e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 12.Listopad 2019 - 5:44

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 83 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 5 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Neutrino BPanther pre IPBOX
PříspěvekOdeslal: 31.Leden 2016 - 12:10 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 08.Prosinec 2011 - 11:50
Příspěvky: 36
Poděkoval: 6 krát
Zdravím, do ipboxu 9000 jsem nahodil do Flash Neutrino a mám Vněm interní hdd + na usb flash paměť. Po vypnutí kolibkovým vypínačem se mě při startu nepripoji hdd ani flash.
Dokonce až hdd se uspí, mám po 5 minutách tak na něj nejde nahrávat.
Už jsem prostudoval thred o ip9000 + 9900 ale prostě si nevím rady.
Na usb jsem postupoval podle tohoto:
http://ab-forum.info/viewtopic.php?f=85&t=22285

viewtopic.php?f=145&t=51144

Není na to nejakej fígl?Dík za radu.

V /etc/vstab mám : sda je vnitřní hdd/ sdb usb paměť. Hdd je naformátovany ne ext3. usb na ext2.

# /etc/fstab: static file system information.
#
# <file system> <mount point> <type> <options> <dump> <pass>
#/dev/root / auto defaults,errors=remount-rw,noatime,nodiratime 0 0
proc /proc proc defaults 0 0
tmpfs /tmp tmpfs defaults 0 0
#
#/dev/sda2 none swap sw
#
#/dev/sda1 /hdd auto defaults,noatime,nodiratime 0 2
#/dev/sdb1 /hdd auto defaults,noatime,nodiratime 0 2
#/dev/sdc1 /hdd auto defaults,noatime,nodiratime 0 2
#/dev/sda1 /hdd auto defaults,noatime,nodiratime 0 2
/dev/sda1 /media auto defaults 0 0
/dev/sda1 /hdd auto defaults 0 0
/dev/sdb1 /usb auto defaults 0 0
/dev/sdb2 none swap sw


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neutrino BPanther pre IPBOX
PříspěvekOdeslal: 10.Únor 2016 - 12:31 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 27.Prosinec 2008 - 18:34
Příspěvky: 771
Poděkoval: 20 krát
Poděkováno: 25 krát
Mam v 910ke interny hdd, na fleske Neutrino a nemam s hdd najmensi problem. Skus ho zformatovat/inicializovat, prides sice o vsetky nahravky pokial si ich neodzalohujes, no moze ti to eventualne pomoct, pokial v nom nemas samozrejme nekompatibilny hdd.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neutrino BPanther pre IPBOX
PříspěvekOdeslal: 12.Únor 2016 - 12:01 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 08.Prosinec 2011 - 11:50
Příspěvky: 36
Poděkoval: 6 krát
Dik za info, mám ipbox 9000hd, vněm interní hdd na ext3, tem mě jede nahravá a prehrává.
Problem je ten že mám vzadu usb flash na 2 partice a to když se pripojim přes t.comamd. do satboxu tak v tmp/mnt/ MINI a NOLABEL-sdb2.
Ve slozce NINI mám rozpakovanej image od PKT. A to přes multibot prostě nemúžu nahodit.
Pokud jsem pročetl pozorně různe thedy tak by usb měla byt v mnt/usb a hdd v mnt/hdd,
sda by měl byt hdd
sdb1 na usb 1 patricie
sdb2 na USB 2 u mě swap
Naformatovany usb to mam podle navodu.
Prostě to musim po kazdym hard restartu to usb moutnout přes putti, potom je vse o.k,
Přes total comander jsem v mnt/usb a rozpakovany image na usb vidím.
Swap jsem udelal takto na usb /sdb2
http://ufs910.mbremer.de/Neutrino-FAQ.h ... -Partition

Hdd mám v media/hdd.
Je to divny bud je to rukama nebo neutrinem.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neutrino BPanther pre IPBOX
PříspěvekOdeslal: 29.Únor 2016 - 12:38 
Offline
Registrovaný
Registrovaný
Avatar uživatele

Registrován: 09.Srpen 2015 - 8:22
Příspěvky: 16
Místo/Bydliště: Slovensko
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
Ahojte, tiež sa ku mne dostal 9000HD a mám podobný problém. V flash mám neutrino BP-NMP_usb_update_BASE-rev6325.
Neutrino má síce moc pekný obraz a je stabilné, ale chcel som niečo skúsiť z USB.
Keď ho naformátujem cez telnet tak ho po reštarte pripojí ako: /dev/sda1 (unknown - ext2) @ /tmp/mnt/NOLABEL-sda1
A keď cez box tak ho pripojí ako : /dev/sda1 (RECORD - ext2) @ /hdd

Aj keď ho odpojím a pripojím ako : /mnt/usb po reštarte je to znova naspäť. Dá sa to nejako upraviť? v fstab môžem dopísať čokoľvek ale stejne to ignoruje.
Alebo existuje multiboot kde by bolo voľba E2 - HDD SDA1 ?

0 = CRI - FLASH
1 = CRI - USB SDB1
2 = E2 - USB SDB2
3 = CRI - HDD SDA3
4 = E2 - FLASH
5 = CRI - HDD SDA5
6 = CRI - HDD SDA6
7 = E2 - HDD SDA7
8 = E2 - HDD SDA8
9 = E2 - HDD SDA9

Dík


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neutrino BPanther pre IPBOX
PříspěvekOdeslal: 29.Únor 2016 - 14:28 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 08.Listopad 2006 - 11:52
Příspěvky: 1121
Poděkováno: 6 krát
Ak tomu dobre rozumiem, chceš nabootovať z USB a sda1. To znamaná, že nemáš interný HDD.
Čiže potrebuješ E2 - USB SDA1 a nie E2 - HDD SDA1 ako píšeš.
V prílohe je niekoľko multibootov, podľa situácie. Pre teba to bude verzia usb_only. IP9000 je tam pod názvom cuberevo.


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neutrino BPanther pre IPBOX
PříspěvekOdeslal: 29.Únor 2016 - 15:01 
Offline
Registrovaný
Registrovaný
Avatar uživatele

Registrován: 09.Srpen 2015 - 8:22
Příspěvky: 16
Místo/Bydliště: Slovensko
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
Áno dobre si pochopil, len vždy keď reštartnem box, tak neutrino si moutne USB ako /mnt/hdd aj napriek tomu že som pred reštartom urobil mount na /mnt/usb a multiboot samozrejme hľadá /mnt/usb a to tam už nie je.
Predpokladám že to má niečo spoločné s nahrávaním, lebo si ho pripojí ako RECORD, len to neviem nájsť odkiaľ si túto cestu načíta. V /etc/fstab to nie je.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neutrino BPanther pre IPBOX
PříspěvekOdeslal: 29.Únor 2016 - 15:38 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 08.Listopad 2006 - 11:52
Příspěvky: 1121
Poděkováno: 6 krát
Neviem, či hovoríme o tom istom, ale multiboot nehľadá nič v /mnt/usb, takže je úplne jedno, ako si neutrino mountne USB.
Ak sa pozrieš na ten súbor, čo som sem dal, tak obsahuje rôzne multibooty. Napr. ak nahráš ten, čo som ti radil, t.j. usb_only, tak po zapnutí prijímača a podržaní tlačítka 5 bude bootovať E2 z SDA1.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neutrino BPanther pre IPBOX
PříspěvekOdeslal: 29.Únor 2016 - 18:51 
Offline
Registrovaný
Registrovaný
Avatar uživatele

Registrován: 09.Srpen 2015 - 8:22
Příspěvky: 16
Místo/Bydliště: Slovensko
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
Skúšal som a ostane stáť na displeji E2 SDA1 USB. Skúšal som aj iné USB, to isté.
Dá sa to nejako kuknúť cez RS232, lebo net ešte nefunguje.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neutrino BPanther pre IPBOX
PříspěvekOdeslal: 29.Únor 2016 - 21:05 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 08.Listopad 2006 - 11:52
Příspěvky: 1121
Poděkováno: 6 krát
Tú E2, vhodnú pre tento účel, musíš ešte na USB aj rozbaliť :D.
O tom nepíšeš nič.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neutrino BPanther pre IPBOX
PříspěvekOdeslal: 29.Únor 2016 - 21:24 
Offline
Registrovaný
Registrovaný
Avatar uživatele

Registrován: 09.Srpen 2015 - 8:22
Příspěvky: 16
Místo/Bydliště: Slovensko
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
Jasné, rozbalené. Skúšal som HDMU aj PKT, ten istý stav, stále mám podozrenie že to sda1 je mountnuté ako hdd a mountmanager sa snaží prehľadať usb a v systéme ho nevidí. Kašlem na to, nechám tam neutrino vo flash a dám box susedovi, bude rád.

Slavo dík za snahu.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neutrino BPanther pre IPBOX
PříspěvekOdeslal: 01.Březen 2016 - 19:57 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 08.Prosinec 2011 - 11:50
Příspěvky: 36
Poděkoval: 6 krát
Zdravím. Neutrino mám ve flash + multiboot od PKT v redme souboru je jak odkud při botu.
Na usb mám PKT Hyperion.

Postupoval jsem přesně podle tohoto návodu:
http://ab-forum.info/viewtopic.php?f=85&t=22285

stim že jsem usb formátoval podle tohoto příkazu od prometea:

(v pripade problemov s bootovanim pouzit prikaz mkfs.ext2 -I128 -b4096 -L MINI /dev/sdb1

Hdd mam jako sda1 / usb sdb1
Další poznatek je ten že při volbě bootu jak z flash nebo usb chce to mít dálkový ovladač
cca. 20 cm od front panelu satboxu a HLAVNĚ nový baterky v dálkovým ovladačí!!!
Snad ti to pomůže.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neutrino BPanther pre IPBOX
PříspěvekOdeslal: 01.Březen 2016 - 21:22 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 05.Leden 2007 - 14:36
Příspěvky: 178
Poděkoval: 1 krát
Kiker napsal:
1. upne vyriesena
priklad nastavenia mg_cfg:

M: { 01 }
C: { 01 }
A: { 01 }
U: { 01 }
T: { 00 }
G: { 01 }
N: { 07 } 5 30
K: { 05 }
Q: { 6 }
P: { 00 }
O: { 00 } root newcs

S: { 03 } 8080
L: { 00 } 127.0.0.1 28007 /tmp/mgcamd.log
E: { 15 }
H: { 07 }
R: { 00 }
D: { 00 }
B: { 11 }
F: { 01 }

dolezity je parameter B:11 (stapi/openbox)



Tak se snažím už třetí den rozběhat newcs+mgcamd, server jede, mgcamd se připojí všechno vypadá jak má.
mg_cfg jsem nastavil viz výše ale podle mgcamd_log se box type rovná dbox2. Má to nějaký vliv? Obraz samozřejmě nedekóduji. Zápisy jsem reautorizoval a NIC. Vrátil jsem starý IPBOX200, zapnu a na stejnou konfiguraci newcamd.conf a newcs.xml to hned jede. Už nevím, jak pátrat dál, vše se zdá na HD9000 být v pořádku. Neutrino se mi zatím líbí, ale EMU neumím zprovoznit. Nějaká pomoc? Log přikládám. Díky.

Mgcamd v1.38 by mixvt, patched by D2MAC on Oct 23 2011
[mg] Net:1:7:0:5s Show ecm:1, emm:1 Up:1 Au:1 Dir:0 Osd:no:80:0 Cache:7 Log:4:192.168.2.171:28007 Reread:0
[mg] Ecm cache time: 15
Box type: dbox2
[config] newcamd route = local:127.0.0.1:10001 server cardserv
[config] newcamd route = local:127.0.0.1:11001 server radegast
newcamd keep alive: 600, incoming port: 12000
[newcamd] Connecting to 127.0.0.1:10001...
[newcamd] Connecting to 127.0.0.1:11001...
[mgcam] emm thread started
[newcamd] Connection to 127.0.0.1:11001 failed (56ms)
[newcamd] Login to 127.0.0.1:10001 as local accepted (8ms)
[newcamd] Card data from 127.0.0.1:10001 (9ms):
EMM enabled: UA yes SA yes GA yes, Card serial: 0
Userid 1 caid 0 providers 0

[newcamd] Connecting to 127.0.0.1:11001...
[newcamd] Connection to 127.0.0.1:11001 failed (11ms)
[newcamd] Connecting to 127.0.0.1:11001...
[newcamd] Connection to 127.0.0.1:11001 failed (7ms)
[newcamd] Connecting to 127.0.0.1:11001...
[newcamd] Connection to 127.0.0.1:11001 failed (0ms)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neutrino BPanther pre IPBOX
PříspěvekOdeslal: 01.Březen 2016 - 22:23 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 08.Prosinec 2011 - 11:50
Příspěvky: 36
Poděkoval: 6 krát
# EMM messages
# 00 don't show any EMMs (default)
# 01 show only valid EMMs
# 02 show valid and bad EMMs with complete data display
M: { 02 }

# ECM messages
# 00 don't show anything about ecm
# 01 normal mode, show pids processed, decoded ecm and cw
# 02 verbose mode, show valid and bad ECMs with data
C: { 02 }

# AU
# 00 disable, no emm pids processed
# 01 enable, emm pids always processed for soft-au and shared cards
# 02 auto, emm started only if channel cant be decoded
# 03 process emm pids for network cards update only
A: { 01 }

# key update (sum 01 or 02 with 04)
# 01 update only new keys, default setting
# 02 update all keys (used for valid PMK checking)
# 04 enable TPS au
# + tps SID, which pmt pid contains au pid
U: { 01 }

# config files folder (softcam, autoroll, ignore/priority)
# 00 files in /var/keys
# 01 files in /tmp
T: { 00 }

# network mode, use summ for several clients
# 00 no network (default)
# 01 newcamd netclient
# 02 radegast netclient
# 04 camd3 netclient
# 08 gbox netclient
# 32 cccamd netclient, card list saved as /tmp/cccamd.info
# (ECM only, supported server version up to 2.1.1, later not work)
G: { 01 }

# network retry, use summ for several options
# 00 disable
# 01 retry every new ecm
# 02 try to connect to offline shares every Q: seconds
# 04 try to detect and fast reconnect to lost (and not used atm) server
# + XX messages number and YY seconds to reconnect
# mg will reconnect to server, if no answer to last XX ecm/keepalive or
# if no answer for last ecm or keepalive sent for YY seconds
# set to 0 to disable
N: { 07 } 5 00

# network ecm timeout in seconds
K: { 02 }

# newcamd dead routes connect retry, sec
Q: { 10 }

# network shares priority
# 00 gbox, newcamd, cccamd, radegast, camd3 (default)
# 01 camd3, radegast, cccamd, gbox, newcamd
# 02 cccamd, newcamd, camd3, gbox, radegast
P: { 00 }

# on screen display type
# 00 No OSD (default)
# 01 neutrino
# 02 enigma
# 03 relook
# + user password for http auth
O: { 00 } username password

# on screen display Options, summ of:
# 01 show emu ecm
# 02 show network shares messages
# 04 show decoding failed / fta
# 08 show emm keys update
# + web port to use for osd
S: { 03 } 80

# Log option, summ of:
# 00 off
# 01 network udp log
# 02 log to console
# 04 file, appended ! delete it by yourself, before it eat all your hdd
# + IP udp-port log-file-name
L: { 02 } 172.16.1.1 28007 /tmp/mgcamd.log

# keep ecm cache, seconds
# every cache entry takes 28 bytes, so 24h cache will take *only* 240-400kb of memory,
# for openbox/elanvision users with remote shares make sense to set it higher than default value,
# to not hammer cards while timeshifting or playing crypted recordings.
E: { 15 }

# cache option, summ of:
# 00 Off (default)
# 01 Ecm pids cache, store pids used to decode in /tmp/ca_cache.list at exit, load at startup, same syntax as restore.list
# 02 Ecm data cache, remember CW for (E:) time
# 04 Emm cache for network cards, do not resend the same emm twice, cache not cleared until restart
H: { 00 }

# reread files, summ of:
# 00 No (default)
# 01 reread config file on channel change (including priority and ignore, but not replace/cache)
# 02 reread SoftCam.Key on channel change
# 04 reread SoftCam.Key if file changed
R: { 04 }

# debug, summ of
# 00 off (default)
# 01 debug ecm
# 02 debug emm
# 04 debug network ecm
# 08 debug network emm
# 16 debug network login
# 32 show mem/cpu stats every 1 min
# 64 add timestamp to log messages
D: { 11 }

# box type
# 00 autodetect, change only if you think wrong type detected.
# 01 dbox2
# 02 dreambox
# 03 triple-dragon
# 04 relook
# 05 openbox
# 06 dreambox/mips
# 08 stapi/kathrein
# 09 stapi/ipbox
# 11 stapi/openbox
B: { 06 }

# map all 180x nagra caids to 1801
# default is 01
F: { 00 }

boxtype B: { 06 }
je to ssh a asi je tam nějakej bug, samo sebou ze ten mgcamd musí mit atributy 755 ve var/emu a je od D2MACA pro ssh.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neutrino BPanther pre IPBOX
PříspěvekOdeslal: 02.Březen 2016 - 6:41 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 05.Leden 2007 - 14:36
Příspěvky: 178
Poděkoval: 1 krát
sathyenas napsal:
#
boxtype B: { 06 }
je to ssh a asi je tam nějakej bug, samo sebou ze ten mgcamd musí mit atributy 755 ve var/emu a je od D2MACA pro ssh.

Tuto poznámku, která se zdá nýt velice důležitá vůbec nechápu. Mgcamd jsem stáhnul zde z fóra a hlásí se takto
Mgcamd v1.38 by mixvt, patched by D2MAC on Oct 23 2011 - je to správně ???
Zkusím změnit mg_cfg podle sathyenas a dám vědět. Doma už celkem žehrají na CT24 :cry:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neutrino BPanther pre IPBOX
PříspěvekOdeslal: 02.Březen 2016 - 20:01 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 05.Leden 2007 - 14:36
Příspěvky: 178
Poděkoval: 1 krát
Tak ani s novým konfigurákem mi to nejde. ](*,)


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neutrino BPanther pre IPBOX
PříspěvekOdeslal: 03.Březen 2016 - 8:56 
Offline
Moderátor
Moderátor

Registrován: 06.Listopad 2007 - 21:45
Příspěvky: 838
Místo/Bydliště: Ubuntu 12.04
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 15 krát
Aku mas kartu? Ved na tom obrazku vidis, ze sa hlasi ako 0D00 - a to je chyba. Musi sa hlasit ako 0D96. Pohladaj na fore, stiahni a vymen binarku newcs, vola sa to newcs 1.70 sh4, neviem ci v nej funguju spravne EMM, coz asi nie, lebo d2mac patchol vsetky mozne, len nie SH4. Ale kartu to citat vie. Dalsie riesenie, aby karta fungovala korektne aj s EMM je pustit sa do oscamu.

_________________
Na otazky pouzivajte forum a nie SS !!!

AMIKO VIPER COMBO, IPBOX9000, ABIpbox Prismcube Ruby, Multibeam 85, 23,5E-19,2E-13E-1W, SG-2100


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neutrino BPanther pre IPBOX
PříspěvekOdeslal: 03.Březen 2016 - 10:38 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 05.Leden 2007 - 14:36
Příspěvky: 178
Poděkoval: 1 krát
Pro jistotu posílám screenshot z IPBOXu 200, kde to běží newcs+mgacmd bez potíží už 3 roky.

Jak zjistím v neutrinu, jaká verze newcs tam běží ????? A ještě kartu mám čipem dolů v dolní čtečce. To je snad správně.

Díky


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neutrino BPanther pre IPBOX
PříspěvekOdeslal: 03.Březen 2016 - 13:19 
Offline
Moderátor
Moderátor

Registrován: 06.Listopad 2007 - 21:45
Příspěvky: 838
Místo/Bydliště: Ubuntu 12.04
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 15 krát
Na uvitacej stranke newcs to je napisane. Z tych dvoch obrazkov je rozdiel jasny nie?

_________________
Na otazky pouzivajte forum a nie SS !!!

AMIKO VIPER COMBO, IPBOX9000, ABIpbox Prismcube Ruby, Multibeam 85, 23,5E-19,2E-13E-1W, SG-2100


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neutrino BPanther pre IPBOX
PříspěvekOdeslal: 03.Březen 2016 - 18:58 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 05.Leden 2007 - 14:36
Příspěvky: 178
Poděkoval: 1 krát
Rozdíl vidím v CAID karty. V HD9000 co ndekoduje mam verzi newcs dle screenshotu.
do newcs.xml jsem nacpal v zoufalstvi uz i toto
<device>
<name>Lower Cardreader</name>
<type>sci</type>
<mhz>600</mhz>
<node>/dev/sci0</node>
<parity>odd</parity>
<reset>normal</reset>
<export>Yes</export>
<enabled>Yes</enabled>
<blocksa>No</blocksa>
<blockua>No</blockua>
<blockga>No</blockga>
<!-- <boxkey>0000000000</boxkey> -->
<!-- <rsa>0000000000</rsa> -->
<irdeto-camkey>0000000000000000</irdeto-camkey>
<irdeto-camkey-data>0000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000</irdeto-camkey-data>
<crypto-special>No</crypto-special>
<ipk>0000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000</ipk>
<ucpk>0000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000</ucpk>
<PTShandshake>No</PTShandshake>
<carddetect>yes</carddetect>
<newcamd_port>10001</newcamd_port>
<autosid>Yes</autosid>
<Seca-PPV>no</Seca-PPV>
<pincode>0D96</pincode>
<priority>round</priority>
</device>

Má to význam? U starého boxu mám picode 0000 a kartu najde normálně 0D96
Podle zipu co jsem stahl na foru se jedna prave o newcs_1.70_sh4.zip. Tak uz fakt nevím.
](*,)

Může mne někdo nasměrovat na odkazy pro newcs+konfigurak a mgcamd+konfigurak, aby to zacalo fungovat pro neutrino?


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Neutrino BPanther pre IPBOX
PříspěvekOdeslal: 03.Březen 2016 - 22:50 
Offline
Moderátor
Moderátor

Registrován: 06.Listopad 2007 - 21:45
Příspěvky: 838
Místo/Bydliště: Ubuntu 12.04
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 15 krát
S tym newcs to nepojde. Skus oscam

Příloha:
var.zip


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
Na otazky pouzivajte forum a nie SS !!!

AMIKO VIPER COMBO, IPBOX9000, ABIpbox Prismcube Ruby, Multibeam 85, 23,5E-19,2E-13E-1W, SG-2100


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 83 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 5 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk