e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 08.Prosinec 2019 - 21:58

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 1250 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 114 15 16 17 1863 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: PGI image
PříspěvekOdeslal: 28.Březen 2010 - 21:05 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 29.Duben 2006 - 22:10
Příspěvky: 3663
satelitni prijimac: IPbox
Poděkováno: 2 krát
tenhle box je nicitel rodin :D a lidi. Nepodarilo se ti stahnout nejakou beta verzi ? Normalne vezmu IP9000 na milost a schvalne to tam natlacim.
Treba pak budeme dva, protoze me se s IP9000 darilo podobne jak ted tobe.

_________________
IPbox400 :) : AB enigma, Dreambox8000 :) : OoZooN, IPbox99 :) : ABenigma
Parabola: Multibeam 85, Alix.3D3 Voyage linux, Dlink DNS-323, HTC Desire


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: PGI image
PříspěvekOdeslal: 28.Březen 2010 - 21:18 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 26.Prosinec 2006 - 12:06
Příspěvky: 277
Poděkoval: 1 krát
vld napsal:
Billy-Sk - tohle je fakt divne. Nevim co jsi vsechno zkousel, ale ja bych tam nahodil nejaky starsi DGS image /all_image/. Byl tady na foru jedna verze, ktera prepsala uplane vsechno /tusim mela kolem 35 Mb/ , nasledne bych tam nahral PGI 0.6 a uboot 1.3.3. Pouzivala se na prechod mezi SiF a AB imagem.
Jen pozor na data na HDD, nektere starsi image formatovali po startu :) .


Billy-Sk také se připojím před instalaci nového sw dám tov.nastavení a pak DGS 7473-/bez konfigurace/disk to nepřepiše-a pak nový sw-zkouším vše a ještě jsem neměl problem ted PGI 0.6

_________________
DM7020HDv2_Inverto Black Ultra Twin-125x140


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: PGI image
PříspěvekOdeslal: 28.Březen 2010 - 21:29 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 18.Leden 2008 - 19:39
Příspěvky: 1188
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 20 krát
na 910HD ze SifTeam na PGI 0.6 v poho. Bez dalších image nebo uboots!!


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: PGI image
PříspěvekOdeslal: 28.Březen 2010 - 21:33 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 03.Leden 2008 - 20:50
Příspěvky: 396
ja tiez bez problemov, pred tym som tam mal myslim PGI 0.5 (neviem --> pouzival som E2 na USB)

_________________
IPBOX 9000HD - IPBOX 350S Prime: AB Enigma - 2x SmartMouse USB reader + newcs1.61 na Ubuntu 10.04 x86_64


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: PGI image
PříspěvekOdeslal: 28.Březen 2010 - 21:35 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 06.Listopad 2008 - 18:28
Příspěvky: 710
ja sem to tam natlacil pres 05 , byl tam posledni uboot a multiboot od dgs, zadny tovarni nastaveni atp.
normalne to jde. sice sem videl err1, ale to pak preslo po rozbaleni necim jinym


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: PGI image
PříspěvekOdeslal: 28.Březen 2010 - 22:33 
Offline
Moderátor
Moderátor

Registrován: 28.Červen 2008 - 10:06
Příspěvky: 2424
satelitni prijimac: VU+ Solo 2
Místo/Bydliště: Čadca
Poděkováno: 7 krát
Stiahol som to z odkazu co je tu na tomto fore. A ludia, ste fakt zlaty, dik! Ale to ze vam to uplne vsetkym ide a mne nie mi moc naladu nevylepsi (i ked vam to prajem). Ale za snahu :poklona:

_________________
VU+ SOLO2 (2x DVB-S2) E2 VTI 9.0.2
AB IPBox PRISMCUBE RUBY
AB Cryptobox 600HD
Pozicie: 19E,23.5E,13E,0.8W


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: PGI image
PříspěvekOdeslal: 28.Březen 2010 - 22:41 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 14.Srpen 2007 - 17:49
Příspěvky: 303
satelitni prijimac: OCTAGON SF8008
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 7 krát
Mám jeden dotaz. Mám teď na IP910 PGI v0.6 a chci změnit skin..ale nějak mi to podle toho návodu nejde. Může mi to někdo vysvětlit polopaticky..pro blbce? :-)

_________________
OCTAGON SF8008 4K UHD + Gibertini 100 AL + Inverto Black Ultra + Digipower SG-2100 (85°E - 45°W)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: PGI image
PříspěvekOdeslal: 28.Březen 2010 - 22:49 
Offline
Moderátor
Moderátor

Registrován: 28.Červen 2008 - 10:06
Příspěvky: 2424
satelitni prijimac: VU+ Solo 2
Místo/Bydliště: Čadca
Poděkováno: 7 krát
skin si das nikde na disk alebo do /var/skin a v pgi.config ci ako sa to vola si do skin="default" das skin="/media/skins/osool" alebo skin="/var/skins/osool", podla toho kde si to das. Cize celu cestu a adresar musi byt s presne dodrzanymi velkymi a malymi pismenami. cize ako som ja uviedol v priklade - adresar sa v priklade volal osool a v nom boli tie obrazky a subory zo skinu. Aspon toto sa mi tam podarilo rozchodit i ked som si to uzil vzdy len par sekund.

_________________
VU+ SOLO2 (2x DVB-S2) E2 VTI 9.0.2
AB IPBox PRISMCUBE RUBY
AB Cryptobox 600HD
Pozicie: 19E,23.5E,13E,0.8W


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: PGI image
PříspěvekOdeslal: 28.Březen 2010 - 22:58 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 14.Srpen 2007 - 17:49
Příspěvky: 303
satelitni prijimac: OCTAGON SF8008
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 7 krát
Změna se projevila hláškou na displeji: Epic Fail :-) Je zajímavý, že v předchozí PGI se skin měnil v souboru boot_services.cfg a teď je to v souboru pgi.config...čert aby se v tom vyznal :(

_________________
OCTAGON SF8008 4K UHD + Gibertini 100 AL + Inverto Black Ultra + Digipower SG-2100 (85°E - 45°W)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: PGI image
PříspěvekOdeslal: 28.Březen 2010 - 23:24 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 04.Září 2009 - 10:25
Příspěvky: 28
...u mna na 95% ok....mal som par hlaseni "epic fail" pomohlo nasledovne:
1) nahodil som orig ABCOM 11834 + ABCOM setting 11834 = nevidel som disk
2) nastavil som vyrobne nastavenia + ABCOM setting 11834....restart = disk OK
3) nahodeny PGI v06 + ABCOM setting 11834 = nevidel som disk
4) nastavil som vyrobne nastavenia + ABCOM setting 11834...restart = disk OK

Mal som problem s planovanym nahravanim v akomkolvek image, ktory vychadza s DSG....problem bol v zmene poradia kanalov v settingu !!!!
S povodnym settingom ABCOM nahravanie OK.
Skusim experimentovat dalej, kde je hranica akceptovatelnosti zmeny setting.

_________________
IPBOX 9000HD (HDD 500GB, 2 tuner ), LNB Golden Interstar GI201 Single, motor DiSEqC BigSat SG-2100, PGI v1.4, 19E, 23.5E, 1W, Zilina !!!!!


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: PGI image
PříspěvekOdeslal: 29.Březen 2010 - 0:29 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 30.Listopad 2006 - 21:40
Příspěvky: 229
Místo/Bydliště: SK
Poděkoval: 7 krát
Poděkováno: 2 krát
To PGI v06 je fakt super , obraz ako vínko, karty šlapu v pohode a prepinanie kanalov je fakt rýchle . Jediný problém mám z ABFadonom pre PGI lebo z v05 nefunguje korektne aspon v 91HD.

_________________
-
VU+ UNO 4K SE - Vu+DUO2 vti-image , Xpeedlx3 DVBT,DVBS2 -egami - AB Cryptobox 652HD Combo, AB Cryptobox750, AB CryptoBox 800UHD , Qviart LUNIX3 4K - Toroidal 90 , 8xLNB Golden Interstar GI202 Twin .


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: PGI image
PříspěvekOdeslal: 29.Březen 2010 - 9:03 
Offline
Moderátor
Moderátor

Registrován: 28.Červen 2008 - 10:06
Příspěvky: 2424
satelitni prijimac: VU+ Solo 2
Místo/Bydliště: Čadca
Poděkováno: 7 krát
Nie addon tam nedavaj, kompletne zmenili strukturu. Ten addon je tam uz aj zbytocny. Vsetko to ma vsebe PGI v6 okrem autoupdate keys. Ale to uz staci len dat si tam prislusny script a zapisat ho do cronu (ktory uz PGI v6 obsahuje) abz sa spustal v nejakom casovom intervale. Vecer ten script dam do downloads.

_________________
VU+ SOLO2 (2x DVB-S2) E2 VTI 9.0.2
AB IPBox PRISMCUBE RUBY
AB Cryptobox 600HD
Pozicie: 19E,23.5E,13E,0.8W


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: PGI image
PříspěvekOdeslal: 29.Březen 2010 - 9:18 
Offline
Moderátor
Moderátor

Registrován: 28.Červen 2008 - 10:06
Příspěvky: 2424
satelitni prijimac: VU+ Solo 2
Místo/Bydliště: Čadca
Poděkováno: 7 krát
Na Denktenk je odkaz na PGI v0.6 v2 (http://download.denktenk.com/cuberevo/Images/Unofficial%5CPGI-9000-v0.6%20v2.rar) ale nejde mi tam nic stiahnut. Nebude moj problem v tom ze existuje aj ina verzia aku mame tu na fore? Nejaka verzia 2? Uz dloho som sa nestretol s takym divnym sposobom stahovania ako je teraz u PGI v6. Ziadnen odkaz priamo, len stale nejake nepriame hlupe odkazy. Ja som samozrejme skusal ten odkaz co mame tu na fore.

_________________
VU+ SOLO2 (2x DVB-S2) E2 VTI 9.0.2
AB IPBox PRISMCUBE RUBY
AB Cryptobox 600HD
Pozicie: 19E,23.5E,13E,0.8W


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: PGI image
PříspěvekOdeslal: 29.Březen 2010 - 9:27 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 29.Duben 2006 - 22:10
Příspěvky: 3663
satelitni prijimac: IPbox
Poděkováno: 2 krát
odkaz je: http://download.denktenk.com/cuberevo/I ... 6%20v2.rar
Celkem je divne ten dovetek v2. Dnes ho budu davat. Jeste jsem dnes na denktenk cetl, ze po instalaci se provadi jednou kontrola disku. Prece jen bych ten HDD prekontroloval pred instalaci 0.6.

_________________
IPbox400 :) : AB enigma, Dreambox8000 :) : OoZooN, IPbox99 :) : ABenigma
Parabola: Multibeam 85, Alix.3D3 Voyage linux, Dlink DNS-323, HTC Desire


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: PGI image
PříspěvekOdeslal: 29.Březen 2010 - 9:47 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 06.Listopad 2008 - 18:28
Příspěvky: 710
kontrola disku se provadi i v tyhle verzi


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: PGI image
PříspěvekOdeslal: 29.Březen 2010 - 13:03 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 15.Říjen 2008 - 6:41
Příspěvky: 245
Tak jsem ho taky stáhl z downloadu (ty poslední odkazy výše mě vyhodily prázdnou stránku) a protože pořád nemohu rozchodit uboot, přejmenoval jsem ho na usb_all_noboot.img a klasicky ho tam nahrál. Bez problémů naběhl. Oproti v.5 je trochu rychlejší, ale s NLB se v tomto srovnávat nedá. Na něj je lenoch. Ale obraz je prostě "KLASIKA". Všechno fajn až do doby, kdy jsem stiskl na DO vypínač. Nevím, kdo si vymyslel takovou hovadinu v podobě tabulky, tázající se, zda-li chci SAT vypnout, reboot, standby. Sice tam ponechali možnost vypnutí za 15 min. (a více), ale po uplynutí navoleného času se SAT vypne tak, že DO jej nezapne. Musí se stlačit vypínač+Ok na čelním panelu. Pak se rebootuje. Totální řachlost. Už vidím, jak mi manželka bude volat, že je tam nějaká tabulka a co s ní má dělat a že se na to může vy.....
Takže jsem se vrátil k v.05
Ví někdo, jak se této zhovadilé tabulky zbavit?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: PGI image
PříspěvekOdeslal: 29.Březen 2010 - 13:26 
Offline
Moderátor
Moderátor

Registrován: 28.Červen 2008 - 10:06
Příspěvky: 2424
satelitni prijimac: VU+ Solo 2
Místo/Bydliště: Čadca
Poděkováno: 7 krát
Malo by to ist vypinat do stand-by. Ale isto ti to nepoviem, ani raz som to v PGI v6 nevypol, vzdy ma ten betar predbehol a restartol sa skor nez som stihol nieco urobit. Inak este ma napada - instaloval som ten image cez USB kabel (tak ako vsetky image). Mozno by som to mohol skusit este cez USB kluc. Ale radsej este pockam do soboty, ci sa neobjavi nejaka oprava, mozno sa to stane aj niekomu inemu a urobia to.

_________________
VU+ SOLO2 (2x DVB-S2) E2 VTI 9.0.2
AB IPBox PRISMCUBE RUBY
AB Cryptobox 600HD
Pozicie: 19E,23.5E,13E,0.8W


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: PGI image
PříspěvekOdeslal: 29.Březen 2010 - 13:34 
Offline
Moderátor
Moderátor

Registrován: 28.Červen 2008 - 10:06
Příspěvky: 2424
satelitni prijimac: VU+ Solo 2
Místo/Bydliště: Čadca
Poděkováno: 7 krát
Kontrola disku by mohol byt ten moj preblem. Niekdy sa mi stava ze zapnem box a este par sekund mi vypisuje ze "Pripravujem HDD" alebo take nieco. Mozno ak ho chce kontrolovat skor ako je ukoncena priprava tak to spadne. Mne to volakedy takto padalo ked som cosi zapol z disku do inicializacie. Potom som to urobil inak. Ale zase je mi divne ze ked som dal skin z disku, tak ten skin fungoval, a padlo to stejne az po tom ako sa skin objavil, cize by z disku citat mal vediet. Ked vie precitat skin, snad mal vediet aj skontrolovat disk. Faktom vsak je ze v tych logoch to pred spadnutim vypisuje unmount var a unmout media - mozno si to odpaja kvoli tej kontrole. Moze mi niekto pozriet co ma v logoch potom ako zacne sbox.init? Ja mam asi 3 riadky a pad, aby som vedel co ide robit presne po tom unmount var a unmount media, mne to padne presne po tychto riadkoch.

_________________
VU+ SOLO2 (2x DVB-S2) E2 VTI 9.0.2
AB IPBox PRISMCUBE RUBY
AB Cryptobox 600HD
Pozicie: 19E,23.5E,13E,0.8W


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: PGI image
PříspěvekOdeslal: 29.Březen 2010 - 13:57 
@ Kid
nastav v menu> sprava napajania standby, nie vypnutie a je po tabulke. :)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: PGI image
PříspěvekOdeslal: 29.Březen 2010 - 16:27 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 15.Říjen 2008 - 6:41
Příspěvky: 245
Díky za ochotu. Vypnutie a vypnutí je ve v0.5. V této verzi 0.6 je již správně Vypnutí a Standby. Ponechal jsem na Standby a ukázala se mi zmiňovaná tabulka. Ponechal jsem na Vypnutí a SAT se vypnul, ale, jak jsem psal, musil jsem ho pustit ručně z čelního panelu vypínačem+OK. Na DO nereagoval. Nikdy.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 1250 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 114 15 16 17 1863 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Casper79 a 2 hosti


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk