e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 09.Prosinec 2019 - 16:14

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 7 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: IncubusCamd na Sifteam DGS - how to
PříspěvekOdeslal: 11.Srpen 2009 - 20:46 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 08.Září 2007 - 22:28
Příspěvky: 392
Poděkováno: 2 krát
True storry :)

Intro: Uprimne povedane, som cisty enigma positve a pouzitie akehokolvek ineho image je pre mna utrpenie. Avsak znamy ma poziadal aby som mu rozchdil IPbox9000 ako klienta jeho centralneho DB7000 kde mu bezal CCcam server. Neviem preco ale premanentny timeshift na ktory si zvykol uz na Magiu, bol pre neho klucovy a tak E2 pre IP9000 mi vratil po dni nazad. To na vysvetlenie preco som sa s tym vobec zacal trapit.

Part.1: problemy Incubusu vseobecne, ale mam dojem ze na DGS imageoch specialne je identifikacia spravneho CAID a posielanie ECM na server.
V pripade Cryptoworksu, naviac krizenie roznych kariet na jednom kanaly
napr. Markiza 0d03, 0d0f, 0d70 co ho dokaze uplne zblbnut.
Tazke vyladenie incubusCamd.prio je nevyhnutnostou.

Part.2: Stabilita je druhy vazny problem. Incubus v kazdej druhej novej verzii fixuje mnoho veci ktore sa podielaju na spojeni, no aj napriek upravam v poslednej 0.92 verzii problemy pretrvavaju. Bud spadne servis uplne, alebo sa nieco zasekne.

Finale: (zial nie velke finale, lebo uplne 100%ne to nie je, ale chodi)
S odladenym incubusCamd.prio (moj davam do prilohy) sa eliminuje priliz dlhe alebo uplne neuspesne rozhodovanie incubusu ake CAID pouzit.
U kanalov na UPC ktore bezia v simulcrypte s nagrou je dobre pridat I:1815
U kanalov SkyLink,Czechlink,CSlink je potrebne vediet ktora karta je funkcna pre ktory kanal. Moje upravy v incubuCamd.prio su v poslednych sekciach

Padanie a restart incubusu zabezpecuje scriptik ktory som nasiel medzi balickami. camup_control-0.3 (ocividne nie som sam kto to riesil)
Pre spravnu funkciu je dobre upravit zopar parametrov v tomto scripte

Kód:
# controlla ecm.info ( 0=no 1=si)
CONT_ECM="1"

toto nastavenie monitoruje ci sa ECM CW nezaseklo a ak ano restartne incubus. V default nastaveni tento sript len monitoruje ci bezi incubuscamd.
Ako som spominal pri prepinani sa mu obcas stane ze spadne. Nie je to casto, ale predsa.

Samotne nastavenie incubusCamd.conf tu popisovat nebudem to by popri tomto mala byt hracka.

uff to je elaborat :) ale zozralo mi to kopec nervov, tak reku nech nemusi aj vam


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
VU+ duo 2, IPbox9000HD, DB7000S, DB500S, DBOX, SS1 PC card
1 tuner / hlavny tanier - Multibeam 85 (28,2E/23,5E/13E/0,8W)
2 tuner - Gibertini 100 cm (motor SG-2100)
...a vselijake dalsie prijimace v domacnosti s Enigma 1/2...proste konicek :)


Naposledy upravil(a) neverhood dne 16.Září 2011 - 12:30, celkem upraveno 3 x.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IncubusCamd na Sifteam DGS - how to
PříspěvekOdeslal: 11.Srpen 2009 - 20:56 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 08.Září 2007 - 22:28
Příspěvky: 392
Poděkováno: 2 krát
do prispeku sa uz viac nevoslo, tak este pre info doplnim

Img : Sifteam 10336
EMU: incubusCamd 0.92
package: camup_control-0.3

_________________
VU+ duo 2, IPbox9000HD, DB7000S, DB500S, DBOX, SS1 PC card
1 tuner / hlavny tanier - Multibeam 85 (28,2E/23,5E/13E/0,8W)
2 tuner - Gibertini 100 cm (motor SG-2100)
...a vselijake dalsie prijimace v domacnosti s Enigma 1/2...proste konicek :)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IncubusCamd na Sifteam DGS - how to
PříspěvekOdeslal: 11.Srpen 2009 - 22:36 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 08.Září 2007 - 22:28
Příspěvky: 392
Poděkováno: 2 krát
ozaj vsimol som si az teraz.
Davam do pozornosti webowe rozhranie incubusu od verzie 0.91
prednastavene pocuva na porte 668
http://<ipcka IPboxu>:668

velmi pekne:)
chlapec pracujeee, uz len dotiahnut tu stabilitu;)

_________________
VU+ duo 2, IPbox9000HD, DB7000S, DB500S, DBOX, SS1 PC card
1 tuner / hlavny tanier - Multibeam 85 (28,2E/23,5E/13E/0,8W)
2 tuner - Gibertini 100 cm (motor SG-2100)
...a vselijake dalsie prijimace v domacnosti s Enigma 1/2...proste konicek :)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IncubusCamd na Sifteam DGS - how to
PříspěvekOdeslal: 11.Srpen 2009 - 22:58 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 20.Prosinec 2008 - 21:16
Příspěvky: 40
satelitni prijimac: VU+SOLO2+solo 4K+SE
Ahoj
vcera jsem dal do 9000 sifteam r10336 s incubuscamd 091 a starej plugin na favoritni kanaly jelo to ale kousalo se to.
Dneska jsem našel informace o novém faf pluginu a incubuscamdu 092 - udelal jsem tedy upgrade na tyto verze (pugin favoritních kanalu a incubuscamd 092). Přečetl jsem si zkušenosti a snažil se je vyuzít. Výsledek ted je ze to bezi déle, ale stejne se to nekdy samo kousne. Kdyz se to kousne tak se to samo nerestartne- musim dat červeny tlačitko a teprve pak se to samo restrtne. je to tak dobre?Díky za rady a odpoved.
Ahoj
gbert


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IncubusCamd na Sifteam DGS - how to
PříspěvekOdeslal: 11.Srpen 2009 - 23:12 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 08.Září 2007 - 22:28
Příspěvky: 392
Poděkováno: 2 krát
nie, malo by ti to restartovat samo.

restartol si aspon raz box po tom co si instaloval, camup_control?

ked si v telnete das vypis beziacich procesov malo by to vyzerat nejak takto.
Kód:
  658 ?        S      0:00 /sbin/hddtemp -d -f /var/hddtemp.db /dev/sda
  676 ?        S      0:00 /bin/sh /var/etc/rcS.d/S90camup_control.sh
  677 ?        S      0:05  \_ /bin/sh /var/bin/camup_control.sh
 4080 ?        S      0:00      \_ sleep 30
 4090 ?        Sl     0:00 /var/bin/incubusCamd-0.92

camup_control bezi v slucke z oneskorovanim sleep 15 a 30

_________________
VU+ duo 2, IPbox9000HD, DB7000S, DB500S, DBOX, SS1 PC card
1 tuner / hlavny tanier - Multibeam 85 (28,2E/23,5E/13E/0,8W)
2 tuner - Gibertini 100 cm (motor SG-2100)
...a vselijake dalsie prijimace v domacnosti s Enigma 1/2...proste konicek :)


Naposledy upravil(a) neverhood dne 12.Srpen 2009 - 13:19, celkem upraveno 1 x.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IncubusCamd na Sifteam DGS - how to
PříspěvekOdeslal: 11.Srpen 2009 - 23:15 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 20.Prosinec 2008 - 21:16
Příspěvky: 40
satelitni prijimac: VU+SOLO2+solo 4K+SE
Ahoj
webove rozhrani incubuscamdu opravdu funguje.
ahoj gbert


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: IncubusCamd na Sifteam DGS - how to
PříspěvekOdeslal: 26.Květen 2010 - 16:15 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 03.Leden 2007 - 11:30
Příspěvky: 248
Místo/Bydliště: BN
Poděkoval: 2 krát
gbert napsal:
Ahoj
webove rozhrani incubuscamdu opravdu funguje.
ahoj gbert


funguje pokym mas v configu

Citovat:
webif=1
webif_port=668

_________________
****************************************************
DB500s, DB7000s, DB8000, vsetky DB origi. SS2 nonHD Cccam
****************************************************
Tatranky.rar - energie zbalena na cesty


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 7 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: MSN [Bot] a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk