e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 14.Listopad 2019 - 13:59

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 1250 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 157 58 59 60 6163 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: PGI image
PříspěvekOdeslal: 02.Červenec 2012 - 13:01 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 14.Březen 2007 - 12:17
Příspěvky: 179
23,5 niekedy urobi pri speavach na jojke, tie mam nastavene na kazdy den o 19:30 za cely mesiac sa mi nenahrali 2x
vcera som si chjcel na HBO2 nahrat 9. a 10. diel Hra o truny II. Pri sledovani 8. dielu som nastavil cez EPG nahravanie (svietili cervene hodiny). dopozeral som 8. diel vypol telku a isiel spat /box bol zapnuty/
..rano nebolo nic nahrate...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: PGI image
PříspěvekOdeslal: 02.Červenec 2012 - 13:29 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 14.Červen 2012 - 10:36
Příspěvky: 10
satelitni prijimac: Homecast Magic Pro+
Ten 8 diel sa len pozeral, alebo aj nahraval? Ziadny iny program sa nenahraval v tom case ani nebol naplanovany? Na ake medium si nahraval a ako je naformatovane?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: PGI image
PříspěvekOdeslal: 02.Červenec 2012 - 13:42 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 14.Březen 2007 - 12:17
Příspěvky: 179
Nenahraval som ho, ale nie je to jedno? ..ked sa nahraval, tak len pri zapnutom timeshifte


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: PGI image
PříspěvekOdeslal: 02.Červenec 2012 - 14:21 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 14.Červen 2012 - 10:36
Příspěvky: 10
satelitni prijimac: Homecast Magic Pro+
No pokial nahravane relacie nasleduju po sebe, v nahravaniach pre EPG je nastaveny cas, kolko sa ma nahravat pred a kolko po EGP a kedze sa casy takto prekryvaju druhe sa moze nenahrat. Takto tuto to je na dlhe lakte, skusil by som, vypnut timeshift / inu verziu PGI / naformatovat disk priamo z OSD PGI alebo zapnut volbu v nastaveni tunera - opakovanie sekvencii.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: PGI image
PříspěvekOdeslal: 02.Červenec 2012 - 21:26 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 14.Březen 2007 - 12:17
Příspěvky: 179
Citovat:
skusil by som, vypnut timeshift / inu verziu PGI / naformatovat disk priamo z OSD PGI alebo zapnut volbu v nastaveni tunera - opakovanie sekvencii.

nemam chut, tolko mi to zase nevadi..

..len keby sa dalo dakde prepisat prehravanie divx vo formate 4:3,16:9 atd.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: PGI image
PříspěvekOdeslal: 11.Červenec 2012 - 17:32 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 14.Červen 2012 - 10:36
Příspěvky: 10
satelitni prijimac: Homecast Magic Pro+
obcas sa mi dostane do ruky Skylink ice karta, ktora nejde, tak posielam refresh a spojazdnujem ju cez stary topfield a Cryptomodul. Moj homecast magic pro+ /pgi 1.4 ju tiez nechce spojazdnit ani v citacke no ale ani v slote. Co to som si precital a ak som dobre cital slot je mimo oscamu. Aktivovane karty potom uz idu aj v citacke aj v slote s tym rozdielom, ze po zasunuti do citacky sa obraz objavi sam a po zasunuti do slotu je tma, musim prepnut kanal, aby som mal obraz. Kde moze byt chyba prosim?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: PGI image
PříspěvekOdeslal: 13.Červenec 2012 - 12:02 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 14.Červen 2012 - 10:36
Příspěvky: 10
satelitni prijimac: Homecast Magic Pro+
potrebujem dalej poradit: ked sa zapne casove nahravanie a STB sa zapol na naposledy pozeranom FTA programe, tak nahravanie zo Skylink stanic neprebehne v poriadku, nahra sa zakodovane, ked chcem pozriet, co sa nahralo, tak vypise len end of file. Pokial sa STB vypne a teda nasledne aj zapne na ktorejkolvek stanici Skylinku, tak je nahravka potom uz v poriadku. Ako keby bolo treba niekde nastavit, ze: dekoduj ihned ako sa prijimac zapne, bez ohladu na to na akom kanale sa STB zapne a pouziva. Kde je take nastavenie prosim? Pouzivam oscam-mgcamd len na jednej dvojtunerovej masine, nic pripojene nemam.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: PGI image
PříspěvekOdeslal: 13.Červenec 2012 - 23:24 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 10.Červen 2008 - 22:38
Příspěvky: 162
Poděkováno: 1 krát
Irus napsal:
...ked sa zapne casove nahravanie a STB sa zapol na naposledy pozeranom FTA programe, tak nahravanie zo Skylink stanic neprebehne v poriadku, nahra sa zakodovane...
...Pouzivam oscam-mgcamd len na jednej dvojtunerovej masine, nic pripojene nemam.

pravdepodobne pouzivas starsi mgcamd, ktory nevie dekodovat viac programov sucasne, alebo len so spravne nakonfigurovanym mg_louncher-om
bud pouzivaj len oscam, alebo novsi mgcamd...
prilozeny by to mal vediet


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
IP9000HD, 2xDVBS2, toho casu PGI 1.3
IP9900HD, 2xDVBS2, ABE2HD
IP350, DVBS, AB Enigma;
LE40B650


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: PGI image
PříspěvekOdeslal: 16.Červenec 2012 - 9:57 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 14.Červen 2012 - 10:36
Příspěvky: 10
satelitni prijimac: Homecast Magic Pro+
mam naistalovany addon pre pgi oscam-mgcamd z download sekcie, nic som nemenil, v pohode dekoduje viac programov sucasne, len musi byt najprv zapnuta kodovana stanica, ktora nastartuje proces dekodovania, potom uz mozem prepinat kamkolvek, ked dam len samotny oscam, tak nedekoduje nic, nieco tam zrejme potom treba nastavit, ale taky zbehly este nie som, aby som vedel, ze co :-(


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: PGI image
PříspěvekOdeslal: 17.Červenec 2012 - 19:42 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 11.Prosinec 2008 - 21:46
Příspěvky: 3
Zdravim, mam 910hd, pred nedavnem jsem presel z nlb 9.x.x. na pgi 1.4 a mordoval jsem se s rozjetim stare karty Skylink, az jsem ji rozjel s addonem z nejakeho ciziho webu s drobnymi upravami. Dnes jsem koupil Skylink vymena na papiru napsano ICE na karte Irdeto ice 01. Moc prosim o radu jak to rozjet v interni ctece, protoze ta doba, co jsem pred tremi a pul lety laboroval kazdy den s jinym image atd. je uz pryc. Predem velmi dekuji za ochotu. Ps: pgi je celkem slusny image, jenom skoda ze za ty penize a dobu se ipboxy nedostaly mnohem dal.


Vyreseno, moc dekuji Irusovi. Musel jsem znovu flashnout image, nahrat addon AU-oscam-mgcamd-ICE-Skylink.tar. a rozjelo se to. Jenom dlouho trva priprava HDD a to byl duvod, proc jsem presel z nlb 9580. Stavalo se, ze se kvuli tomu nespustilo naplanovane nahravani. Neni na to nahodou nejaky fix?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: PGI image
PříspěvekOdeslal: 23.Červenec 2012 - 9:01 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 27.Duben 2008 - 20:39
Příspěvky: 117
Prosim Vas mam IPBOX 91HD s PGI 1.4 a addon AU-oscam-mgcamd-ICE-Skylink.tar

zda sa mi ze cim dlhsie je zapnuty tak sa spomaluju jeho reakcie pri ovladani cez DO...
Potom nasleduje uz len tvrde vypnutie a zasa vsetko ide bez problemu...
ked ho vypnem do standby na druhy den zapnem, spravim par prepnuti a uz ho musim jednoducho resetnut...
Neviete kde by mohol byt problem?

_________________
85cm AL parabola, 1x konvertor 0,1dB, 1xUSALS motor, AB CryptoBox 550HD + skylink card

Multibeam 85, 4x QUAD konvertor 0,1dB, 4x DiSEqC prepínač 4-LNB, 1x AB CryptoBox 650HD, 1x IP BOX 200S + skylink card


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: PGI image
PříspěvekOdeslal: 23.Červenec 2012 - 15:29 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 26.Květen 2008 - 14:01
Příspěvky: 122
Místo/Bydliště: BN
mas swap?

_________________
._._._._._._._.
• IpBox9kHD •


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: PGI image
PříspěvekOdeslal: 23.Červenec 2012 - 20:41 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 11.Prosinec 2008 - 21:46
Příspěvky: 3
jesco napsal:
mas swap?


je to prikaz df?

Filesystem 1K-blocks Used Available Use% Mounted on
rootfs 15104 15104 0 100% /
/dev/root 15104 15104 0 100% /
none 23116 4 23112 0% /dev
none 24576 60 24516 0% /tmp
tmpfs 23116 32 23084 0% /dev/shm
/dev/mtdblock4 14336 3688 10648 26% /var
none 23116 0 23116 0% /mnt
/dev/sda2 243908240 31241324 200469968 13% /media

nebo free

total used free shared buffers
Mem: 46232 44240 1992 0 2768
-/+ buffers: 41472 4760
Swap: 257000 8 256992

zrovna ted hdd najel okamzite, dela to jenom nekdy, nenasel jsem zadnou souvislost.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: PGI image
PříspěvekOdeslal: 23.Červenec 2012 - 21:41 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 27.Duben 2008 - 20:39
Příspěvky: 117
neviem ci ta odpoved patrila mne ale tu je:
Filesystem 1K-blocks Used Available Use% Mounted on
rootfs 15104 15104 0 100% /
/dev/root 15104 15104 0 100% /
none 23116 4 23112 0% /dev
none 24576 68 24508 0% /tmp
tmpfs 23116 32 23084 0% /dev/shm
/dev/mtdblock4 14336 4584 9752 32% /var
none 23116 0 23116 0% /mnt
/dev/sda2 3652480 281324 3188508 8% /media

_________________
85cm AL parabola, 1x konvertor 0,1dB, 1xUSALS motor, AB CryptoBox 550HD + skylink card

Multibeam 85, 4x QUAD konvertor 0,1dB, 4x DiSEqC prepínač 4-LNB, 1x AB CryptoBox 650HD, 1x IP BOX 200S + skylink card


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: PGI image
PříspěvekOdeslal: 16.Srpen 2012 - 17:46 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 01.Listopad 2007 - 15:30
Příspěvky: 1150
satelitni prijimac: DM 920
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 7 krát
Jde vám správně EPG v Multiplex 4 v DVB-T2 u programů ČT4 HD, ČT1 HD a Nova HD? já mam buďto nesmysli, a nebo jenom část prvního slova, v nonstandard_encoding mam 0x3107/0x0401:ISO6937, což by mělo být správně pro Prahu http://www.parabola.cz/zpravicky/17108/ ... tiplexu-4/

_________________
Dreambox DM 920 1x Triple MultiStream DVB S2X/DVB T2/DVB C
1x parabola 80cm multifeed 23,5°E+19,2°E+13,0°E LNB Inverto Black Ultra
1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra
relé Spaun SUR 211 F, TV Sony Bravia KDL-48W605B


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: PGI image
PříspěvekOdeslal: 18.Srpen 2012 - 22:35 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 27.Duben 2008 - 20:39
Příspěvky: 117
Ahojte, neviete mi prosim poradit ako by som v tomto image rozbehal WLAN USB adapter ALINK WL54USB - chipset tusim ATHEROS AR5524 (odpisane priamo z čipu) nasiel som ze tento image podporuje len RT2870 a RT3070 - s tymi nemam ziadny USB WLAN,a novy kupovat nemozem...

DIKY

_________________
85cm AL parabola, 1x konvertor 0,1dB, 1xUSALS motor, AB CryptoBox 550HD + skylink card

Multibeam 85, 4x QUAD konvertor 0,1dB, 4x DiSEqC prepínač 4-LNB, 1x AB CryptoBox 650HD, 1x IP BOX 200S + skylink card


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: PGI image
PříspěvekOdeslal: 01.Září 2012 - 16:39 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 25.Srpen 2009 - 22:18
Příspěvky: 4
satelitni prijimac: ipbox 91HD, Skystar HD 2
Zdravim.
Nainstaloval jsem PGI 1.4 na 91HD (pripojeno pres hdmi na fullhd televizi) driv jsem jel na 1.0 a prijde me ze s touhle verzi prestal fungovat deinterlacing obrazu. Pri rychlejsich pohybech jsou videt carkovane obrysy. Je to patrne na SD i HD kanalech i pri prehravani filmu ze site. Je nejaka moznost jak nakonfigurovat deinterlacing obrazu (ci alespon zapnout)? Taky mam s timhle firmwarem problem s HBO HD z nabidky skylinku. Obraz se zadrhava a kokta. Dela to ale jen pri sledovani na IP Boxu kdyz koukam na PC pres skystar 2 HD je to v pohode.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: PGI image
PříspěvekOdeslal: 04.Září 2012 - 21:15 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 21.Prosinec 2007 - 22:21
Příspěvky: 66
satelitni prijimac: ABIPbox 9000 HD,GI 8300, DM500
ahojte,dal som do 9000 pgi 1.4 a nejde mi ice karta.
Ako nainstalovat newcs 1.71 sh a mgcamd 1.38 ,
dik za odpovede


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: PGI image
PříspěvekOdeslal: 09.Září 2012 - 14:29 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 02.Leden 2008 - 18:07
Příspěvky: 724
satelitni prijimac: VU+ SOLO 4K
Poděkoval: 7 krát
Poděkováno: 5 krát
Po nainštalovaní AU-oscam-mgcamd-ICE-Skylink.tar z viewtopic.php?p=415731#p415731 som úspešne rozchodil skylink ICE,ale neviem sa zbaviť nasledovného problému: Keď zapnem ipbox910 tak nabehne obraz,ale po cca10sec. vytuhne a ďalej sa nespustí-pomôže jedine prepnúť na iný program a potom už ide všetko ako má.Vie niekto poradiť čo pri úvodnom štarte zablokuje normálnu funkčnosť oscamu? Vďaka za odpoveď.

_________________
VU+ SOLO 4K
Prismcube RubyCryptoBox650HD IPbox9900 HDD-SAMSUNG HM160HI ,oscam_ymodv18


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: PGI image
PříspěvekOdeslal: 21.Září 2012 - 9:50 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 14.Březen 2007 - 12:17
Příspěvky: 179
mozno to mas uz vyriesene, ale ak nie, tak sem hod konfigy ako ich mas nastavene...
nieco podobne som riesil, ked cez dvbapi sa oscam sekal, tak som ako klienta dal mgcamd...


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 1250 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 157 58 59 60 6163 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk