e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 08.Prosinec 2019 - 4:26

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 101 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 3 4 5 6 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PKT Nebula v3
PříspěvekOdeslal: 02.Říjen 2012 - 16:31 
Offline
Moderátor
Moderátor

Registrován: 28.Červen 2008 - 10:06
Příspěvky: 2424
satelitni prijimac: VU+ Solo 2
Místo/Bydliště: Čadca
Poděkováno: 7 krát
Takze v2 sa mi nezdala byt dobra, ale v3 mi zatial ide bezchybne. Uz 2 den ziadny pad, ani spomalenie systemu ani nic divneho. Mam verziu na USB. Len ma hneva ze ked sa restartne, tak sa EPG zmaze. AAF mi EPG nikdy nezmazalo a to ani vtedy ked E2 spadla, vtedy natiahol to EPG co tam mal ulozene ako posledne ked sa mu ho este podarilo ulozit ked bol nejaky restart.
Ak by toto vedel niekto nejako vyriesit aby to fungovalo, tak potom by to bol naozaj velmi dobry image. Nechapem preco do E2 nikto dodnes nedorobil nieco ako nastavenie, ze napr. vzdy o 02:00 rano by sa mi ulozilo EPG na hdd. Aj crossepg dokaze natiahnut epg z hdd ak tam je, ale ani in nema ziadny export na ulozenie takeho epg. Protom E2 to ukladat dokaze, tak by fakt stacilo ak by to niekto dokazal nejakym scriptom zavolat.

_________________
VU+ SOLO2 (2x DVB-S2) E2 VTI 9.0.2
AB IPBox PRISMCUBE RUBY
AB Cryptobox 600HD
Pozicie: 19E,23.5E,13E,0.8W


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: PKT Nebula v3
PříspěvekOdeslal: 02.Říjen 2012 - 17:26 
Offline
Moderátor
Moderátor

Registrován: 28.Červen 2008 - 10:06
Příspěvky: 2424
satelitni prijimac: VU+ Solo 2
Místo/Bydliště: Čadca
Poděkováno: 7 krát
Takze beriem spat. Nepouzitelny firmware - neda sa mi v nom vobec nahravat. Ani casovacom, ani okamzitym nahravanim tlacitkom. Dam nahravat, v casovaci sa mi objavi zaznam a pri nom je napisane ze caka! Lenze nema naco, lebo cas je uz taky, ze mal davno nahravat. Je to hruba chyba. tym padom nejde ani timeshift vobec. Zvlastne.

_________________
VU+ SOLO2 (2x DVB-S2) E2 VTI 9.0.2
AB IPBox PRISMCUBE RUBY
AB Cryptobox 600HD
Pozicie: 19E,23.5E,13E,0.8W


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: PKT Nebula v3
PříspěvekOdeslal: 02.Říjen 2012 - 19:38 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 20.Květen 2008 - 17:06
Příspěvky: 7
To je zvlastne, ja s nahravanim nemam ziadny problem. Funguje aj cez casovac aj cez tlacitko record. Mas dobre namountovany hdd? Bluepanel - > Mount. A hdd mountnut particiu napr. /dev/sda1.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: PKT Nebula v3
PříspěvekOdeslal: 02.Říjen 2012 - 20:12 
Offline
Moderátor
Moderátor

Registrován: 28.Červen 2008 - 10:06
Příspěvky: 2424
satelitni prijimac: VU+ Solo 2
Místo/Bydliště: Čadca
Poděkováno: 7 krát
Nemountoval som ho, ale zaoisal do fstab a ked dám zoznam filmov, tak tie vidí aj prehra, takže nechápem. Pri tom nahrávaní mi napíše že musí prepnut program aby mohol nahravat, pritom na tom programe prepnuty je.

Odoslané z LT18i cez Tapatalk 2

_________________
VU+ SOLO2 (2x DVB-S2) E2 VTI 9.0.2
AB IPBox PRISMCUBE RUBY
AB Cryptobox 600HD
Pozicie: 19E,23.5E,13E,0.8W


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: PKT Nebula v3
PříspěvekOdeslal: 02.Říjen 2012 - 20:29 
Offline
Moderátor
Moderátor

Registrován: 28.Červen 2008 - 10:06
Příspěvky: 2424
satelitni prijimac: VU+ Solo 2
Místo/Bydliště: Čadca
Poděkováno: 7 krát
Tak som to namountoval cez menu a už to ide. Dík. Este tak vyriešiť to epg. Už si zacal pamätať epg, ale nejak divne. Raz si ho zapamatal a odvtedy už mi po restarte vždy natiahne ten istý a čo som mal nové už tam neni. Akoby pokracoval z rovnakého bodu odkedy si to raz zapamatal

Odoslané z LT18i cez Tapatalk 2

_________________
VU+ SOLO2 (2x DVB-S2) E2 VTI 9.0.2
AB IPBox PRISMCUBE RUBY
AB Cryptobox 600HD
Pozicie: 19E,23.5E,13E,0.8W


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: PKT Nebula v3
PříspěvekOdeslal: 02.Říjen 2012 - 20:51 
Billy-sk napsal:
... Nechapem preco do E2 nikto dodnes nedorobil nieco ako nastavenie, ze napr. vzdy o 02:00 rano by sa mi ulozilo EPG na hdd. Aj crossepg dokaze natiahnut epg z hdd ak tam je, ale ani in nema ziadny export na ulozenie takeho epg. Protom E2 to ukladat dokaze, tak by fakt stacilo ak by to niekto dokazal nejakym scriptom zavolat.

Na to ale plugin je. Zkoušel jsem ho a chodilo to jak říkáš. Nastavil jsem si a přepínalo to na vybrané programy a tím aktualizovalo epg. Jmenuje se epgrefresh a je dostupný i pro ipbox55/99xx u posledního image.


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: PKT Nebula v3
PříspěvekOdeslal: 03.Říjen 2012 - 17:28 
Offline
Moderátor
Moderátor

Registrován: 28.Červen 2008 - 10:06
Příspěvky: 2424
satelitni prijimac: VU+ Solo 2
Místo/Bydliště: Čadca
Poděkováno: 7 krát
Ten som volakedy skusal a nikdy nefungoval, okrem toho to je na to aby dotiahol v noci epg, nie na to aby ho ulozil, takze zaloha stejne nebude a po restarte by bolo pradzno stejne a az v noci po to takto ponabiehalo.

_________________
VU+ SOLO2 (2x DVB-S2) E2 VTI 9.0.2
AB IPBox PRISMCUBE RUBY
AB Cryptobox 600HD
Pozicie: 19E,23.5E,13E,0.8W


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: PKT Nebula v3
PříspěvekOdeslal: 04.Říjen 2012 - 9:58 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 19.Leden 2010 - 21:44
Příspěvky: 31
EPG dobre fungue na Enigma2 HDMU Open Pli


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: PKT Nebula v3
PříspěvekOdeslal: 05.Říjen 2012 - 14:59 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 30.Červenec 2008 - 16:21
Příspěvky: 46
Nefungují mi při přehrávání z HDD numerická tlačítka na posun vpřed a vzad.
Na vervi nebula v2 to fachčilo normálně. Dá se to někde nastavit nebo přemapovat key?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: PKT Nebula v3
PříspěvekOdeslal: 05.Říjen 2012 - 17:41 
Offline
Moderátor
Moderátor

Registrován: 28.Červen 2008 - 10:06
Příspěvky: 2424
satelitni prijimac: VU+ Solo 2
Místo/Bydliště: Čadca
Poděkováno: 7 krát
Cez modre tlacitko, menu nastavenia a Timeshift. Tam v timeshifte sa to da nastavit a potom to funguje.

_________________
VU+ SOLO2 (2x DVB-S2) E2 VTI 9.0.2
AB IPBox PRISMCUBE RUBY
AB Cryptobox 600HD
Pozicie: 19E,23.5E,13E,0.8W


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: PKT Nebula v3
PříspěvekOdeslal: 05.Říjen 2012 - 18:17 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 30.Červenec 2008 - 16:21
Příspěvky: 46
Billy-sk napsal:
Cez modre tlacitko, menu nastavenia a Timeshift. Tam v timeshifte sa to da nastavit a potom to funguje.

Fakt stačí tak málo a už to funguje! Díky.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: PKT Nebula v3
PříspěvekOdeslal: 06.Říjen 2012 - 9:25 
Offline
Moderátor
Moderátor

Registrován: 28.Červen 2008 - 10:06
Příspěvky: 2424
satelitni prijimac: VU+ Solo 2
Místo/Bydliště: Čadca
Poděkováno: 7 krát
Ale objavil som problem zo skinom. Ked som dlho na nejakej stanici a stlacim Info, tak EPG ukazuje stale to co tam bolo ked som na tu stanicu prepol, pricom uz tie progrsmy davno skoncili a maju tam byt dalsie.

_________________
VU+ SOLO2 (2x DVB-S2) E2 VTI 9.0.2
AB IPBox PRISMCUBE RUBY
AB Cryptobox 600HD
Pozicie: 19E,23.5E,13E,0.8W


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: PKT Nebula v3
PříspěvekOdeslal: 06.Říjen 2012 - 16:20 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 21.Březen 2007 - 15:11
Příspěvky: 176
satelitni prijimac: VU+Ultimo4k
Billy-SK aky pouzivas skin ?

_________________
VU+ Ultimo 4k - VTi
VU+ Solo SE v2 - VTi


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: PKT Nebula v3
PříspěvekOdeslal: 07.Říjen 2012 - 8:03 
Offline
Moderátor
Moderátor

Registrován: 28.Červen 2008 - 10:06
Příspěvky: 2424
satelitni prijimac: VU+ Solo 2
Místo/Bydliště: Čadca
Poděkováno: 7 krát
No mal som tam ten PKTRed, ale vcera som kvoli tomu dal HD Glass skin a robi to to iste, takze skinom to nebude. Bude to chybou celej image.

_________________
VU+ SOLO2 (2x DVB-S2) E2 VTI 9.0.2
AB IPBox PRISMCUBE RUBY
AB Cryptobox 600HD
Pozicie: 19E,23.5E,13E,0.8W


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: PKT Nebula v3
PříspěvekOdeslal: 07.Říjen 2012 - 18:58 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 21.Březen 2007 - 15:11
Příspěvky: 176
satelitni prijimac: VU+Ultimo4k
Videl som ze si im pisal v sobotu na forum a oni na to kaslu, aeby niekto helfol, tak som tam napisal aj ja :-) dufam ze niekto zareaguje :-)

_________________
VU+ Ultimo 4k - VTi
VU+ Solo SE v2 - VTi


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: PKT Nebula v3
PříspěvekOdeslal: 08.Říjen 2012 - 16:12 
Offline
Moderátor
Moderátor

Registrován: 28.Červen 2008 - 10:06
Příspěvky: 2424
satelitni prijimac: VU+ Solo 2
Místo/Bydliště: Čadca
Poděkováno: 7 krát
Asi neviedia anglicky :) alebo som to napisal zle (nie som ziadny profik v anglictine :( )

_________________
VU+ SOLO2 (2x DVB-S2) E2 VTI 9.0.2
AB IPBox PRISMCUBE RUBY
AB Cryptobox 600HD
Pozicie: 19E,23.5E,13E,0.8W


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: PKT Nebula v3
PříspěvekOdeslal: 08.Říjen 2012 - 19:03 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 20.Květen 2008 - 17:06
Příspěvky: 7
Nemozem na tejto verzii rozchodit sambu. Ako ste na tom vy? Funguje vam?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: PKT Nebula v3
PříspěvekOdeslal: 09.Říjen 2012 - 20:15 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 21.Prosinec 2007 - 22:21
Příspěvky: 66
satelitni prijimac: ABIPbox 9000 HD,GI 8300, DM500
da sa vypnut ventilator,ide stale


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: PKT Nebula v3
PříspěvekOdeslal: 29.Říjen 2012 - 12:29 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 13.Červenec 2009 - 18:11
Příspěvky: 224
Zdravím.
Měl bych pár otázek k Nebula v3. Poradí někdo prosím?

1. Umí Media player připojit titulky?
2. Dá se vytvořit SWAP na USB z PKT panelu?
3. Funguje mount disku z PKT panelu?
4. Dají se plaginy nacpat na USB, jako v AAF? Jakým způsobem?

Předem díky za odpovědi.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: PKT Nebula v3
PříspěvekOdeslal: 29.Říjen 2012 - 14:43 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 26.Prosinec 2006 - 12:06
Příspěvky: 277
Poděkoval: 1 krát
mám verzi usb jde někomu newcs - jde mi oscam,mgcamd,ale newcs mi nečte karty v jedničce je vše ok

_________________
DM7020HDv2_Inverto Black Ultra Twin-125x140


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 101 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 3 4 5 6 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk