AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)
http://www.ab-forum.info/

Univerzální dálkový ovladač k IPBoxu 9000
http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=85&t=39137
Stránka 1 z 1

Autor:  1801 [ 13.Srpen 2011 - 22:11 ]
Předmět příspěvku:  Univerzální dálkový ovladač k IPBoxu 9000

Doporučte Univerzální dálkový ovladač k IPBoxu 9000, měl jsem Logitech Harmony Remote 525, a přesně po dvou letech mi odešel, takže už žádný Logitech který se nastavuje přes net

Autor:  neverhood [ 14.Srpen 2011 - 10:58 ]
Předmět příspěvku:  Re: Univerzální dálkový ovladač k IPBoxu 9000

Nic lepsie ako Harmony uz asi nenajdes.
Neviem ci spravne rozumiem, ale mas konspiracnu teoriu ze ti ho cez internet pokazili? :)

Autor:  Kid [ 14.Srpen 2011 - 22:06 ]
Předmět příspěvku:  Re: Univerzální dálkový ovladač k IPBoxu 9000

Taky si myslím, že je to velmi dobrý DO. Sám mám už přes 3 roky Harmony 555 a kvůli přímým tlačítkům bych ho za žádný ryze dotykový nevyměnil. Kdo má pořád koukad na displej, když chci něco ovládat?

Autor:  tokushawa [ 15.Srpen 2011 - 4:20 ]
Předmět příspěvku:  Re: Univerzální dálkový ovladač k IPBoxu 9000

Mam Harmony ONE od prvniho dne co jej dali do prodeje, kde kromne primejch tlacitek je i dotykac, kterej jsem prelozil do cz. Kdyz nejsem k mani ma rodinka vse na LCD v cz vcetne napovedy. Musim rici, od te doby nemam s rodinkou zadnej problem ze neco nejde. Jsem nadmiru spokojen az na tu cenu.

T.

Autor:  Billy-sk [ 16.Srpen 2011 - 15:10 ]
Předmět příspěvku:  Re: Univerzální dálkový ovladač k IPBoxu 9000

Aj ja mam Harmony 525 uz 3 roky a ziadny problem. Super vec. Akurat sa uz zacinaju pomaly zotierat cisla, ale po 3 rokoch je to akceptovatelne. Kupil by som ho kludne znova.

Autor:  RossiD [ 16.Srpen 2011 - 17:07 ]
Předmět příspěvku:  Re: Univerzální dálkový ovladač k IPBoxu 9000

Ani ja nedam na vyrobky od Logitechu dopustit, veskere me periferie nesou jejich logo.Harmony One pouzivam leta, kupoval jsem jej jako alternativu k HTPC /kde je mu konec :) / DO slouzi bez jedineho problemu, pravda konfigurace vsech pristroju a jejich dokonale ovladani k plne spokojenosti je trosku alchymie , ale vysledek stoji za to.Cenou jsou tyto vyrobky nekde jinde, odmeni se vsak letitou funkcnosti a technickou nezaostalosti .

Autor:  1801 [ 17.Srpen 2011 - 20:15 ]
Předmět příspěvku:  Re: Univerzální dálkový ovladač k IPBoxu 9000

tak to já měl asi smůlu z Logitech Harmony Remote 525? dokoupil jsem komponent a chtěl jsem ho přes net upravit, ale při ukládání do Logitech Harmony Remote 525 se to vždy seklo na 6%, skoušel jsem to asi stokrát, z jiného PC, z jiného připojení na net, prostě všechno možné, ale Logitech Harmony Remote 525 je mrtví, psal jsem všude možně i na Logitech, ale nikdo neporadil, takže letěl do popelnice, protože se mi to stalo přesně po dvou letech, a už nikdy žádný ovládač od Logitech upravovaný přes net

Autor:  RossiD [ 17.Srpen 2011 - 21:48 ]
Předmět příspěvku:  Re: Univerzální dálkový ovladač k IPBoxu 9000

Opravdu asi smula na kus, ale za ta leta mi defacto zadny z vyrobku od Logitechu neprovedl zadnou neplechu, naopak i ony letite periferie nam slouzi dodnes - pri porizeni nejake te novinky, jdou ty stare automaticky synatorum na doslouzeni.Musim rici, ze i pri jejich ne prave setrnem zachazeni at jiz s mysi ci klavesnici, zadnou se jim dodnes nepodarilo uplne odrovnat.Logitech u mne plati za znacku spolehlivosti , proste mne nikdy nezklamala a doufam, ze ani nezklame ....

Autor:  tokushawa [ 18.Srpen 2011 - 5:21 ]
Předmět příspěvku:  Re: Univerzální dálkový ovladač k IPBoxu 9000

Hm a proc, ty jsi si jej neregistroval na Logitech? Zaruka je pak na tri roky, kterou provadi vymennym zpusobem bez jakehokoliv omezeni. Zasilaji az domu primo z Holandska, kde je centralni sklad a to vse gratis. Dokonce mam dojem ze nechteji ani vratit puvodni. Tomu tvemu jednani fakt nerozumim. Sice to pisi na strankach v en, ale v pripade potreby Google vse prelozi a pak neni problem.

T.

Autor:  zdenoq [ 18.Srpen 2011 - 7:32 ]
Předmět příspěvku:  Re: Univerzální dálkový ovladač k IPBoxu 9000

Philips prestigo sru 9600 mam 3 roky a zatial som spokojny

Autor:  1801 [ 21.Říjen 2014 - 17:02 ]
Předmět příspěvku:  Re: Univerzální dálkový ovladač k IPBoxu 9000

neznáte někdo čtyřmístné kódy které se zadávají do univerzálních dálkových ovladačů pro IPBox 9000?

Autor:  1801 [ 25.Říjen 2014 - 15:53 ]
Předmět příspěvku:  Re: Univerzální dálkový ovladač k IPBoxu 9000

tak nakonec to nebylo dálkovým ovladačem, ale odešel IPBoxu 9000, aspoň mě to donutilo si koupit něco lepšího

Autor:  Billy-sk [ 29.Listopad 2014 - 11:31 ]
Předmět příspěvku:  Re: Univerzální dálkový ovladač k IPBoxu 9000

Mne uz na Harmony zacali pomaly prestavat urcite tlacitka, tak som si povedal ze uz je cas na vymenu. Problem ale je, ze uz nic podobne Logitech nerobi. To co robi je zbytocne drahe a nie je ani zdaleka tak dobre ako tie predtym. Min. maju menj tlacitok, nevydrzia dlho na baterkach a vyzeraju hrozne!
Skusim za par korun ovladac One for All URC7960. Neuci sa to z netu, ale od druheho ovladaca, ale je jednoduchsi, vyzera lepsie a uvidime co zvladne a co nie. Naroky po Harmony mam dost velke :)
Ale ovladac za 80€ ktory vyzera skaredo a nema potrebne tlacitka, ktore pouzivam (aj u One for All chybaju, ale cena je 17€ - co je velky rozdiel). Dam vedet ked ho rozbalim na vianoce, ci to dokaze nahradit Harmony, alebo co mu do dokonalosti chyba.

Autor:  Billy-sk [ 21.Leden 2015 - 14:07 ]
Předmět příspěvku:  Re: Univerzální dálkový ovladač k IPBoxu 9000

Tak som otestoval ten One for ALL a... Mam povedat pravdu? ...... NESIAHA Harmony ani po clenky!

Min. aj ked som ho naucil kody VU+, tak niektore tlacitka fungovali divne a musel som im to poslat aby doplnili kod oni, aby to fungovalo ako ma. To by este uslo. Ale nepamata si to co sa zaplo a co vyplo: napr. u Harmony som, zapol aktivitu Satelit a zapokl sa satelit a tv, este preplo aj vstup (ten je aj tu ale nefunguje alebo neviem ak to nastavit aby fungoval ako ma). Ked som v tej chvili stlacil aktivitu Xtreamer, tak vedel ze je zapnuty TV a Satelit, tak vypol satelit, tv nechal zapnutu, prepol vstup a zapol Xrtremer.
Tento by v tej chvili nechal zapnuty satelit, zapol xtreamer a tv by sa vypla, lebo by jej poslal signal Power, ale kedze TV bola zapnuta, by sa vypla.
Da sa to riesit tak, ze vzdy vypnes ten mod nech sa to povypina a zapnes druhy. Ale nie je to ono. Okrem toho najdolezitejsie tlacitka - sipky (kriz) sa stlaca akosi z tuha.

Nakoniec som priprogramoval TV na dialkove od VU+ a to mi staci, tlacitka idu lahko, je to krajsie a funguje to ok. Najviac predsa pouzivam satelit a ine veci uz si vytiahnem ine dialkove.

cize NEODPORUCAM

Autor:  Billy-sk [ 21.Leden 2015 - 14:09 ]
Předmět příspěvku:  Re: Univerzální dálkový ovladač k IPBoxu 9000

Billy-sk napsal:
Tak som otestoval ten One for ALL a... Mam povedat pravdu? ...... NESIAHA Harmony ani po clenky!

Min. aj ked som ho naucil kody VU+, tak niektore tlacitka fungovali divne a musel som im to poslat aby doplnili kod oni, aby to fungovalo ako ma. To by este uslo. Ale nepamata si to co sa zaplo a co vyplo: napr. u Harmony som, zapol aktivitu Satelit a zapokl sa satelit a tv, este preplo aj vstup (ten je aj tu ale nefunguje alebo neviem ak to nastavit aby fungoval ako ma). Ked som v tej chvili stlacil aktivitu Xtreamer, tak vedel ze je zapnuty TV a Satelit, tak vypol satelit, tv nechal zapnutu, prepol vstup a zapol Xrtremer.
Tento by v tej chvili nechal zapnuty satelit, zapol xtreamer a tv by sa vypla, lebo by jej poslal signal Power, ale kedze TV bola zapnuta, by sa vypla.
Da sa to riesit tak, ze vzdy vypnes ten mod nech sa to povypina a zapnes druhy. Ale nie je to ono. Okrem toho najdolezitejsie tlacitka - sipky (kriz) sa stlaca akosi z tuha.

Nakoniec som priprogramoval TV na dialkove od VU+ a to mi staci, tlacitka idu lahko, je to krajsie a funguje to ok. Najviac predsa pouzivam satelit a ine veci uz si vytiahnem ine dialkove.

Ked uz, tak dosetrim radsej na Harmony Touch

cize NEODPORUCAM

Stránka 1 z 1 Všechny časy jsou v UTC+01:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/