e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 15.Listopad 2019 - 12:34

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 83 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 5 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Neutrino BPanther pre IPBOX
PříspěvekOdeslal: 10.Březen 2015 - 21:56 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 14.Březen 2007 - 12:17
Příspěvky: 179
1. upne vyriesena
priklad nastavenia mg_cfg:

M: { 01 }
C: { 01 }
A: { 01 }
U: { 01 }
T: { 00 }
G: { 01 }
N: { 07 } 5 30
K: { 05 }
Q: { 6 }
P: { 00 }
O: { 00 } root newcs

S: { 03 } 8080
L: { 00 } 127.0.0.1 28007 /tmp/mgcamd.log
E: { 15 }
H: { 07 }
R: { 00 }
D: { 00 }
B: { 11 }
F: { 01 }

dolezity je parameter B:11 (stapi/openbox)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neutrino BPanther pre IPBOX
PříspěvekOdeslal: 11.Březen 2015 - 13:00 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 27.Prosinec 2008 - 18:34
Příspěvky: 771
Poděkoval: 20 krát
Poděkováno: 25 krát
Bod 3.
Nahravky sa ukladaju v .ts formate do zlozky /hdd/movie. Ak ich tam nemas, presun ich tam a skontroluj v nastaveni nahravania zlozku pre ukladanie filmov.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neutrino BPanther pre IPBOX
PříspěvekOdeslal: 11.Březen 2015 - 14:52 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 04.Únor 2015 - 13:18
Příspěvky: 6
pgi má asi formát *trp,je to na báze dgs


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neutrino BPanther pre IPBOX
PříspěvekOdeslal: 11.Březen 2015 - 23:37 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 14.Březen 2007 - 12:17
Příspěvky: 179
Vyskusam, dakujem. V PGI su TRP
..este ohladom timeshift. To pretacanie nazad raz ide raz nie... Je na to dajake riesenie?
Este sa len zoznamujem, ale oproti PGI vydim niektore zlepsenia.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neutrino BPanther pre IPBOX
PříspěvekOdeslal: 12.Březen 2015 - 20:28 
Offline
Moderátor
Moderátor

Registrován: 06.Listopad 2007 - 21:45
Příspěvky: 838
Místo/Bydliště: Ubuntu 12.04
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 15 krát
Timeshift tak ako ide v PGI /DGS/ nejde na nijakom inom image

_________________
Na otazky pouzivajte forum a nie SS !!!

AMIKO VIPER COMBO, IPBOX9000, ABIpbox Prismcube Ruby, Multibeam 85, 23,5E-19,2E-13E-1W, SG-2100


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neutrino BPanther pre IPBOX
PříspěvekOdeslal: 12.Březen 2015 - 20:37 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 27.Prosinec 2008 - 18:34
Příspěvky: 771
Poděkoval: 20 krát
Poděkováno: 25 krát
U mna timeshift na neutrine ide v pohode aj dozadu.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neutrino BPanther pre IPBOX
PříspěvekOdeslal: 13.Březen 2015 - 21:41 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 14.Březen 2007 - 12:17
Příspěvky: 179
hamham napsal:
Timeshift tak ako ide v PGI /DGS/ nejde na nijakom inom image


na pgi sa timeshift vypol, ked som sledoval nahraty film. Tu funguje.
Na PGI mi nahral max 90min i ked bol nastaveny na 120min a to sa mi este aj po 60min stratil obraz.
Tu je zatial problematicke pretacanie vzad, ale po par pokusoch naskoci...
Este som netestoval pouzit pauzu a obist tak pretacanie vzad.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neutrino BPanther pre IPBOX
PříspěvekOdeslal: 14.Březen 2015 - 10:06 
Offline
Moderátor
Moderátor

Registrován: 06.Listopad 2007 - 21:45
Příspěvky: 838
Místo/Bydliště: Ubuntu 12.04
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 15 krát
Chyba mi permanent timeshift a ked uz pri zapnutom timeshifte stlacim stop a nechcem ho prerusit, teda chcem ho nechat ist dalej, tak pri stlaceni nie mi stale vyskakuje tabulka s ano/nie a musim dat ano a prerusit ho.

_________________
Na otazky pouzivajte forum a nie SS !!!

AMIKO VIPER COMBO, IPBOX9000, ABIpbox Prismcube Ruby, Multibeam 85, 23,5E-19,2E-13E-1W, SG-2100


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neutrino BPanther pre IPBOX
PříspěvekOdeslal: 17.Březen 2015 - 23:28 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 27.Prosinec 2008 - 18:34
Příspěvky: 771
Poděkoval: 20 krát
Poděkováno: 25 krát
Transparentne sirokouhle picony pre Neutrino tu. Nahrat do zlozky ktoru mate nastavenu a vykonat restart prijimaca.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neutrino BPanther pre IPBOX
PříspěvekOdeslal: 24.Březen 2015 - 23:35 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 14.Březen 2007 - 12:17
Příspěvky: 179
po dvoch tyzdnoch nie som spokojny so stabilitou. Dost casto prijimac zamrzne. Mozno je to sposobene zapnutym timeshiftom.
Nahravky cez casovac su tiez dost dosekane...
Ma niekto stabilnu verziu na ipbox 9000HD?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neutrino BPanther pre IPBOX
PříspěvekOdeslal: 29.Březen 2015 - 11:29 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 14.Březen 2007 - 12:17
Příspěvky: 179
tak s NBP to vzdavam. Skoda, celkom sa mi pacil...
Idem vyskusat PKT Hyperion


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neutrino BPanther pre IPBOX
PříspěvekOdeslal: 29.Červen 2015 - 17:28 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 30.Prosinec 2008 - 14:38
Příspěvky: 38
doteraz som pouzival PGI RC.1 chcel som skuit nieco nove po 2 hodinach to balim idem otestovat E2 ako bude stabilna ak moc nie vratim sa k PGI co bol doteraz najlepsi image aj ked ma obcas svoje muchy ze sa sekne dekodovanie asi na 1-2 sekundy no stabilitou a ovladanim super

_________________
IPBox S200, IPBox 350; IPBox 910HD
Astra 19.2E /23.5E


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neutrino BPanther pre IPBOX
PříspěvekOdeslal: 28.Červenec 2015 - 22:54 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 08.Červen 2006 - 12:12
Příspěvky: 3
Moze tu niekto hodit funkcny oscam na 9000HD? Dal som flash na 9000HD, dal oscam (verziu sh4) do emu config do keys, vsetko 755, navolim oscam ako server a nic, ako klient a nic.. robim nieco zle? ani webif mi nenabehne na oscam..
ps mi pise : 5605 root 6148 S /var/emu/oscam -b -c /var/keys/ akoze bezi... ale ani tak to nejde

_________________
2xDM500, 2xIPBOX200S, IPBOX9000HD, 8x Skystar2HD Ubuntu 8x8Core, 32TB HDD
... a to je iba začiatok..


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neutrino BPanther pre IPBOX
PříspěvekOdeslal: 29.Červenec 2015 - 19:50 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 27.Prosinec 2008 - 18:34
Příspěvky: 771
Poděkoval: 20 krát
Poděkováno: 25 krát
Oscam 10100 sh4-qboxhd ti musi fungovat.


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neutrino BPanther pre IPBOX
PříspěvekOdeslal: 23.Leden 2016 - 21:44 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 27.Březen 2008 - 9:27
Příspěvky: 33
satelitni prijimac: ipbox 350Prime
Místo/Bydliště: Ruda
Neutrino sa mi zdá ako najlepší doposial image pre 910HD. Akurát neviem, kam nakopirovat nonstandard_encoding pre korektné zobrazovanie diakritiky EPG. Pomože niekdo?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neutrino BPanther pre IPBOX
PříspěvekOdeslal: 24.Leden 2016 - 10:29 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 23.Květen 2010 - 13:21
Příspěvky: 2673
Poděkoval: 28 krát
Poděkováno: 33 krát
V totalcommanderi mas polozku hladat. Najdi pôvodne umiestnenie a budes vediet kam kopirovat.

_________________
Ipbox 9900,vo flash Abenigma najnovsia,na usb tiez a hyperion v4.5 (ten pouzivam), hyperion v4, Nebula v1. A iné sd stb,parabola fe90,sg2100 a parabola fe80 multifeed 19,2 a 23,5e jeden lnb Sharp,noise 1 a 1,2db 20 ročný a no problém(je ako nový).


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neutrino BPanther pre IPBOX
PříspěvekOdeslal: 24.Leden 2016 - 12:56 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 27.Březen 2008 - 9:27
Příspěvky: 33
satelitni prijimac: ipbox 350Prime
Místo/Bydliště: Ruda
Hladat cez TC asi nie je ta spravna cesta - po 2 hod. bez vysledku som hladanie stopol ..... Skor som ocakaval popis adresara tak, ako to bolo v image PGI. Este doplnenie - mam BPanter Neutrino HD rev6325 zo dna 4.1.2016. Ma niekto iny napad?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neutrino BPanther pre IPBOX
PříspěvekOdeslal: 24.Leden 2016 - 14:01 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 23.Květen 2010 - 13:21
Příspěvky: 2673
Poděkoval: 28 krát
Poděkováno: 33 krát
Ja ked zabudnem umiestnenie suboru v enigme, tak v TC a v mobile za par jednotiek minut najdem. Nemas moutnute a zapnute pc, pripadne nas s vela subormi? Urcite je moznost find v telnete aj s filtrom.
Teraz som skusil hladat v enigme- asi 5 minut, vratane prehladavania interneho hdd: cca 500GB väcsinou medialnych suborov a asi 1 TB suborov vsetkeho druhu v pc v sieti. V enigme to mam /usr/local/share/enigma2.
Daj hladat len v /usr.

_________________
Ipbox 9900,vo flash Abenigma najnovsia,na usb tiez a hyperion v4.5 (ten pouzivam), hyperion v4, Nebula v1. A iné sd stb,parabola fe90,sg2100 a parabola fe80 multifeed 19,2 a 23,5e jeden lnb Sharp,noise 1 a 1,2db 20 ročný a no problém(je ako nový).


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neutrino BPanther pre IPBOX
PříspěvekOdeslal: 24.Leden 2016 - 21:28 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 27.Březen 2008 - 9:27
Příspěvky: 33
satelitni prijimac: ipbox 350Prime
Místo/Bydliště: Ruda
Nakoniec som nasiel riesenie problemu kodovania - konfiguracny subor sa v image NeutrinoHD vola encoding.conf a nie nonstandard_encoding, ako som sa mylne domnieval. Je v adresari \var\turbox\config\encoding.conf. Upravil som pre aktualny Skylink - v prilohe


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neutrino BPanther pre IPBOX
PříspěvekOdeslal: 24.Leden 2016 - 21:40 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 23.Květen 2010 - 13:21
Příspěvky: 2673
Poděkoval: 28 krát
Poděkováno: 33 krát
Kua, to som ti mohol hned napisat, ze encoding.conf. Myslel som, ze vies.

_________________
Ipbox 9900,vo flash Abenigma najnovsia,na usb tiez a hyperion v4.5 (ten pouzivam), hyperion v4, Nebula v1. A iné sd stb,parabola fe90,sg2100 a parabola fe80 multifeed 19,2 a 23,5e jeden lnb Sharp,noise 1 a 1,2db 20 ročný a no problém(je ako nový).


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 83 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 5 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk