e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 19.Listopad 2019 - 12:38

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 36 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: AB IPBox 91 HD ICE karta
PříspěvekOdeslal: 10.Říjen 2013 - 20:35 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 28.Listopad 2011 - 18:03
Příspěvky: 2
Prosím poradí mi někdo jak rozchodit ICE kartu na satelitním přijímači AB IPBox 91 HD. Případně budu rád i za funkční linky na potřebný software. Děkuji Leo


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox 91 HD ICE karta
PříspěvekOdeslal: 10.Říjen 2013 - 21:20 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 97 krát
:arrow: viewtopic.php?f=109&t=22154&p=514073#p514073
ako cam pouzi oscam .

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: IP box 91HD image
PříspěvekOdeslal: 21.Říjen 2013 - 22:31 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 18.Červenec 2011 - 17:59
Příspěvky: 47
Chcem rozbehat v IP Box 91 kartu ice aky je najlepsi image ? neno take image kde su uz dane emulatory ? alebo treba vzdy dohrat , poprosim odkaz .
dakujem

:thankyou:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox 91 HD ICE karta
PříspěvekOdeslal: 22.Říjen 2013 - 19:09 
Offline
Moderátor
Moderátor

Registrován: 06.Listopad 2007 - 21:45
Příspěvky: 838
Místo/Bydliště: Ubuntu 12.04
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 15 krát
Mas monitor s rozlisenim 640x480, ked o dva riadky nizsie nevidis napr. tuto temu?

_________________
Na otazky pouzivajte forum a nie SS !!!

AMIKO VIPER COMBO, IPBOX9000, ABIpbox Prismcube Ruby, Multibeam 85, 23,5E-19,2E-13E-1W, SG-2100


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Pomoc image + adons
PříspěvekOdeslal: 22.Říjen 2013 - 21:56 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 05.Září 2010 - 15:26
Příspěvky: 99
Naistaloval som do Ip Boxu 91 HD image PGI-91-v1.5.zip podal odkazu ice kartu ,
viewtopic.php?f=109&t=22154&p=514073#p514073
chcem primaci rozbehat ice kartu naistaloval som image ale neviem ako mam dograt adons skusal som vsetko mozne neni nejake ipk ktore sa same naistaluje adons potreboval by som scam na ice kartu neviete mi niekdo poradit ako na to
dakujem


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox 91 HD ICE karta
PříspěvekOdeslal: 23.Říjen 2013 - 9:51 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 18.Červenec 2011 - 17:59
Příspěvky: 47
Uz som zufaly stej ice karty
Naistaloval som do Ip Boxu 91 HD image PGI-91-v1.5.zip podal odkazu ice kartu ,
Postup : su tam 3 subory doc priecinok . usb_conf.img , usb_kernel_root.img
usb_kernel_root upravim na usb_update.img dam na usb kluc dam so boxu vsetko prebehne ako ma nastavim satelit naskenujem programy vsetko ok
stiahnem adons : addons.pgi_v0102.tbz2 addon (oscam , mgcamd+newcs)
su tam 2 priecinky tmp a var to neviem presne kde mam nakopirovat a ktore subory
neviete mi poradit ktore subory a kam mam nakopirovat
ako zapina emulator oscam skusam som vsetky mozne gombiky modry zlty zeleny ....
stale nic
dakujem za radu


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox 91 HD ICE karta
PříspěvekOdeslal: 23.Říjen 2013 - 10:55 
Offline
Moderátor
Moderátor

Registrován: 06.Listopad 2007 - 21:45
Příspěvky: 838
Místo/Bydliště: Ubuntu 12.04
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 15 krát
Pouzi webrozhranie prijimaca, tam to najdes

_________________
Na otazky pouzivajte forum a nie SS !!!

AMIKO VIPER COMBO, IPBOX9000, ABIpbox Prismcube Ruby, Multibeam 85, 23,5E-19,2E-13E-1W, SG-2100


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox 91 HD ICE karta
PříspěvekOdeslal: 23.Říjen 2013 - 11:10 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 18.Červenec 2011 - 17:59
Příspěvky: 47
ako ?
robim niekde chybu


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Tak co? Ipbox 91HD
PříspěvekOdeslal: 28.Říjen 2013 - 14:46 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 28.Listopad 2011 - 18:03
Příspěvky: 2
Tak co? najdu tady někoho slušného, kdo skutečně poradí jak nastavit IPBox 91HD tak, aby na něm fungovala karta Irdeto ICE výměna nebo jsou tady jen pisálci, kteří se vychloubají jak to není problém, ale když je člověk požádá o pomoc s nastavením tak je ticho po pěšině?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Tak co? Ipbox 91HD
PříspěvekOdeslal: 28.Říjen 2013 - 16:10 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra

Registrován: 25.Listopad 2007 - 19:15
Příspěvky: 1134
Poděkováno: 7 krát
pokud umis cist, jakoze ano, tak si poradis sam a reseni najdes v prislusne sekci

_________________
...:::IP box 200S_AB Enigma 15.12.2008+TT ...28 + Gital, Optibox cx pvr ready extra+hdmi, Icecrypt s4000hd pvr, SatElita 2000HD, P 6010:::...IPBox55HD+AB_Enigma2 18.10.2011


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox 91 HD ICE karta
PříspěvekOdeslal: 29.Říjen 2013 - 14:46 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 24.Březen 2010 - 14:44
Příspěvky: 17
helstyn ja mám VODKU11 a po úprave oscamu funguje CW, ICE , IR. Vyskúšal som mnohé img , ale tento sa mi zdá asi najstabilnejší v ipboxe 91HD.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox 91 HD ICE karta
PříspěvekOdeslal: 17.Listopad 2013 - 12:29 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 26.Říjen 2006 - 23:48
Příspěvky: 115
satelitni prijimac: DM8000
ja pouzivam starsi AAF image, so starsim GBOXom co v pohode cita ICE.
Chcel by som updatnut na posledny dont cry a nahodit aj novsi GBOX.
Je mozne sa s GBOXom pripojit na cccam server?
Dakujem za info.

_________________
DREAMBOX8000HD


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox 91 HD ICE karta
PříspěvekOdeslal: 10.Leden 2014 - 18:55 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 01.Červen 2007 - 12:12
Příspěvky: 75
satelitni prijimac: Globo 7100CR + 7100cx + 4060cx
Místo/Bydliště: Supíkovice
Já mám trochu jiný dotaz: Mám IP Box 91 HD a sám ho nastavit tak, aby četl irdeto kartu, nedokážu. Chci se zeptat zda existuje možnost, že bych box poslal nějaké servisní firmě a ta mi to za nějakou cenu nahrála. Díky za jakoukoliv radu.

_________________
Globo 7100 CR + 4060cx ,5119 cool emu 2.4.72 parabola 80,motor, karta TaT.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox 91 HD ICE karta
PříspěvekOdeslal: 10.Leden 2014 - 19:04 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 30.Srpen 2009 - 21:02
Příspěvky: 4877
Místo/Bydliště: okr. Nitra
Poděkoval: 19 krát
Poděkováno: 107 krát
golda5 napsal:
Já mám trochu jiný dotaz: Mám IP Box 91 HD a sám ho nastavit tak, aby četl irdeto kartu, nedokážu. Chci se zeptat zda existuje možnost, že bych box poslal nějaké servisní firmě a ta mi to za nějakou cenu nahrála. Díky za jakoukoliv radu.

Určite sa nájde niekto v tvojom okolí, čo sa zaoberá sat technikou a dokáže ti pomôcť!
Čo sa týka karty Irdeto, pokiaľ je to karta "Výmena", tak by to mala byť typ ICE a tá by mala šlapať aj bez CI modulu, stačí mať v stb správne nakonfigurovaný oscam. Ak je to nová Irdeto karta, podľa jej začiatočných čísiel sa dá zistiť, či ti pôjde z CI modulom, alebo bez!

_________________
X-Trend ET10000+2TB HDD
Formuler F4 Turbo Combo+2TB HDD
2ks IPBox 9900HD (záloha)
Golden Media UNI-BOX 9080 combo
AB Cryptobox 652HD+ext.320GB
AMIKO Mini Combo Extra
28,2°+23,5°+19,2°+13°+10/9°+4,8°E+1°W
Paraboly: 85E+120 + motor DG380S
SmartQuad LNBTitanium 0,1dB & LNB GI208+ octo &
MegasatQuad LNB 0,1dB


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox 91 HD ICE karta
PříspěvekOdeslal: 10.Leden 2014 - 19:15 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 01.Červen 2007 - 12:12
Příspěvky: 75
satelitni prijimac: Globo 7100CR + 7100cx + 4060cx
Místo/Bydliště: Supíkovice
mmiriboy napsal:
golda5 napsal:
Já mám trochu jiný dotaz: Mám IP Box 91 HD a sám ho nastavit tak, aby četl irdeto kartu, nedokážu. Chci se zeptat zda existuje možnost, že bych box poslal nějaké servisní firmě a ta mi to za nějakou cenu nahrála. Díky za jakoukoliv radu.

Určite sa nájde niekto v tvojom okolí, čo sa zaoberá sat technikou a dokáže ti pomôcť!
Čo sa týka karty Irdeto, pokiaľ je to karta "Výmena", tak by to mala byť typ ICE a tá by mala šlapať aj bez CI modulu, stačí mať v stb správne nakonfigurovaný oscam. Ak je to nová Irdeto karta, podľa jej začiatočných čísiel sa dá zistiť, či ti pôjde z CI modulom, alebo bez!

Právě na vánoce mi box vrátil kámoš, který se tím zabývá už velice dlouho s tím , že se mám někde na netu poptat právě na tuto možnost. Dokonce asi před rokem mi s tím pomáhal přes můj
počítač ,, Klubru", ale skončilo to neúspěchem. Ten box jsem dostal asi před rokem a půl a většinu času strávil ve skříni - no a tam asi i skončí, ale i tak díky za zájem.

_________________
Globo 7100 CR + 4060cx ,5119 cool emu 2.4.72 parabola 80,motor, karta TaT.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox 91 HD ICE karta
PříspěvekOdeslal: 10.Leden 2014 - 20:52 
Offline
Moderátor
Moderátor

Registrován: 06.Listopad 2007 - 21:45
Příspěvky: 838
Místo/Bydliště: Ubuntu 12.04
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 15 krát
Ist to ide, len treba chciet, vsetko je tu popisane na x sposobov. Ten najjednoduchsi - gbox. Nahraj PKT image a dalej postupuj podla tohto: viewtopic.php?f=88&t=52318, funkcna je irdeto aj ice karta. Ak chces sviznejsie image na pozeranie bez srandiciek pouzi AAF dontcry - tu a k tomu addon viewtopic.php?f=88&t=52426

_________________
Na otazky pouzivajte forum a nie SS !!!

AMIKO VIPER COMBO, IPBOX9000, ABIpbox Prismcube Ruby, Multibeam 85, 23,5E-19,2E-13E-1W, SG-2100


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox 91 HD ICE karta
PříspěvekOdeslal: 05.Leden 2015 - 22:59 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 27.Září 2009 - 23:17
Příspěvky: 86
Místo/Bydliště: Trnava
Poděkoval: 1 krát
hamham a ... : Ahoj/te ...po roku idem opat preflesnut 91-ku a pre istou sa spytam :)

1. AAF_DONTCRY_91HD.zip mozem rozbalit na usb-kluc a flesnut do AB IPBox 91 HD ? (Teraz tam mam cuberevo-250hd.r13322.all_noboot.zip) Nebricknem to ?

2. Nazov to ma AAF_M15000_g3650_ipbox91_update_enigma2_p207_P191-FFM_M2_UPDATEUSB_nodebug.img Nie je to len update ? (Velkost imidzu je ok.)

Ked si dobre pamatam tak Enigma 2 pre 91-ku z dovodu malej pati nebola.

3. Potom teda radis :
http://ab-forum.info/viewtopic.php?f=88&t=52426

_________________
VU+ SOLO SE V2


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox 91 HD ICE karta
PříspěvekOdeslal: 05.Leden 2015 - 23:19 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 27.Září 2009 - 23:17
Příspěvky: 86
Místo/Bydliště: Trnava
Poděkoval: 1 krát
A hlavne ma pri tej Enigme 2 zaujima, ci to ma menu programov po stlaceni sipky hore.
Sa zobrazi tabulka programov :

cislo - nazov stanice - aktualne vysielany progrma z EPG (ked teda si predtym trochu porepinal)

? dik

_________________
VU+ SOLO SE V2


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox 91 HD ICE karta
PříspěvekOdeslal: 06.Leden 2015 - 14:02 
Offline
Moderátor
Moderátor

Registrován: 06.Listopad 2007 - 21:45
Příspěvky: 838
Místo/Bydliště: Ubuntu 12.04
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 15 krát
Na tie stare uz zabudni. Flash image uz nikto na tomto prijimaci nepodporuje. Ak chces pokrok tak si na usb nainstaluj HDMU - image http://images.hdmedia-universe.com/ipbo ... USB.tar.gz . Cez plugin stiahnes oscam trebars a ides.

_________________
Na otazky pouzivajte forum a nie SS !!!

AMIKO VIPER COMBO, IPBOX9000, ABIpbox Prismcube Ruby, Multibeam 85, 23,5E-19,2E-13E-1W, SG-2100


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox 91 HD ICE karta
PříspěvekOdeslal: 06.Leden 2015 - 20:17 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 27.Září 2009 - 23:17
Příspěvky: 86
Místo/Bydliště: Trnava
Poděkoval: 1 krát
Teraz nerozumiem.
AAF_DONTCRY_91HD.zip sa neda flesnut do 91-ky ?

Podla downloadu som pochopil, ze to bootne z USB kluca , alebo aj mozem flesnut do pristroja.

_________________
VU+ SOLO SE V2


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 36 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk