AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)
http://www.ab-forum.info/

PKT Hyperion
http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=85&t=52008
Stránka 1 z 2

Autor:  ALFo [ 14.Duben 2013 - 12:40 ]
Předmět příspěvku:  PKT Hyperion

Caute,

skusal uz niekto PKT Hyperion ? Nahodil som to na SATA HDD /dev/sda1 na IPbox 9000 HD rev.1 a ked dam v menu Restartovat, tak mi zmaze cely /etc/enigma2/settings a prijimac chce znovu nakonfigurovat.... Ale ked pouzijem Deep standby a potom zapnem je vsetko v pohode.... Ma niekto podobnu skusenost ? Da sa to nejako opravit ? DIKY za postrehy.....

Autor:  slimr [ 16.Duben 2013 - 14:30 ]
Předmět příspěvku:  Re: PKT Hyperion

Používám z flešky a zatím je to to nejlepší co jsem měl v boxu. Neviděl sem ještě ani jeden zelenák, což je co říct :Yahoo!: jinak revizi boxu mám stejnou. Včra byla nějaká aktualizace tak zkus ...

Autor:  spideross [ 20.Duben 2013 - 8:36 ]
Předmět příspěvku:  Re: PKT Hyperion

Ani bych nerekl, jeste to neni poradne vyladene, ja jsem uz zazil asi 10 zelenacu, vcetne veci, ktere tu vyse pise ALFo. Neboj, testuj to poradne a urcite taky toho zelenace zazijes :D

Autor:  poty [ 20.Duben 2013 - 9:08 ]
Předmět příspěvku:  Re: PKT Hyperion

mne to pri skine Pli-full-night reštartuje o.k,emulatory z pluginov korektne stiahlo a uložilo iba pri skine od pkt-E2 je na usb pod sdb1

Autor:  viator [ 17.Květen 2013 - 6:30 ]
Předmět příspěvku:  Re: PKT Hyperion

No ja tedy nevim. Testuju to uz tyden, vyzkousel jsem vsechny skiny pro PLI ktere se v pluginech daji stahnout, ale se vsemi drive nebo pozdeji nastane problem: sleduji program a kdyz ho chci prepnout, tak se to zasekne, blikajici kolecko resp. tady obdelnik. Rok jsem jel na Nebulu, tam to je vse v naproste pohode. Jak to tedy je? Je to jeste nedokonale nebo je chyba u me?

Autor:  Bohulka [ 17.Květen 2013 - 8:44 ]
Předmět příspěvku:  Re: PKT Hyperion

viator napsal:
No ja tedy nevim. Testuju to uz tyden, vyzkousel jsem vsechny skiny pro PLI ktere se v pluginech daji stahnout, ale se vsemi drive nebo pozdeji nastane problem: sleduji program a kdyz ho chci prepnout, tak se to zasekne, blikajici kolecko resp. tady obdelnik. Rok jsem jel na Nebulu, tam to je vse v naproste pohode. Jak to tedy je? Je to jeste nedokonale nebo je chyba u me?

Polakum nemužeš tak duveřovat. Prostě ty jejich osekane verze Enigmi2 nebudou nikdy chodit jak maji. v kazdem jejich IMG je problem. vrat se k originalu a nebo si dej na HDD usb verzi od Ab a nebudes mit problem. Budes se jen trapit a hldat chybu a stejne uvidis ze se vratis na original IMG.

Autor:  pkdv [ 22.Červenec 2013 - 9:03 ]
Předmět příspěvku:  Re: PKT Hyperion

Bohulka napsal:
viator napsal:
No ja tedy nevim. Testuju to uz tyden, vyzkousel jsem vsechny skiny pro PLI ktere se v pluginech daji stahnout, ale se vsemi drive nebo pozdeji nastane problem: sleduji program a kdyz ho chci prepnout, tak se to zasekne, blikajici kolecko resp. tady obdelnik. Rok jsem jel na Nebulu, tam to je vse v naproste pohode. Jak to tedy je? Je to jeste nedokonale nebo je chyba u me?

Mě to dělalo taky, když jsem stáhnul hd glass 16 pkt v downloaudu pluginů tak to beží bez jednoho zamrznutí.

Autor:  revis [ 24.Červenec 2013 - 23:10 ]
Předmět příspěvku:  Re: PKT Hyperion

zalezi aj od USB . tie verzie image nevlezu do flash .
ak mas usb disk s platnami a mas nastavene automaticke usinanie, tak to moze robit problem. Pri dlhsej necinnosti a naslednom prepnuti programu moze chvilu rozmyslat . rovnako sa spravaju aj pomale usb disky teda usb flash - bez platni .

Autor:  juraj1036 [ 26.Červenec 2013 - 1:43 ]
Předmět příspěvku:  Re: PKT Hyperion

pkdv napsal:
Bohulka napsal:
viator napsal:
No ja tedy nevim. Testuju to uz tyden, vyzkousel jsem vsechny skiny pro PLI ktere se v pluginech daji stahnout, ale se vsemi drive nebo pozdeji nastane problem: sleduji program a kdyz ho chci prepnout, tak se to zasekne, blikajici kolecko resp. tady obdelnik. Rok jsem jel na Nebulu, tam to je vse v naproste pohode. Jak to tedy je? Je to jeste nedokonale nebo je chyba u me?

Mě to dělalo taky, když jsem stáhnul hd glass 16 pkt v downloaudu pluginů tak to beží bez jednoho zamrznutí.


ja som tiez tahal hd glass 16 pkt z downloadu,ale nikde v skinoch to nevidim? kde moze byt problem? alebo nemate niekto instalacku do tohto img?

dakujem, :poklona:

Autor:  puk4 [ 27.Červenec 2013 - 2:08 ]
Předmět příspěvku:  Re: PKT Hyperion

Podařilo se někomu rozchodit sambu?

Autor:  79090 [ 28.Červenec 2013 - 22:10 ]
Předmět příspěvku:  Re: PKT Hyperion

Zasekává se na jakémkoliv skinu, který má v menu nebo přehledu programů náhled na obraz a je navolený HD program. Zasekává se i HD glass.

Autor:  slavo [ 28.Červenec 2013 - 23:16 ]
Předmět příspěvku:  Re: PKT Hyperion

Je to zrejme otázka výkonu procesora, na výkonnejších SH4, napr. na hdboxoch tento problém nie je.
Treba cez PKT Blue Panel (modré) a SKIN Setup zakázať PIG. Potom to funguje korektne.

Autor:  79090 [ 28.Červenec 2013 - 23:52 ]
Předmět příspěvku:  Re: PKT Hyperion

To bohužel nepomůže. Nemá to žádný vliv na nastavení skinu. Stále zamrzá a pomůže jen restart.

Autor:  efendy55 [ 29.Červenec 2013 - 9:16 ]
Předmět příspěvku:  Re: PKT Hyperion

momentálne mám hyperion na usb v hdboxe-7110-ke a zatial ide bez problémov a 1/2 roka som frčal v nebule v-3 v hdboxe a dokonca aj v aliene -8900 a ani jeden zelenáč ale internetové píčo... ako youtobe , porno nepoužívam , jedine archív czsk a foreca počasie a to šlape ako hodinky . samozrejme tieto enigmi sa nikdy nevyrovnajú orginalom . :cry:

Autor:  juraj1036 [ 29.Červenec 2013 - 19:18 ]
Předmět příspěvku:  Re: PKT Hyperion

79090 napsal:
Zasekává se na jakémkoliv skinu, který má v menu nebo přehledu programů náhled na obraz a je navolený HD program. Zasekává se i HD glass.


potvrdzujem, tiez mi to robi, pri HD kanaloch ako spominas, inak ziaden problem ....,zatial.

Autor:  slavo [ 29.Červenec 2013 - 22:40 ]
Předmět příspěvku:  Re: PKT Hyperion

Vy nečítate ?
Ak v nastavení skinu vypnete PIG - "Picture In Graphics", tak po reštarte boxu obraz v zozname kanálov zmizne a všetko funguje OK. Na orig. PKT skinoch to funguje.
Tento problém je na všetkých starších SH4 boxoch, t.j. IP9000, IP910, IP91HD, IPBOX 55HD ...

Autor:  79090 [ 30.Červenec 2013 - 0:23 ]
Předmět příspěvku:  Re: PKT Hyperion

Myslíš tohle? Vypnuté to mám, ale už jsem psal, že to je bez efektu. Nic se nezmění.

Autor:  slavo [ 30.Červenec 2013 - 8:25 ]
Předmět příspěvku:  Re: PKT Hyperion

Ano, zakázať, zeleným uložiť, a potom to okno s obrazom (na hornom obrázku) zmizne a tým pádom to prestane mrznúť.
Ale zmena sa prejaví až po reštarte GUI.

Autor:  79090 [ 30.Červenec 2013 - 22:11 ]
Předmět příspěvku:  Re: PKT Hyperion

Tak to dělám. Ale okno zůstává a mrzne to.

Autor:  juraj1036 [ 04.Srpen 2013 - 16:02 ]
Předmět příspěvku:  Re: PKT Hyperion

prosim vas,kde by som stiahol potrebne picony pre HD glass,stiahol som ho vsetko ide,ale ziadne picony tam nejsu ako byva obvykle alebo treba este nieco dotahat? nic tam nevidim....,pomozete?

dakujem. :poklona:

oprava_ takze som nasiel v nastaveni hdglass vsetko potrebne na stiahnutie piconov ale nchce sa mi propojit na server,nie je funkcny alebo je chyba u mna?


dakujem.

Stránka 1 z 2 Všechny časy jsou v UTC+01:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/