e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 18.Listopad 2019 - 6:11

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 1250 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 158 59 60 61 62 63 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: PGI image
PříspěvekOdeslal: 07.Říjen 2012 - 18:31 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 12.Květen 2009 - 0:18
Příspěvky: 4
Ahojte mám PGI 1,4 s addonem na skylink ICE, kartu to čte v pohodě i s připojením na vzdálený server.
Reshare do dalšího satu Ariva 202E po vnitřní LAN je v pohodě. Jakmile zadám veřejnou IP (v arivě) a zkusím se přihlásit, napíše to login failed a Oscam vyhodí hlášku:

561ED0 c client connected to 34000 port
561ED0 c plain newcamd-client xxx.xxx.xxx.xxx rejected (invalid access)
561ED0 c anonymous disconnected from xxx.xxx.xxx.xxx
561ED0 c thread 313034E8 ended!

Našel jsem tady na foru topic s podobným problémem: viewtopic.php?f=165&t=44412&hilit=rejected+invalid+access+

Bohužel žádné řešení. U mě změna MGCLIENT = 0 nepomohla.

Neví někdo jak rozchodit share i z venku?

EDIT: verze: OSCAM 1.20-unstable_svn build #6557


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: PGI image
PříspěvekOdeslal: 09.Říjen 2012 - 21:29 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 12.Květen 2009 - 0:18
Příspěvky: 4
Takže problém vyřešen, stažena nová verze oscamu: OSCAM 1.20-unstable_svn build #7228
Sdílení z venku už funguje bez problémů.
Jinak pro 91HD je třeba verze SH4 STAPI u mě v boxu nakopírovat do var/bin a změnit atributy na 755. Restart boxu a vše jede.

Stažení: http://www.uloz.to/x3862s8/oscam


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: PGI image
PříspěvekOdeslal: 03.Listopad 2012 - 12:43 
Offline
Registrovaný
Registrovaný
Avatar uživatele

Registrován: 17.Březen 2009 - 21:21
Příspěvky: 17
satelitni prijimac: IPBox 9000HD
Místo/Bydliště: BA
ako prehrám súbor .flv?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: PGI image
PříspěvekOdeslal: 04.Listopad 2012 - 13:09 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 02.Prosinec 2007 - 20:25
Příspěvky: 160
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 2 krát
jesco napsal:
mas swap?

můžu požádat o lepši výklad "swapu" ? Mám totíž stejný problém o spomalovaní a nevím jak to odstranit. Četl jsem tu hodně příspěvku , ale stále se mi nedaří. Tady čtu vytvoření přikazového řádku. Mám 2x IPBOX 91 A 9000 a PGI4 a dělá mi to u všech


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: PGI image
PříspěvekOdeslal: 26.Leden 2013 - 13:05 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 26.Prosinec 2006 - 12:06
Příspěvky: 277
Poděkoval: 1 krát
měi jsem pgi 0.7.3 a disk se po 5 min uspal - nyní-včera- jsem dál pgi 1.4 a disk se točí stále-co a jak nastavit aby se vypinal-/tak jako to bylo v 0.7.3/ dík

_________________
DM7020HDv2_Inverto Black Ultra Twin-125x140


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: PGI image
PříspěvekOdeslal: 28.Leden 2013 - 17:10 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 14.Červen 2012 - 10:36
Příspěvky: 10
satelitni prijimac: Homecast Magic Pro+
niekde to tu je popisane, treba pridat USB kluc a nastavit nech sa EPG uklada tam, default je na disk, ktory EPG data stale roztacaju


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: PGI image
PříspěvekOdeslal: 28.Leden 2013 - 21:44 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 17.Květen 2009 - 21:37
Příspěvky: 19
V souboru pgi.conf je polozka HDD_SLEEP.Tam je myslim v minutach definovana doba behu disku pri necinosti.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: PGI image
PříspěvekOdeslal: 04.Květen 2013 - 10:50 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 14.Březen 2007 - 12:17
Příspěvky: 179
Pouzivam PGI 1.4 uz nieco cez polrok a okrem obcasneho paniku zistujem rozstelovanie systemu.
Pouzivam dva tunery, no vsimol som si, ze mi obcas nenahra dajaky program. Zistil som, ze sa mi nastavili tunery na separate (same). Ked to zmenim na separate (diferenet) nezmeni sa to ani po ulozeni ani po restarte. Po vyrobnom nastaveni to tiez nejde dat samostatne. Davnejsie som nemal problemy nahravat na 23,5 a pozerat na 1W no teraz je to problem. Ani by mi to velmi nechybalo, no teraz je hokej a ja by som si cez webinterface rad pozrel aj ine zapasy ked zena pozera burlive vino :)
vie niekto ako to opatovne nastavit (napriklad prepisom dajaekho konfigu) ci to mam vsetko opatovne prehrat cez usb?
Dakujem


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: PGI image
PříspěvekOdeslal: 04.Květen 2013 - 18:15 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 01.Listopad 2007 - 15:30
Příspěvky: 1150
satelitni prijimac: DM 920
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 7 krát
taky mam od začátku co vyšel PGI 1.4, mam DVB-T2 a DVB-S2 tunery, a docela často nahrávám, a nenahraje se mi něco maximálně jednou za měsíc, ale stává se mi že přepnu na ňáký program, a ten nenaběhne, tak přepnu jinam, a pak na z pátek, a pak normálně šlape, a jsou to jak kódované tak volné programy

_________________
Dreambox DM 920 1x Triple MultiStream DVB S2X/DVB T2/DVB C
1x parabola 80cm multifeed 23,5°E+19,2°E+13,0°E LNB Inverto Black Ultra
1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra
relé Spaun SUR 211 F, TV Sony Bravia KDL-48W605B


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: PGI image
PříspěvekOdeslal: 05.Květen 2013 - 5:22 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 20.Duben 2010 - 12:35
Příspěvky: 538
satelitni prijimac: IP BOX 9900 HD+
Poděkoval: 3 krát
@1801, vážený pane kolego, můžete mi prosím prozradit, kde jste sehnal ten 1xDVB-T2 do IPboxu 9000?

Předem dekuji za nasměrování a radu.

pan T.

_________________
FESTINA LENTE !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: PGI image
PříspěvekOdeslal: 05.Květen 2013 - 11:21 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 01.Listopad 2007 - 15:30
Příspěvky: 1150
satelitni prijimac: DM 920
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 7 krát
já kupoval IPBox 9000 s HDD, DVB-T2 a DVB-S2 tady http://www.sat-tech.cz/, ale je to už docela dost dlouho, kupoval jsem ho jako úplnou novinku, bude asi těžké dneska sehnat DVB-T2 tuner, zkus třeba tady http://www.omko.cz/dvb-t-tuner-k-ab-ip-9000hd/

_________________
Dreambox DM 920 1x Triple MultiStream DVB S2X/DVB T2/DVB C
1x parabola 80cm multifeed 23,5°E+19,2°E+13,0°E LNB Inverto Black Ultra
1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra
relé Spaun SUR 211 F, TV Sony Bravia KDL-48W605B


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: PGI image
PříspěvekOdeslal: 05.Květen 2013 - 21:23 
Offline
Moderátor
Moderátor

Registrován: 06.Listopad 2007 - 21:45
Příspěvky: 838
Místo/Bydliště: Ubuntu 12.04
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 15 krát
To ze ide na DVB-T tuneri STV HD alebo cokolvek ine s oznacenim HD neznamena, ze je to DVB-T2 ale dokaze spracovat MPEG4. DVBT tuner sa da kupit v abcome, pre homecast magic pro

_________________
Na otazky pouzivajte forum a nie SS !!!

AMIKO VIPER COMBO, IPBOX9000, ABIpbox Prismcube Ruby, Multibeam 85, 23,5E-19,2E-13E-1W, SG-2100


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: PGI image
PříspěvekOdeslal: 06.Květen 2013 - 4:31 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 20.Duben 2010 - 12:35
Příspěvky: 538
satelitni prijimac: IP BOX 9900 HD+
Poděkoval: 3 krát
Váženi kolegové, to vše na co odkazujete, jsou pouze a pouze DVB-T tunery, které zvládají kompletní full HD rozlišeni.
Vzhledem k tomu, že mam jedny z prvních IPboxu v plné výbavě, tak vím, že v nabídce nebyl žádný DVB-T2 tuner, ani v pozdější době.

Proto jsem se na to ptal. Myslel jsem, že mi něco uniklo. Je to jen chyba zde u kolegy v jeho popisu.

Díky za Vaše informace

pan T.

_________________
FESTINA LENTE !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: PGI image
PříspěvekOdeslal: 06.Květen 2013 - 11:17 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 01.Listopad 2007 - 15:30
Příspěvky: 1150
satelitni prijimac: DM 920
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 7 krát
je mi celkem jedno jak se terestriální tuner označuje, hlavni je že mi na něm jdou HD programy

_________________
Dreambox DM 920 1x Triple MultiStream DVB S2X/DVB T2/DVB C
1x parabola 80cm multifeed 23,5°E+19,2°E+13,0°E LNB Inverto Black Ultra
1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra
relé Spaun SUR 211 F, TV Sony Bravia KDL-48W605B


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: PGI image
PříspěvekOdeslal: 06.Květen 2013 - 15:24 
Offline
Moderátor
Moderátor

Registrován: 06.Listopad 2007 - 21:45
Příspěvky: 838
Místo/Bydliště: Ubuntu 12.04
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 15 krát
No momentalne je to OK, ale ze napr. Plustelka predava prijimac s DVB-T2 , nieco naznacuje do buducnosti. Preto sa tokushawa mozno na chvilu zaradoval, ze prijimac je pripraveny do dalsieho kola .... Takze s tym oznacenim to nie je az tak jedno.

_________________
Na otazky pouzivajte forum a nie SS !!!

AMIKO VIPER COMBO, IPBOX9000, ABIpbox Prismcube Ruby, Multibeam 85, 23,5E-19,2E-13E-1W, SG-2100


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: PGI image
PříspěvekOdeslal: 20.Květen 2013 - 16:50 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 01.Listopad 2007 - 15:30
Příspěvky: 1150
satelitni prijimac: DM 920
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 7 krát
nonstandard_encoding pro mirmar


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
Dreambox DM 920 1x Triple MultiStream DVB S2X/DVB T2/DVB C
1x parabola 80cm multifeed 23,5°E+19,2°E+13,0°E LNB Inverto Black Ultra
1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra
relé Spaun SUR 211 F, TV Sony Bravia KDL-48W605B


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: PGI image
PříspěvekOdeslal: 08.Červen 2013 - 8:50 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 04.Září 2009 - 10:25
Příspěvky: 28
Zdravim,
mam problem so zobrazovanim EPG na SKYLINK baliku. Nezobrazuje mi EPG napr. na Markize, JOJ, DAJ TO, NOVA HD, HBO HD....
Nejaka rada?
Dakujem

_________________
IPBOX 9000HD (HDD 500GB, 2 tuner ), LNB Golden Interstar GI201 Single, motor DiSEqC BigSat SG-2100, PGI v1.4, 19E, 23.5E, 1W, Zilina !!!!!


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: PGI image
PříspěvekOdeslal: 08.Červen 2013 - 15:46 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 97 krát
epg - mozne chyby : Nespravny encoding conf , nastavenie nespravnej casovej zony v nastaveni boxu.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: PGI image
PříspěvekOdeslal: 10.Červen 2013 - 9:48 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 04.Září 2009 - 10:25
Příspěvky: 28
revis napsal:
epg - mozne chyby : Nespravny encoding conf , nastavenie nespravnej casovej zony v nastaveni boxu.

....encoding som nahodil od 1801 (vid vyssie) a este raz nastavil casovu zonu (automaticky). Na niektorych programoch je EPG ok, problem stale s SK, CZ programami a vacsina HD programov....

_________________
IPBOX 9000HD (HDD 500GB, 2 tuner ), LNB Golden Interstar GI201 Single, motor DiSEqC BigSat SG-2100, PGI v1.4, 19E, 23.5E, 1W, Zilina !!!!!


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: PGI image
PříspěvekOdeslal: 14.Červen 2013 - 15:23 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 97 krát
tak su zle fonty v adresary /usr/share/fonts

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 1250 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 158 59 60 61 62 63 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk