zjistit zda v daném místě je překážka a zda můžete či nemůžete namontovat do daného místa držák anavíc to vypadá i pro každého kdo to neviděl dost úchvatně!!! Výrazně to zrychlý montáž paraboly. Jinak http://www.dishpointer.com/2009/android-app-released/
Jen malé upozornění pro majitele Mám HTC Legend a Android 2.1.Dost jsem se potrápil s tím, než jsem přišel na to, že stačí po první instalaci HTCéčko vypnout a zapnout .... po té to kdykoliv bezproblémů jelo ... jsem to vůl... že
Jinak po výše uvedeném kroku již vše jede k maximální spokojenosti. Určitě stojí za zmínku fakt, že to nevyužívá žádné GPS a že to startuje prakticky bez jakékoliv prodlevy. Před koupí iPodu či nějakého androidáka se přesvědčete, zda má vestavený digitální compass. Pokud ne, nepojede Vám to!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru