e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 18.Listopad 2019 - 16:33

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 15 příspěvků ] 
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 13.Srpen 2011 - 22:11 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 01.Listopad 2007 - 15:30
Příspěvky: 1150
satelitni prijimac: DM 920
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 7 krát
Doporučte Univerzální dálkový ovladač k IPBoxu 9000, měl jsem Logitech Harmony Remote 525, a přesně po dvou letech mi odešel, takže už žádný Logitech který se nastavuje přes net

_________________
Dreambox DM 920 1x Triple MultiStream DVB S2X/DVB T2/DVB C
1x parabola 80cm multifeed 23,5°E+19,2°E+13,0°E LNB Inverto Black Ultra
1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra
relé Spaun SUR 211 F, TV Sony Bravia KDL-48W605B


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 14.Srpen 2011 - 10:58 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 08.Září 2007 - 22:28
Příspěvky: 392
Poděkováno: 2 krát
Nic lepsie ako Harmony uz asi nenajdes.
Neviem ci spravne rozumiem, ale mas konspiracnu teoriu ze ti ho cez internet pokazili? :)

_________________
VU+ duo 2, IPbox9000HD, DB7000S, DB500S, DBOX, SS1 PC card
1 tuner / hlavny tanier - Multibeam 85 (28,2E/23,5E/13E/0,8W)
2 tuner - Gibertini 100 cm (motor SG-2100)
...a vselijake dalsie prijimace v domacnosti s Enigma 1/2...proste konicek :)


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 14.Srpen 2011 - 22:06 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 15.Říjen 2008 - 6:41
Příspěvky: 245
Taky si myslím, že je to velmi dobrý DO. Sám mám už přes 3 roky Harmony 555 a kvůli přímým tlačítkům bych ho za žádný ryze dotykový nevyměnil. Kdo má pořád koukad na displej, když chci něco ovládat?


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 15.Srpen 2011 - 4:20 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 20.Duben 2010 - 12:35
Příspěvky: 538
satelitni prijimac: IP BOX 9900 HD+
Poděkoval: 3 krát
Mam Harmony ONE od prvniho dne co jej dali do prodeje, kde kromne primejch tlacitek je i dotykac, kterej jsem prelozil do cz. Kdyz nejsem k mani ma rodinka vse na LCD v cz vcetne napovedy. Musim rici, od te doby nemam s rodinkou zadnej problem ze neco nejde. Jsem nadmiru spokojen az na tu cenu.

T.

_________________
FESTINA LENTE !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 16.Srpen 2011 - 15:10 
Offline
Moderátor
Moderátor

Registrován: 28.Červen 2008 - 10:06
Příspěvky: 2423
satelitni prijimac: VU+ Solo 2
Místo/Bydliště: Čadca
Poděkováno: 7 krát
Aj ja mam Harmony 525 uz 3 roky a ziadny problem. Super vec. Akurat sa uz zacinaju pomaly zotierat cisla, ale po 3 rokoch je to akceptovatelne. Kupil by som ho kludne znova.

_________________
VU+ SOLO2 (2x DVB-S2) E2 VTI 9.0.2
AB IPBox PRISMCUBE RUBY
AB Cryptobox 600HD
Pozicie: 19E,23.5E,13E,0.8W


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 16.Srpen 2011 - 17:07 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 27.Červenec 2011 - 20:25
Příspěvky: 79
Ani ja nedam na vyrobky od Logitechu dopustit, veskere me periferie nesou jejich logo.Harmony One pouzivam leta, kupoval jsem jej jako alternativu k HTPC /kde je mu konec :) / DO slouzi bez jedineho problemu, pravda konfigurace vsech pristroju a jejich dokonale ovladani k plne spokojenosti je trosku alchymie , ale vysledek stoji za to.Cenou jsou tyto vyrobky nekde jinde, odmeni se vsak letitou funkcnosti a technickou nezaostalosti .

_________________
DM 800HD SE original (OpenPLi 4.0) / IPBox 9900HD (Flash/USB - Image 1.2.2 2013-06-08/Hyperion v4.5) / EDISION ARGUS Pingulux plus (openATV 5.0) / GOLDEN MEDIA Reloaded (openATV 5.0)


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 17.Srpen 2011 - 20:15 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 01.Listopad 2007 - 15:30
Příspěvky: 1150
satelitni prijimac: DM 920
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 7 krát
tak to já měl asi smůlu z Logitech Harmony Remote 525? dokoupil jsem komponent a chtěl jsem ho přes net upravit, ale při ukládání do Logitech Harmony Remote 525 se to vždy seklo na 6%, skoušel jsem to asi stokrát, z jiného PC, z jiného připojení na net, prostě všechno možné, ale Logitech Harmony Remote 525 je mrtví, psal jsem všude možně i na Logitech, ale nikdo neporadil, takže letěl do popelnice, protože se mi to stalo přesně po dvou letech, a už nikdy žádný ovládač od Logitech upravovaný přes net

_________________
Dreambox DM 920 1x Triple MultiStream DVB S2X/DVB T2/DVB C
1x parabola 80cm multifeed 23,5°E+19,2°E+13,0°E LNB Inverto Black Ultra
1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra
relé Spaun SUR 211 F, TV Sony Bravia KDL-48W605B


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 17.Srpen 2011 - 21:48 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 27.Červenec 2011 - 20:25
Příspěvky: 79
Opravdu asi smula na kus, ale za ta leta mi defacto zadny z vyrobku od Logitechu neprovedl zadnou neplechu, naopak i ony letite periferie nam slouzi dodnes - pri porizeni nejake te novinky, jdou ty stare automaticky synatorum na doslouzeni.Musim rici, ze i pri jejich ne prave setrnem zachazeni at jiz s mysi ci klavesnici, zadnou se jim dodnes nepodarilo uplne odrovnat.Logitech u mne plati za znacku spolehlivosti , proste mne nikdy nezklamala a doufam, ze ani nezklame ....

_________________
DM 800HD SE original (OpenPLi 4.0) / IPBox 9900HD (Flash/USB - Image 1.2.2 2013-06-08/Hyperion v4.5) / EDISION ARGUS Pingulux plus (openATV 5.0) / GOLDEN MEDIA Reloaded (openATV 5.0)


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 18.Srpen 2011 - 5:21 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 20.Duben 2010 - 12:35
Příspěvky: 538
satelitni prijimac: IP BOX 9900 HD+
Poděkoval: 3 krát
Hm a proc, ty jsi si jej neregistroval na Logitech? Zaruka je pak na tri roky, kterou provadi vymennym zpusobem bez jakehokoliv omezeni. Zasilaji az domu primo z Holandska, kde je centralni sklad a to vse gratis. Dokonce mam dojem ze nechteji ani vratit puvodni. Tomu tvemu jednani fakt nerozumim. Sice to pisi na strankach v en, ale v pripade potreby Google vse prelozi a pak neni problem.

T.

_________________
FESTINA LENTE !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 18.Srpen 2011 - 7:32 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 31.Srpen 2010 - 6:27
Příspěvky: 60
Místo/Bydliště: Košice (Slovensko)
Philips prestigo sru 9600 mam 3 roky a zatial som spokojny

_________________
Golden Interstar 870SD, Dreambox 800HDse, 100 offset Al, G.I. 0.2dB Twin, G.I. diseqc 2x1, Skylink CryptoWorks / ICE, Astra 23.5E, Thor 1W


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 21.Říjen 2014 - 17:02 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 01.Listopad 2007 - 15:30
Příspěvky: 1150
satelitni prijimac: DM 920
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 7 krát
neznáte někdo čtyřmístné kódy které se zadávají do univerzálních dálkových ovladačů pro IPBox 9000?

_________________
Dreambox DM 920 1x Triple MultiStream DVB S2X/DVB T2/DVB C
1x parabola 80cm multifeed 23,5°E+19,2°E+13,0°E LNB Inverto Black Ultra
1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra
relé Spaun SUR 211 F, TV Sony Bravia KDL-48W605B


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 25.Říjen 2014 - 15:53 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 01.Listopad 2007 - 15:30
Příspěvky: 1150
satelitni prijimac: DM 920
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 7 krát
tak nakonec to nebylo dálkovým ovladačem, ale odešel IPBoxu 9000, aspoň mě to donutilo si koupit něco lepšího

_________________
Dreambox DM 920 1x Triple MultiStream DVB S2X/DVB T2/DVB C
1x parabola 80cm multifeed 23,5°E+19,2°E+13,0°E LNB Inverto Black Ultra
1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra
relé Spaun SUR 211 F, TV Sony Bravia KDL-48W605B


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 29.Listopad 2014 - 11:31 
Offline
Moderátor
Moderátor

Registrován: 28.Červen 2008 - 10:06
Příspěvky: 2423
satelitni prijimac: VU+ Solo 2
Místo/Bydliště: Čadca
Poděkováno: 7 krát
Mne uz na Harmony zacali pomaly prestavat urcite tlacitka, tak som si povedal ze uz je cas na vymenu. Problem ale je, ze uz nic podobne Logitech nerobi. To co robi je zbytocne drahe a nie je ani zdaleka tak dobre ako tie predtym. Min. maju menj tlacitok, nevydrzia dlho na baterkach a vyzeraju hrozne!
Skusim za par korun ovladac One for All URC7960. Neuci sa to z netu, ale od druheho ovladaca, ale je jednoduchsi, vyzera lepsie a uvidime co zvladne a co nie. Naroky po Harmony mam dost velke :)
Ale ovladac za 80€ ktory vyzera skaredo a nema potrebne tlacitka, ktore pouzivam (aj u One for All chybaju, ale cena je 17€ - co je velky rozdiel). Dam vedet ked ho rozbalim na vianoce, ci to dokaze nahradit Harmony, alebo co mu do dokonalosti chyba.

_________________
VU+ SOLO2 (2x DVB-S2) E2 VTI 9.0.2
AB IPBox PRISMCUBE RUBY
AB Cryptobox 600HD
Pozicie: 19E,23.5E,13E,0.8W


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 21.Leden 2015 - 14:07 
Offline
Moderátor
Moderátor

Registrován: 28.Červen 2008 - 10:06
Příspěvky: 2423
satelitni prijimac: VU+ Solo 2
Místo/Bydliště: Čadca
Poděkováno: 7 krát
Tak som otestoval ten One for ALL a... Mam povedat pravdu? ...... NESIAHA Harmony ani po clenky!

Min. aj ked som ho naucil kody VU+, tak niektore tlacitka fungovali divne a musel som im to poslat aby doplnili kod oni, aby to fungovalo ako ma. To by este uslo. Ale nepamata si to co sa zaplo a co vyplo: napr. u Harmony som, zapol aktivitu Satelit a zapokl sa satelit a tv, este preplo aj vstup (ten je aj tu ale nefunguje alebo neviem ak to nastavit aby fungoval ako ma). Ked som v tej chvili stlacil aktivitu Xtreamer, tak vedel ze je zapnuty TV a Satelit, tak vypol satelit, tv nechal zapnutu, prepol vstup a zapol Xrtremer.
Tento by v tej chvili nechal zapnuty satelit, zapol xtreamer a tv by sa vypla, lebo by jej poslal signal Power, ale kedze TV bola zapnuta, by sa vypla.
Da sa to riesit tak, ze vzdy vypnes ten mod nech sa to povypina a zapnes druhy. Ale nie je to ono. Okrem toho najdolezitejsie tlacitka - sipky (kriz) sa stlaca akosi z tuha.

Nakoniec som priprogramoval TV na dialkove od VU+ a to mi staci, tlacitka idu lahko, je to krajsie a funguje to ok. Najviac predsa pouzivam satelit a ine veci uz si vytiahnem ine dialkove.

cize NEODPORUCAM

_________________
VU+ SOLO2 (2x DVB-S2) E2 VTI 9.0.2
AB IPBox PRISMCUBE RUBY
AB Cryptobox 600HD
Pozicie: 19E,23.5E,13E,0.8W


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 21.Leden 2015 - 14:09 
Offline
Moderátor
Moderátor

Registrován: 28.Červen 2008 - 10:06
Příspěvky: 2423
satelitni prijimac: VU+ Solo 2
Místo/Bydliště: Čadca
Poděkováno: 7 krát
Billy-sk napsal:
Tak som otestoval ten One for ALL a... Mam povedat pravdu? ...... NESIAHA Harmony ani po clenky!

Min. aj ked som ho naucil kody VU+, tak niektore tlacitka fungovali divne a musel som im to poslat aby doplnili kod oni, aby to fungovalo ako ma. To by este uslo. Ale nepamata si to co sa zaplo a co vyplo: napr. u Harmony som, zapol aktivitu Satelit a zapokl sa satelit a tv, este preplo aj vstup (ten je aj tu ale nefunguje alebo neviem ak to nastavit aby fungoval ako ma). Ked som v tej chvili stlacil aktivitu Xtreamer, tak vedel ze je zapnuty TV a Satelit, tak vypol satelit, tv nechal zapnutu, prepol vstup a zapol Xrtremer.
Tento by v tej chvili nechal zapnuty satelit, zapol xtreamer a tv by sa vypla, lebo by jej poslal signal Power, ale kedze TV bola zapnuta, by sa vypla.
Da sa to riesit tak, ze vzdy vypnes ten mod nech sa to povypina a zapnes druhy. Ale nie je to ono. Okrem toho najdolezitejsie tlacitka - sipky (kriz) sa stlaca akosi z tuha.

Nakoniec som priprogramoval TV na dialkove od VU+ a to mi staci, tlacitka idu lahko, je to krajsie a funguje to ok. Najviac predsa pouzivam satelit a ine veci uz si vytiahnem ine dialkove.

Ked uz, tak dosetrim radsej na Harmony Touch

cize NEODPORUCAM

_________________
VU+ SOLO2 (2x DVB-S2) E2 VTI 9.0.2
AB IPBox PRISMCUBE RUBY
AB Cryptobox 600HD
Pozicie: 19E,23.5E,13E,0.8W


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 15 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk