AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)
http://www.ab-forum.info/

IPbox 91 HD - PKT CUBEREVO IP91 NEBULA v3 image - černo
http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=85&t=48632
Stránka 2 z 2

Autor:  jano1904 [ 07.Duben 2015 - 14:52 ]
Předmět příspěvku:  Re: PKT CUBEREVO IP9000 NEBULA v3 image

Ja som 0.Akym sposob sa dostanem do ipbox 9000hd. Mam nebulu3,e2,chcel som sa opytat ako to mam spojazdnit.Cize chcem spojazdnit ice kartu.Akym sotfeom mam ist.Moment ako nahrat vsetko.Niekdo mi povecte ako s tymi,akym sposobom ich nahrat.

Autor:  Pr0metheUs [ 07.Duben 2015 - 17:44 ]
Předmět příspěvku:  Re: PKT CUBEREVO IP9000 NEBULA v3 image

Skus zavitat sem a potom si pozri vlakno tu a skus trosku hladat aj sam.

Autor:  jano1904 [ 07.Duben 2015 - 18:33 ]
Předmět příspěvku:  Re: PKT CUBEREVO IP9000 NEBULA v3 image

Však ak dám origo img,tak sa spojím cez FTP s ipBoxom.Ako nahram E2 NEBULA v3,nejde sa spojit.Myslím že ten gboxok od hamham pre E2PKT by mal ist nahrat ako adon alebo?

Autor:  revis [ 07.Duben 2015 - 21:10 ]
Předmět příspěvku:  Re: IPbox 91 HD - PKT CUBEREVO IP91 NEBULA v3 image - černo

Skontroluj si novu IP adresu boxu . Mozno mas nespravne meno a heslo, vtedy nezobrazi na ftp ziadne adresare a subory .

Autor:  hamham [ 07.Duben 2015 - 21:19 ]
Předmět příspěvku:  Re: PKT CUBEREVO IP9000 NEBULA v3 image

jano1904 napsal:
Však ak dám origo img,tak sa spojím cez FTP s ipBoxom.Ako nahram E2 NEBULA v3,nejde sa spojit.Myslím že ten gboxok od hamham pre E2PKT by mal ist nahrat ako adon alebo?


Vsak tam je napisany presny postup kde co dat a ako ho spustit. Dal som si namahu a do flash som dal Nebulu V3 a s gboxom to ide na prvy krat...

Autor:  jano1904 [ 08.Duben 2015 - 15:39 ]
Předmět příspěvku:  Re: IPbox 91 HD - PKT CUBEREVO IP91 NEBULA v3 image - černo

Prepáč hamham.Ako dostanem do ipečka ten tvoj program?

Autor:  jano1904 [ 08.Duben 2015 - 16:17 ]
Předmět příspěvku:  Re: IPbox 91 HD - PKT CUBEREVO IP91 NEBULA v3 image - černo

Vsak tam je napisany presny postup kde co dat a ako ho spustit. Dal som si namahu a do flash som dal Nebulu V3 a s gboxom to ide na prvy krat...
Ved mi povedz kde je ten presny postup so spojenim POCITAC BOX.
dakujem.

Autor:  jano1904 [ 08.Duben 2015 - 16:44 ]
Předmět příspěvku:  Re: IPbox 91 HD - PKT CUBEREVO IP91 NEBULA v3 image - černo

Inak to napišem.Dá sa do origo img,ked ho napalim,vložit karta ICE aby mi fungovala?Ak nie prosím čo dalej.DAKUJEM.Iba toto potrebujem.ipbox9000HD.

Autor:  k.o.h.u.t. [ 08.Duben 2015 - 17:22 ]
Předmět příspěvku:  Re: IPbox 91 HD - PKT CUBEREVO IP91 NEBULA v3 image - černo

Čistě jen pod originál image určitě ne. Musíš mit vždy nainstalovaný nějaký cardserver a k tomu příslušný sofcam.
Můžeš použít OSCam s dvbapi, nebo OSCam s MGcamd, případně Newcs s Mgcamd.

Autor:  avatar_7 [ 08.Duben 2015 - 17:44 ]
Předmět příspěvku:  Re: IPbox 91 HD - PKT CUBEREVO IP91 NEBULA v3 image - černo

Pozri sem :
viewtopic.php?f=85&t=54321&p=615881#p615881

Autor:  jano1904 [ 08.Duben 2015 - 23:19 ]
Předmět příspěvku:  Re: IPbox 91 HD - PKT CUBEREVO IP91 NEBULA v3 image - černo

Prosim Vás.Ešte raz.Cez aky program to čo píšete mám nahodit.Napísal som že som 0 v tom.Prepáčte.

Autor:  jano1904 [ 09.Duben 2015 - 0:04 ]
Předmět příspěvku:  Re: IPbox 91 HD - PKT CUBEREVO IP91 NEBULA v3 image - černo

Ja stale píšem o 9000 covke. neviem či to ide aj s 91čkou.Jasne sa pytam ICE kartu rozbehnem ako?

Autor:  avatar_7 [ 11.Duben 2015 - 19:47 ]
Předmět příspěvku:  Re: IPbox 91 HD - PKT CUBEREVO IP91 NEBULA v3 image - černo

9000 predpokladam je ovela silnejsi stroj oproti 91. Daj si Nebula v3 image pre 9000ku, alebo iny Enigma2 image. Postup je v podstate rovanky ako na 91, ale je potrebne spravit zmeny v konfigurakoch a oscam si potiahni z netu. Pravdaze bez zakladnych sietovych a linuxovych znalosti moc nespravis. Tiez ako sa fleshuje na 9000ke netusim.

Stránka 2 z 2 Všechny časy jsou v UTC+01:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/